- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.041
canım okadar değildir:) mm olur. bebişlerimiz daha küçük şu anda.
dualarıyla yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim hala sonuç alamadık bebeğim çok nazlı bişey olacak sanırım :) kendini göstermiyo :) haftaya çarşamba bi kontrolüm daha var. doktorun söylemesine göre düşük oluşunca yüzük yapı bozulmaya başlarmış bendeki aynı sağlıklı duruyomuş bu yüzden biraz daha bekleme kararı aldık ve doktor 10 kişiden birinde bu durumla karşılaşılabilir bebek geç gelişip ileriki aylarda açığı kapatır gibi açıklama yaptı. artık dua ile bekliycem ve artık inanıyorumki o benimle..
baş ağrısı yaşayanlara çooookkk geçmiş olsun ben de sadece bir gün yaşadım sizler gibi ilaç almaktan çok korkan biriyim normalde de ilaç kullanmayı pek sevmem ama zor durumda kalınca doktor tavsiyesi ile bence kullanmak gerek unutmayalım bebeğimizin sağlıklı olması bizimde sağlıklı olmamıza kendimize i bakmamıza bağlı..
sağlıklı ve güzel haberlerle dolu günler geçirmeyi diliyorum..
dualarıyla yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim hala sonuç alamadık bebeğim çok nazlı bişey olacak sanırım :) kendini göstermiyo :) haftaya çarşamba bi kontrolüm daha var. doktorun söylemesine göre düşük oluşunca yüzük yapı bozulmaya başlarmış bendeki aynı sağlıklı duruyomuş bu yüzden biraz daha bekleme kararı aldık ve doktor 10 kişiden birinde bu durumla karşılaşılabilir bebek geç gelişip ileriki aylarda açığı kapatır gibi açıklama yaptı. artık dua ile bekliycem ve artık inanıyorumki o benimle..
baş ağrısı yaşayanlara çooookkk geçmiş olsun ben de sadece bir gün yaşadım sizler gibi ilaç almaktan çok korkan biriyim normalde de ilaç kullanmayı pek sevmem ama zor durumda kalınca doktor tavsiyesi ile bence kullanmak gerek unutmayalım bebeğimizin sağlıklı olması bizimde sağlıklı olmamıza kendimize i bakmamıza bağlı..
sağlıklı ve güzel haberlerle dolu günler geçirmeyi diliyorum..
o bugün benim için geçerli canım geçmiş olsun akşam ağrımaya başlamıştı sabah çok feci kalktım şimdi beterim elimde yine buz şişesi dolanıyorum Allah yardım etsin bu iki oldu hap içmeyincede 2 3 gün sürüyo okumadık dua bırakmadım
kızlar benim kasıklarda hafif regl ağrısına benzer bi ağrı oluşuyo dünden bu yana :S normal mi sizce bu ?
merhaba güzel mart anneleri bende allahın izniyle mart annesi olacaağım bugun ilk dr kontrolümüz vardı 6 hafta 1 günlük bir bebeğim var kalp atışlarınıda duyduk pıt pıt atıyordu. bizide listeniz ekler ve aranıza kabul ederseniz çok seviniriz
kızlar benim kasıklarda hafif regl ağrısına benzer bi ağrı oluşuyo dünden bu yana :S normal mi sizce bu ?
kızlar 6 hafta 3 günlük hamileyim ama çok bulantılarım başladı halsizlik sizdede varmı
canım durumlar coghumuzda aynı merak etmee :))kızlar merhaba bende evdeyim çok bulantım var. sizde durumlar nasıl?
bebişlerimize sağlıkla kavuşalım da bulantılara rağzıyım. Allahım sağlıkla kucağımıza nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?