- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.581
zaten şu kaynana fobilerimiz felaket:)))) bende öyle..konuşmuyorum görüşmüyorum şimdi nasıl vericem oğlumu sevsinler dieee..
Bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))
lay la lay la lay ben güneş sen ay annem de seviniyoooor
Bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))
keser bırakırım ben sana bitanesini deseydin..ama emzik al bence..ben aldım..çünkü veletler sürekli ağızları dolu olsun istiyolar..e süreklide meme zor...
bi bakıcı abla tutsanız..oda arada gidip gelip kontrol etsee..daha rahat olurmusun dersin
Bende aldım bebekleri rahatlatıyomuş ama kendim istediğim için aldım ben vercem emziğinide tamam mı :))) kafayı yiceem şu bebek doğup büyüyüp okulu bitip diplomayı alıp bi iş bulup evlenseydi de torun baksaydım aaaay :)))
ben konuşuyorum gidip geliyoruz ama kendi çocuklarına doğru düzgün annelik yapmamış nasıl güvenip veriyim oğlumu onların eline bişey bildikleri yok kadın bana kışın çamaşırları evde kurut dedi bebek olunca nolucak diyorum bişey olmaz diyo görümcemde 31 yaşında bekar oda öyle düşünün artık bebek bakımıyla ilgili bilgilerini bol bol ahkam keserler artıkdüşünmesi bile korkunç
bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))
Ooo sen baya çok şey istedin canım yaa.Ben emzik almadım sonra gerekirse alıyım dedim ama... alsam mı bilemedim şimdi...
eğer çalışmak zorunda kalırsam anneme bırakırım ben bebişimi o benden iyi bakar . Annemden başkasına güvenemem .
al al bitane..azıcık tıkıştırırsın ağzına çok mıkmıkladımı
Bende aldım bebekleri rahatlatıyomuş ama kendim istediğim için aldım ben vercem emziğinide tamam mı :))) kafayı yiceem şu bebek doğup büyüyüp okulu bitip diplomayı alıp bi iş bulup evlenseydi de torun baksaydım aaaay :)))
Ayy bir sürü çeşit var hangini alcam ki?
evde çamaşır kurutulmazzzzzzzzzzzzzzz...güzeliimm çocuk çamaşır buharında olur muuuuu...o deterjan kokularındaaaaa...ya maddi durumun nasıl bilmiyorum ama bi kurutma makinası al..ben aldım geçen ay arçelikte kampanya var...salak kafam nie daha önce almamışım...ne evim dağılıyo ne koku ne buharr..yıkıyorum atıyorum kurutup katlıyorum hemen..
Chicco Anatomik Damaklı Kauçuk Emzik bundan aldım ben
sen yavaş yavaş istanbula at kapağı..yoksa torununa hasret kalırsın vallahii..gel 15 gün 15 gün ben bakarız..
yok anacım balkonum var mis gibi hemde kapalı orda kurusun neymiş kışın zor kururmuş 1 günde kurumazda 2 günde kurur nolmuş yani hem alttan petek boruları geçiyo orasıda sıcak ama karışıcak ya illaki bişeylere çok bilmiş mübarek bebk varken olurmu diyorum görümcem o erkek çocuğu çok nazlı yetişmesin alışsın demezmi bende deterjanamı alışsın çocuk dedimtöbe töbe . Zaten ben bildiğimi okurum onlar konuşuyolar anca.
bolu da otursunlar o zaman ortak noktamız olur 15-15 bakarız dediğin gibi :))))
MAG ben facede doktorumu eklemiştim, resimlerine baktım akşam, adam sürekli rakı masaları millerlar :)))) eşimin çok hoşuna gitti biz hocayla doğumdan önce bi masa kurarız diyo da ben emin olamadım benim gece sancım gelirse adam leyla gelmez demi doğuma :)))))))
hehehe bişi olmasss..daha rahat doğurtur stressiz iştee...aammann koy g..tüne kızım dünyevi şeyler bunlar der sana:))))))))))))))))))))
e daha ne ozaman..kurur kurur kapalıysa..zaten ütüliceksin hepsini..azıcık menli olsada ütüde kuricak..ama evde olmaz yanii.yazık bebeğe.. Alla alla kaç tane erkek bebek büyüttün sen deseydin.. Pis görümcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?