2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten şu kaynana fobilerimiz felaket:)))) bende öyle..konuşmuyorum görüşmüyorum şimdi nasıl vericem oğlumu sevsinler dieee..

ben konuşuyorum gidip geliyoruz ama kendi çocuklarına doğru düzgün annelik yapmamış nasıl güvenip veriyim oğlumu onların eline bişey bildikleri yok kadın bana kışın çamaşırları evde kurut dedi bebek olunca nolucak diyorum bişey olmaz diyo görümcemde 31 yaşında bekar oda öyle düşünün artık bebek bakımıyla ilgili bilgilerini bol bol ahkam keserler artık düşünmesi bile korkunç

Bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))
lay la lay la lay ben güneş sen ay annem de seviniyoooor

keser bırakırım ben sana bitanesini deseydin..ama emzik al bence..ben aldım..çünkü veletler sürekli ağızları dolu olsun istiyolar..e süreklide meme zor...

Bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))

Valla işimiz zor benim dediklerimi pek yapar gibi gelmiyor ama baklım ne olcak bebişe bakmaya başlayınca.Off çok sinir durumlar.

keser bırakırım ben sana bitanesini deseydin..ama emzik al bence..ben aldım..çünkü veletler sürekli ağızları dolu olsun istiyolar..e süreklide meme zor...

Bende aldım bebekleri rahatlatıyomuş ama kendim istediğim için aldım ben vercem emziğinide tamam mı :))) kafayı yiceem şu bebek doğup büyüyüp okulu bitip diplomayı alıp bi iş bulup evlenseydi de torun baksaydım aaaay :)))

bi bakıcı abla tutsanız..oda arada gidip gelip kontrol etsee..daha rahat olurmusun dersin

Canım bakıcı tutuyım dedim de ayağa kalktılar valla,bi de bizim burda bakıcı sorunu var olanda kaynanamdan yaşlı.Bi de öyle bi durumda arada bakmak değil bizden çıkmaz o zamanda ben istemiyorum.Ben yokken evde durmasın.

Ooo sen baya çok şey istedin canım yaa.Ben emzik almadım sonra gerekirse alıyım dedim ama... alsam mı bilemedim şimdi...

evde çamaşır kurutulmazzzzzzzzzzzzzzz...güzeliimm çocuk çamaşır buharında olur muuuuu...o deterjan kokularındaaaaa...ya maddi durumun nasıl bilmiyorum ama bi kurutma makinası al..ben aldım geçen ay arçelikte kampanya var...salak kafam nie daha önce almamışım...ne evim dağılıyo ne koku ne buharr..yıkıyorum atıyorum kurutup katlıyorum hemen..

bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))

eğer çalışmak zorunda kalırsam anneme bırakırım ben bebişimi o benden iyi bakar . Annemden başkasına güvenemem .

sen yavaş yavaş istanbula at kapağı..yoksa torununa hasret kalırsın vallahii..gel 15 gün 15 gün ben bakarız..

yok anacım balkonum var mis gibi hemde kapalı orda kurusun neymiş kışın zor kururmuş 1 günde kurumazda 2 günde kurur nolmuş yani hem alttan petek boruları geçiyo orasıda sıcak ama karışıcak ya illaki bişeylere çok bilmiş mübarek bebk varken olurmu diyorum görümcem o erkek çocuğu çok nazlı yetişmesin alışsın demezmi bende deterjanamı alışsın çocuk dedimtöbe töbe . Zaten ben bildiğimi okurum onlar konuşuyolar anca.

sen yavaş yavaş istanbula at kapağı..yoksa torununa hasret kalırsın vallahii..gel 15 gün 15 gün ben bakarız..

bolu da otursunlar o zaman ortak noktamız olur 15-15 bakarız dediğin gibi :))))
MAG ben facede doktorumu eklemiştim, resimlerine baktım akşam, adam sürekli rakı masaları millerlar :)))) eşimin çok hoşuna gitti biz hocayla doğumdan önce bi masa kurarız diyo da ben emin olamadım benim gece sancım gelirse adam leyla gelmez demi doğuma :)))))))

e daha ne ozaman..kurur kurur kapalıysa..zaten ütüliceksin hepsini..azıcık menli olsada ütüde kuricak..ama evde olmaz yanii.yazık bebeğe.. alla alla kaç tane erkek bebek büyüttün sen deseydin.. pis görümcek

hehehe bişi olmasss..daha rahat doğurtur stressiz iştee...aammann koy g..tüne kızım dünyevi şeyler bunlar der sana:))))))))))))))))))))

hehehe bişi olmasss..daha rahat doğurtur stressiz iştee...aammann koy g..tüne kızım dünyevi şeyler bunlar der sana:))))))))))))))))))))

:)))))) ikiz oldu ikiz!! iki tane görüyorum diyomuş düşünsene :)))) allam yaa adama bayıldığım kadar varmış haa yok yok bi dahaki kontrole ben bi yılbaşı sepeti yapıyım şuna dur sen

kuruyolar hemde misler gibi ben zaten üşeniyorum toplamaya akşamları yorgun argın 2 - 3 duruyolar orda Hayatta öyle bi aptallık yapmam ben bile deterjan kutusunun ağzı açık kalınca rahatsız oluyorum çok ağır kokuyo bebişim napar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…