- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.541
Aman canım sakın çoluk çocuğa bebek verilir mi sakın küserler alınırlar falan düşünme asla öle bişi yapma.. Allah korusun ters tutar bişey olur tazecik kemikleri.. ben asla başkasının bebeğini kucağıma almam alanıda sevmem valla dikkat edin nolur..
aklın yolu bir kızım alla allaaa:))) mesela bi tülbentle sadece kollarını sarabilirsin çok sıkmadan..daha rahat uyur böylece..ayyy annesinin minik kuşu bi gelsiinndeeeeee...yawrum beniimmmmmmm...ama ayakta sallamak falan yok..alışsın uyumaya kendi kendine..
bi sen eksiksin bizde deseydin..sende gel tam olsun..bizde bi 2 var bi 4 var bide 11 var işte..2 ile 4 ü hiç sayma zaten..öbürününde gözünün içine baktımmı anlar o ne dediğimi..
Yok canım zaten ben de vermem ama başıma gelicekleri de çok iyi biliyorum.Ben de kimsenin bebğini almadım almamda yazık mincik oluyolar.Valla küserlerse de küssünler gerçi eşimin tarafı biraz çekinir benden diğerlerine davrandıkları gibi davranamazlar ben biraz mesafeliyim onlara karşı önceden önlem aldım:)))Benim eşim bile doğunca ben korkarım hemen elime almaya diyo...
Kızlar emzirerek uyutun ayakta sallamak sersem yapıyo zaten tecrübe ettim yeğenimde 2 yaşında uykusu gelince anne meme ver azcık uykum geldi diyo herkesede yatağa gidiyom baybay diyo uyuyo mızmızlanma falan yok uykusu gelmediyse zaten uyumıcammmmmm diye söylüyo .
Evet kuzum yaa çok şekerliymişim meğer ben :)) diyet vercek doktor teyze yarın ama şimdilik kendim ölçüorum o yüzden kafayı yedimen iyisi listeyi alıp ona uymak :44:
Çok güzel canım Bursadan nerden aldın anneme söyliyim de bana da alsın?
hatta bisüre herkes bize küssün:)) ne güzel olurr:))) şöyle biz kendimize gelene kadar bebiş adapte olana kadar herkes küsebilir:))) hiiçç darılmam yani küstüler diee:)))
Ayyy tam cadı zaten öyle aşırı kıskanç sırf o yüzden öyle diyo zaten.Teyzesi evlenirken niye sen daha güzel oldun diye satlerce ağladı yani öyle söyliyim.Kıza yapmadığını bırakmadı gelinliği çıkarsın diye.
cnm kapalı çarşının orada bebeler sarayı var ordaki bebe mağzalarına sorarsa bulur mutlaka....
Tavrımızı koyduktan sonra bişey olmaz sanırım.(Diye kendimi avutayım)aman küserlerse de küssünler ne yapıyım.
psikolojik sorunları var o çocuğun bence..normal diil yani davranışları..götürseler ya doktora..iice zaman kaybetmeden
Hiç umurlarında değil valla görümcem öyle rahattırki.Zaten çocuğu hep annesi büyüttü.Biz bişey diyincede sizinki çok yaramaz olur inş.diyo.Sanki kötülüğü için söylüyoruz ama lafı sokuyo hemen sağolsun.
Bu bebek görmeler 40ı çıktıktan sonra oluyo dimi ya.. bizde 40 çıkana kadar zaten gidilmez evine sadece annesi falan olur kızın.. sonra bebek görmeye gidilir ama 3-4 aylık olunca.. ben kuzene hala gitmedim kız toparlansın diye.. hastaneye gittik ama evine yaşında gitcem herhalde :) insan çekiniyo ya.. emziriyo falan kız.. aman bebek görme nerden çıktıysa.. büyüyünce görürler yaw
Bu bebek görmeler 40ı çıktıktan sonra oluyo dimi ya.. bizde 40 çıkana kadar zaten gidilmez evine sadece annesi falan olur kızın.. sonra bebek görmeye gidilir ama 3-4 aylık olunca.. ben kuzene hala gitmedim kız toparlansın diye.. hastaneye gittik ama evine yaşında gitcem herhalde :) insan çekiniyo ya.. emziriyo falan kız.. aman bebek görme nerden çıktıysa.. büyüyünce görürler yaw
o zaman çokkk tatlısın senn
Hiç umurlarında değil valla görümcem öyle rahattırki.Zaten çocuğu hep annesi büyüttü.Biz bişey diyincede sizinki çok yaramaz olur inş.diyo.Sanki kötülüğü için söylüyoruz ama lafı sokuyo hemen sağolsun.
bizde hemen damlarlar..hastaneyle başlar eve gelirsin sen gelmeden misafir gelir...en uyuz olduğum şey..
sen nasıl bişey düşünüyorsun, mobilyalarınız renkli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?