2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde hemen damlarlar..hastaneyle başlar eve gelirsin sen gelmeden misafir gelir...en uyuz olduğum şey..

ya gelmesinler hemen lohusalık zaten başlı başına bi dert bi de misafir ağırla.. yok ya sen bence bebek bi süre kimseyle görüşmek istemiyo de :)) suçu ona at napalım..

Diyetisyen limitlerden söz etmedi. ama kendi doktorum haftada iki defa yemekten 2 saat sonra ölç, 120 yi geçmesin dedi. ama şeker değeri her an değişiyor. ben yine de ölçüyorum. yüksek çıktığında ne yapmak gerekir. bebek hemen etkilenirmi acaba?

Zaten eşimin yanında dedi,o da verdi cevabını ama diyorum ya çok rahat aynı şeyi bi kaç kere söyledi.Tekme atıyo desem ayyy demekki çok yaramaz olcak diyo hemen.İnsan hayırlı bi laf eder dimi yok malesef.Allah'tan çok görüşmüyoruz ayda yılda bir yoksa insanı çıldırtıyo.

ÇALIŞIYOR MUYUM DİYE SORUYORLAR ? TABİ Kİ ÇALIŞIYORUM....!!! Ben aile yöneticisiyim..! Çalar saatim..! Aşçıyım..! Öğretmenim.. Dadıyım..! Ütücüyüm..!Antrenörüm..! Kuaförüm..! Psikoloğum..! Sekreterim..! Teselli edenim..! Şoförüm..! Bankamatikim..! 365 gün...7/24 HERŞEYE HAZIR BEKLEYENİM.! BEN ANNEYİM....

sende söyleme onun yanında alla allaa..ben eğer cevap vermek istemediğim biri soruyosa iyi uyuyo karnımda diyorum kapıyorum konuyu..kimseye detay vermek zorunda diilim...

Zaten doktorun senin şeker durumuna göre yapman gerekenleri sölemiş canım .. ona uy yeter bence.. yüksek bulduğunda falan da hemen doktorunu ara sor.. bebeğe hemen etki edeceğini düşünmüyorum ama en sağlıklı bilgiyi doktorlarımız veriyo sonuçta takibini o yaptığı için şimdi biz ne desek yalan olur..

ne kocan ne sen hemen kendinize pay çıkarmayın bence fıstık çok tatlı ondan senin şekerin çıkıyo

oyyy büyük ihtimalle öle teezesi :)) gelir gelmez bizi ballandırdı baksana.. annesi yesin onun şekerleriniiiiiiii öff dayanamıyorum bazen doğsada sevsem diyorum ama böle de iyi aslında baksana benle işe bile geliyo kuzum :)) bırakmak zorunda değilim benden başkası elleyemiyo hissedemiyo :)) en güzel zamanı aslında.. ama özlüyorum da

bende kıskanırım oğlumu valla özellikle kocamın ailesinden ama napalım severlerse bişey diyemeyiz sonra görmemişin oğlu olmuş demesinler :)

Bebeği görmeye gelenlere bebeğimi tabikide kucaklatmam. ellemesinler öyle beşikten izlesinler. vala kusura bakmasınlar onlarında çocuğu varsa aynı tepkiyi verirlerdi eminim. alınma, gücenme olmaz oyuncak bebekmi bu. ona sahip olmak için, doğurmak için, büyütmek için maddi, manevi ne sıkıntılar çekiyoruz bir mikrop kapsa acısını onlarmı çekecek. gelen hoş gelir otursun çayını çöreğini yesin gitsin vala. hijyen olmayan hiç kimse çocuğu elleyemez...

bebek uykusunda bahsedilmiş her çocuğun yatması farklıymış kimi çocuk sarılıp sarmalanıp yatmaktan hiç hoşlanmazmış hatta eldivenleri bile çıkaranlar oluyormuş ama bazılarıda sarılmadan asla uyumazmış. onu bebeği keşfederek çözeceğiz artık...

bende kıskanırım oğlumu valla özellikle kocamın ailesinden ama napalım severlerse bişey diyemeyiz sonra görmemişin oğlu olmuş demesinler :)

Tamam çok sakınmak esirgemek de iyi değil ama insan dayanamaz yaa.. işimiz zor valla :)) bebekleri öle mi alıştırsak başkası alır almaz ağlamaya başlıycak şekilde eğitelim en iyisi bu :)))

Tamam çok sakınmak esirgemek de iyi değil ama insan dayanamaz yaa.. işimiz zor valla :)) bebekleri öle mi alıştırsak başkası alır almaz ağlamaya başlıycak şekilde eğitelim en iyisi bu :)))

bu çok iyi fikir bencede benim annem ve kardeşlerime gidebilir onlar tecrübeli diğerlerine gitmesin :) Yaşasın kötülük

Ben şimdiden kıskanıyorum ve benim oğlum diye sevdikçe sinir oluyorum(nerden oğlu oluyosa)Nasıl bırakıcam bakması için hiç bilmiyorum yaaa üffff((

Bende kayınvalideme bırakcam :)) emzik almıycam dedim aaaa ben emziksiz bakamam nerden bulcam senin memeni sürekli dedi :))
lay la lay la lay ben güneş sen ay annem de seviniyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…