- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.561
bizde hemen damlarlar..hastaneyle başlar eve gelirsin sen gelmeden misafir gelir...en uyuz olduğum şey..
Canım diyetisyen bana yemekten önce aç karna ve 1 saat sonra tok ölç dedi, sabah öğle akşam günde 6 kez ölçüyorum.. limitlerini sana diyetisyen söyler herhalde açlık 70-110 tokluk 120-170 araları normal sanırsam..
bende öle düşünüyorum ama eşimde ben çok tatlıyım ondan sana bulaşıyo bana çok yaklaşma bu aralar diyo :))
ben onun var yaaa..saçını başını yolar veririm eline..eşine demiyomusun ablan ne diyo böyle diye..beddua ediyo resmen yaaa..sende öyle diince itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı de dön kıçını olsun bitsin
Ayy maşallah valla,inş.bizimkilerde öyle uyur.Zaten öyle bi sallıyolar ki çocuğun beyni sallanıyo yazık.
Zaten eşimin yanında dedi,o da verdi cevabını ama diyorum ya çok rahat aynı şeyi bi kaç kere söyledi.Tekme atıyo desem ayyy demekki çok yaramaz olcak diyo hemen.İnsan hayırlı bi laf eder dimi yok malesef.Allah'tan çok görüşmüyoruz ayda yılda bir yoksa insanı çıldırtıyo.
inş. öyle olurlar ilk altı ay gaz problemi falan biraz zorlayabilir ama sonrasında o kadar olmaz heralde yani inş.
bende öle düşünüyorum ama eşimde ben çok tatlıyım ondan sana bulaşıyo bana çok yaklaşma bu aralar diyo :))
Diyetisyen limitlerden söz etmedi. ama kendi doktorum haftada iki defa yemekten 2 saat sonra ölç, 120 yi geçmesin dedi. ama şeker değeri her an değişiyor. ben yine de ölçüyorum. yüksek çıktığında ne yapmak gerekir. bebek hemen etkilenirmi acaba?
sende söyleme onun yanında alla allaa..ben eğer cevap vermek istemediğim biri soruyosa iyi uyuyo karnımda diyorum kapıyorum konuyu..kimseye detay vermek zorunda diilim...
ne kocan ne sen hemen kendinize pay çıkarmayın bence fıstık çok tatlı ondan senin şekerin çıkıyo
oyyy büyük ihtimalle öle teezesi :)) gelir gelmez bizi ballandırdı baksana.. annesi yesin onun şekerleriniiiiiiii öff dayanamıyorum bazen doğsada sevsem diyorum ama böle de iyi aslında baksana benle işe bile geliyo kuzum :)) bırakmak zorunda değilim benden başkası elleyemiyo hissedemiyo :)) en güzel zamanı aslında.. ama özlüyorum da
bende kıskanırım oğlumu valla özellikle kocamın ailesinden ama napalım severlerse bişey diyemeyiz sonra görmemişin oğlu olmuş demesinler :)
bende kıskanırım oğlumu valla özellikle kocamın ailesinden ama napalım severlerse bişey diyemeyiz sonra görmemişin oğlu olmuş demesinler :)
Tamam çok sakınmak esirgemek de iyi değil ama insan dayanamaz yaa.. işimiz zor valla :)) bebekleri öle mi alıştırsak başkası alır almaz ağlamaya başlıycak şekilde eğitelim en iyisi bu :)))
zaten şu kaynana fobilerimiz felaket:)))) bende öyle..konuşmuyorum görüşmüyorum şimdi nasıl vericem oğlumu sevsinler dieee..
Ben şimdiden kıskanıyorum ve benim oğlum diye sevdikçe sinir oluyorum(nerden oğlu oluyosa)Nasıl bırakıcam bakması için hiç bilmiyorum yaaa üffff((
Ben şimdiden kıskanıyorum ve benim oğlum diye sevdikçe sinir oluyorum(nerden oğlu oluyosa)Nasıl bırakıcam bakması için hiç bilmiyorum yaaa üffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?