- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.601
kuruyolar hemde misler gibi ben zaten üşeniyorum toplamaya akşamları yorgun argın 2 - 3 duruyolar ordaHayatta öyle bi aptallık yapmam ben bile deterjan kutusunun ağzı açık kalınca rahatsız oluyorum çok ağır kokuyo bebişim napar
Kuruyanları 2-3 gün sallandıran sadece ben değilim demek kiama havalansınlar diye bırakıyorum kesinlikle üşendiğim için değil yoksa bu aralar çok hamaratım son bi kaç aydır özellikle :126:
Kuruyanları 2-3 gün sallandıran sadece ben değilim demek kiama havalansınlar diye bırakıyorum kesinlikle üşendiğim için değil yoksa bu aralar çok hamaratım son bi kaç aydır özellikle :126:
Merhaba kızlar
Biz eşimle Cumartesi günü şu meşhurrrrrrrrrrrrr eminönündeki havuzlu hana gideceğiz, bakalım inşallah bahsedildiği kadar vardır.
Bebişimin hastane çıkışlarını havlusunu küvetini benim gecelik pijama takımlarımı ordan almayı düşünüyorum.
Gitmişken şu hastane süslerine ve bebek şekerlerinede bir bakar fikir edinirim. Bu haftaaa sonunu bebişimize alışverişe harcayacağız
Bu arada geçen hafta sonu kontrolümüz vardı. Bebiş çok şükür iyi herşey yolunda, yalnız artık hareketleri canımı yakıyor bazen kaburga kemiklerimi falan kıracak diye korkuyorum
Tosunum büyüsünde ben razıyım canımın yanmasına.
Birde ben kalça, bel, bacak ağrıları sıklaşmaya başladı artık
Allah şişman insanlarında yardımcısı olsun, çorabını bile giymek ne zahmetli oluyormuş
Bu arada izne ayrılmamamada 1 ay kaldı, sporu sıklaştırdımm. İzne çıkıncada bol bol yüzeceğim inşallah hem bebiş hem benim rahatlamam açısından
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
hehehe ben kurutucu almadan önce ipten alıp ütüleyip giyiyodum:))) kim toplicak bide onları yaaaa:))))
Bende markafoniden nuk emzikle kordonunu almıştım takamadım bi türlü :)) acemi olmak ne zor bişeymiş bekliom eve deneyimli biri gelsin ona taktırcambi ucu kıskaç orası sanırım bebeğin üstüne kıstırılıyo diğer tarafı silikondan bi halka, emziğe nası bağlantı kurcam anlamadım ben
Akşamları yemekten sonra pert daha yerimden kalkamıyom kocam sağolsun mutfağı topluyo düşün kaç gündür çamaşır yıkıcm ona bile üşeniyom ama bugün yıkıcam artık yarına kurur h.sonu ütü anlatırken bile yoruldum
Aynenn valla.. yemekten sonrası büyük dert.. ama en zoru çamaşır ütü geliyo bana da.. eşim toplamama yardım ediyo ama ütüden anlamıyo iki haftada bir ütüleyebiliorum valla
Aynenn valla.. yemekten sonrası büyük dert.. ama en zoru çamaşır ütü geliyo bana da.. eşim toplamama yardım ediyo ama ütüden anlamıyo iki haftada bir ütüleyebiliorum valla
bizde ütü işine kociş bakıyo..benimkileride ütülüyo sağolsun...ben yıkıyorum o ütülüyo..mutfağıda o topluyo..ben pişiriyorum o topluyo:))) işbirliği içindeyiz:)
ohhhhh çamaşırı makine yıkıyo makine kurutuyo ütüyü koca yapıyo mutfağı topluyo iyiymiş gerçekten çok güzelmiş
açılıyodur o kesin biyerinden:)) ama sen kör göz görmüyosundur kesin:)
:))))) benim kocam çok marifetlidirrr..hayatımın aşkııı..eskiden ben yapıyodum..bigün dedi olmamış bunun ütüsü nasıl yapmışsın dedi..hee dedim öle mi bidaha otur kendin yap dedim..o gündür elimi sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?