2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bazen oluyor canım, doktora sordum normal dedi, ağrıların başlama zamanıymış. Sen yine de kendi doktoruna sor tabi ama korkulacak bişey değildir.

Canım suyununun az ya da çok olmaması iyi bir haber. Çok olması da az olmasıda iyi değil çünkü. Çift plasenta olayıyla ilgili bir bilgim yok canım, gerekirse sezaryen olursun ama korkulcak bişey değildir, olsa doktorun söylerdi zaten, boşuna kendini üzme canım. Bol sıvı tüketmeyi, sola yatmayı, sigarayı vs tüm doktorlar söyler zaten merak etme.

haklısın cnm sesli düşündü bugün bn dr güveniyorum olumsuz bişey olsada söyler ama gel gör işte zamanın coğunu bitirip azı kalmışken böyle şeyler duymak istemiyoruz hiçbirimiz rabbime emanet adenim

eve geldim 2lt suyu 2 satte içtim yarında şeker yüklemesi yapılıcak bakalım onda ne çıkıcak

kızlar benim doktorum haftaya şeker yüklememi yaptırmamı söyledi
ama haftaya cuma falan yaptırsan son adet tarhime göre 23+4 günlük olcam
ancak bebiş ultrasonda 1 hafta falan büyük çıkıyor
bu durumda hangisini dikkate alarak yaptırmam sizce mantıklı olur
birde erken yaptırıp yanlış sonuç almak istemiyorum :44:

canım benim bebeğim de 10 gün büyük çıkıyor.. son adetime göre 31 mart gözküyor ama usg ye göre 20 mart...arada epey fark var yani.. canım sürekli gittiğin dr un söylediyse ona güven dediği tarihte yaptır.. zaten dr un senin hakkında herşeyi biliyordur ki ona göre haftaya gel demiştir...

umutluyum78 canım dr demiş ya önemli bir şey değil diye takma kafana...bol su içmeye devam edelim her nekadar ben çok uygulayamasamda...(

cnm yanlış bilgi vermek istemem ama 24 hafta ile 18 hafta arası olması gerekiyor gebelik şekeri 6. ayda yükseliyormuş eğer varsa tabi inşallah yoktur...ve 24 ile 28 hafta içinde 6 ayla 6 bucuk ay yani 7 ay daha başlamamış oluyormuşuz bugün sordum birde son olarak dr parmaktan alınan kan şekeri tahlilinin doğru sonuçlar vermedi mutlaka damar yolu ile alınan olması gerektiğini belirtti ...sen yine dr bir ara konuş....

sağolunn kızlarr
herhalde sat tarihne göre bile olsa 23+4 çok erken sayılmaz
en iyisi ben haftaya yaptırayım yoksa çatlıcam meraktan

ronya yaptır cnm zaten 23+4 de sen 24. hafta içinde olucaksın...

limonlu_kek cnm anne olmak cok zormuş rabbim yardımcımız olsun dualarınızı birbirimizden esirgemeyin ben her duamda hepinize ediyorum...

ronya yaptır cnm zaten 23+4 de sen 24. hafta içinde olucaksın...

limonlu_kek cnm anne olmak cok zormuş rabbim yardımcımız olsun dualarınızı birbirimizden esirgemeyin ben her duamda hepinize ediyorum...

evet canım yaaa çok zormuş..senin ilk bebeğin mi bilmiyorum ama benşmkisi ilk ve telaş ediyorum bir şey olursa ne yaparım diyorum zaten şu 6 ay çok zor geçti.. ama şükürler olsun eşim hep yanımda...Allah ondan razı olsun.. yoksa gurbette ne yapardım...
prolaktinden midir bilmiyorum göğüs ağrım başladı nasıl sızlıyor...

bebeğin giyeceğini ayrı koymak en iyisi.. ben ilkinde acemiliğime geldi ayrı koymamıştım ama en üste ayırarak koymuştum. zaten annem vermiş hemşireye çantamdan.

çanta almıştımm bende yıkadımm biberonuyla emziğini sıcak suyla yıkadımmı tamamdır bebeğin eşyalarını bebek çantasına koyucam kendi eşyalarım içinde sırt çantası alayım diyorumm sırt çantası kullanışlı geliyo bana
ilk zamanlarr hastane çıkışı evdede giydiriliyo bi takım daha 5 li alayım diyorum
arkadaşım 0-3 aylık tulumları 20. günde bebeğe küçük gelmeye başladı ben 3-6 aylık tulum aldım 3 tanede ondan varr alt üst takımda varr 4 tane 0-3 ay çıtçıtlı atlet varr 4 tanede 3-6 ay almak lazımm

benimde ilk bebeğim cnm ve kısa bir tedavi ile hamile kaldım bende gurbette sayılırım bütün ailem istanbulda böyle yalnız hamilelik daha zor geçiyo kafamı dağıtacak kimse yok işte k.k var burasıda olmasa oynatıcam..

limonlu kek canım göğüs ağrısı normaldir takma kafana
eee artık o göğüsler süt dolacak :)) hormonlar çalışıyordur

:)) aynen canım rabbim yardımcımız olsun.. türkiyede olsam gezip dolaşırım heryeri vallaha çarşı pazar..hele 40 gün türkiyeye gittim her gün dışarda idimm.. ahh ahhh vallaha türkiye yi özedlimmm
limonlu kek canım göğüs ağrısı normaldir takma kafana
eee artık o göğüsler süt dolacak :)) hormonlar çalışıyordur
eşim de öle diyor canım ama ne bilim insanın uğraşacak bir şeyi olmayınca işte benim gibi kendisiyle uğraşıyor.. şuram ağrıyor buram ağrıyor deyip duruyorum... azcık nazlıyım sanırm...8 aylık evliyim ve eşim ne zmana kadar bana dayanabilcek bilmyorum..:))

eve geldim 2lt suyu 2 satte içtim yarında şeker yüklemesi yapılıcak bakalım onda ne çıkıcak

İnşallah iyi çıkar canım, iyi düşün

Böyle testlerde önemli olan sat tarihidir, usg sadece boy ve kilo değerlerine göre tarih veriyor. Mesela bizimki 2 hafta önde gidiyor ama doktor 2 hafta erken doğacağını göstermez, sadece iri olacağını gösterir dedi. Bu yüzden sat tarihini dikkate almak lazım. Ama sen zaten şuan 24. haftandasın, doldurduğun zaman diğer haftaya geçiyorsun canım. Doktorun da haftaya demiş zaten, hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz:)

Canım göğüs ağrısı çok normal benim de ağrıyor arada, ağrıycak tabi, çalışıyorlar:) Bu haftalardan sorna her biyerimiz ağrıycakmış zaten, hazır olmak lazım:)

Canım göğüs ağrısı çok normal benim de ağrıyor arada, ağrıycak tabi, çalışıyorlar:) Bu haftalardan sorna her biyerimiz ağrıycakmış zaten, hazır olmak lazım:)

bebişlerimize süt dolsun da varsın ağrıyıversin dimi.. kızlar bugün yemek yapmaddım... aslında her gün yapıyordum.. bugün dışarda yiyioruz mecburen yanii.. burada saat 6.20.. ben şimdilik çıkıyorum..

IŞILcım hiç boşuna sıkıntı yapma kendine güzelim. aksi, ters bi durum olsaydı zaten doktor o kadar rahat konuşmazdı.
Maşallah bebeğinde çok iyiymiş. üzme kendini.

Işıl'cım sen hangi doktora gidiyordun?Unutmuşum ben:44: Doktorlar ya açık konuşsunlar ya da hiç konuşmasınlar adam gibi açıklama yapmadıklarında uyuz oluyorum ben yaf.Arkadaşların da dediği gibi su zaten ne çok ne de az olmalıymış.Bu zamana kadar sağlıkla getirdik çok az yolumuz kaldı sağlıkla gelecek inşallah kuzucuklar sen üzülme hiç Cumalıkızı'ta kahvaltıya gitmişsinis afiyetle olsun yarasın Aden'e:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…