- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.861
iyi yapmışsın cnm ben de ayrı poşete koymuştum kızımın doğumuna giderken zaten hastane çıkışının kendi torbası var chicconun bu sefer de öyle yapıcam inşallah
ya kızlar biraz önce sağ karın tarafıma bir ağrı girdi sola döndüm geçmedi şimdi ayağa kalktım hala ağrıyor ne oldu anlamadım ya bebişim de itekleyip duruyor sanki çıkacakmış gibi içim bi garip oldu off hep de sinir zamanlarda olur böle şeyler ya ben şimdi pazar pazar nerden doktor bulucamda baktırıcam mecbur yarına kadar bekle işin yoksa of off
selam arkadaşlar
dr geliyorum biraz canım sıkıldı gibi ama bilgisi olan varsa beni bir rahatlatsın
bebeğin gelişimi gayet iyi dedi dr 1kg biraz geçmiş lakin suyu ne az ne cok dedi yani buda normal dedi :44: tabi ben anlamadım sordum nedemek yani diye yani langır langır suyun içinde değil dedi sonra oğlmun sırtı dönüktü hiç bize pas vermedi ne yaptıysak dönmedi sağa yattım yok sola yattım yok o arada dr karın boşluğuma doğru bakti ve çift plasentam olduğunu gördühiç bir zararı yok normal doğum olursa cok kanaman olur sadece okadar dedi ama sezeryanla zaten görüp alırız dedi telaşlanıcak bişey yok bu sadece doğumda müdale edilecek dedi ama ben birkere ürktüm tabi...bol sıvı tüketmemi söyledi mutlaka sol tarafa yat dedi sigaradan uzak dur dedi zaten içmiyorum eşimde yanımda içmiyo..... acıkcası korktum geldim....keyifsizim
umutluyumm canım arkadaşım sıkma canını
ortada net bir durum yokken hastayı işkillendiren doktorları sevmiyorum
herşey yolundaymış nasıl olsa sen Rabbime emanet et gönlünü ferah tut yeter
dediklerinide yap doktorun bol bol su iç
ama ben bir sorun olduğunu sanmıyorum
doktorlar bazen sesli düşünüyorlar onlar için normal olan şeyler
bizi üzebiliyor
Benim de bazen oluyor canım, doktora sordum normal dedi, ağrıların başlama zamanıymış. Sen yine de kendi doktoruna sor tabi ama korkulacak bişey değildir.
Canım suyununun az ya da çok olmaması iyi bir haber. Çok olması da az olmasıda iyi değil çünkü. Çift plasenta olayıyla ilgili bir bilgim yok canım, gerekirse sezaryen olursun ama korkulcak bişey değildir, olsa doktorun söylerdi zaten, boşuna kendini üzme canım. Bol sıvı tüketmeyi, sola yatmayı, sigarayı vs tüm doktorlar söyler zaten merak etme.
canım benim bebeğim de 10 gün büyük çıkıyor.. son adetime göre 31 mart gözküyor ama usg ye göre 20 mart...arada epey fark var yani.. canım sürekli gittiğin dr un söylediyse ona güven dediği tarihte yaptır.. zaten dr un senin hakkında herşeyi biliyordur ki ona göre haftaya gel demiştir...kızlar benim doktorum haftaya şeker yüklememi yaptırmamı söyledi
ama haftaya cuma falan yaptırsan son adet tarhime göre 23+4 günlük olcam
ancak bebiş ultrasonda 1 hafta falan büyük çıkıyor
bu durumda hangisini dikkate alarak yaptırmam sizce mantıklı olur
birde erken yaptırıp yanlış sonuç almak istemiyorum :44:
kızlar benim doktorum haftaya şeker yüklememi yaptırmamı söyledi
cnm yanlış bilgi vermek istemem ama 24 hafta ile 18 hafta arası olması gerekiyor gebelik şekeri 6. ayda yükseliyormuş eğer varsa tabi inşallah yoktur...ve 24 ile 28 hafta içinde 6 ayla 6 bucuk ay yani 7 ay daha başlamamış oluyormuşuz bugün sordum birde son olarak dr parmaktan alınan kan şekeri tahlilinin doğru sonuçlar vermedi mutlaka damar yolu ile alınan olması gerektiğini belirtti ...sen yine dr bir ara konuş....
canım benim bebeğim de 10 gün büyük çıkıyor.. son adetime göre 31 mart gözküyor ama usg ye göre 20 mart...arada epey fark var yani.. canım sürekli gittiğin dr un söylediyse ona güven dediği tarihte yaptır.. zaten dr un senin hakkında herşeyi biliyordur ki ona göre haftaya gel demiştir...
umutluyum78 canım dr demiş ya önemli bir şey değil diye takma kafana...bol su içmeye devam edelim her nekadar ben çok uygulayamasamda...(
ronya yaptır cnm zaten 23+4 de sen 24. hafta içinde olucaksın...
limonlu_kek cnm anne olmak cok zormuşrabbim yardımcımız olsun dualarınızı birbirimizden esirgemeyin ben her duamda hepinize ediyorum...
bebeğin giyeceğini ayrı koymak en iyisi.. ben ilkinde acemiliğime geldi ayrı koymamıştım ama en üste ayırarak koymuştum. zaten annem vermiş hemşireye çantamdan.
evet canım yaaa çok zormuş..senin ilk bebeğin mi bilmiyorum ama benşmkisi ilk ve telaş ediyorum bir şey olursa ne yaparım diyorum zaten şu 6 ay çok zor geçti.. ama şükürler olsun eşim hep yanımda...Allah ondan razı olsun.. yoksa gurbette ne yapardım...
prolaktinden midir bilmiyorum göğüs ağrım başladı nasıl sızlıyor...
:)) aynen canım rabbim yardımcımız olsun.. türkiyede olsam gezip dolaşırım heryeri vallaha çarşı pazar..hele 40 gün türkiyeye gittim her gün dışarda idimm.. ahh ahhh vallaha türkiye yi özedlimmmbenimde ilk bebeğim cnm ve kısa bir tedavi ile hamile kaldım bende gurbette sayılırım bütün ailem istanbulda böyle yalnız hamilelik daha zor geçiyo kafamı dağıtacak kimse yok işte k.k var burasıda olmasa oynatıcam..
eşim de öle diyor canım ama ne bilim insanın uğraşacak bir şeyi olmayınca işte benim gibi kendisiyle uğraşıyor.. şuram ağrıyor buram ağrıyor deyip duruyorum... azcık nazlıyım sanırm...8 aylık evliyim ve eşim ne zmana kadar bana dayanabilcek bilmyorum..:))limonlu kek canım göğüs ağrısı normaldir takma kafana
eee artık o göğüsler süt dolacak :)) hormonlar çalışıyordur
eve geldim 2lt suyu 2 satte içtim yarında şeker yüklemesi yapılıcak bakalım onda ne çıkıcak
kızlar benim doktorum haftaya şeker yüklememi yaptırmamı söyledi
eşim de öle diyor canım ama ne bilim insanın uğraşacak bir şeyi olmayınca işte benim gibi kendisiyle uğraşıyor.. şuram ağrıyor buram ağrıyor deyip duruyorum... azcık nazlıyım sanırm...8 aylık evliyim ve eşim ne zmana kadar bana dayanabilcek bilmyorum..:))
Canım göğüs ağrısı çok normal benim de ağrıyor arada, ağrıycak tabi, çalışıyorlar:) Bu haftalardan sorna her biyerimiz ağrıycakmış zaten, hazır olmak lazım:)
bebişlerimize süt dolsun da varsın ağrıyıversin dimi.. kızlar bugün yemek yapmaddım... aslında her gün yapıyordum.. bugün dışarda yiyioruz mecburen yanii.. burada saat 6.20.. ben şimdilik çıkıyorum..
IŞILcım hiç boşuna sıkıntı yapma kendine güzelim. aksi, ters bi durum olsaydı zaten doktor o kadar rahat konuşmazdı.
Maşallah bebeğinde çok iyiymiş.üzme kendini.
selam arkadaşlar
dr geliyorum biraz canım sıkıldı gibi ama bilgisi olan varsa beni bir rahatlatsın
bebeğin gelişimi gayet iyi dedi dr 1kg biraz geçmiş lakin suyu ne az ne cok dedi yani buda normal dedi :44: tabi ben anlamadım sordum nedemek yani diye yani langır langır suyun içinde değil dedi sonra oğlmun sırtı dönüktü hiç bize pas vermedi ne yaptıysak dönmedi sağa yattım yok sola yattım yok o arada dr karın boşluğuma doğru bakti ve çift plasentam olduğunu gördühiç bir zararı yok normal doğum olursa cok kanaman olur sadece okadar dedi ama sezeryanla zaten görüp alırız dedi telaşlanıcak bişey yok bu sadece doğumda müdale edilecek dedi ama ben birkere ürktüm tabi...bol sıvı tüketmemi söyledi mutlaka sol tarafa yat dedi sigaradan uzak dur dedi zaten içmiyorum eşimde yanımda içmiyo..... acıkcası korktum geldim....keyifsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?