- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.321
Kendi taksin onubenimki de öyle güzelim işte aynı seyleri yapıyo göya iilik yapıyo yaa işimizi görücek seyler alsana seninki yine terlikli bornoz bakıyo benimki gecen gitmiş dansöz kemeri almış şıkır şıkır böle benim belime göre cocuga kundak olur yani okadar büyük şirin mirin de diil hani öle sevine sevine geldi gecenin köründe bakııın ben yegenime ne aldım diye eşimi bi bakışı vardı kadını balkondan atcak sandım yani:))
Kendi taksin onu
canım ben hemen ayaklarımdan kapıyorumm sende ayaklarına çok dikkat ett kalın çorap üzerine patiikte giy ve terlikte giyy ayaklarr çokk hassas
canım öncelikle cok gecmiş olsun ben de 10 gündür cok şiddetli grip geciriyorum faranjit de var iyilesemiyorum ama ZENCEFİL+BAL+LİMON karışımı sayesinde 3 gündür ayaga kalkabildim keşke önce içseymişim mucize gibi bişey nefes almadan öksürüyodum içtikten yarım saat sonra tık demedim valla bogazım yumusadı sesim acıldı burnum tıkanmıyo rahat uyku uyudum valla gercekten mucize
canım bende ayaklarımı üşütünce ya ishal olurum yada sık idrar çıkarım
ben gribi genelde başkalarından kapıyorum
kendime çok dikkat ederim ama etraf hasta bir çok kişi dolu
canımm bende zencefilli ve bir çok bitkinin olduğu bir karışım hazırladım kendime
şimdi onu içiyorumm
bu sefer ateşim yok umarımda çıkmaz ateş olunca çok kötü oluyor
canımm sana tekrar tekrar geçmiş olsun
Arada diyip rahatlamak lazim aslinda:)ayy canım yaa gönül neler demek istiyo da denmiyo işte içimden epey saydırdım ama :))
Arada diyip rahatlamak lazim aslinda:)
Kizlar ya sizde de oyle oldu mu bilmiyorum da oglusla beraber Allah bana acayip bi guc verdi.Yani hiiic bi sey umrumda diil esiden canimi sikan eften puften seyler uzemio beni
Allah gercekten uzecek buyuk konulardan korusun bizi
Cok gecmis olsun 1tane limonun suyuyla bali karistir ic onu tadi da guzel bayagi da faydaliarkadaşlar herkese iyi geceler
ben yine feci faranjit oldum ayrıca gripte başladı
acayip canım sıkıldı yaa o kadar dikkat ediyorum bu pis hastalık beni buluyor
ilaç içmeden atlatmanın yollarını denicem yine
aktara uğradım iş çıkışı
tarçın havlıcan zencefil ekinezya ıhlamur verdi
şimdi ocağın üzerine bıraktım demlensin içicem
sizce bir zararı olurmu ne yapmalıyım sizce :44:
amin canım amin bende de öle valla kendimi üzersem güzel kızım da üzülür diye kendimi öle bi motive etmişim ki etrafımdaki herşer vız gelip tırıs gidiyo valla arada canım sıkılıyo bi bakıyorum hemen muslukları acıcam amaan diyorum kızımın tırmagından bile kıymetli olmayan seyr için aglayıp da yavrumu da ağlatamam geciyo gidiyo hemen ne güzel:))[/
Aynen oyle valla saglik sorunu cikmasin da cekirdek ailende mutluysan gerisi yalan bu ara kim ne demis kim ne yapmis umrumda degil.Tabii ki insan daha cok ilgi alaka beklio ama insanlari degistiremiosun iste ozellikle konu senin ailen degilse daha da zor
sağol canım benim ateş çıkmaz umarım kendini cok bunaltmamaya calış üşütme de tabii ama öle aşırı sıcacık olmasın ortam azcık yükselirse de hemen ılık duş al düşer bi de parol içmekten korkma ben cok kötü olunca günde bi tane içtim yatarken gece terletti cok ii geldi bi zararı da yok korkma tatlım
Cok gecmis olsun 1tane limonun suyuyla bali karistir ic onu tadi da guzel bayagi da faydali
bi de bol bol kivi tabii en cok C vitamini ondaymis ya
tamam canımm
idrar kültürü vericeksin idrar yolu enfeksiyonu içindi sanırımm
inşallah sorunsuz çıkar sonuucun
arkadaşlar herkese iyi geceler
ben yine feci faranjit oldum ayrıca gripte başladı
acayip canım sıkıldı yaa o kadar dikkat ediyorum bu pis hastalık beni buluyor
ilaç içmeden atlatmanın yollarını denicem yine
aktara uğradım iş çıkışı
tarçın havlıcan zencefil ekinezya ıhlamur verdi
şimdi ocağın üzerine bıraktım demlensin içicem
sizce bir zararı olurmu ne yapmalıyım sizce :44:
evet canım idrar yolu iltihabı çıktı malesef, doktor cinsi için mi ne kültür istedi bir de ilaç yazmadan önce. 4 gün sonra çıkcakmış sonuç, çok sağol.
Çok geçmiş olsun canım. Ben böyle zamanlarda iki tatlı kaşığı balın içine, kekik, tarçın, toz zencefil koyuyorum ardından da süt içiyorum çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Şekerden korkmuşsun ama testini etkileyeceğini sanmıyorum.
lachesiss canım çok sağolasn
bir sürü şey yapıyorum akşamdan beri
senin dediğinide yapıcam
Tabi hepsinden az tüketmek lazım canım. Bitkiler fazla tüketilince ilaç etkisi yapabiliyor aman dikkat.
evet canım idrar yolu iltihabı çıktı malesef, doktor cinsi için mi ne kültür istedi bir de ilaç yazmadan önce. 4 gün sonra çıkcakmış sonuç, çok sağol.
Çok geçmiş olsun canım. Ben böyle zamanlarda iki tatlı kaşığı balın içine, kekik, tarçın, toz zencefil koyuyorum ardından da süt içiyorum çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Şekerden korkmuşsun ama testini etkileyeceğini sanmıyorum.
cnm geçmiş olsun hemen sana tedavi formülü veriyorum gerçi arkadaşlar yazmış coğunu ama 3 günde atlattım bende antibiyotik vermişti dr onu bile içemdim...
bal+limon+zencefil
burun tıkanıklığı için
tuzlu su çek burnuna
birde
elma+ayva+mandalina+portakal+limon+ıhlamur bunları kabuklarıyla 4 böl kaynat demlensin ılıkken bir bardağa süzdürerek koy içine bir kaşık bal at hem sana faydalı hemde bebeğe enerji verecek....
Herkese iyi geceler arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim; Benim anneannem Rahim kanseri, ve 6 aydır Zekai Tahir doğum evinin onkoloji bölümünde kemoterpi görüyordu, üç aydırda rahimden ameliyat olacak fakatkalbindede sorun olduğu için ameliyat yapamıyorlar, Çünkü ameliyat esnasında kalbi durursa orada müdahele edecek kalp cerrahı yok.... üç aydır kalb içinde ilaç kullanıyor ama baktılar ki olmuyor üç hafta önce hem onkolojinn olduğu hem kalp cerrahın olduğu başka hastaneye sevk ettiler, O hastanede de üç haftadır tetkikler yapılıyordu ve nihayet bugün yarın ameliyat yapılmasına karar verildi, ama ameliyat esnasında kalbinin durma riski hala var.... bu yüzden hepinizden dua bekliyorum, Hayırlısı ile bu ameliyatını atlatsın
Anneannem normalde Beypazarında oturuyor ama kemoterapi boyunca ankarada annemlerde kaldı, son üç haftadır da annemle teyzem sırayla hastanede başında kaldılar, bu yüzden anneciğim hamileliğim boyunca hiç yanıma gelemedi.... ama olsun, telefondan da olsa sesini duyuyorum ya annemin, Rabbim annelerimiz başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?