2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi taksin onu

canım ben hemen ayaklarımdan kapıyorumm sende ayaklarına çok dikkat ett kalın çorap üzerine patiikte giy ve terlikte giyy ayaklarr çokk hassas

canım bende ayaklarımı üşütünce ya ishal olurum yada sık idrar çıkarım
ben gribi genelde başkalarından kapıyorum
kendime çok dikkat ederim ama etraf hasta bir çok kişi dolu

canımm bende zencefilli ve bir çok bitkinin olduğu bir karışım hazırladım kendime
şimdi onu içiyorumm
bu sefer ateşim yok umarımda çıkmaz ateş olunca çok kötü oluyor
canımm sana tekrar tekrar geçmiş olsun

sağol canım benim ateş çıkmaz umarım kendini cok bunaltmamaya calış üşütme de tabii ama öle aşırı sıcacık olmasın ortam azcık yükselirse de hemen ılık duş al düşer bi de parol içmekten korkma ben cok kötü olunca günde bi tane içtim yatarken gece terletti cok ii geldi bi zararı da yok korkma tatlım

ayy canım yaa gönül neler demek istiyo da denmiyo işte içimden epey saydırdım ama :))
Arada diyip rahatlamak lazim aslinda:)

Kizlar ya sizde de oyle oldu mu bilmiyorum da oglusla beraber Allah bana acayip bi guc verdi.Yani hiiic bi sey umrumda diil esiden canimi sikan eften puften seyler uzemio beni

Allah gercekten uzecek buyuk konulardan korusun bizi

amin canım amin bende de öle valla kendimi üzersem güzel kızım da üzülür diye kendimi öle bi motive etmişim ki etrafımdaki herşer vız gelip tırıs gidiyo valla arada canım sıkılıyo bi bakıyorum hemen muslukları acıcam amaan diyorum kızımın tırmagından bile kıymetli olmayan seyler için aglayıp da yavrumu da ağlatamam geciyo gidiyo hemen ne güzel:))

Cok gecmis olsun 1tane limonun suyuyla bali karistir ic onu tadi da guzel bayagi da faydali
bi de bol bol kivi tabii en cok C vitamini ondaymis ya

sağol özlemcimmm

Cok gecmis olsun 1tane limonun suyuyla bali karistir ic onu tadi da guzel bayagi da faydali
bi de bol bol kivi tabii en cok C vitamini ondaymis ya

canım kivi yiyorumm çok sağol
ballı şeyler tüketmeye korkuyorum şekerim çıkar diye

tamam canımm
idrar kültürü vericeksin idrar yolu enfeksiyonu içindi sanırımm
inşallah sorunsuz çıkar sonuucun

evet canım idrar yolu iltihabı çıktı malesef, doktor cinsi için mi ne kültür istedi bir de ilaç yazmadan önce. 4 gün sonra çıkcakmış sonuç, çok sağol.

Çok geçmiş olsun canım. Ben böyle zamanlarda iki tatlı kaşığı balın içine, kekik, tarçın, toz zencefil koyuyorum ardından da süt içiyorum çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Şekerden korkmuşsun ama testini etkileyeceğini sanmıyorum.

lachesiss canım çok sağolasn
bir sürü şey yapıyorum akşamdan beri
senin dediğinide yapıcam

cnm geçmiş olsun hemen sana tedavi formülü veriyorum gerçi arkadaşlar yazmış coğunu ama 3 günde atlattım bende antibiyotik vermişti dr onu bile içemdim...

bal+limon+zencefil

burun tıkanıklığı için

tuzlu su çek burnuna

birde
elma+ayva+mandalina+portakal+limon+ıhlamur bunları kabuklarıyla 4 böl kaynat demlensin ılıkken bir bardağa süzdürerek koy içine bir kaşık bal at hem sana faydalı hemde bebeğe enerji verecek....

cinsi için istemiştir seninki inşallah kolay atlatılandırr öbür türlü sanırım hastaneye yatırıp tedavi uyguluyorlarr

umutluyumm canımm arkadaşım çok sağol tuzlu su ve bal limon zencefili biliyorum
ama bu meyve karışımı hiç denemedim yapayım hemen

Herkese iyi geceler arkadaşlar, daha önce bahsetmiştim; Benim anneannem Rahim kanseri, ve 6 aydır Zekai Tahir doğum evinin onkoloji bölümünde kemoterpi görüyordu, üç aydırda rahimden ameliyat olacak fakatkalbindede sorun olduğu için ameliyat yapamıyorlar, Çünkü ameliyat esnasında kalbi durursa orada müdahele edecek kalp cerrahı yok.... üç aydır kalb içinde ilaç kullanıyor ama baktılar ki olmuyor üç hafta önce hem onkolojinn olduğu hem kalp cerrahın olduğu başka hastaneye sevk ettiler, O hastanede de üç haftadır tetkikler yapılıyordu ve nihayet bugün yarın ameliyat yapılmasına karar verildi, ama ameliyat esnasında kalbinin durma riski hala var.... bu yüzden hepinizden dua bekliyorum, Hayırlısı ile bu ameliyatını atlatsın

Anneannem normalde Beypazarında oturuyor ama kemoterapi boyunca ankarada annemlerde kaldı, son üç haftadır da annemle teyzem sırayla hastanede başında kaldılar, bu yüzden anneciğim hamileliğim boyunca hiç yanıma gelemedi.... ama olsun, telefondan da olsa sesini duyuyorum ya annemin, Rabbim annelerimiz başımızdan eksik etmesin

lachesiss canım idrar yolu enfeksiyonu iiçin doktorun kültür bakılmadan ilaç vermesi anlamsız olur
bende hamile kalmadan önce e.coli üremişti iki kere manurol şase içtim birşeyim kalmadı
sanırım hamilelerde içebiliyor eğer sende benzeri bir bakteri ürerse doktoruna söyle
antibiyotik içmeden tek dozluk ilaçlarla atlatabilirmiyim de
çok geçmiş olsun canım klasik bir laf ama bol bol su iç

canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim yardımcısı olsun anneannenin sağlık versin tez zamanda

İyi geceler arkadaşlar geçmiş sayfaları okudum.Bende sizler gibi neredeyse 2 haftadır gribim ve ilaç kullanamadığım için geçmiyor.Portakal mandalina kivi tüm meyveleri yedim.Ama geçmiyor.Bana sınıftan bulaşıyor bugün sınıfın çoğu öksürük hapşuruk ne olacak bilmiyorum.Bugün doktora gittik minik kızımı gördük maşallah sağlıklı dedi doktorumuz.750 gr olmuş boyumuz da 24 cm ve doktorumuz babaya benzetti kızımızı şimdiden babasının kızı oldu kıskandım yaniBide 3 şişe serum yazdı içlerine b vitamini ve bulantı için ampüller yapılacak.Yarın yaptırmayı düşünüyorum.Yoksa çok halsiz kalıyorum bide akşamları yemek yiyemiyorum üşütmeden dolayı bulantı var.Ayıca arkadaşlar doktor burun tıkanıklığı için eczanelerde okyanus suyu spreyi var ondan aldım rahatlattı beni gece yatarken yine yapıcam geceleri tıkanıyorum.Ayrıca yarın şeker yüklememiz var 50 gr glikoz aldım yarın devlet hastanesinde yaptıracağım.İnşallah bişey çıkmaz.Ay ne kadar çok yazdım ama sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…