- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.401
çok geçmiş olsun canım içini de ferah tut güzel bir ameliyat geçirecek anneannen,Tünaydın arkadaşlar;
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim, ama maalesef anneannemin ameliyatı haftaya salıya kaldı, Çünkü kalp için ameliyattan önce yapılması gereken iğneler varmış, kalp cerrahı onların yapıldığını sanıyormuştu, yapılmadığını duyunca o ineler mecbur yapılmalı diye haftaya salıya ertelemiş, hayırlısı bakalım,
Bebek şekerlerinden bahsedilmiş, Ben inşaAllah bebek çikolatası ve magnet düşünüyorum, magnetleri babamın asker arkadaşı bu işlerler uğraşıyor, onlar doğum hediyesi olarak benim için yapacaklarmış saoğolsunlar, bebek çikolatalarınıda ben kendim yapacağım, küçük kare kutular var, onları süsleyeceğim, içinede bıldırcın yumurtası şeklinde görüntüsü olup içinde çikolata dolgulu olan çikolatalar var, bir kilo ondan alıp, içine 4er 5er koyacağım inşaAllah
Mevlüde gelincede biz tosyada oturuyoruz, buranın yaylaları çok güzel, bizim bütün akrabalar pazar günü toplanıp tosyaya gelecekler, gelir gelmez onlara birer bardak lohusa şerbeti ile bebek kurabiyesi vereceğim, bebek kurabiyeleride şeker hamurlarıyla yapılıyor, netten tarifini bulablirsiniz, sonrada oradan hep birlikte doğru yaylalara çıkacağız, herkes kendi mangalını, semaverini, tabağını,bardağını getirecek,bizde hem akika kurbanımızı keseceğiz, hem duamızı edeceğiz, yani piknik havasında bir bebek mevlüdü olacak inşaAllah
evet canım ben kendim süsleyeceğim, Hazırlar hem çok pahalı, hem mevlütten sonra işime yaramayacak, bardağımı kendim alıp süsüleyeceğim, düz bir bardak alıp süslerim, hem ucuza gelr hemde mevlüdten sonra bardakları kullanırım, netten lohusa bardakları diye arattırırsan çok modeller var, fikir ednirsinlohusa şerbeti için bardakları kendiniz mi süslemeyi düşünüyorsunuz? bizim mevlüt tahminen 30 kişilik fln olucak. hazır satılanlar 6 kişilk bildiğim kadarıyla. 5 set almam gerekicek . kendimmi yapsam die düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiorum. sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz?
50 adeti 45 tl ye geldi ama şekerlerini daha almadım bu süsü ve biberonun fiyatı...
ama internette araştıran arkadaşlar bunun tanesi 1 tl ye bulmuşlar... ben el emeğim olsun istedim böyle yaptım...
canım sağol. seçenek okadar çokki... her bütçeye, her zevke uygun modeller bulursun. sen yeterki beğen bence...
canım hayırlı haberler verirsin bize... anannenin ellerinden öperim..
bende mevlüt yapmayacım. bizimde kurbanımız vardı. eşim adamıştı. 40 çıkınca kurbanımızı kesip orada dua okutacağız... birde mevlüt verirsek bize maddi açıdan biraz ağır gelebilir. hepsi aynı niyetle yapılıyor. Allah kabul eder inşallah...
sizinkide ne şeker olur canım. iki farklı renk yaparsın...
tşk ederim,çok geçmiş olsun canım içini de ferah tut güzel bir ameliyat geçirecek anneannen,
eğlenceli bir mevlüt olacak ne güzel :)) keşke eş dost olsa buralarda ben de mevlüt yapmak isterdim
amiin tşk ederim canım, bu arada mevlüt, bebek şekeri, çikolatası inşaAllah herkes gönlünce yapabilir, Sizinde Rabbim kabul etsn adağınızı
canım hayırlı haberler verirsin bize... anannenin ellerinden öperim..
bende mevlüt yapmayacım. bizimde kurbanımız vardı. eşim adamıştı. 40 çıkınca kurbanımızı kesip orada dua okutacağız... birde mevlüt verirsek bize maddi açıdan biraz ağır gelebilir. hepsi aynı niyetle yapılıyor. Allah kabul eder inşallah...
Teşekkür ederim canım,misafir sezonunu kapattım gitti,artık haftada bir yardımcı alırım.Sen de hiç zorlama kendini en iyisini yapıyorsun.canım geçmiş olsun yorma kendini olduğu kadar artık bu saatten sonra kimse iş beklemesin bizden . inanki akşam eve gidiyorum azıcık dinleneyim diye uzanıyorum sonra kalkmaya mecalim kalmıyo dinlenmesem direk mutfağa yemek yapmaya gitsem daha iyi.
Ben de hopidik hopidik çok rahatım aslında kilolu olmama rağmen ama eğilmek fena yaptı dediğin gibi eğilmemeye çalışıyorum aman siz de dikkat edin.Prensesin uykusu çok geçmiş olsun canım,artık dikkat et fazla eğilme.Ben de böyle yazıyorum ama kendim yapmıyorum,şimdilik çok rahatımondan heralde:)
Evet safulcum göbüşten eğilince nefesi kesiliyor insanın,zaman geçmez derken ne çabuk geçti koca göbüşlüler kervanına katıldıkcanım geçmiş olsun dikkat et kendini yorma..bende geçende temizlik yaparken hızlıca eğilip kalktıp kalbimde bi çarpıntı oldu nefes alamadım..artık hareketlerimiz iyice zorlaşcak..
prensess canım çok geçmiş olsunn
artık dinlenmeye geç iş falan yapma
Geçmiş olsun canım, valla uyku modundayım demişsinde, senin nickin bizimde uykumuzu getiriyor, birde hava kapalı olunca tam uyku moduna geçiliyoTeşekkür ederim Ronya bugün full uyku modundayım:)Sen de dikkat et kendine
Hepinize teşekkür ederim annecikler siz de kendinize ve kuzularınıza çok dikkat edin mujux
ilk defa şeker testi yaptırıyorsan ve açlık tokluk hepsi ölçülecekseyeterli olmaz. ama sadece tokluk ölçülecekse yemekten 2 saat sonra ölçüm yapılır
Eyvahlarrolsuun
Ben gideyim bakalım , neler olacak:)
Teşekkür ederim cevapladığın için
Geçmiş olsun canım, valla uyku modundayım demişsinde, senin nickin bizimde uykumuzu getiriyor, birde hava kapalı olunca tam uyku moduna geçiliyo
merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))
tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)
ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.
kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım
merhaba arkadaşlar..
tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)
ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.
merhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?