2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm defneciğe geçmiş olsun en azından problemi bulmuşlar hayırlısı ile geçer üzülme sen ,inş şeker sonucunda ii çıkar

sğl cnm teşekkür ederim

Ozaman tamam bu olsn cok guzel :))) Madem kızına oda yapcn yerım dar dıosn sana hangısı uygnsa o tabıkı ben oyle konusuorumda cocugu yere şilte atıp uyutcm bu gıdısle hıcbı harkt yok duruorum bı guzel:))))

canım yaaa gerçekten çok zor biz bile mide yanması çekerken ne hale geliyoruz ki defnecikk nasıl dayandı yavrum benimmm inş. ilaçlar iyi gelirde endoskopiye falan gerek kalmaz birde onun acısını çekmesin kuzummm

çok sağol canım.. bunu mutlaka aklımda tutucam

cnm defneciğe geçmiş olsun en azından problemi bulmuşlar hayırlısı ile geçer üzülme sen ,inş şeker sonucunda ii çıkar
çok teşekkür ederim canım, sağol.
teşekkür ederim Özelcandan beğendim senin aldığın dolap var yaa onu üreten firmanın ürünü beşik senin dolap kalitesi iyi dimiiii

evet canım güzel, mdf den yapılmış.Cicila markası dimi?
valla biz çok beğendik.

Son düzenleme:
alt açma çok güzel nerden aldın cnm?
beşik de güzel güle güle kullansın prensesin inşallahh..

policim çok çok geçmiş olsun ya neden bu kadar hassas acaba midesi minikin?inşallah ilaçlar iyi gelir beslenmesine çok dikkat et yoğurt yedirebilirsen oda iyi gelir derler ama bilmemki tekrardan geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim teyzesi gitti gidiyordan aldım cnm aradım başka yerde bulamadım bunu

kızlar merhaba bebişleriniz için aldıklarınız çok güzel Allahım inşaallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Hava yağmurlu vallahi tam uyku havası.

slmlar guzel mart annecıklerı :)
nasılsınız? uzun zamandan berıdır gıremıyorum su 32. haftam gelsın ızıne cıkmayı ıple cekıorum artık
son haftama kadar bıle calısırım dıodum ama sımdıden ozellıkle sabahları ve aksamları yorgunluktan oluyorummm,

merhaba herkese.

bende 2012 mart annesi olacağım allah izin verirse.

satım 5 haziran şu anda 26+3 günlük hamileyim.

22 aylık bir oğlum var 2. şehzadem geliyor.

sizler nasılsınız, hazırlıklar başladımı?

Sağol canım iyiyiz sen nasılsın?Sen çok yorulosun izne çıkınca bol bol dinlenirsin inş.

Bende hıc hazırlık yok kendıme sasırıorum ama ne bıleyım dusununce bı anda hepsı ust uste bınınce zor olck dıyıorum ote taraftan hıc oralı olmuorum:)) Mıllet bnle dalga gecıo cocugn cıplak gezck yerde yatck vs:))) mısal sen ne hazırlıklarda bulndn? ama senın bıde ogln var buda erkek onun esyaları baya ısını gorcktr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…