- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.441
merhaba arkadaşlar..
ailecek gidip geldik hastaneye:))
tam ben gittim muayene saatimde doktorun ameliyatı çıkmış acil ona gitti. biraz bekleyelim geç kalırsa başka doktora yönlendirelim dediler tamam dedim. o arada kızım için sıra alıp onu gösterdim doktora. ve malesef kızımda reflü varmış( ilaç başladık, 1 ay kullanıp kontrole götürücez.. inşallah düzelir bu sürede. eğer düzelmezse gastroskopi mi ne ondan yapılacakmış (mideye hortum salma)
ordan çıktık, doktorumu sordum gelmemiş beni başka doktora yönlendirdiler, şeker testim yapıldı. saat 15:30 da sonuç almaya gidicez.
arabamızın arka camı düşüyordu eşimde onu yaptırmaya gitti, inşallah yetişir 3:30 a kadar.
kızımdayken bu şekerli sudan midem çok fena olmuştu ama bu kez çok rahattım.
inşallah sonucumda iyi çıkarda iyice rahatlarım
oyyy kıyamam ben onaaa canım çok çok geçmiş olsunnn inş. ilaçlarla düzelirrr canım benim nasıl dayanmış bugüne kadar Allahım acil şifalar versin inş.. Şeker yüklemenide yaptırmışsın canımmm inş. güzel haberler alırsınnn sonucundaaa
ikiside çok güzel canım çok beğendim beğendimmm
canım ikisi de çok çok güzel. beşik muhteşem duruyor.
teşekkür ederim Özelcandan beğendim senin aldığın dolap var yaa onu üreten firmanın ürünü beşik senin dolap kalitesi iyi dimiiii
cnm kızar mıyım hiç fikrinizi alıyorum bunu seçmemin asıl sebebi yer sıkıntım var en azından dolabı kullanırı diye beğendim zaten çok uzun süreli bir beşik olmuycak bende evimin odası değişince oda takımı alıcam kızıma
canım ikisi de çok çok güzel. beşik muhteşem duruyor.
sağol hülyacım, çocuğum kustukça rahatlamış. yani yoksa öyle halsizliği filan hiç olmadı. yemeği yer yemez hatta yarısında kusuyor, sonrada hiçbişey olmamış gibi oyununa devam ediyor. kilosu geride kalmamış dedi doktor, boyuda gayet normal... bakalım inşallah ilaçlar kusmasını sonlandırır.
çok sağol canım.. bunu mutlaka aklımda tutucameğer endoskopi yaptırmak zorunda kalırsanız bazı yerlerde uyutarak bazı yerlerde uyanık yapıyolarmış araştırırsın onuda uyuyarak daha kolay olur onun için. h.sonu bi arkadaştan öğrendim narkoz vermeden uyutuyolarmış aklında bulunsun
çok teşekkür ederim canım, sağol.cnm defneciğe geçmiş olsun en azından problemi bulmuşlar hayırlısı ile geçer üzülme sen ,inş şeker sonucunda ii çıkar
teşekkür ederim Özelcandan beğendim senin aldığın dolap var yaa onu üreten firmanın ürünü beşik senin dolap kalitesi iyi dimiiii
alt açma çok güzel nerden aldın cnm?
beşik de güzel güle güle kullansın prensesin inşallahh..
policim çok çok geçmiş olsun ya neden bu kadar hassas acaba midesi minikin?inşallah ilaçlar iyi gelir beslenmesine çok dikkat et yoğurt yedirebilirsen oda iyi gelir derler ama bilmemki tekrardan geçmiş olsun cnm
çok sağol canım.. bunu mutlaka aklımda tutucam
evet canım güzel, mdf den yapılmış.Cicila markası dimi?
valla biz çok beğendik.
kızlar merhaba bebişleriniz için aldıklarınız çok güzel Allahım inşaallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Hava yağmurlu vallahi tam uyku havası.
ayy bu cok ton ton cok seker duruyo yaa güle güle kullansın güzel kızın alevcim...
alvgkn canım ikiside çok şirin güzel günlerde kullansın bebişin
slmlar guzel mart annecıklerı :)
nasılsınız? uzun zamandan berıdır gıremıyorum su 32. haftam gelsın ızıne cıkmayı ıple cekıorum artık
son haftama kadar bıle calısırım dıodum ama sımdıden ozellıkle sabahları ve aksamları yorgunluktan oluyorummm,
merhaba herkese.
bende 2012 mart annesi olacağım allah izin verirse.
satım 5 haziran şu anda 26+3 günlük hamileyim.
22 aylık bir oğlum var 2. şehzadem geliyor.
sizler nasılsınız, hazırlıklar başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?