- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.661
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Kod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
Boy'S Mother ? {Keçe Lohusa Taci}
kızlarrrr..nasıl bu taçlarrrrr...ay bayıldım ben bunlara yaaaa
benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok
Kod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
slm güzel mart anneleri..kızlar biri beni durdursun öyle bir iştahım açıldıki zor zapdediyorum kendmi:18: birgün gelipte böylesine iştahlı yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi..çünkü herşeyi yemeyen az az sık yiyen biriydim yaşamak için yiyen..artık yemek için yaşıyorumAllah sonumu hayır etsin..kızlar çatı muaynesinden konuşulmuş..bikaç gün önce bi arkadaşım oldu ..doktor aşağı bakmıyomuş..korkutmak için söylemiyorum normal olacaksak kaçış yok yaptırcaz bilelim bari..resmen elini rahim kemiğime kadar bastıdı.. acıdı zor durdum diyo..ne yapcamı bilmiyorum öylesine kararsızımki..sezeryana karar verirsem gittiğim hastanede spinal yapılıyomuş..şimdi doğuma epidural yapan bi hastaneye gitsem onunda istyemiyom bu vakte kadar alıştım doktoruma bütün takibimi o yapmış..nası olcak bilmiyorum..kızlar kesin sezeryan olcaklar bi fikir verin ne olur spinalmi epiduralmi olcaksınız?
arkadaşım gözün aydınnnnnn.....cnm kan ilacını düzenli al ve akşamları mutlaka sola yat kan akışı soldan daha hızlı olduğunu söyledi dr birde petmez içebilirsin nede olsa şekerin yok...Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Kod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
canım üzülme bak çoğu arkadaşın çıktı burda çok şükür diyetle hallediliyor sonuçta belkide 100 lük yüklemede birşey çıkmayacak şimdiden endişelenme lütfenbenimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
ahh ahh o ilaçları hiç deme bana hergün kırk tane ilaç içmekten helak oldum vurunduğum iğneler haricindeee Allahım kolaylık versin bizlere inş..süperrr..sevindim..demir ilacı içmiyomusun sen..valla ben buara sallıyorum iice..kızıcak doktor..üff bıktım hap yut yut
benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
Çok güzellerrr bende bayıldımm ama ben şu ....'nın annesi yazanlardan istiorumnerde oluyo ki onlar?
cnm ben epidural düşünüyorum benim arkadaşım benim dr oldu ve cok rahat geçti dedi eski narkozlu sistem cok zordu diyo neredeyse 1 hafta narkozdan anca yılıyorsun diyo ama epiduralde zaten zihnin açık olduğu için mutlu oluyosun hemde sürekli ağrı kesici vuruyorlar ağrı falan hissetmiyorsun dedi...akşam 9 da doğurdu bir sonraki akşam 9 da çıktı ve ben böle gene doğururum diyo...
arkadaşım gözün aydınnnnnn.....cnm kan ilacını düzenli al ve akşamları mutlaka sola yat kan akışı soldan daha hızlı olduğunu söyledi dr birde petmez içebilirsin nede olsa şekerin yok...
cok güzeller cnm ama bnlar cok kibar ben daha taşlı ve büyük gösterişli bişey istiyorum....
Hoşbudlum şimdiden :)) Ben Aaydınlıkevlerde, aydınlıkevler ticaret lisesinde gireceğim inşAllah, Gerçi çok çalışamadım, çünkü sistemin değiştiğini bayramdan sonraki hafta kitaplarımı almaya gittiğimde öğrendim, önceden sadece nisan ve haziranda oluyordu.... sadece 20 gün kaldığını öğrenince baya stres yaptım kendime,,, eşimde kızdı... sanki çalışamayıp derslerden kalsan nolacak, senden bebekten önemli mi, sakin ol, rahat ol... ne yapalım artık olduğu kadar dedi:26: haklıydı ama işte elde değil ki:26: bende iki gündür çaok çalışmıyorum, oluruna bıraktım:18::18:
o siteden sipariş verebiliyomuşsun işte..dışarda nerde satılıyo bilmiyorum ama
Çok güzellerrr bende bayıldımm ama ben şu ....'nın annesi yazanlardan istiorumnerde oluyo ki onlar?
hiç canını skma canım.100 gr lık yüklemende çıkmayabilir.benim 50 grlkta 223mg/dl çıktı diyetle düzeldi.sana da max.verecekleri diyet.insülini aklından bile geçirme.bana vermedilerse sana hiççç vermezler.stres yapma.diyete de alışıorsun.
canımm inşallah yüzlükte bir şey çıkmaz
bende yarın baktırmayı düşünüyorum
sen kaçıncı haftada yaptırdın
ben şuan gribimm acaba yaptırmama engel olurmu :44:
ohh valla moral verdin. çok teşekkür ederim. şükürler olsun annemde yakın yapçak artık..şunun şurası 3 3 buçuk ay katlanıcaz..miniğime canım fedaCanım en fazla 2 gün zorluyo diyet programı yani yemek yapma olayı merak etme.. Benimde annem yapıyo içinde pirinç olduğu için dolmalık biberi falan bulgurla yapıyo sağolsun :) kepekli makarna falan yapıyorum evde bende işe taşıyorum hergün ekmek ve yan yemeğimi burdada çorba ve anayemeği alıyorum yanını hergün kendim hazırlıyorum salata yapıyorum süt ve meyve getiriyorum ama bebişlerimiz için olduğunu düşününce Allah kolaylık veriyo merak etme sen..
Ben saat 9da gittim hemen kan aldılar aç karna.. sonra 3 kere daha.. yani toplamda 3 saat sürüyo:
9 aç
10 tok
11 tok
12 tok
12 den sonra hastaneden çıkıp yemek yedim..
Güvenilir bi yer mi acaba ilk defa duydum ben? sen hiç alışveriş yaptın mı ordan?
inşallah 100lükte çıkmaz. hayatımda hiç diyet yapmadım. çalışıyorum. o listeyi hazırlamak falan. offf. gerçi başa gelen mecbur çekilcek 3 ay değil mi şunun şurasında kuzum için katlanıcaz...
grip için bir fikrim yok ama 24+4 üm bugün. 10 gün öce detaylı ultrasonda girmiştim. bebişimin midesi görünmemişti. o zaman dktor 10 gün sonra gel mideye bakalım şekeride o gün yaparız dedi. vakti zannedersem bu aralar. bu arada midesinide gördük kuzunun.. şükürler olsun..
ohh valla moral verdin. çok teşekkür ederim. şükürler olsun annemde yakın yapçak artık..şunun şurası 3 3 buçuk ay katlanıcaz..miniğime canım feda
tamam canım çok sağol o zaman bende erken giderim yetişirim güne olmadı annem karşılar misafirlerimi. zaten teyzelerim falan yabancı değiller..
kızlar drlardan ve çatı muayenesinden konuşmuşsunuz. bu aralar çok aklıma takılan konular bunlar. benm 2 drum var ikisi de erkek. drun ne olduğu önemli değil benm için ama asıl beni düşündüren olay şu: doğumhanede erkek hasta bakıcılar vs de oluyormuş. yani onlar da sizi görebiliyor. bunu pek çok kişiden duydum. dr hiç bir zaman farklı bir amaçla hastasına bakmaz bence ama hasta bakıcı tipi insanlara bu konuda hiç güvenemiyorum ben.. normal doğum sırasında bazı hastanelerde üzerine hiç bişey örtmüyor veya önlük vs giydirmiyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?