- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.681
Kod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
Boy'S Mother ? {Keçe Lohusa Taci}
kızlarrrr..nasıl bu taçlarrrrr...ay bayıldım ben bunlara yaaaa
cnm sıkma kendini ben aynı stresi gebeliğin başından beri yaşıyorum yüklemeden sonra biraz rahatladım ama ilk ayda gebe olduğumu bilmeden şeker kont. vardı yükleme yapıldı 75 mg yüksek çıktı sonra gebelik olunca kadın doğumcu 2 hafta sonra 100 mg yükleme yapalım dedi yüksek çıkarsa diyetisyene göndericem demişti sonra gittiğim dr şerbetli tatlıdan hamur işinden uzak dur fazla meyve yeme sorun olmaz dedi bende kaç aydır şeker yükselir diye baya dikkatliydim tatlıyla aram yok zaten bayramlarda tatlı bile yemedim şeker yüklemem iyi geçti şimdi. diyetle atlatırsın inş. çok sıkma takma kafana bişey bak melikede diyetisyene gidene kadar çok stresliydi aç geziyodu şimdi çok rahat.
canım üzülme bak çoğu arkadaşın çıktı burda çok şükür diyetle hallediliyor sonuçta belkide 100 lük yüklemede birşey çıkmayacak şimdiden endişelenme lütfen
çok teşekkür edrim canım. inşallah.. ama çıksada dediğin gibi diyetle halledicez kuzum için napalım.
çok şirinler yaa ben bi pijamamı alayım sonra bakıcam bunlaraaa daha karar veremedim pembe mi? kırmızı mı? yoksa ekru mu?
Ben bi tane kırmızı taç almıştım, onun üstüne keçe kumaştan alıp kendim yapıyım barihaftasonu yapabilirsem eklerim resmini :)) çok heycanlı
canım hadi gözün aydın olsun midesi görünmüş bebeişinin
inşallah hep yolunda geçsin herşey hepimiz için
süperrr..sevindim..demir ilacı içmiyomusun sen..valla ben buara sallıyorum iice..kızıcak doktor..üff bıktım hap yut yut
Sağol canım,demir şurubu sabah akşam içiyorum ama yine de kansız çıktım.Daha önce yoktu,bebeği etkiliycek diye koruyorum.O kadar da pekmez üzüm falan yiyiyodum bide
önlüksüzde çok çıplak hisseder insan ben medikal park b.evlere gitmiştim ilk. orda ayrı muayne odası yok perde var minicik bir oda önlükte yok bacaklarıma örtü örttüler çok rahatsızdı çokda pahalı bir hastane
ayyy özgemmm çok sevindimmm
canım madem şeker yok sabah aç karna pekmezleri götür
kansızlığa pekmez kuru üzüm iyi gelior biliyorsundur
kan ilacıda kullanırsan bir şeyin kalmaz yükselir inşallah değerlerin
gözün aydın canım sevindim..merak etme hemen hemen herkesin kanı düşük bu aylarda bende kan ilacı kullanıyorum..
çok teşekkür ederim..ama doktor cumartesiye kadar aman düşsün diye şekerli yemiyeyim deme . yanıltırsın bizi dedi. sonuçta ak koyun kra koyun çıksın ortaya. ona göre ne gerekiyorsa yapıcaz artık.. asllında ben şekerle ilgili bir sıkıntım önceden de olduğunu düşünüyorum. çünkü hiç aç kalamazdım. hemen ellerim titrerdi. ama normal şeker testtlerinde çıkmamıştı. yüklemede hiç yaptırmamıştım...
canım üzülme bak çoğu arkadaşın çıktı burda çok şükür diyetle hallediliyor sonuçta belkide 100 lük yüklemede birşey çıkmayacak şimdiden endişelenme lütfen
çok teşekkür edrim canım. inşallah.. ama çıksada dediğin gibi diyetle halledicez kuzum için napalım.
benim gebelikten önce hem şekerim yüksek çıkardı hem yüklemem yüksek çıktı ama ben 6 aydır dikkat ediyorum şekr yüklemesi için özel bişey yapmadım yani ilk gittiğim dr haricindeki bütün dr.lar çok tatlı yeme dikkat et demişti ama diyet falan vermediler.
Canım hadi gözün aydın, sende şekerden korkuyordun... kansızlığa gelince tatlı şeyler başını ağrıtıyor biliyorum ama kesinlikle keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim:44:Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Birşey değil canım, yeter ki hepimizin doğumları yi geçsin, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalımevt bu duayı geçenlerde yazmıştın babaannem her gece yatmadan bu duayı okuturdu bize o aklıma geldi halada kendisi okur. paylaşım için sağol.
bunlar harika canımya... dünden beri bende bakınıyorum netten, ve lohusa pijamama, sabahlığıma, terliğime ve tacıma karar verdim, bir ara paylaşayımKod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
Boy'S Mother ? {Keçe Lohusa Taci}
kızlarrrr..nasıl bu taçlarrrrr...ay bayıldım ben bunlara yaaaa
Tşk ederim canım.....İnsan hakikaten bir tuhaf ooluyor.... okul yollarında olduğumuz yıllar daha dün giibi, ama ben lisede mezun olalı 12 sene olacak, üniversite şu bu derken..... dün eşimle konuşuyordukta yurt dışından geleli bile 6 yıl olacak..... yeni yeni anne olmanın heyecanını yaşarken bu kadar yılların geçtiğini farkedince bir tuhaf oluyor....ya ben yaşlanıyor muyum neaaaaaaaaa benim okulum:)
ben ordan mezunum.
şimdi görünce bi tuhaf oldum.
Allah yardımcın olsun, başarılar diliyorum.
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
kızlar drlardan ve çatı muayenesinden konuşmuşsunuz. bu aralar çok aklıma takılan konular bunlar. benm 2 drum var ikisi de erkek. drun ne olduğu önemli değil benm için ama asıl beni düşündüren olay şu: doğumhanede erkek hasta bakıcılar vs de oluyormuş. yani onlar da sizi görebiliyor. bunu pek çok kişiden duydum. dr hiç bir zaman farklı bir amaçla hastasına bakmaz bence ama hasta bakıcı tipi insanlara bu konuda hiç güvenemiyorum ben.. normal doğum sırasında bazı hastanelerde üzerine hiç bişey örtmüyor veya önlük vs giydirmiyorlarmış.
annem son noktayı koydu..lohusa tacı kırmızı olurmuş:)))))))) öyle mavi falan olmazmışş..
bebişler kendilerine gerekeni alıyolar güzelim merak etme sen..onlar aldığı için biz kansız kalıyoruz zaten..surup yerine hap içsen daha kolay olmaz mı acep
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş.darısı yaptıracak olanların başına.
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş.darısı yaptıracak olanların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?