2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim..ama doktor cumartesiye kadar aman düşsün diye şekerli yemiyeyim deme . yanıltırsın bizi dedi. sonuçta ak koyun kra koyun çıksın ortaya. ona göre ne gerekiyorsa yapıcaz artık.. asllında ben şekerle ilgili bir sıkıntım önceden de olduğunu düşünüyorum. çünkü hiç aç kalamazdım. hemen ellerim titrerdi. ama normal şeker testtlerinde çıkmamıştı. yüklemede hiç yaptırmamıştım...

canım hadi gözün aydın olsun midesi görünmüş bebeişinin
inşallah hep yolunda geçsin herşey hepimiz için

inşallah canm çok teşekkür ederim.

buarada bende markafoniden do re mi nin gecelik ve sabahlığını aldım 26liraydı zannedersem. bir arkadaş önermiş burda çok teşekkür ederim ona. kızımada tulum aldım yine doremiden

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar
şuan hafif derecede gribim devam ediyor
sizce yaptırmamım herhangi bir sakıncası olabilirmi :44:

süperrr..sevindim..demir ilacı içmiyomusun sen..valla ben buara sallıyorum iice..kızıcak doktor..üff bıktım hap yut yut

Sağol canım,demir şurubu sabah akşam içiyorum ama yine de kansız çıktım.Daha önce yoktu,bebeği etkiliycek diye koruyorum.O kadar da pekmez üzüm falan yiyiyodum bide

Sağol canım,demir şurubu sabah akşam içiyorum ama yine de kansız çıktım.Daha önce yoktu,bebeği etkiliycek diye koruyorum.O kadar da pekmez üzüm falan yiyiyodum bide

bebişler kendilerine gerekeni alıyolar güzelim merak etme sen..onlar aldığı için biz kansız kalıyoruz zaten..surup yerine hap içsen daha kolay olmaz mı acep

çatı muayenesi neyse de doğum sırasında çıplak olmak bir de hastabakıcıların ortamda olması hiç hoş değil bence.:18:

Sağol canım çok teşekkür ederim,zaten dediklerini yiyiyodum ama artık birz daha fazla yerim kan ilacını da günde 2 tane alıyodum.

Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım
Canım hadi gözün aydın, sende şekerden korkuyordun... kansızlığa gelince tatlı şeyler başını ağrıtıyor biliyorum ama kesinlikle keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim:44:

evt bu duayı geçenlerde yazmıştın babaannem her gece yatmadan bu duayı okuturdu bize o aklıma geldi halada kendisi okur. paylaşım için sağol.
Birşey değil canım, yeter ki hepimizin doğumları yi geçsin, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım

Kod 766 Lohusa Taci
Lohusa Taci ? Ii (Mavi)
Boy'S Mother ? {Keçe Lohusa Taci}

kızlarrrr..nasıl bu taçlarrrrr...ay bayıldım ben bunlara yaaaa
bunlar harika canımya... dünden beri bende bakınıyorum netten, ve lohusa pijamama, sabahlığıma, terliğime ve tacıma karar verdim, bir ara paylaşayım

aaaaaaaaa benim okulum:)
ben ordan mezunum.
şimdi görünce bi tuhaf oldum.
Allah yardımcın olsun, başarılar diliyorum.
Tşk ederim canım.....İnsan hakikaten bir tuhaf ooluyor.... okul yollarında olduğumuz yıllar daha dün giibi, ama ben lisede mezun olalı 12 sene olacak, üniversite şu bu derken..... dün eşimle konuşuyordukta yurt dışından geleli bile 6 yıl olacak..... yeni yeni anne olmanın heyecanını yaşarken bu kadar yılların geçtiğini farkedince bir tuhaf oluyor....ya ben yaşlanıyor muyum ne

Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım

canım öncelikle gözün aydın şekerden kurtulmuşsun hatta kan yapsın diye pekmez içmene yada üzüm yemene engel olmayacagından dolayı cok sanslısın ilaç ve gıda takviyesiyle rahatlıkla çözersin kansızlık sorununu da sıkma canını

ay yok ya olur mu öle sey tamam kamuya actık doktor ebe hemşire gelen giden görcek de hastabakıcıya falan da gerek yok yani okadar geniş olamıcam yani haa o anda bunları düşünebilecek miyim o da var tabii normal olursa sancı ıkınma itme tepme derken amaaan başhekim bile gelip baksa umrumda olmaz herhalde yeterki birileri o bebeği ordan cıkarsın derim herhalde:))

kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. darısı yaptıracak olanların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…