2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yolun açık olsun sınavlarda başarılar sana :)

benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok

Dur canım hemen bozma moralini.. benim de 50lik 178 di o zaman bile doktor 100lükte şeker çıkma ihtimali %5 dedi.. ayrıca şeker çıkarsada (bende çıktı) gebeliğe bağlı diyabet diyetiyle gül gibi geçiriyorum maşallah canını sıkcak bi durum yok merak etme.. ilk öğrenince ben de çok üzüldüm falan ama neler yaşayacağımı bilmediğim için üzülşmüştüm şimdi görüyorum ki çok şükür bi problem olmuyo.. sende hemen canını sıkma 100lükten sonra çıkarsa eğer diyet vercekler o kadar...

benimde şekerim çıktı(((((
50 likte 175 çıktı((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok
Canım ya üzme kendini, burada bir çok arkadaşımızda çıktı, ve diyet uygulayarak şimdi şekerleri normal.... ve diyetleri hiçte zor değil, hele melikenin diyeti aynı benim normal beslenme şeklim... sende şimdiden o diyetleri uygula inşaAllah 100te daha iyi çıkar

başa gelen çekilecek muhakkak. allah daha beter dertler vermesin. bebeğime etki etmesin de başka bir arzum yok. ama diyet yapmak benim için çok zor olucak onu biliyorum. yemekleri annem yapçak artık. ben sürekli yemek yapmayla uğraşamam.. okulda falan öğle arası makarna falan yiyoduk. şimdi evden taşıcam falan...uff inşallah insüline varmaz.. iğnedende çok korkuyorum...

Canım en fazla 2 gün zorluyo diyet programı yani yemek yapma olayı merak etme.. Benimde annem yapıyo içinde pirinç olduğu için dolmalık biberi falan bulgurla yapıyo sağolsun :) kepekli makarna falan yapıyorum evde bende işe taşıyorum hergün ekmek ve yan yemeğimi burdada çorba ve anayemeği alıyorum yanını hergün kendim hazırlıyorum salata yapıyorum süt ve meyve getiriyorum ama bebişlerimiz için olduğunu düşününce Allah kolaylık veriyo merak etme sen..

kıslar birşey sorucam 100lükte bir aç karna kan veriliyor. şekerli su kaç kere içiliyor veya bu işlem kaç saat sürer? benim o gün günüm vardı. bna gelicekler. iptal etsem mi acaba. yetişir miyim?

kıslar birşey sorucam 100lükte bir aç karna kan veriliyor. şekerli su kaç kere içiliyor veya bu işlem kaç saat sürer? benim o gün günüm vardı. bna gelicekler. iptal etsem mi acaba. yetişir miyim?

Ben saat 9da gittim hemen kan aldılar aç karna.. sonra 3 kere daha.. yani toplamda 3 saat sürüyo:
9 aç
10 tok
11 tok
12 tok
12 den sonra hastaneden çıkıp yemek yedim..

canım sende beter bi doktora denk gelmişsin demekki ben ilk kese için kendi dr tatildeydi kadına gittim rahattı sonra ben tatildeyken erkeğe gittim kalp atışı için oda rahattı kendi dr'ma zaten alışkındım hem erkekten yana hem kadından yana bi problem olmadı dr'a bağlı birazda (bnm kendi doktorum çatala çıktığım zaman düşecekmiş gibi öne gel ve rahat bırak diyo o zaman gerçekten rahat oluyo aklınızıda bulunsun )

evt bu duayı geçenlerde yazmıştın babaannem her gece yatmadan bu duayı okuturdu bize o aklıma geldi halada kendisi okur. paylaşım için sağol.

Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım

ayyy özgemmm çok sevindimmm
canım madem şeker yok sabah aç karna pekmezleri götür
kansızlığa pekmez kuru üzüm iyi gelior biliyorsundur
kan ilacıda kullanırsan bir şeyin kalmaz yükselir inşallah değerlerin

üfff hava çok yağmurlu kaplaranlık oldu bende girdim battaniyenin altına başımda ağrıyo yatar uyurum birazdan napim..

kızlar drlardan ve çatı muayenesinden konuşmuşsunuz. bu aralar çok aklıma takılan konular bunlar. benm 2 drum var ikisi de erkek. drun ne olduğu önemli değil benm için ama asıl beni düşündüren olay şu: doğumhanede erkek hasta bakıcılar vs de oluyormuş. yani onlar da sizi görebiliyor. bunu pek çok kişiden duydum. dr hiç bir zaman farklı bir amaçla hastasına bakmaz bence ama hasta bakıcı tipi insanlara bu konuda hiç güvenemiyorum ben.. normal doğum sırasında bazı hastanelerde üzerine hiç bişey örtmüyor veya önlük vs giydirmiyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…