2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel mart anneleri..kızlar biri beni durdursun öyle bir iştahım açıldıki zor zapdediyorum kendmi:18: birgün gelipte böylesine iştahlı yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi..çünkü herşeyi yemeyen az az sık yiyen biriydim yaşamak için yiyen..artık yemek için yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin..kızlar çatı muaynesinden konuşulmuş..bikaç gün önce bi arkadaşım oldu ..doktor aşağı bakmıyomuş..korkutmak için söylemiyorum normal olacaksak kaçış yok yaptırcaz bilelim bari..resmen elini rahim kemiğime kadar bastıdı.. acıdı zor durdum diyo..ne yapcamı bilmiyorum öylesine kararsızımki..sezeryana karar verirsem gittiğim hastanede spinal yapılıyomuş..şimdi doğuma epidural yapan bi hastaneye gitsem onunda istyemiyom bu vakte kadar alıştım doktoruma bütün takibimi o yapmış..nası olcak bilmiyorum..kızlar kesin sezeryan olcaklar bi fikir verin ne olur spinalmi epiduralmi olcaksınız?

yani çatı diğer muayeneden farklı sonuçta usg aleti çok büyük değil smear de öyle ince ama soğuk :) çatı daha farklı olacaktır ama bizim için daha erken

Evet yaa bi de nerden geldik bu konuya anlamadım :)) sağlık konusunda utanma sıkılma olmaz yani olmaması lazım şimdi kadın doktor arayıp ona gösteririz Allah korusun ilerde başka bi problemde erkek hoca içimizi dışımızı açıp bakabilir..

bende sonuçlarını sorucaktım devlet hastanesiydi dimi internetten bakma imkanın vardır belki ist.da int. sonuçlar alınabiliyo. Defne nasıl oldu ilaçlar birz fayda verdi mi ?

Canım hangi hastane? telefonla falan öğrenemez misin?

defneye dün ilacını verdim sonra yemeğini yedrdim ve yine kustu. bugün şimdilik bişey yok inşallahda hiç olmaz artık.

Keçiören eğitim araştırma. barkodumu kaybettim protokol no olmadan netten bakamıyorum( hastaneyi aradım protokol nomu verirseniz netten bakayım diye oda olumsuz(
amaaannn saldım vallaa

polly canım çok geçmiş olsun kızına..küçük yaşta olan reflü geçer merak etme..ilaçlar fayda eder..

Canım takma kafana şimdiden böle şeyler.. kan aldırırken bile bi hemşire kolunu morartır diğerinde izi bile kalmaz.. o doktoruna bağlı.. doğum şeklin tamamen bebeğine bağlı sen kendini sez. hazırlarsın ani gelir normal doğurursun yada tam tersi.. bende çok kurcalıyodum en sonunda doktorum o gün gelsin ben sana ikisinide anlatıyım hangisi kafana yatarsa onu yaparız dedi.. :) spinale kötü diyen var iyi diyen var.. bünyeden bünyeye değişiyo bu durumlar o yüzden biraz oluruna bırakmakta fayda var..

evt tatsız konular bunlar ama ne kadar rahat olursak o kadar kolay olur bizim için. Birde erkek dr da olsa kadında olsa oturup şeyi incelemiyo yani işini yapıyo benim dr kadın alttan muayenelerde hiç bakmadan usg yle bakıyodu erkekte öyle yaptı onların gözü ekranda zaten önlük giydikten sonra o kadar sıkıntı olmuyo. Birde ben kapalıyım yani düşün kocamın yanında baktı amcam.

Hayırlısı olsun kuzum yarın gidersin yada yağmur kesilir belki birazdan.. bu tarafta kesildi.. Allah şifa versin kuzucuğuna bi an evvel.. dualarımız seninle merak etme

neyse canım artık 2 gün sonrada öğrensen sonuç değişmicek zatn biraz sabredersin artık.

Zaten doktorlarda da onu düşünmüyodur yaa :)) dediğin gibi bakmıyo bile adam ekrana bakıyo sürekli..

polly canım çok geçmiş olsun kızına..küçük yaşta olan reflü geçer merak etme..ilaçlar fayda eder..
çok sağol canım, AAMİİNN inşallah.

Hayırlısı olsun kuzum yarın gidersin yada yağmur kesilir belki birazdan.. bu tarafta kesildi.. Allah şifa versin kuzucuğuna bi an evvel.. dualarımız seninle merak etme

Allah razı olsun canım, AMİN

haklısın aslında kurcaladıkça işin içinden çıkamıyo insan..bi ara bırakıyorum hiç düşünmüyorum..hopp sonra tekrar başlıyorum ne yapcam ne etcem araştırmaya..doktorumda aslında ozaman gelsin karar veririz dedi..geçen gün başka bişelere bakarken bi sitede normal doğum ve sezeryan fotoları vardı bakmış bulundum..bayılıyodum az kalsın en iyisi bilmememk bakmamak..millet nası doğuruyo ya çatır çatır bide çok cesur korkusuz bi insanım normalde gözüm karadır..şimdi şu halime ben bile şaşıyorum hormonlardan sanırım korkak oldum çıktım..

Herkese Tünaydın;

Nasılsınız, umarım keyfler yerindedir, biz oğluşumla iyiyiz çok şükür, hazırlık yapıyoruz, yarın sabah Ankaraya gidiyoruz hem açıköğretim sınavlarına gireceğim, hemde pazartesi kontrolüm var, oğluşumu göreceğim inşaAllah.... yaklaşık 10 gün kalacağım, belki bu süre içinde girmeye fırsatım olmayabilir, Hepinizi şimdiden öpüyorum... Rabbime emanetsiniz

Canım aman sakın bakma ne resmine videsouna.. doğumu anlatan konuları bile okuma.. herkesin hikayesi birbirinden çok farklı olcak unutma.. Başka yöntenler dene mesela bak meryem suresi doğumu kolaylaştırır derler :) onu oku.. biz elimizden geleni yapıyoruz bebişlerimiz için gerisini Allah'a bırak o mutlaka ne şekilde olacağını çoktan yazmıştır.. onun için kafamıza takmamıza gerek yok nasılsa yazdığı olacak

Hoşgeliyosun yağmurlu Ankaramıza :) Benimde kardeşim gircek sınava bende onla cmtsi pazar okullardayım :) sen hangi semtte giriyosun? Tüm sınavlarında başarılar.. Şimdiden iyi yolculuklar iyi tatilller olsun..

yok canım töbe dahada bakmam..hakkımızda hayırlısı nasıl olcağı zaten belli yazılmış bir kere Allah yardımcımız olsun..meryem suresine bakcam..

kızlaaar nasılsınız bakalımmm...
özgecim insallah sonuçların ii cıkar canım
pollycim artık iileşir umarım minik defne ve umarım senin sonucların da ii çımıştır ve bir an önce gecer eline de için rahatlar...
biz de şimdi kızımla okuldan geldik bi güzel acıkmışız nasıl doyacagımızı bilemiyodukki anneannemiz doyurdu sağolsun ayyy insanın bu dönemde annesinin yanında oplması ne güzelmiş ya 2 haftadır yanımda ve ben nasıl rahata alıştım anlatamam şimdi 10 gün sonra gidiyo taa dogumda gelicek napcam bilmiyorum arkasında cok aglarım gibi geliyo( neyse catı muayenesi konusulmuş ya benimde cok gözüm korkuyo ama olcaksa olcak mecbur valla kacıs yok napalım ama şu doktorun cinsiyeti konusunda ben tamamen erkek doktor yanlısıyım 6 hafalık hamileyken sadece bi kez kadın doktora denk geldim alttan usg bakıcaz dedi ii dedim yattım ayyy içimi deşti resmen yaa kurcaladı hırpaladı sesimi de cıkaramıyorum demekki böle oluyuomus dedim içimden saf saf nasıl korktum bitti kalktım eve gittim bi güzel kanama oldu ödüm koptu baska doktora gittik rahim içi kanama olmuş 10 gün yattım progestan kullandım falan gecti cok şükür ama ben bi daha kadın doktora tövbe ettim nasıl becerdiyse uyuz ya gudubet bişeydi zaten azarlıyo çemkiriyo insana sen kimsin bee yani kızlar önyargılı olmayın nolur sırf kadın diye baglanmayın bi doktora kafanıza uyan içinizi rahatlatan doktor en ii doktordur bence ...

Hoşgeliyosun yağmurlu Ankaramıza :) Benimde kardeşim gircek sınava bende onla cmtsi pazar okullardayım :) sen hangi semtte giriyosun? Tüm sınavlarında başarılar.. Şimdiden iyi yolculuklar iyi tatilller olsun..
Hoşbudlum şimdiden :)) Ben Aaydınlıkevlerde, aydınlıkevler ticaret lisesinde gireceğim inşAllah, Gerçi çok çalışamadım, çünkü sistemin değiştiğini bayramdan sonraki hafta kitaplarımı almaya gittiğimde öğrendim, önceden sadece nisan ve haziranda oluyordu.... sadece 20 gün kaldığını öğrenince baya stres yaptım kendime,,, eşimde kızdı... sanki çalışamayıp derslerden kalsan nolacak, senden bebekten önemli mi, sakin ol, rahat ol... ne yapalım artık olduğu kadar dedi:26: haklıydı ama işte elde değil ki:26: bende iki gündür çaok çalışmıyorum, oluruna bıraktım:18::18:

Son düzenleme:

Bizimkide aydınlıkevler ama anadolu lisesinde gircek güneşevler tarafındaki.. hayırlısı olsun canım tabiki senden önemli değil olduğu kadar boşver.. iyi geçer inşallah..

Arkadaşlar bunu daha öncede paylaşmıştım

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Bu dua gerçekten yapacağınız işlerinizi öyle kolaylaştırıp yoluna koyuyor ki, ben hamileliğimin başından beri sürekli elimi karnıma koyup bu duayı okudum ve çok şükür şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım, İnşaAllah bundan sonrada yaşamam....elinizden geleni yapın, bu duayı bol bol okuyun... herşeyin nasılda yolunda gittiğini göreceksiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…