- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.781
Günaydınn güzel mart anneleri ve minik melekleri nasılsınız herkes iyidir inş. geçmişi okuyamadım müdür izinde olduğu için onun işleri de bana kaldı hiç vaktim yok işe başlamadan yazayım dedim .Kızlar cicileri tamaladınız mı ben kendime açık renk aldım pijama ve geceliği ama galiba hata yaptım açık renk pembe beyaz karışık koyu renk bir takım daha almam lazım galiba hastane için ne olur ne olmaz .
Ben kızıma 4 tane 10 lu set aldım 4 tane 5 li set 7-8 tane 2 li takım baya da tek parça aldım çıtçıtlı badi iç dış zıbın çorap yelek şapka patik önlük biberon emzik bi tane de kalın pattaniye aldım penye battaniye 10 lu setin içinde var 4 tane yeter herhalde artık kıyafet almak istemiyorum ilk 3 ay giysin sonra kilosuna göre fln alırım diye düşünüyorum ilk zamanlar heyecanla aldığım minik etekleri elbiseleri seneye giyer herhalde ancakyavaş yavaş yıkayıp çantayı hazırlayım diye düşünüyorum çünkü şimdiden çoraplarımı zor giyiniyorum artık . Bakım ürünlerinden aldınız mı pişik kremi fln onlardan ne almam lazım hastane çantasına neler konur hazırlayan bilen arkadaşlar yardım edin
hepinizi ço kocaman öpüyoruz kızımla kendinize çokk iyi bakın vaktim olursa arada yine uğrarım .
![]()
günaydın canım.ben oğlumda pişik için popolin kullandım.çok güzel bi krem.her altını değiştirdiğimde sürdüm hiç pişik olmadı.hastane çantana ıslak mendil,pişik kremi bide bez tabiki yeter bence.unuttuğum bişi varmı bilmiyorum.