2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi balık yemek lazım ya her hafta hatta haftada iki kez ama ben balık ıykk çok fena tiksindim buzluğada stok yapmıştık haftada bi kez die ama ben yiyemiyorum siz naptınız balık olayını hele bu sıcakta pöf ya

geçmiş olsun canım aynısını bende yaşıyorum midem bulanıyor ama çıkaramıyorm sadece baş dönmesi ve bulantı oluyor halsiz kalıyorum
bu sabah da aynı oldu süt içtim rahatladım biraz da tuzlu bişeyler yedim domates salatalık ve biberi tuzlayıp yedim sonra geçtiii
çıkaramamak çok kötü ediyor insanıı

öncelikle tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah hepimize ailemizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı huzur dolu ve mutlu br ömür versin inşallah..
NEŞELİ cnm ayrıca teşekkür ederim hemen bugünden başlayacam yemeye..yiyim yiyim de büyüsün ufaklık görebileyim artık demi
umutluyum78 seninde eşinin doğum günü kutlu olsun canım daha nice birlikte geçireceğiniz mutlu senelere inşallah..

puantiyem cnm gü<el bir soru bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum çoğunlukla pişmiş yemek yiyemiyorum atıştırarak karnımı tok tutmaya çalışıyorum.. su bende de ağırlık hissi veriyor.. bir de dolaptan olmadıkça ağzıma bişey koymak istemiyorum soğuk olması lazım ama üst komşum bebeği şimdiden zatüre edersin sakın dolaptan yeme felan deyince o da aklıma takılmadı değil..

her sabah haşlanmış yumurta yememiz lazımmış her sabah akşam süt içmemiz lazımmış ara öğünde yoğurt yada ayran meyveyle birlikte. yine aralarda ceviz badem üzüm falan yememiz lazımmış. bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama şu balık işini napıcam sıcakta nasıl pişiricez nasıl yicez ki onu. ton balığı olur mu acaba salatayla falan yiyebilirim belki

neşeli senin çocuk varmı başka.?

bende oruç tutmak isterdim ama susuzluğa dayanamam birde tansiyonum çok düşüyor bu aralar?

zaten hamileler ve emziren annelere dinimiz esneklik gösteriyor.dinimiz her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş

ben biraz kararsızım bakalım bugün dr um ne diyecek...açlık çok zorlamaz da susuzluktan korkuyorum. ağzım dilim kuruyor bazen...:84::84::84:
canım kararsız kalma herşey bebeklerimiz için zaten borç olarak tutacaz Allah uzun ömür verdiyse tabii:))
canım tebrik ederim hayırlı olsun...
çok güzel bişey hele ilerleyen aylar dahada heyecanlandıracak seni Allah ımın mucizesi bu bize...
tebrikler canım amanda aman kendini belli edip annesini zor durumlardamı bırakıyor
Allah ım hep bebeklerimizin ve yavrularımız varlıkları hissettirsin....aminnnn
epey bir fark var canım oğlum 13 kızım 7 yaşında sanmam bebek zor olmaz ben seviyorum.
hey maşallah ne güzel ya genç yaşta anne olmak ya Allah ım evlatlarını sana bağışlasın...
canım mide bulantısı çok zor bilirim kızım bana çok çektirmişti..bana zorla yediriyorlardı bende kusuyordum,sen ye kus alır bebek vitaminini derlerdi,bi kötü bakış atardım,,bakma öyle derlerdi ama öyle böyle geçmişti ogünler:))
ama şimdi maşallah bişey yok hep karnım aç ben yiyiyorum ama ekmek az tüketiyorum:))
hehehehe olsada yesem, ben başlayacam ama balıkçımız tadilatta bir açılsın dalacam:))

canım bişey değil inşallah faydasını görürüz ki göreceğimize inanıyorum Allah ın izniyle

var canım 1 tanecik kızım 2 yaşında:))
evet dinimiz o kadar güzelki zorlamıyor.kimsenin içinde dert olmasın tekrar diyorum borcumuzdur tutacaz değilmi:)

Alıntı Puantiyem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Selam kızlar öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. şimdi soruma geçeyim neler yiyorsunuz benim bulantılarım çok fazla allahtan çıkarmıyorum ama mide bulantısından halsiz düştüm inanın ki iştah falan kalmadı. eşim bebeğimizi düşün yemek istemesen bile ye diyo, ama ben su bile içemiyorum o bile ağır geliyo vicdan azabı çekiyorum siz nasıl yapıyosunuz bu yeme işini neler yemeye dikkat ediyosunuz

benimde çok bulantılarım vardı hatta ne yesem çıkarıodum ama 1 hafta sürdü ve şimdilik geçti . artık bende su bile içemiordum sudan tiksinmiştim sadece folik asiti içerken zorla içiyordum şu an bebeğin en çok folik asite ihtiyacı varmış bunun için zaten ilaç alıoruz ve ceviz balık çok önemliymiş mutlaka onları yemeliyiz

var canım 1 tanecik kızım 2 yaşında:))
evet dinimiz o kadar güzelki zorlamıyor.kimsenin içinde dert olmasın tekrar diyorum borcumuzdur tutacaz değilmi:)

allah bağışlasın evladını şimdi ki bebeşin cinsiyeti bellimi...şimdi kaç haftalıksınız arkadaşlar...

evt borçlanıyoruz inşallah ta yerine getiririz

Merhabalar öncelikle herkese hayırlı olsun. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin. ben de 5 haftalık hamileyim. 4 gün önce gittik doktora. daha çok küçük kalp sesi duyamayı dedi. 16 ağustosta bir da gideceğim kontrole. tahmini doğum tarihine 31 mart dedi. Ama kan tahlilimde bi sıkıntı çıktı birz bozuk o yüzden moralim. tsh değerim 6,5. Bunun 2,5 olması gerekiyomuş. troid hormonlarıyla ilgili. İlaç verdi doktor, kullanıyorum bakalım. inşallah geçici bi durumdur. Dualarınızı bekliyorum.
Bu arada şu mesajlarınızın altındaki resimli haftalık takip çizelgesini nasıl oluşturuyosunuz baaktım o kadar bulamadım..

allah bağışlasın evladını şimdi ki bebeşin cinsiyeti bellimi...şimdi kaç haftalıksınız arkadaşlar...

evt borçlanıyoruz inşallah ta yerine getiririz

hayır canım daha çok minik kendileri:)) 6+3 deyim
Allah ım hayırlısı nasip etsin ama kızım var sağlıklı saatli eli ayağı düzgün birde erkek nasip ederse hayır demem:))

ferzin aynı sorun bendede var tsh 5,53 çıkmıştı ve bebek için çok önemli bende ilaç kullanıyorum ama kontrol altındayım şu an tam içmeye başladım.ilk önce yarım içiyordum.

Kizlar baya bı kaynatmissiniz valla yetişemedim okumaya :))

Benim doktorum hiç zorlama kendini bişeyden tiksindiysen zorlama kendini yeme dedi onun yerine ekmek arası peynir domates ye dedi iliski bunu yemem gerekiyor diye yeme dedi bende öyle yapıyorum iyi oluyo süt icemesende vanilyali dondurma yememi söyledi ama sutumu iciyorum mideme iyi geliyo yumurtaya gelincede sıcaklarda zorlama kendini hergün yenmez ama hafta bir kere ye dedi

ferzin aynı sorun bendede var tsh 5,53 çıkmıştı ve bebek için çok önemli bende ilaç kullanıyorum ama kontrol altındayım şu an tam içmeye başladım.ilk önce yarım içiyordum.

Bana tam verdi ya. bide birden düşmesin. bir dahaki testi ayın 28ine verdi çünkü. bilmiyorum ya hayırlısı.

Kizlar bebisleriniz hayirli olsunnnn o dediğiniz şeyi hiç duymamıştım bence bisey olmaz yeterkiilaclarinizi kullanın Allahın izni ile

Kizlar bebisleriniz hayirli olsunnnn o dediğiniz şeyi hiç duymamıştım bence bisey olmaz yeterkiilaclarinizi kullanın Allahın izni ile

amin canım seninkide benim bebiş bu foruma biraz büyük 4 ay farkla sanırım 21+4 üm...önce alllah nasip edersen ben doğum yapacağım

ilacı mutlaka kullanmamız gerkiyor canım alllah korusun kontrıol altında olmasak bebekte bir takım sıkıntılar olabilirmiş.tabi her şey alllahtan ama tedbirimizide almamız gerekiyor.

bu sıcakta bende balık düşünemiyorum.. ancak Eylülde.. balık sezonu açılınca..
zaten hamileliğimizin 3/2 si soğuklara denk geliyor, o zaman rahat rahat yeriz inşallah.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

birde tonbalığı pek tavsiye edilmiyor.. ben ilk hamileliğimde 1 kere yemiştim ama önerilmiyormuş

Son düzenleme:
Canım tabi tedbirinizi alın ilaçlarınızı kullanın bisey olmaz o zaman seninkinin cinsiyeti bellidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…