- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.161
Selam kızlar öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. şimdi soruma geçeyim neler yiyorsunuz benim bulantılarım çok fazla allahtan çıkarmıyorum ama mide bulantısından halsiz düştüm inanın ki iştah falan kalmadı. eşim bebeğimizi düşün yemek istemesen bile ye diyo, ama ben su bile içemiyorum o bile ağır geliyo vicdan azabı çekiyorum siz nasıl yapıyosunuz bu yeme işini neler yemeye dikkat ediyosunuz
Selam kızlar öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. şimdi soruma geçeyim neler yiyorsunuz benim bulantılarım çok fazla allahtan çıkarmıyorum ama mide bulantısından halsiz düştüm inanın ki iştah falan kalmadı. eşim bebeğimizi düşün yemek istemesen bile ye diyo, ama ben su bile içemiyorum o bile ağır geliyo vicdan azabı çekiyorum siz nasıl yapıyosunuz bu yeme işini neler yemeye dikkat ediyosunuz
canım kararsız kalma herşey bebeklerimiz için zaten borç olarak tutacaz Allah uzun ömür verdiyse tabii:))ben biraz kararsızım bakalım bugün dr um ne diyecek...açlık çok zorlamaz da susuzluktan korkuyorum. ağzım dilim kuruyor bazen...:84::84::84:
canım tebrik ederim hayırlı olsun...merhaba arkadaşlar bugün 8+3 günlük olduk dr gittim şükürler olsun bebğimi gördüm dr keşke idrara sıkışsaydın daha net görüntü alırdık dedi sizler mutlaka öyle gidin tekrar kalp atışlarını dinledik şimdilik herşey normal bu sefer ben daha cok duygulandım çünkü artık yavaş yavaş bebek görnümü alıyo hatta dr hareket ediyo bak dedi başını poposunu ve göbek kordonunu gösterdi rabbim sana şükürler olsun cok güzel bir duygu arkadaşlarım rabbim herkeze yaşatsın...aminnnnnnnn
tebrikler canım amanda aman kendini belli edip annesini zor durumlardamı bırakıyorherkese merhaba bende aranıza katıldım sonundaa
6 haftalık bebişimleee
bu güne kadar çok iyiydim sadece uykum geliyordu bu gün bulantılar ve baş dönmesi başladı bende
birde baygınlık geçirdimmmm bebişim kendini belli etmeye başladıııı
sizler nasılsınız durumlar nasılll
hey maşallah ne güzel ya genç yaşta anne olmak ya Allah ım evlatlarını sana bağışlasın...epey bir fark var canım oğlum 13 kızım 7 yaşında sanmam bebek zor olmaz ben seviyorum.
canım mide bulantısı çok zor bilirim kızım bana çok çektirmişti..bana zorla yediriyorlardı bende kusuyordum,sen ye kus alır bebek vitaminini derlerdi,bi kötü bakış atardım,,bakma öyle derlerdi ama öyle böyle geçmişti ogünler:))Selam kızlar öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. şimdi soruma geçeyim neler yiyorsunuz benim bulantılarım çok fazla allahtan çıkarmıyorum ama mide bulantısından halsiz düştüm inanın ki iştah falan kalmadı. eşim bebeğimizi düşün yemek istemesen bile ye diyo, ama ben su bile içemiyorum o bile ağır geliyo vicdan azabı çekiyorum siz nasıl yapıyosunuz bu yeme işini neler yemeye dikkat ediyosunuz
hehehehe olsada yesem, ben başlayacam ama balıkçımız tadilatta bir açılsın dalacam:))kızlar şimdi balık yemek lazım ya her hafta hatta haftada iki kez ama ben balık ıykk çok fena tiksindim buzluğada stok yapmıştık haftada bi kez dieama ben yiyemiyorum siz naptınız balık olayını hele bu sıcakta pöf ya
öncelikle tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah hepimize ailemizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı huzur dolu ve mutlu br ömür versin inşallah..
NEŞELİ cnm ayrıca teşekkür ederimhemen bugünden başlayacam yemeye..yiyim yiyim de büyüsün ufaklık görebileyim artık demi
umutluyum78 seninde eşinin doğum günü kutlu olsun canım daha nice birlikte geçireceğiniz mutlu senelere inşallah..
puantiyem cnm gü<el bir soru bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum çoğunlukla pişmiş yemek yiyemiyorum atıştırarak karnımı tok tutmaya çalışıyorum.. su bende de ağırlık hissi veriyor.. bir de dolaptan olmadıkça ağzıma bişey koymak istemiyorum soğuk olması lazım ama üst komşum bebeği şimdiden zatüre edersin sakın dolaptan yeme felan deyince o da aklıma takılmadı değil..
neşeli senin çocuk varmı başka.?
bende oruç tutmak isterdim ama susuzluğa dayanamam birde tansiyonum çok düşüyor bu aralar?
zaten hamileler ve emziren annelere dinimiz esneklik gösteriyor.dinimiz her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş
var canım 1 tanecik kızım 2 yaşında:))
evet dinimiz o kadar güzelki zorlamıyor.kimsenin içinde dert olmasın tekrar diyorum borcumuzdur tutacaz değilmi:)
allah bağışlasın evladını şimdi ki bebeşin cinsiyeti bellimi...şimdi kaç haftalıksınız arkadaşlar...
evt borçlanıyoruz inşallah ta yerine getiririz
ferzin aynı sorun bendede var tsh 5,53 çıkmıştı ve bebek için çok önemli bende ilaç kullanıyorum ama kontrol altındayım şu an tam içmeye başladım.ilk önce yarım içiyordum.Merhabalar öncelikle herkese hayırlı olsun. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin. ben de 5 haftalık hamileyim. 4 gün önce gittik doktora. daha çok küçük kalp sesi duyamayı dedi. 16 ağustosta bir da gideceğim kontrole. tahmini doğum tarihine 31 mart dedi. Ama kan tahlilimde bi sıkıntı çıktı birz bozuk o yüzden moralim. tsh değerim 6,5. Bunun 2,5 olması gerekiyomuş. troid hormonlarıyla ilgili. İlaç verdi doktor, kullanıyorum bakalım. inşallah geçici bi durumdur. Dualarınızı bekliyorum.
Bu arada şu mesajlarınızın altındaki resimli haftalık takip çizelgesini nasıl oluşturuyosunuz baaktım o kadar bulamadım..
ferzin aynı sorun bendede var tsh 5,53 çıkmıştı ve bebek için çok önemli bende ilaç kullanıyorum ama kontrol altındayım şu an tam içmeye başladım.ilk önce yarım içiyordum.
ferzin aynı sorun bendede var tsh 5,53 çıkmıştı ve bebek için çok önemli bende ilaç kullanıyorum ama kontrol altındayım şu an tam içmeye başladım.ilk önce yarım içiyordum.
ferzin sana hangi ilaç verildi...
Kizlar bebisleriniz hayirli olsunnnn o dediğiniz şeyi hiç duymamıştım bence bisey olmaz yeterkiilaclarinizi kullanın Allahın izni ile
kızlar şimdi balık yemek lazım ya her hafta hatta haftada iki kez ama ben balık ıykk çok fena tiksindim buzluğada stok yapmıştık haftada bi kez dieama ben yiyemiyorum siz naptınız balık olayını hele bu sıcakta pöf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?