- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.121
Kızlar benim idrarımda enfeksiyon çıktı bir hafta oldu ama doktor hala ilaç vermedi, idrar kültürü istedi onu da yaptırdım şimdi kendisine ulaşamıyorum, bebeğe zararı olur mu acaba
KızLar hosgeldiniz ne güzel benimde ikinci hamileliğim
Benimde oğlum 2007 Mart cocuğu :)) şimdi bile daha erkenmiydi sorarken kendime sizleri duyunca demek değilmiş diyorum daha küçük bebisleriniz bilerekmi kaldınız kizlar
kültür sonucuna göre verecektir canım kültür sonucun normalse 1 güne çıkar üreme olursa en geç 3 güne çıkar ona göre ilaç verir kültür sonucunu aldıysan şayet PBÜ (patojen bakteri üremedi) yazıosa ilacada gerek olmaz sanırım...
İyi geceler kızlar..
2 gündür miğdem pek iyi değil öğürme yada çıkarma yok ama tiksinme falan var ve oğlum bana kötü kokuyor moralim çok bozuk yavruma yanaşamıyorum yenide yıkansa burnuma öyle geliyor vicdan azabı duyuyorum biran önce geçsin bu ilk hamileliğimde olmamıştı çok kolay geçmişti bulantısız kusmasız tiksinmeden(
kızlar uyku tutmadı beni. sağa sola dönüp durdum nafile
yarının merakı beni öldürüyor. acaba keseyi görebilecekmiyiz... lütfeeeennnnnnn dualarınızı esirgemeyin bizden...35 günüm dolmuş oluyor SAT a göre. sanki erken giibi görebilek için...
ayyy bu merak ve telaş beni öldrecek...bebişim bir doğsun poposuna poposuna vuracam...9 ay bana çektirdikleri içinn..
şaka şakakıyabilrmiiym canımın içine
yarının merakı beni öldürüyor. acaba keseyi görebilecekmiyiz... lütfeeeennnnnnn dualarınızı esirgemeyin bizden...35 günüm dolmuş oluyor SAT a göre. sanki erken giibi görebilek için...
ayyy bu merak ve telaş beni öldrecek...bebişim bir doğsun poposuna poposuna vuracam...9 ay bana çektirdikleri içinn..
hepinize kocaman günaydınlar bugün çok mutluyum çünkü 1. evlilik yıldönümümüz ve yarın da doğum günüm :) şuana kadar olan özel günleri başbaşa kutlayamamıştık ve çok üzülmüştüm şimdi ise üç kişi kutluycaz diye o kadar mutluyumki üstelik mide bulantıları ve tiksinme olduğu için tam bi kutlama halini almayacağını bildiğim halde.. bebeğimin benimle olduğunu ve bu özel günlerin hediyesi olarak çarşamba günü de kendini göstereceğini düşünüyorum.. buarada doğum günümün bu sene hayırlı bir güne gelmesi de beni ayrıca mutlu etti.. eminim dileğim kabul olacak
hepinize kocaman günaydınlar bugün çok mutluyum çünkü 1. evlilik yıldönümümüz ve yarın da doğum günüm :) şuana kadar olan özel günleri başbaşa kutlayamamıştık ve çok üzülmüştüm şimdi ise üç kişi kutluycaz diye o kadar mutluyumki üstelik mide bulantıları ve tiksinme olduğu için tam bi kutlama halini almayacağını bildiğim halde.. bebeğimin benimle olduğunu ve bu özel günlerin hediyesi olarak çarşamba günü de kendini göstereceğini düşünüyorum.. buarada doğum günümün bu sene hayırlı bir güne gelmesi de beni ayrıca mutlu etti.. eminim dileğim kabul olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?