2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

internetten araştırdım biraz. Baya önemliymiş bu ilacı kullanmak. Ama bu ilacı kronik hastalar kullanıyomuş yani ömür boyu. Biz ne yapıcaz acaba düşünce bırakacak mıyız onu bilmiyorum.

evt dahiliye uzmanım kullanacaksın bir ömür boyu dedi....sende her ay kan tahlillerinde tsh bakılır...bu arada hamilelikte inip çıkıyormuş zaten hormonlar ama .süpriz yumurtamı olmusuz etkilemesinde.

hım bornova biliyorum benim memlekette çanakkale eşim buralı o yüzden geldim bende...antalya güzel ama çok sıcakkkkkkk:44:

Eşin askermi?büyük askeriye var diye biliyorum afyonda

İLK HAFTALARDA BESLENME

Birinci trimester (ilk üç aylık dönem) çoğu anne adayının bulantı, tiksinme, bazı kokulara aşırı duyarlılık, iştahsızlık gibi belirtiler yaşadığı bir dönemdir ve anne adayları bebeklerini yeterince besleyemedikleri endişesini taşırlar. Bu dönemde kendinizi herşeyi yemek için zorlamayın. Dikkatlice değerlendirdiğinizde bazı gıdaların size çekici geldiğini ve bunları rahatlıkla yiyebildiğinizi görebilirsiniz. Ağırlığı bu gıdalara verin. Aşırı bir beslenme bozukluğu olmadığı sürece (bu tür durumlar enderdir) bebeğinize zarar vermezsiniz. İlk trimesterdeki bu "sorunların" temel amacı aslında sizi toksik maddelerden korumaktır. Sigaradan nefret ettiğinizi görmek ne kadar güzel birşey değil mi? Beslenme bozukluğu sizi çok etkilerse doktorunuza mutlaka danışın.

Valla herkesin dr var danışabilir üstteki yazıda dr Kağan Kocatepe nin.Ben zaten yemeyin demedim kendinizi zorlamayın dedim.Folik asitin görevide 8. haftada bitti.

ANLADIM CANIM HAYIRLISI TAİNCİ OLUNCA NE GÜZEL ŞEHİR ŞEHİR GEZİLİYOR...DİĞER ARKADAŞLAR SİZLER NEREDESİNİZ.

BEBEK İSTER 2.İSTER 3.OLSUN İLK MİŞ GİBİ DUYGULAR YAŞANIYOR YADA BENİM İÇİNMİ ÖYLE ACABA.

Korktum ya. ben kronik hipotroidi hastası mıyım şimdi sorayım bakalım doktoruma.
Ben de manisa akhisar'dayım.
Bu arada hala şu mesaj sonlarındaki haftalık çizelgelerin nasıl oluşturulduğunu kimse söylemedi bana..

aslında korkulacak birşey yok
tsh normal sevileyelere indiği zaman kullanman gerekmiyor, ben 3 senedir tsh baktırıyorum antikorlarım yüksekti, bigün hormaonda bozacaktı, hamileliğimde bozulduu ve sonunda ilaca basladım, benim tsh 3.90 cıktı, t3 t4 normal, dr. 25mg verdi onunda ceyregini 5 gün sonra 7 gün yarımını 10 gün bi yarım ,bir 3 ceyrek sonra 1 ay 5gün 3 ceyrek 2 gün yarım decam ettiriyor. karman corman bende ilac kutularından aldım pzt. salı cars. yazan hepsini dizdim napimmm:) bide ac karna iciosun en az 30 dk yemek yok...
hayat boyu diye korkmayın hammilelikten sonra tsh normal seviyelere iniyor geneld, ama tabii hayat boyu kontrol edicez bundan sonra.

merhaba kızlar,
maşallah çok kaynatmışsınız kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla....
aramıza yeni katılan taze anne adayları hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..
pıt pıtları duyan anne adayları tebriklerrrrr....
kızlar cuma günü aniden kanamam başladı çok korktukk valla iş yerinden izin alıp doktoruma gittik acilen çok şükür bebişlerimin kalp atışlarını duyduk
bir problem yoktuu keseciklerin ön kısmında kan birikintisi varmış o kanam yapmış dinlemem gerektiğini söyledi 3 gündür yatıyorum. kalkmadım yerimden sizlerede yazamadımm
Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi...
Sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....

ayy balık yenmez bu sıcakta. yumurtada öyle hergün nasıl yerim zaten iştahsızlık çok.
sadace düzenli olarak süt, yoğurt ve ceviz.
sabah kalvaltıda peynir domates okadar yiyebiliyorum.

canım bu çizelgeler bu sitede yapılmıyor.
ticker factory ve lilypie diye siteler var. buradan hazırlanıyor.

iyi akşamlar kızlar, yarın dra gidiyorum tekrar görücem bebişimi çok heyecanlıyım... sizlerde ne var ne yok? 2 gündür ev taşıyoruz ancak yazabildim

kızlar merhaba bugün yazdıklarınızı okudum hep ama yazamadım. çok miğdem bulanıyor. devamlı çıkarıyorum. yatıyorum. Anlaşılan benim bebişler içerde rahat durmuyor.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kızlar;keyifler nasıl umarım hepiniz iyisinizdir.Pisicanımız gittiyeni ailesine teslim ettik umarım yeni ailesinin yanında mutlu olur bugün ondada bir sıkıntı vardı gibi sanki anladı yavrucum gideceğini bütüngün koltuğun altından çıkmadı zorla çıkardık hiç yapmazdı

kızlar bugün dr a gttik. bebişimin kesesini gördük çok şükür. kan değerimde 6800 . güzel yükselmiş. sağ tarfımdaki kist hala duruyor ama. dr basit bir kist problem değil diyor. zamanla geçebilir diyor. ama değerlerim güzelmiş
biniminnacıktı kesem...
bu arada 5 hafta 5 günlükmüşüm... ben 5 haftalığım zannediyordumm

herkese günaydın kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik ( gece saat 1 gibi kahverengi katı lekelenmem oldu kasıklarda ağrıyla beraber hemen hastaneye koştuk düşük tehlikem varmış ((( sabaha karşı eve yolladılar şimdi yine gidiyoruz doktora bu sefer kendi doktoruma gidicez.bhcg 150.000 çıktı bu olumluymuş kalp atışlarını duydum miniciğimin pıt pıt çarpıyordu doktor bunlar iyi olumlu gelişmeler bi aşama daha ileride olduğunu gösterir riskin %10-15 gibi dedi.
Birazdan çıkıcam evden tümkalbinizle yanımda olacağınızı biliyorum inşallah güzel haberlerle döneceğim diye umuyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar olsun
Günaydın uhdecim.. hayırlı ramazanlar..
günaydın anneler nasılsınızzz
Günaydın canım biler iyi diyelim iyi olalım.. sen nasılsın..

Amerda canım Bu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun.. Değerlerinin güzel çıkmasına çok sevindim ama. yazını okurken benim düşüğüm geldi aklıma.. Aman çok iyi dinlen canım.. İnşallah doktorunda ilaç verirde atlatırsın bu evreyi. Rabbim o güzel mucizesini sana sımsıkı bağlasın.
Dualarım seninle canım. moralini yüksek tutmaya çalış.

kızlar merhaba bugün yazdıklarınızı okudum hep ama yazamadım. çok miğdem bulanıyor. devamlı çıkarıyorum. yatıyorum. Anlaşılan benim bebişler içerde rahat durmuyor.
Canım Allah yardımcın olsun, tabi tüm bulantısı ve kusması olanlarında. bebişlerin sağlıklı olsunlarda geçer bunlarda inşallah
iyi akşamlar kızlar, yarın dra gidiyorum tekrar görücem bebişimi çok heyecanlıyım... sizlerde ne var ne yok? 2 gündür ev taşıyoruz ancak yazabildim

Canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım hadi hayırlısı.

aman ev taşırken dikkatli ol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…