- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.201
internetten araştırdım biraz. Baya önemliymiş bu ilacı kullanmak. Ama bu ilacı kronik hastalar kullanıyomuş yani ömür boyu. Biz ne yapıcaz acaba düşünce bırakacak mıyız onu bilmiyorum.
hım bornova biliyorum benim memlekette çanakkale eşim buralı o yüzden geldim bende...antalya güzel ama çok sıcakkkkkkk:44:canım benim eşimde bornovali :) afyon'un evet kaymağı meşhur afyon'da edimin gorevi nedeni ile duruyoruz antalyaliyim ben
kizlar ilk uç ay bebeğe yaramaz mı hiç neden folik asitleri iciyoruz o zamam ben şimdi meraktan doktoruma sordum sakın öyle düşünme dedi bana cocuğun asıl alması gerekenler 3 aylık donem çok önemliymiş yani cocuğa yaramıyor diye bisey yokk
Korktum ya. ben kronik hipotroidi hastası mıyım şimdisorayım bakalım doktoruma.
Ben de manisa akhisar'dayım.
Bu arada hala şu mesaj sonlarındaki haftalık çizelgelerin nasıl oluşturulduğunu kimse söylemedi bana..
kızlar şimdi balık yemek lazım ya her hafta hatta haftada iki kez ama ben balık ıykk çok fena tiksindim buzluğada stok yapmıştık haftada bi kez dieama ben yiyemiyorum siz naptınız balık olayını hele bu sıcakta pöf ya
Korktum ya. ben kronik hipotroidi hastası mıyım şimdisorayım bakalım doktoruma.
Ben de manisa akhisar'dayım.
Bu arada hala şu mesaj sonlarındaki haftalık çizelgelerin nasıl oluşturulduğunu kimse söylemedi bana..
iyi akşamlar kızlar, yarın dra gidiyorum tekrar görücem bebişimi çok heyecanlıyım... sizlerde ne var ne yok? 2 gündür ev taşıyoruz ancak yazabildim
Günaydın uhdecim.. hayırlı ramazanlar..günaydın kızlar hayırlı ramazanlar olsun
Günaydın canım biler iyi diyelim iyi olalım.. sen nasılsın..günaydın anneler nasılsınızzz
herkese günaydın kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik( gece saat 1 gibi kahverengi katı lekelenmem oldu kasıklarda ağrıyla beraber hemen hastaneye koştuk düşük tehlikem varmış ((( sabaha karşı eve yolladılar şimdi yine gidiyoruz doktora bu sefer kendi doktoruma gidicez.bhcg 150.000 çıktı bu olumluymuş kalp atışlarını duydum miniciğimin pıt pıt çarpıyordu doktor bunlar iyi olumlu gelişmeler bi aşama daha ileride olduğunu gösterir riskin %10-15 gibi dedi.
Birazdan çıkıcam evden tümkalbinizle yanımda olacağınızı biliyorum inşallah güzel haberlerle döneceğim diye umuyorum
Canım Allah yardımcın olsun, tabi tüm bulantısı ve kusması olanlarında. bebişlerin sağlıklı olsunlarda geçer bunlarda inşallahkızlar merhaba bugün yazdıklarınızı okudum hep ama yazamadım. çok miğdem bulanıyor. devamlı çıkarıyorum. yatıyorum. Anlaşılan benim bebişler içerde rahat durmuyor.
iyi akşamlar kızlar, yarın dra gidiyorum tekrar görücem bebişimi çok heyecanlıyım... sizlerde ne var ne yok? 2 gündür ev taşıyoruz ancak yazabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?