- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.141
hepinize kocaman günaydınlar bugün çok mutluyum çünkü 1. evlilik yıldönümümüz ve yarın da doğum günüm :) şuana kadar olan özel günleri başbaşa kutlayamamıştık ve çok üzülmüştüm şimdi ise üç kişi kutluycaz diye o kadar mutluyumki üstelik mide bulantıları ve tiksinme olduğu için tam bi kutlama halini almayacağını bildiğim halde.. bebeğimin benimle olduğunu ve bu özel günlerin hediyesi olarak çarşamba günü de kendini göstereceğini düşünüyorum.. buarada doğum günümün bu sene hayırlı bir güne gelmesi de beni ayrıca mutlu etti.. eminim dileğim kabul olacak
günaydın kızlarhepimiz için güzel bir gün olur inşallah
gerçi benim içim biraz buruk.oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım varminik pisicanımızı başka bir aileye vericez bugün gelip alıcaklar pisican 5 yaşında bir van kedisi eşim ilk eve getirdiğinde avuç içi kadardı biberonla besliyorduk daha gözleri bile açılmamıştı 5 koca yıl geçirdi bizimle şimdi ayrılıyor zorunda olmak içimi acıtıyor ama herşey bebişim için bunu düşündükçe ferahlıyor içim vicdan azabından kurtuluyorum
canım Allah kolaylık versin bir 5 yıl diyorsun neyse bebiş iyi olsunda herşey onlar için....günaydın kızlarhepimiz için güzel bir gün olur inşallah
gerçi benim içim biraz buruk.oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım varminik pisicanımızı başka bir aileye vericez bugün gelip alıcaklar pisican 5 yaşında bir van kedisi eşim ilk eve getirdiğinde avuç içi kadardı biberonla besliyorduk daha gözleri bile açılmamıştı 5 koca yıl geçirdi bizimle şimdi ayrılıyor zorunda olmak içimi acıtıyor ama herşey bebişim için bunu düşündükçe ferahlıyor içim vicdan azabından kurtuluyorum
canım evlilik ve doğum günün mutlu ve kutlu olsun nice nice yıllara eşinle ve yavrunla (rınla) :)hepinize kocaman günaydınlar bugün çok mutluyum çünkü 1. evlilik yıldönümümüz ve yarın da doğum günüm :) şuana kadar olan özel günleri başbaşa kutlayamamıştık ve çok üzülmüştüm şimdi ise üç kişi kutluycaz diye o kadar mutluyumki üstelik mide bulantıları ve tiksinme olduğu için tam bi kutlama halini almayacağını bildiğim halde.. bebeğimin benimle olduğunu ve bu özel günlerin hediyesi olarak çarşamba günü de kendini göstereceğini düşünüyorum.. buarada doğum günümün bu sene hayırlı bir güne gelmesi de beni ayrıca mutlu etti.. eminim dileğim kabul olacak
canım görürsün allah ın izniyle inşallah göremezsen bile üzülme öteki hafta garanti yada alt ultrasonla bakarsa yine hemen görürsün:) hehehe bebeğin poposuna vurmak ayrı güzel ya be bazen kızımı severken popusu şaplatıyorum ısırıyorum tabi acıtmadan:)))kızlar uyku tutmadı beni. sağa sola dönüp durdum nafile
yarının merakı beni öldürüyor. acaba keseyi görebilecekmiyiz... lütfeeeennnnnnn dualarınızı esirgemeyin bizden...35 günüm dolmuş oluyor SAT a göre. sanki erken giibi görebilek için...
ayyy bu merak ve telaş beni öldrecek...bebişim bir doğsun poposuna poposuna vuracam...9 ay bana çektirdikleri içinn..
şaka şakakıyabilrmiiym canımın içine
kimmiş o ya???gece topiğimize ERKEK girmiş!!!!
Hay Allah'ım yaaa.. ne anlıyorlarki böyle yaparak..
NEyse kızlar.. Hepinize güzel pazarlar diliyorum..
evet canım ya yorucu ama tatlı bir bekleyiş şahsen benim kızım çok küçük değil 2 yaşını doldurduinşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım..merakla bekliyoruz biz de...
mide bulantısı çekenler dayanın arkadaşlar eminim hepimizi yavruşlarınızı sabırsızlıkla bekliyorsunuz..benim henüz mide bulantım yok..ama ara ara karın bölgesinde ağrı hissediyorum..normal diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum..uyku hali çok fazla o biraz etkiliyor..Allahtan işim evde çalışmaya da müsait..diğer çalışan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum...2. bebeğini bekleyen annelere de tabi,eminim yorucu oluyordur..
sabahları erken kalkıyorum yazdıklarınızı okumak iyi geliyor..kendimi yalnız hissetmiyorum
bu arada polyanna arkadaşım temennilerin için teşekkür ediyorum..benim tahmini doğum tarihim 26 mart..
umarım hepiniz güzel ve rahat bir gün geçirirsiniz
canım hayırlı haberlerle geleceksin Allah ın izniyleteşkkür ederim herkese inşallahgüzel haberler duyarım ve sizlere buradan yazarımmmm.
4 gibi gidecez doktora...korkuyorum elimde değil. sağ tarafıma(kasıklarımın yukarısına) ağrı giriyor dünden beri...buna da stres yapıyorum...
şimdi bir şeylerle ilgilenmeliyim.. ütüm var epey onları yapam barii... si
sizleri çookkkk seviorummmmm...hiçbirinizi tanımasam da göremesemde yanımda olduğunzu biliyorumm
Hadi sana kolay gelsin Limonlu kekim benim
Yazın hiç sevmiyorum ütü yapmayı.. hava sıcak o sıcak ıyyyyy..
bende 3.bebeğime 22 haftalık hamileyim aralıkta doğacak allah nasip ederse süpriz yumurtam...
oyyyy kıyamammmm... bende kedileri çok severim. küçükken sokakta yavru kedi görünce içim giderdi. anneme yalvarırdım noolur eve götürüyüm diye:)
ama gebelik ve kedi birarada olmaması gerekiyor. en iyisini yapmışsınız canım.. Peki sonrasında geri alıcakmısınız pisicanınızı
yarın biliyoruz ki 11 ayın sultanı ramazan.. siz oruç tutacakmısnız?? doktorunuza sordunuz mu bir sakıncası var mı diye
hepinize kocaman günaydınlar bugün çok mutluyum çünkü 1. evlilik yıldönümümüz ve yarın da doğum günüm :) şuana kadar olan özel günleri başbaşa kutlayamamıştık ve çok üzülmüştüm şimdi ise üç kişi kutluycaz diye o kadar mutluyumki üstelik mide bulantıları ve tiksinme olduğu için tam bi kutlama halini almayacağını bildiğim halde.. bebeğimin benimle olduğunu ve bu özel günlerin hediyesi olarak çarşamba günü de kendini göstereceğini düşünüyorum.. buarada doğum günümün bu sene hayırlı bir güne gelmesi de beni ayrıca mutlu etti.. eminim dileğim kabul olacak
bende tutmayacam zaten bebişim geriden takip ediyor fazla zorlamamak lazım ama borcumuz borçtur yani:))
merhaba arkadaşlar bugün 8+3 günlük olduk dr gittim şükürler olsun bebğimi gördüm dr keşke idrara sıkışsaydın daha net görüntü alırdık dedi sizler mutlaka öyle gidin tekrar kalp atışlarını dinledik şimdilik herşey normal bu sefer ben daha cok duygulandım çünkü artık yavaş yavaş bebek görnümü alıyo hatta dr hareket ediyo bak dedi başını poposunu ve göbek kordonunu gösterdi rabbim sana şükürler olsun cok güzel bir duygu arkadaşlarım rabbim herkeze yaşatsın...aminnnnnnnn
ben biraz kararsızım bakalım bugün dr um ne diyecek...açlık çok zorlamaz da susuzluktan korkuyorum. ağzım dilim kuruyor bazen...:84::84::84:
tebrik ederim canım aralarında ne kadar yaş farkı var:)) ve zor olmuyormu ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?