2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. ömür boyu bebeşinizle güzel günler geçirin.

oyyyy kıyamammmm... bende kedileri çok severim. küçükken sokakta yavru kedi görünce içim giderdi. anneme yalvarırdım noolur eve götürüyüm diye:)

ama gebelik ve kedi birarada olmaması gerekiyor. en iyisini yapmışsınız canım.. Peki sonrasında geri alıcakmısınız pisicanınızı

Günaydın arkadaşlar...
dün mide bulantım çok kötüydü ne yediysem hep gitti(((

eşim uyuyo ama ben okadar acıktımki kalkıp kahvaltımı yaptım

teşkkür ederim herkese inşallahgüzel haberler duyarım ve sizlere buradan yazarımmmm.

4 gibi gidecez doktora...korkuyorum elimde değil. sağ tarafıma(kasıklarımın yukarısına) ağrı giriyor dünden beri...buna da stres yapıyorum...

şimdi bir şeylerle ilgilenmeliyim.. ütüm var epey onları yapam barii... si

sizleri çookkkk seviorummmmm... hiçbirinizi tanımasam da göremesemde yanımda olduğunzu biliyorumm

slm canlar geliyorum sayfaya okuyorum ya kızım yada eşim yüzünden yazamıyorum hep bi istek yani:))
yeni gelen güzel hamişler hoşgeldiniz,pıt pıtları duyan hamişler tebrik ederim
ben dün yine gittim dk a kahverengi akıntım var diye yine pıt ptları gördüm ama duyamadım tembel yavrum 12 gün geriden takip ettiği için duymam için erkenmiş şahsen bu bile beni memnun ediyor:)) kahverengi akıntıma gelince dk um önemli değil içinde birikmiş kan kendini yavaş yavaş dışarı attığı için o renk dedi bizi kırmızı olan kanama korkutur zaten kalp atışınıda görüyoruz sorun yok dedi ama ne kadar da olsa içim bi tuhaf yinede...
bu arada anne karnındaki bebeğin gelişimi içinde keçiboynuzu pekmezi çok iyiymiş,hergün sabah akşam 1 çorba kaşığı yiyiyorum ben tavsiye ediyorum özellikle minikler sana:))

canım Allah kolaylık versin bir 5 yıl diyorsun neyse bebiş iyi olsunda herşey onlar için....
canım evlilik ve doğum günün mutlu ve kutlu olsun nice nice yıllara eşinle ve yavrunla (rınla) :)
biliyorum çarşamba bu sefer kesin göreceksin bak pekmezde ye tamammı:)
canım görürsün allah ın izniyle inşallah göremezsen bile üzülme öteki hafta garanti yada alt ultrasonla bakarsa yine hemen görürsün:) hehehe bebeğin poposuna vurmak ayrı güzel ya be bazen kızımı severken popusu şaplatıyorum ısırıyorum tabi acıtmadan:)))
gece topiğimize ERKEK girmiş!!!!

Hay Allah'ım yaaa.. ne anlıyorlarki böyle yaparak..

NEyse kızlar.. Hepinize güzel pazarlar diliyorum..
kimmiş o ya???

evet canım ya yorucu ama tatlı bir bekleyiş şahsen benim kızım çok küçük değil 2 yaşını doldurdu
bebeği 7 aylık olan bir arkadaş var kusura bakmasın niki aklıma gelmiyor Allah ona kolaylık versin:)
canım hayırlı haberlerle geleceksin Allah ın izniyle
bizde seni seviyoruz:))
Hadi sana kolay gelsin Limonlu kekim benim

Yazın hiç sevmiyorum ütü yapmayı.. hava sıcak o sıcak ıyyyyy..

bende bende sevmiyorum ama kızımın ütüsü bana yetiyor ya bide 1 bebiş daha olacak yandım ben
annem herşeyi ütüleme falan diyor ama elimde değil başladımmı kendimi kaybediyorum:))

Son düzenleme:

çok zor 5 yıldan sonra ayrılık be cnm benimde çocuklumdan beri evimde hep kedi olmuştur çocukkende bir van kedimiz vardı 15 yaşına kadar yaşadı tosuncuk. evet gebelikte kedi çok tehlikeli toksoplazma riski var ben yıllardır kedilerle içiçe olduğumdan bağışıklık kazanmışım ama bebişim risk altında bundan dolayı vermek zorundayım doğumdan sonrada geri almayı düşünmüyorum çünkü kediler çok kıskanç olur abimin bebişi olduğunda kediyi bir çok kez beşikte yakaladılar ilk etapta kıskanıyorlar daha sonra alışıyorlar ama bu riskide göze alamam

Son düzenleme:
yarın biliyoruz ki 11 ayın sultanı ramazan.. siz oruç tutacakmısnız?? doktorunuza sordunuz mu bir sakıncası var mı diye

Tabi ki sakıncalı canım, ben 2 saatten fazla aç kalmamaya çalışıyorum, tansiyonum hemen düşüyor. Aman sen de sakın kendini ve bebeğini tehlikeye atma.

doğum günün kutlu olsun cnm yarın benimde eşimin doğum günü bizde 3 kişi kutluycaz....:81:

merhaba arkadaşlar bugün 8+3 günlük olduk dr gittim şükürler olsun bebğimi gördüm dr keşke idrara sıkışsaydın daha net görüntü alırdık dedi sizler mutlaka öyle gidin tekrar kalp atışlarını dinledik şimdilik herşey normal bu sefer ben daha cok duygulandım çünkü artık yavaş yavaş bebek görnümü alıyo hatta dr hareket ediyo bak dedi başını poposunu ve göbek kordonunu gösterdi rabbim sana şükürler olsun cok güzel bir duygu arkadaşlarım rabbim herkeze yaşatsın...aminnnnnnnn

maşallahh canımmm ne güzel biz de en yakın zamanda görebilsek keşke. kesin çok güzel bir duygudur seni anlayabliyorum...

içinde senden ve sevdiğin kişiden bir parça var ve 7 ay sonra dünyaya gelecek inş. yakında karnında tekmelerini de hissederisin

herkese merhaba bende aranıza katıldım sonundaa
6 haftalık bebişimleee
bu güne kadar çok iyiydim sadece uykum geliyordu bu gün bulantılar ve baş dönmesi başladı bende
birde baygınlık geçirdimmmm bebişim kendini belli etmeye başladıııı
sizler nasılsınız durumlar nasılll

ben biraz kararsızım bakalım bugün dr um ne diyecek...açlık çok zorlamaz da susuzluktan korkuyorum. ağzım dilim kuruyor bazen...:84::84::84:

sakın ha oruçu düşünmeee günler çok uzun bebeğinin sağlığını tehlikeye atma tabi kendininde
ben 6 haftalığım ama canım sürekli bişeyler yemek istiyor
birde bulantıların olursa çok zor olur senin için

Selam kızlar öncelikle ramazanınızı tebrik ediyorum. şimdi soruma geçeyim neler yiyorsunuz benim bulantılarım çok fazla allahtan çıkarmıyorum ama mide bulantısından halsiz düştüm inanın ki iştah falan kalmadı. eşim bebeğimizi düşün yemek istemesen bile ye diyo, ama ben su bile içemiyorum o bile ağır geliyo vicdan azabı çekiyorum siz nasıl yapıyosunuz bu yeme işini neler yemeye dikkat ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…