- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.181
LEVOTİRON 50mg
Sana hangisini verdi
Canım tabi tedbirinizi alın ilaçlarınızı kullanın bisey olmaz o zaman seninkinin cinsiyeti bellidir
Canım bENim ikinci hamileliğim 4 buçuk yasında oğlum var Arda isminde
Doruk ismini beğeniyorum bende evet hırs genellikle kızlara konuyor
ferzin aynı ilacı kullanıyoruz bir önceki sayfayı okudunmu...ton balığı bence de uygun değil çünkü konserve olan hiçbir şey önerilmiyor. her şeyin tazesi olacak. ben sadece bir gece yaşadım mide bulantısını -ama tam yaşadım- bi daha da olmadı ne hikmetse. ertesi gün de hamile olduğumu öğrendim zaten..
bilmiyordum ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe gitmediğini neden acaba?Daha öncede yazmıştım ama kızlar kendinizi bişeyleri yemek için zorlamayın ilk 3 ay hiç bir yediğiniz bebeğe gitmiyor zaten doktorunuz söylemiştir.Ve bu süreçte yiycem diye hepden tiksinmeyin.Yaz sıcakları geçsin 3 ay dolsun zaten iştahınız düzene girecek hepsinden bol bol yersiniz.Ben sütü 5 aydan sonra içebildim balıkta çok yemedim semizotundan falan aldım omega mı.Oğlumda gayet sağlıklı ve kg su güzel doğdu.
bilmiyordum ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe gitmediğini neden acaba?
ferzin aynı ilacı kullanıyoruz bir önceki sayfayı okudunmu...
Şuan çok minik ve bizim ydiklerimiz onun işine yaramıyor canım.Gelişim süreçleri 3 aydan sonra başlıyor ve bu 3 ayda anenin aldığı kilo daha kalıcı oluyor.Ben ilk gebeliğimde çok dr gezdim hep 3 aydan sonrası önemli denddi.Bide tanıdık dr tuzsuz salça sarımsak ve soğan bebeğe kg aldırır demişti aklınızda olsun
şuan çok minik ve bizim ydiklerimiz onun işine yaramıyor canım.gelişim süreçleri 3 aydan sonra başlıyor ve bu 3 ayda anenin aldığı kilo daha kalıcı oluyor.ben ilk gebeliğimde çok dr gezdim hep 3 aydan sonrası önemli denddi.bide tanıdık dr tuzsuz salça sarımsak ve soğan bebeğe kg aldırır demişti aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?