2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

LEVOTİRON 50mg
Sana hangisini verdi

aynı ilaç canım benim ki LEVOTİRON 100mg önce yarım içiyordum yani 50 mg tekabül ediyor du demekki seninki gibi .bu sefer düzene girdi t4 sorun olunca 100mg çıkardı.dahiliye uzmanım jinekolog ve dahiliye uzmanı beraber paslaşıyorlar.

şu an kontrol altındayım .2li testimi yaptırdım.3lüyü yaptırmadım.dün ultrasona girdim gayet iyiydi oğluş.doğum yapana kadar tsh bakılacakmış dr öyle söyledi.

Kizlar balık yiyemeyenler için tavsiyem dil balığı yemeniz balıklar hiç bir ilgisi yok ben normaldede balık yiyemiyorum ama dil balığını yiyorum et ginizin hafif ve sıfır koku

Canım tabi tedbirinizi alın ilaçlarınızı kullanın bisey olmaz o zaman seninkinin cinsiyeti bellidir

erkek canım dün pipimizi gördükisimlerde karar veremiyorum çünki anlamının çok güzel olmasını istiyorum..sizin ilk bebek mi?

düşündüğüm isimler:çınar,eymen ,doruk aslında hira da güzel ama kız çocuklara daha çok konuyormuş.

Canım bENim ikinci hamileliğim 4 buçuk yasında oğlum var Arda isminde
Doruk ismini beğeniyorum bende evet hırs genellikle kızlara konuyor

CaNim hira yazdım sandim ama yanlış yazmisim telefonun klavyesi küçük olunca :)) hayırlısı tatlım ya sağlıklı olsunda senin bulantılar bitmiştir heralde

Daha öncede yazmıştım ama kızlar kendinizi bişeyleri yemek için zorlamayın ilk 3 ay hiç bir yediğiniz bebeğe gitmiyor zaten doktorunuz söylemiştir.Ve bu süreçte yiycem diye hepden tiksinmeyin.Yaz sıcakları geçsin 3 ay dolsun zaten iştahınız düzene girecek hepsinden bol bol yersiniz.Ben sütü 5 aydan sonra içebildim balıkta çok yemedim semizotundan falan aldım omega mı.Oğlumda gayet sağlıklı ve kg su güzel doğdu.

ton balığı bence de uygun değil çünkü konserve olan hiçbir şey önerilmiyor. her şeyin tazesi olacak. ben sadece bir gece yaşadım mide bulantısını -ama tam yaşadım- bi daha da olmadı ne hikmetse. ertesi gün de hamile olduğumu öğrendim zaten..

geçer canım sayılı gün...9 ay cık

bende İzmirdeyim(torbalı) ilçe selçuk ve kuşadasına çok yakın bir yer...

Afyon kaymağıyla meşhur sanırım hiç gitmedim...benim adım Fatma bu arada...

ferzin aynı ilacı kullanıyoruz bir önceki sayfayı okudunmu...

bilmiyordum ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe gitmediğini neden acaba?

bilmiyordum ilk 3 ay yediklerimizin bebeğe gitmediğini neden acaba?

Şuan çok minik ve bizim ydiklerimiz onun işine yaramıyor canım.Gelişim süreçleri 3 aydan sonra başlıyor ve bu 3 ayda anenin aldığı kilo daha kalıcı oluyor.Ben ilk gebeliğimde çok dr gezdim hep 3 aydan sonrası önemli denddi.Bide tanıdık dr tuzsuz salça sarımsak ve soğan bebeğe kg aldırır demişti aklınızda olsun

ilkk 3 ay kanla beslendikleri için mi acaba,,

anladım canım...salçayıda soğanıda severim

Canım benim eşimde bornovali :) Afyon'un evet kaymağı meşhur Afyon'da edimin gorevi nedeni ile duruyoruz antalyaliyim ben

Kizlar ilk uç ay bebeğe yaramaz mı hiç neden folik asitleri iciyoruz o zamam ben şimdi meraktan doktoruma sordum sakın öyle düşünme dedi bana cocuğun asıl alması gerekenler 3 aylık donem çok önemliymiş yani cocuğa yaramıyor diye bisey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…