2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese ve hayırlı ramazanlar.. amerda canım inşallah bu ayın hürmetine allah bebişlerimizi bize bağışlar.. senin ve sizlerin getireceği güzel haberler bana umut ışığı oluyor hadi bakalım güzel bir haberle gel inşallah

canım hiç endişelenme ve sakın o lekelenmeye kafanı takıp kendini üzme aynısı bende olmuştu 6 haftalıktı o zaman ve 15 gün aralıksızdevam etti dr progeston verdi 1 haftada evde yattım dinlendim mecbur olmadıkça kalkmadım ve cok şukur suanda bişey kalmadı herkezde olabilen kanamalar tutunma kanaması deniyor bebeişlerimiz cok minik olduğu için bu aralar daha dikkat etmen gerekiyor o kadar rabbim su güsel ayın hürmetine bebişlerimizi bize bağışlasın canım

hoşgeldin Ramazan sefa getirdin esenliğini hepimizden eksik etme...
günaydın kızlar hepinize..
amerda çok geçmiş olsun inş..biraz dinlenme ve tedbirle atlatırsın arkadaşım..Rabbim herkese bebeğini bağışlasın..
limonlu kek tebrikler görmüşsün keseyi..
beni de umutlandırdın bakalım bu hafta ben de gidicem.gününe tam karar vermedim,farklı bir doktora görünücem bu kez..
herkese hayırlı günler diliyorum...

Son düzenleme:
günaydın güzel anne adayları ve anneler...

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...sabah ilk sahurumuza kalktık ben tutmayacak olsam da eşime birşeyler hazırladım yiyecek,sonrada namazı kıldım dua ettim bebişlerimiz için inşallah bütün mart anneleri hayırlı bir şekilde bebeğine kavuşsunnn..

ben de yarın gidiyorum büyük gün geldi...8 haftalıkken geçen yıl bebeğimi kaybetmiştim o yüzden daha bir stres var şimdi ..

bugün doktora gidenlerden de hayırlı haberlerini bekliyorum merakla gelir gelmez oyalanmadan yazın bize....:))

Son düzenleme:
HAYIRLI RAMAZANLAR bahar anneleri. nasılsınız görüşmeyeli? şu mübarek ramazanda sağlıkla hamileliğimizi geçirmeyi nasip etsin rabbim. birbirmize dua edelim...

ben de kızımda 2 tane kedim vardı onları verdim ama pişmann oldum sonra gerçi şimdi düşününceiyiki vermişim yoksa hayatta uğraşamazdım zaten onların bakımı bir bebek gibi zaman alıyor hem evdeki tüy koku başka bir mesele bence üzülme cnm iyi yapmışsın

amerda canımm allah yardımcınız olsun ii süper haberlerle dön inşallah akşam içinde çok geçmiş olsun ramazan mübarek günn allahım bi daha hiç kimseye yaşatmasın

gözün aydın hayırlı olsun artık sen de keseyi gördün 10 gün sonra pıtpıtları da duyarsın cnm.

geçmiş olsun cnm çok şükür bebeğin sapasağlammış sen doktorun dediklerini aynen yap cnm inşallah güzel haberlerini duyacağız.

annecikleeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!! biz bebekimle 9 ağustosda 6 hafta 3 günlük olcaz. o zaman hem pıtpıtları hemde keseyi görebilirmiyiz? o gün doktora gitsem?

ton balığını önermiyorlar canım taze balık olacak

arkadaşlar oruç tutuyor musunuz
kararsız kaldım
doktorum sana kalmış kendini halsiz hissediyorsan tutma dedi.
ne yapmalıyım??

annecikleeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!! biz bebekimle 9 ağustosda 6 hafta 3 günlük olcaz. o zaman hem pıtpıtları hemde keseyi görebilirmiyiz? o gün doktora gitsem?
bence biraz daha bekle ben 7 haftalık gitmiştim ultrasona göre 6+3 çıkmıştı her biişeyini görüp duymuştum çok şükür sende 7 haftalık ol öyle git hepsi bi arda olsun:) gel git yapma

Ben tutamıyorum maalesef dr tutma dedi eşimde tutturtmuyor oğluma hamileykende tutamamıştım çok borcum var çoookk

benimde annem tut diyor eşim sakın tutma diyor. çünkü önceden bebeğimizi kaybettik eşimde onun korkusu var ya tekrar olursa diye. o yüzden tutamadım ve napıcamı şaşırdım...

saol canım amin cümlemizinkini inşallah çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen

bence biraz daha bekle ben 7 haftalık gitmiştim ultrasona göre 6+3 çıkmıştı her biişeyini görüp duymuştum çok şükür sende 7 haftalık ol öyle git hepsi bi arda olsun:) gel git yapma

tamam öyle yaparım ama sanki zaman geçmek bilmiyor heycandan ölcem yaaaa o kadar merak ediyorumki bebişimiiiiiii inşallah sağlıklı görürüm çok heycanlıyım

amerdacım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor yaşadım biliyorum oğlumun hamileliğinde 6 ay boyunca ara ara kanamam oldu her kanamada hastanede yattım ama allah çok şükür ki sağlıcakla vakti ve zamanında oğluma kavuştum bak ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun bu günlerde geeçecek sakın sıkma canını dualarım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…