- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.221
herkese günaydın kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik( gece saat 1 gibi kahverengi katı lekelenmem oldu kasıklarda ağrıyla beraber hemen hastaneye koştuk düşük tehlikem varmış ((( sabaha karşı eve yolladılar şimdi yine gidiyoruz doktora bu sefer kendi doktoruma gidicez.bhcg 150.000 çıktı bu olumluymuş kalp atışlarını duydum miniciğimin pıt pıt çarpıyordu doktor bunlar iyi olumlu gelişmeler bi aşama daha ileride olduğunu gösterir riskin %10-15 gibi dedi.
Birazdan çıkıcam evden tümkalbinizle yanımda olacağınızı biliyorum inşallah güzel haberlerle döneceğim diye umuyorum
herkese günaydın kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik( gece saat 1 gibi kahverengi katı lekelenmem oldu kasıklarda ağrıyla beraber hemen hastaneye koştuk düşük tehlikem varmış ((( sabaha karşı eve yolladılar şimdi yine gidiyoruz doktora bu sefer kendi doktoruma gidicez.bhcg 150.000 çıktı bu olumluymuş kalp atışlarını duydum miniciğimin pıt pıt çarpıyordu doktor bunlar iyi olumlu gelişmeler bi aşama daha ileride olduğunu gösterir riskin %10-15 gibi dedi.
Birazdan çıkıcam evden tümkalbinizle yanımda olacağınızı biliyorum inşallah güzel haberlerle döneceğim diye umuyorum
herkese iyi akşamlar kızlar;keyifler nasıl umarım hepiniz iyisinizdir.Pisicanımız gittiyeni ailesine teslim ettik umarım yeni ailesinin yanında mutlu olur bugün ondada bir sıkıntı vardı gibi sanki anladı yavrucum gideceğini bütüngün koltuğun altından çıkmadı zorla çıkardık hiç yapmazdı
herkese günaydın kızlar
kızlar bugün dr a gttik. bebişimin kesesini gördük çok şükür. kan değerimde 6800 . güzel yükselmiş. sağ tarfımdaki kist hala duruyor ama. dr basit bir kist problem değil diyor. zamanla geçebilir diyor. ama değerlerim güzelmiş
biniminnacıktı kesem...
bu arada 5 hafta 5 günlükmüşüm... ben 5 haftalığım zannediyordumm
herkese günaydın kızlar
her sabah haşlanmış yumurta yememiz lazımmış her sabah akşam süt içmemiz lazımmış ara öğünde yoğurt yada ayran meyveyle birlikte. yine aralarda ceviz badem üzüm falan yememiz lazımmış. bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama şu balık işini napıcam sıcakta nasıl pişiricez nasıl yicez ki onu. ton balığı olur mu acaba salatayla falan yiyebilirim belki
bence biraz daha bekle ben 7 haftalık gitmiştim ultrasona göre 6+3 çıkmıştı her biişeyini görüp duymuştum çok şükür sende 7 haftalık ol öyle git hepsi bi arda olsun:) gel git yapmaannecikleeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!! biz bebekimle 9 ağustosda 6 hafta 3 günlük olcaz. o zaman hem pıtpıtları hemde keseyi görebilirmiyiz? o gün doktora gitsem?
arkadaşlar oruç tutuyor musunuz
kararsız kaldım
doktorum sana kalmış kendini halsiz hissediyorsan tutma dedi.
ne yapmalıyım??
Ben tutamıyorum maalesef dr tutma dedi eşimde tutturtmuyor oğluma hamileykende tutamamıştım çok borcum var çoookk
merhaba kızlar,
maşallah çok kaynatmışsınız kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla....
aramıza yeni katılan taze anne adayları hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..
pıt pıtları duyan anne adayları tebriklerrrrr....
kızlar cuma günü aniden kanamam başladı çok korktukk valla iş yerinden izin alıp doktoruma gittik acilen çok şükür bebişlerimin kalp atışlarını duyduk
bir problem yoktuu keseciklerin ön kısmında kan birikintisi varmış o kanam yapmış dinlemem gerektiğini söyledi 3 gündür yatıyorum. kalkmadım yerimden sizlerede yazamadımm
Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi...
Sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
bence biraz daha bekle ben 7 haftalık gitmiştim ultrasona göre 6+3 çıkmıştı her biişeyini görüp duymuştum çok şükür sende 7 haftalık ol öyle git hepsi bi arda olsun:) gel git yapma
herkese günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?