2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde annem tut diyor eşim sakın tutma diyor. çünkü önceden bebeğimizi kaybettik eşimde onun korkusu var ya tekrar olursa diye. o yüzden tutamadım ve napıcamı şaşırdım...

bende bu sene oruç tutmayı çok istedim ama nasip böyleymiş bence de bebeğini tehlikeye atma rabbim uzun ömürler versin yine borçlarımızı öderiz yeterki onlara sağlıcakla kavuşalım.

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar olsun rabbim bu güzel ayda hepimizi ve meleklerimizi korusun yüzümüzü güldürsün birbirimize dua edelim hepimiz sağlıkla kuzularımızı kucağımıza alalım inşallah aminnn

günaydın mart anneleri....hayırlı ramazanlar....
rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah...
isteyen dileyen herkesede tez zamanda nasip etsin hiç kimsenin kucağı boş kalmasın...amiinn...
ben kaç gündür gelemiyorum çünkü internetin başına oturamıyorum bi sıkıntı geliyo ve fanalık hissi oluşuyor....çok sıkılıyorum...
inşallah herkse iyidir...

slm kızlar dr den geldik şimdi,,,bebişim 6+6 günlükmüşşş,,,kalbi de atıyomuş,herhangi bir problem yok dedi dr,,,,,ama ben dinleyemedim kalp atışlarını(50:
sata göre ben 7+1 olarak hesaplamıştım ama 2 gün daha küçükmüşş,,,kan ve idrar testi istedi birde,,,yarın aç karnına vericem,,,bu idrar testini ne için istedi anlamadım ,sizden istedilermii :26::26::26:

Canım hayırlı olsun pitpitlari duydun demekk ne kadar harika bı duygu ) hayirlisiylada kucağına alırsın inşallah

Armada canimgecmus olsun çok dikkat et kendine emi yat dinlen yorma kendini bisey olmaz olmaz yüce Rabb'inin izni ile

geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın böyle bişey...
kalbinin atması çok güzel bi gelişme.. rabbim bebişini sana ve eşine bağışlasın....

uhdecim geçmiş olsun canım ...eminim çok korkmuşsundur...
kendine dikkat et sen iki bebek taşıyorsun...rabbim yardım etsin bebeklerini korusun inşallah....

öncelikle gözünaydın...kalbi atıyomuş bebişin...bende dinleyemdim hiç üzülme o sağlıklı olsunda biz duymasakda olur...ama ekranda gördüm minicik bişey inip çıkıyordu..
idrar ve kan testlerini bendende istedi ...idrarda herhangibir mikrop iltihap varmı ona bakılacak...
bu tarz mikroplar bebeğe zarar verebiliyormuş...

uhdecim geçmiş olsun canım ...eminim çok korkmuşsundur...
kendine dikkat et sen iki bebek taşıyorsun...rabbim yardım etsin bebeklerini korusun inşallah....

korkmazmıyım canım hemde nasıl korktum eşim desen daha beter haldeydi çok şükür kalp atışlarını duydukda içimiz rahatladı Allahım yaşatmasın kimseye böyle birşey

kızlar öyle hızlı kaynatıyosunuzki çoğunu okuyamadım:) uhdecim çok geçmiş olsun limonlu kek tebrikler .yeni gelen arkadaşlar hepinize merhaba umarım hepimiz için bu ramazan hayırlı uğurlu olsun

merhaba kızlar,hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum allahım hepimize, bebişlerimize sağlık sıhhat versin. Allahın izniyle bebeişlerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin...bende tutamıcam bu ramazan o yüzden üzgünüm biraz tansiyonum okadar düşüyoki midemdeki gastritte hamilelikte coştumu ne sürekli mide yanması daha 2 aylıkken bişe yemeğince çok kötü oluyorum bebişlerimiz iyi olsunda tutamayanlarımız bi şekilde borçlarımızı ödeyeceğiz artık....

canım gözün aydın inş. ilerki günlerde dinlersin miniciğinin kalp atışlarını inş... benden istemedi dr. bende istemedi test falan gidince sorayım bakayım bende neden vermedi bana

annecikleeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!! biz bebekimle 9 ağustosda 6 hafta 3 günlük olcaz. o zaman hem pıtpıtları hemde keseyi görebilirmiyiz? o gün doktora gitsem?
merhaba canım, ben 6+4 te gidip herşeyi görmüştüm çok şükür. Ama alttan usg ile..

arkadaşlar oruç tutuyor musunuz
kararsız kaldım
doktorum sana kalmış kendini halsiz hissediyorsan tutma dedi.
ne yapmalıyım??
Hava öyle sıcakki açlık bi nebze dayanılır ama susuzluk( heleki hamileliğimizin en önemli dönemindeyken.. Tutmamak en iyisi sanırım. ben tutmuycam
kızlar merhaba bende mart annesi oucam allah izin verirse.. benide aranıza alırmısınız 6 hata 6 günlük benim mucizemm

hoşgeldin aramıza canım. tahmini doğum tarihini alayım ekleyim listemize senide.. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin, içinde bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…