- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.241
benimde annem tut diyor eşim sakın tutma diyor. çünkü önceden bebeğimizi kaybettik eşimde onun korkusu var ya tekrar olursa diye. o yüzden tutamadımve napıcamı şaşırdım...
slm kızlar dr den geldik şimdi,,,bebişim 6+6 günlükmüşşş,,, kalbi de atıyomuş,herhangi bir problem yok dedi dr,,,,, ama ben dinleyemedim kalp atışlarını ( 50:
sata göre ben 7+1 olarak hesaplamıştım ama 2 gün daha küçükmüşş,,,kan ve idrar testi istedi birde,,,yarın aç karnına vericem,,,bu idrar testini ne için istedi anlamadım ,sizden istedilermii :26::26::26:
Canım hayırlı olsun pitpitlari duydun demekk ne kadar harika bı duygu) hayirlisiylada kucağına alırsın inşallah
KiZlar gunaydinnnnn ben orucluyum deniyecegim bugün tutabilirsen tutuşan tutamassam son olucak :))
herkese günaydın kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik( gece saat 1 gibi kahverengi katı lekelenmem oldu kasıklarda ağrıyla beraber hemen hastaneye koştuk düşük tehlikem varmış ((( sabaha karşı eve yolladılar şimdi yine gidiyoruz doktora bu sefer kendi doktoruma gidicez.bhcg 150.000 çıktı bu olumluymuş kalp atışlarını duydum miniciğimin pıt pıt çarpıyordu doktor bunlar iyi olumlu gelişmeler bi aşama daha ileride olduğunu gösterir riskin %10-15 gibi dedi.
Birazdan çıkıcam evden tümkalbinizle yanımda olacağınızı biliyorum inşallah güzel haberlerle döneceğim diye umuyorum
merhaba kızlar,
maşallah çok kaynatmışsınız kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla....
aramıza yeni katılan taze anne adayları hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..
pıt pıtları duyan anne adayları tebriklerrrrr....
kızlar cuma günü aniden kanamam başladı çok korktukk valla iş yerinden izin alıp doktoruma gittik acilen çok şükür bebişlerimin kalp atışlarını duyduk
bir problem yoktuu keseciklerin ön kısmında kan birikintisi varmış o kanam yapmış dinlemem gerektiğini söyledi 3 gündür yatıyorum. kalkmadım yerimden sizlerede yazamadımm
Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi...
Sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş....
KiZlar gunaydinnnnn ben orucluyum deniyecegim bugün tutabilirsen tutuşan tutamassam son olucak :))
allah kabul etsin cnm bende tutuyorum aynen tutamassam son olucak:) yanlız kussan bile bozma orucunu çünkü 61 gün oluyomuş cnm.KiZlar gunaydinnnnn ben orucluyum deniyecegim bugün tutabilirsen tutuşan tutamassam son olucak :))
slm kızlar dr den geldik şimdi,,,bebişim 6+6 günlükmüşşş,,, kalbi de atıyomuş,herhangi bir problem yok dedi dr,,,,, ama ben dinleyemedim kalp atışlarını ( 50:
sata göre ben 7+1 olarak hesaplamıştım ama 2 gün daha küçükmüşş,,,kan ve idrar testi istedi birde,,,yarın aç karnına vericem,,,bu idrar testini ne için istedi anlamadım ,sizden istedilermii :26::26::26:
uhdecim geçmiş olsun canım ...eminim çok korkmuşsundur...
kendine dikkat et sen iki bebek taşıyorsun...rabbim yardım etsin bebeklerini korusun inşallah....
merhaba canım, ben 6+4 te gidip herşeyi görmüştüm çok şükür. Ama alttan usg ile..annecikleeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!! biz bebekimle 9 ağustosda 6 hafta 3 günlük olcaz. o zaman hem pıtpıtları hemde keseyi görebilirmiyiz? o gün doktora gitsem?
Hava öyle sıcakki açlık bi nebze dayanılır ama susuzlukarkadaşlar oruç tutuyor musunuz
kararsız kaldım
doktorum sana kalmış kendini halsiz hissediyorsan tutma dedi.
ne yapmalıyım??
kızlar merhaba bende mart annesi oucam allah izin verirse.. benide aranıza alırmısınız 6 hata 6 günlük benim mucizemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?