- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.261
KiZlar gunaydinnnnn ben orucluyum deniyecegim bugün tutabilirsen tutuşan tutamassam son olucak :))
öncelikle gözünaydın...kalbi atıyomuş bebişin...bende dinleyemdim hiç üzülme o sağlıklı olsunda biz duymasakda olur...ama ekranda gördüm minicik bişey inip çıkıyordu..
idrar ve kan testlerini bendende istedi ...idrarda herhangibir mikrop iltihap varmı ona bakılacak...
bu tarz mikroplar bebeğe zarar verebiliyormuş...
canım gözün aydın inş. ilerki günlerde dinlersin miniciğinin kalp atışlarını inş... benden istemedi dr. bende istemedi test falan gidince sorayım bakayım bende neden vermedi bana
kızlar öyle hızlı kaynatıyosunuzki çoğunu okuyamadım:) uhdecim çok geçmiş olsun limonlu kek tebrikler .yeni gelen arkadaşlar hepinize merhaba umarım hepimiz için bu ramazan hayırlı uğurlu olsun
kızlar merhaba bende mart annesi oucam allah izin verirse.. benide aranıza alırmısınız 6 hata 6 günlük benim mucizemm
günaydın canım allah kabul etsin ben oruçlu değilim maalesef eşim ve drum izin vermiyor
Sagolun kizlar allahım kabul eder inşallah evet maşallah bereketliyiz :))
ya kızlar sanki adet olcakmışım gibi ağrı karnımda var başımda ağrıo aynı adet belirtilerim gibi...arkadaşa dedım adet gunlerı yaklaşınca bazısında öyle oluo dedı ama bilemıom yaa
canım normal bu agrılar vucut adet olurken bırden bıraktı hamılelık surecıne alısıyo cunku meraklanma sen
aynen canım arkadaşının dediği gibi. vücut kendini adet olmamaya ayarlıyor, o yüzden bu ağrıların. benim şuan 2.reglimin gelme zamanıydı şu sıralar, bende de hafiften ağrılar oluyor hala.
Canım hormonlardandir merak etme olur öyle seyler takma kafana
Kizlar bisey duydum erken kalp atışını duymak erkek cocuğa delaletmis kızdan önce canlanırmış ama bı duyum tabi sizler hiç duydunuz mü ben erken duydum 6+1 günlük duydum bakalım doğru ckacakmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?