2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın inş. ilerki günlerde dinlersin miniciğinin kalp atışlarını inş... benden istemedi dr. bende istemedi test falan gidince sorayım bakayım bende neden vermedi bana

çok teşekkür ederim kızlar,darısı kalp atışını duyamayanlara olsun...anladım mavicimm çok sağol,,,

bende akşam biraz eşimle tartıştım öyle çok önemli bi konu değil işte bu dışarı çıktı pazar pazar ne gidiyosun falan diye aslında her hafta ben onu kovalardım temizlik yapcam git diye bu hafta işte bahane oldu neyse sonra eltimler geldi oturduk falan onlar gitti gece ben bir ağlamaya başladım ama sanki kırk yıl biriktirmişim gibi nasıl hüngür hüngür ağlıyorum 2 saat ağladım eşimde bi panik oldu nası özür diliyo büyütme nolur ağlama diyo ama hormonlardanmı neyse artık durduramadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım sonra bir yandanda bebişim etkilencek stresten diyorum ama içinden geliyo koptum resmen. bende çok şaşırdım sonra uyuya kalmışım öyle

Canım hormonlardandir merak etme olur öyle seyler takma kafana

Kizlar bisey duydum erken kalp atışını duymak erkek cocuğa delaletmis kızdan önce canlanırmış ama bı duyum tabi sizler hiç duydunuz mü ben erken duydum 6+1 günlük duydum bakalım doğru ckacakmu

ya kızlar sanki adet olcakmışım gibi ağrı karnımda var başımda ağrıo aynı adet belirtilerim gibi...arkadaşa dedım adet gunlerı yaklaşınca bazısında öyle oluo dedı ama bilemıom yaa

canım normal bu agrılar vucut adet olurken bırden bıraktı hamılelık surecıne alısıyo cunku meraklanma sen

Sagolun kizlar allahım kabul eder inşallah evet maşallah bereketliyiz :))

canım ya Allah tuttuğunuz orucu kabul etsin. dayanbilirsen haber et. bende denicem ilerleyen zamanlarda. gerçi bünyeden bünyeye farkediyor ama genede deniyeyim diorum

ya kızlar sanki adet olcakmışım gibi ağrı karnımda var başımda ağrıo aynı adet belirtilerim gibi...arkadaşa dedım adet gunlerı yaklaşınca bazısında öyle oluo dedı ama bilemıom yaa

aynen canım arkadaşının dediği gibi. vücut kendini adet olmamaya ayarlıyor, o yüzden bu ağrıların. benim şuan 2.reglimin gelme zamanıydı şu sıralar, bende de hafiften ağrılar oluyor hala.

teyzelerı bugun tam 2 aylık 8 haftalık oldukk :))) takvımımız 1 gun gec gelıyooo zman gecıyo yaaa

ccanım ıcın rahat olsun bısey olmazz meleklerımızeee onlar sıkı sıkı tutunuyorlar alalhın ıznı ıle :)))

hafta sonu kontrolumuz vardı bebişim 9 haftalık oldu ve artık ultrasonda cok belli yüzü falan doktorum 13 ağustosa randevu verdi ve ikili test yapılacak devlet hastaneleri yapıyormu acaba istanbulda hangi devlet hastanesinde var bilen varmı
malum testler cok pahalı

allah kabul etsin cnm.ben folikasit içtiğim için tutamıyorum bir de zaten aç olunca midem bulanıyor ayrıca eşim katiyen izin vermez..

erken kalp atışı diye bir şey yok cnm bütün bebeklerin 40.gün ruhları üfleniyor ve kalp atmaya başlıyor benim bildiğim ben de 6 haftalıkken gördüm kalp atışını allah herkesin gönlüne göre versin benim için sağlıklı olması yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…