- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.281
allah kabul etsin cnm.ben folikasit içtiğim için tutamıyorum bir de zaten aç olunca midem bulanıyor ayrıca eşim katiyen izin vermez..
erken kalp atışı diye bir şey yok cnm bütün bebeklerin 40.gün ruhları üfleniyor ve kalp atmaya başlıyor benim bildiğim ben de 6 haftalıkken gördüm kalp atışını allah herkesin gönlüne göre versin benim için sağlıklı olması yeterli..
merhabaaa...
nasılsınız güzel anneler
çok sayfa gçmiş bi çoğunu okuyamadım
bugün doktora gitcem görcem bebeğimi inşallah. çok heycanlıyım ve meraklıyım. bnm hesabıma göre 5+2günlüğüz bakalım doktorumuz ne dicek. kalp atışlarını duyabilecekmiyiz acaba çok endişeliyim ya korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. allahım bu mübarek günlerde kötü şylere karşılaştırmasın hiç kimseyi aminn...
kızlar daha yeni geldim eve tüm iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.Doktorum proluton depot iğne yaptı bi tane birde progestan 100 mg verdi.10 günde rapor aldım işe gitmicem evde dinlenicem 10 gün içersinde herhangi bir problem çıkmazsa 11.gün yine bakılacak.Bebişim gayet iyi şükürler olsun pıtpıtları yine duyduk doktorum maşallah bir haftada baya büyümüş hangi ara büyüdün sen böyle dedi bebişime :)) birde fotosunu verdi paylaşıcam birazdan usg görüntüleri başlığımızda
çok teşekkür ederim kızlarrr
Herkese hayırlı ramazanlar.. Ben alllah kabul ederse orcum.. Burada 18.40 gibi ezan okunuyor. Dışarıya çıkmadığın sürecede evde klimalar var sorun olmuyor... Dr um bana bıraktı. Dayanabilirsen tut dedi...bugün deniyecem bakalımm..inş tutabilirim...
Kızlar kalp atışlarını ne zaman duyuluyor.
kızlar daha yeni geldim eve tüm iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.doktorum proluton depot iğne yaptı bi tane birde progestan 100 mg verdi.10 günde rapor aldım işe gitmicem evde dinlenicem 10 gün içersinde herhangi bir problem çıkmazsa 11.gün yine bakılacak.bebişim gayet iyi şükürler olsun pıtpıtları yine duyduk doktorum maşallah bir haftada baya büyümüş hangi ara büyüdün sen böyle dedi bebişime :)) birde fotosunu verdi paylaşıcam birazdan usg görüntüleri başlığımızda
allah kabul etsin canım inşallah hayırlısı ile duyulur merak etme kişiden kişiye değişiyor bazen erken döllenme falan oluyor en garantisi 7. Hafta sanırım
geçmiş olsun canım merak etme bişey olmaz büyüyo oSende dinlen bol bol bu arada usg görüntüleri başlığı nerdeki ben görmüyorum
Bi inat bi hırss okudum valla 25 sayfalık geçmişi ctesi dr a gittik kızlarrrr clexane kesti dr aspirin başladı pıt pıtları duyduk veeee tam 4 boyutlu usg ile grdük bebişimiziii rabbime şükür olsun anneyim ben eğer dediğin gibiyse benimkisi kesin kız çok nazlı benimkisi daha yeni duyuldu grüyoduk ama duyamıyoduk.amerda ve uhde tatlımm çok dikkat edin kendinize emi canlarım benim dualarımız sizinle:))
birşey soracam canımm. dün usg de dr um 5 hafta 5 günlük dedi. ama benim SAT ıma göre 36 günlük..nasıl oluyorr.. 4gün daha büyük gördü dr
Bi inat bi hırss okudum valla 25 sayfalık geçmişi ctesi dr a gittik kızlarrrr clexane kesti dr aspirin başladı pıt pıtları duyduk veeee tam 4 boyutlu usg ile grdük bebişimiziii rabbime şükür olsun anneyim ben eğer dediğin gibiyse benimkisi kesin kız çok nazlı benimkisi daha yeni duyuldu grüyoduk ama duyamıyoduk.amerda ve uhde tatlımm çok dikkat edin kendinize emi canlarım benim dualarımız sizinle:))
Teşekkürler cnm benim...
İlk sayfada diğer bütün başlıklarımızın linkleri var cnm saolsun polyanna hepsini oraya eklemiş ben yinede sana vereyim linliki
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-a...runtuleri.html (2012 Mart bebişlerinin ultrason görüntüleri)
bende merak ettim girdim siteyi açmıyo hata veriyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?