2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende duymuştum bunu. gel 40. gün gellll

merhabaaa...
nasılsınız güzel anneler
çok sayfa gçmiş bi çoğunu okuyamadım
bugün doktora gitcem görcem bebeğimi inşallah. çok heycanlıyım ve meraklıyım. bnm hesabıma göre 5+2günlüğüz bakalım doktorumuz ne dicek. kalp atışlarını duyabilecekmiyiz acaba çok endişeliyim ya korkuyorum bebeğime bişi olcak diye. allahım bu mübarek günlerde kötü şylere karşılaştırmasın hiç kimseyi aminn...

amin canım güzel haberlerle gel inşallah. aynı gün doğum tarihlerimiz doktor ne dicek acaba merak ediyorum haberlerini

kızlar daha yeni geldim eve tüm iyi dileklerinizden dolayı teşekkürler.Doktorum proluton depot iğne yaptı bi tane birde progestan 100 mg verdi.10 günde rapor aldım işe gitmicem evde dinlenicem 10 gün içersinde herhangi bir problem çıkmazsa 11.gün yine bakılacak.Bebişim gayet iyi şükürler olsun pıtpıtları yine duyduk doktorum maşallah bir haftada baya büyümüş hangi ara büyüdün sen böyle dedi bebişime :)) birde fotosunu verdi paylaşıcam birazdan usg görüntüleri başlığımızda

çok teşekkür ederim kızlarrr
herkese hayırlı ramazanlar.. ben Alllah kabul ederse orcum.. burada 18.40 gibi ezan okunuyor. dışarıya çıkmadığın sürecede evde klimalar var sorun olmuyor... dr um bana bıraktı. dayanabilirsen tut dedi...bugün deniyecem bakalımm..inş tutabilirim...
kızlar kalp atışlarını ne zaman duyuluyor.

canım çok geçmiş olsun. ablamında kanamsı olmuştu.progestron vermişti dr. bir de rapor.şuan maşallah 4 aylık hamile kzı olacak inş.. 10 gün hiç bir şey yapma canım..bol bol dinlen..
hiç bir şey çıkmayacak inş ilaçlarını düzenli alırsan ve anlık hareketler yapmazsan....

allah kabul etsin canım inşallah hayırlısı ile duyulur merak etme kişiden kişiye değişiyor bazen geç döllenme falan oluyor en garantisi 7. Hafta sanırım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım merak etme bişey olmaz büyüyo o Sende dinlen bol bol bu arada usg görüntüleri başlığı nerdeki ben görmüyorum

allah kabul etsin canım inşallah hayırlısı ile duyulur merak etme kişiden kişiye değişiyor bazen erken döllenme falan oluyor en garantisi 7. Hafta sanırım

birşey soracam canımm. dün usg de dr um 5 hafta 5 günlük dedi. ama benim SAT ıma göre 36 günlük..nasıl oluyorr.. 4gün daha büyük gördü dr

Bi inat bi hırss okudum valla 25 sayfalık geçmişi ctesi dr a gittik kızlarrrr clexane kesti dr aspirin başladı pıt pıtları duyduk veeee tam 4 boyutlu usg ile grdük bebişimiziii rabbime şükür olsun anneyim ben eğer dediğin gibiyse benimkisi kesin kız çok nazlı benimkisi daha yeni duyuldu grüyoduk ama duyamıyoduk.amerda ve uhde tatlımm çok dikkat edin kendinize emi canlarım benim dualarımız sizinle:))

saol canım benimm. maşallah canımmm duydun sonunda sende o muhteşem sesi Darısı duymayanların başına olsun inş.

birşey soracam canımm. dün usg de dr um 5 hafta 5 günlük dedi. ama benim SAT ıma göre 36 günlük..nasıl oluyorr.. 4gün daha büyük gördü dr

valla ona benimde pek kafam basmıyor canım erken döllenme geç döllenme falan diyorlar hiç anlamıyorum yani sat la gebe kaldığın tarih farkından kaynaklanıyo sanırım

hırsına hayranım.. 25 sayfa dile kolay:)) amma kaynatmışız yaww:))

çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. İnşallah sonuna kadar hepimiz güzel haberlerle devam ederiz.AMİN

Hehehe aman nasılda kaynatiyoruz sefamız olsunnn :))
Canım çok geç gormusssun sende :)) ama duymussun ya pitpitlari hadi hayırlısı

allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder heyecanlı bekleyişimizde hepimize sabırlar sıhhatler diliyorum arkadaşlar.benim sıpa beni halsiz bırakıyor oldukça yorgun hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…