2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle kullan...
ne cici duruyor...
Tşk ederim dmfcim
pek bişey görünmüyor ama göbüş baya şirin duruyorrr
Bebişlerin ciciler topiğine ekledim ordan görebilirsin,eee mankenlerde süper durmuş bizim ciciler, biz olduk kocamannn
Benimkilerde şimdiden tam gibi ama doğumdan sonra bi kaç santim de olsa inerse göbekler giyeriz inşallah :)

Evet canım onu unuttum ben dediğin gibi göbüş aşağı inecek Ay o günler gelecek miiii:)

Uyursun canım inş.neye göre değişiyo bilmiyorum ki bu uyku.Bebiş de benle birlikte uyuyup uyanıyo heralde hiç sizin dediğiniz gibi tekmeyle falan uyanmadım daha.

yakında başlarsın uyanmaya merak etme..bende öle diyodum..oğlan bizimle yatıp bizimle kalkıyodu..şimdi maşşallahhhh ben gözümü açmadan o açmış oluyo:)

günaydın güzel anneler
malkoç oda harika görünüyor..güle güle kullansın bebişin
berkerdem canım muayenin iyi geçmesine çok sevindim...
güneşcim sen de çok hoş duruyosun
mag Allah kavuştursun..bizim ki de ankara yolcusu arsa görüşmeye gidiyor bir müşterisi adına..mühendis mi yoksa emlakcı ve CIO mu eşim çözemedim

ve gelelim asıl güzel habere..şükür amniyosentez genel sonuçlarımız da iyi çıktı..
cumartesi ayrıntılıya bi daha gircem orda da iyi olduğunu bir göreyim inşallah çok çok mutlu olucam..

Son düzenleme:
Tetanoz aşımızı da olduk biz bugün,çok yandı kolum ama şu an daha iyiyim.İlk kez sağlık ocağına gittim,hemşire bebişin kalp atışını dinledi bizim cimcime 2 kez tekme attı hemşire teyzesine güm gümTopuk kanı ilk kez hastanede alınacakmış ikincisini sağlık ocağında aldırıcaksınız 5.gün dedi.Ayrıca aşılar için de özel hastanede de yaptırabilirsiniz biz de yapabiliriz dedi .Bakalım sağlıkla bir dünyaya gelsin de sonra karar veririz artık.

Ayy çok sevindimmmm.Bak içime doğuyor demiştim benAyrıntılı sonucun da iyi çıkar inşallah gerçekten bugün güzel birgün yaf

yakında başlarsın uyanmaya merak etme..bende öle diyodum..oğlan bizimle yatıp bizimle kalkıyodu..şimdi maşşallahhhh ben gözümü açmadan o açmış oluyo:)

Zamanla değişiyo herşey benim de uykusuz günlerim yakındır canım,o yüzden şimdinin kıymetini bilmek lazım.Sağlıklı olsun da tekmeleriyle uyanıyım olsun:))))

Canım gözün aydın çok sevindim.

gözünaydın cnm darısı cumartesine

bende sen gibi düşünüyodum canım çalışabildiğim yere kadar çalışırım diye ama ikiz olunca belkide benimki gerçekten çok yorucu olmaya başladı dr. beklememi istemedi hemen doğum iznine ayırıyor Allah izin verirse son haftam aslında bu haftada gelmeyecektim işe ama toparlayayım işlerimi diye geldimmm artık son 2 günnn evimde dinlenecemmm
maşallahhh canım ne güzel bir haber buu gözünüz aydınnnn olsunn

İçini ferah tut cnm hayırlısıyla ayrıntılıda da birşey çıkmaz inş.

cnım çok sevindm büyük geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…