- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.841
günaydın güzel anneler
malkoç oda harika görünüyor..güle güle kullansın bebişin
berkerdem canım muayenin iyi geçmesine çok sevindim...
güneşcim sen de çok hoş duruyosun
mag Allah kavuştursun..bizim ki de ankara yolcusu arsa görüşmeye gidiyor bir müşterisi adına..mühendis mi yoksa emlakcı ve CIO mu eşim çözemedim
ve gelelim asıl güzel habere..şükür amniyosentez genel sonuçlarımız da iyi çıktı..
cumartesi ayrıntılıya bi daha gircem orda da iyi olduğunu bir göreyim inşallah çok çok mutlu olucam..
canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsun inş. ayrıntılıda görürce bebeğini iyice rahatlarsın.
ay günaydın kızlar ben de geldim doktordan şimdi önce yemek yedim kızımla sonra foruma bakim dedim kızım da rahatsızdı onu da doktora götürdüm önce ben girdim çok şükür biricik bebişim gayet iyi artık normal doğum pozisyonunu almış doktor öyle dedi zaten çok fark ediliyor genelde göğsüme baskı yapıyordu kafası yukarda olduğu için nefes alamıyordum ama birkaç gündür uyurken rahat nefes alıyordum demekki başını aşağıya indirdiği için gerçi bu sefer de boyuna çişim geliyor ama napalım olacak o kadar artık..bundan sonra hareketlerini az hissedersen nst ye girersin dedi onun dışında magnezyum ilacı verdi artık yavaş yavaş kramplarım başladı çünkü..bir de 2 hafta sonra ayrıntılıya git dedi son kez bakılması için ben zaten gidicektim oğluşumun yeni videolarını büyük halini görmek istediiğim için 30 aralık a randevu aldım..herşey böyle devam edrse ocağın 2. haftası gidicem bir daha benim doktora.
kızlar bir de bana fikir verin doktoruma doğumda vermek için hediye almayı düşünüyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum 2 tane oğlu varmış biri ilkokulda biri bebek daha ne verebilirim acaba??
life84 cnm sana da çok çok geçmiş olsun çok şükür sorunsuz ilerliyoryz allah hepimize böyle sorunsuz tamamlamak nasip etsin inşallahh.
ay günaydın kızlar ben de geldim doktordan şimdi önce yemek yedim kızımla sonra foruma bakim dedim kızım da rahatsızdı onu da doktora götürdüm önce ben girdim çok şükür biricik bebişim gayet iyi artık normal doğum pozisyonunu almış doktor öyle dedi zaten çok fark ediliyor genelde göğsüme baskı yapıyordu kafası yukarda olduğu için nefes alamıyordum ama birkaç gündür uyurken rahat nefes alıyordum demekki başını aşağıya indirdiği için gerçi bu sefer de boyuna çişim geliyor ama napalım olacak o kadar artık..bundan sonra hareketlerini az hissedersen nst ye girersin dedi onun dışında magnezyum ilacı verdi artık yavaş yavaş kramplarım başladı çünkü..bir de 2 hafta sonra ayrıntılıya git dedi son kez bakılması için ben zaten gidicektim oğluşumun yeni videolarını büyük halini görmek istediiğim için 30 aralık a randevu aldım..herşey böyle devam edrse ocağın 2. haftası gidicem bir daha benim doktora.
kızlar bir de bana fikir verin doktoruma doğumda vermek için hediye almayı düşünüyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum 2 tane oğlu varmış biri ilkokulda biri bebek daha ne verebilirim acaba??
life84 cnm sana da çok çok geçmiş olsun çok şükür sorunsuz ilerliyoryz allah hepimize böyle sorunsuz tamamlamak nasip etsin inşallahh.
ama benim canım bugün gezmeye gitmek istiyo yaaa...nereye gitsemmm
Ben istanbulda olsam ortaköye giderdim :))
Bende eve gitmek istiyorum çok başım ağrıyo bugün uykusuzluktan herhalde( hiç keyfim yok
ammann kim gitcek şimdi oralaraa..fazla dolaşamıyorumki artık..böyle komşu gezmesi gibi bişeye gitmek istiyorum..yokki komşumda gidiim..bende sabah 4 te kocişi yolladıktan sonra uyumadım bidaha...ezan okundu falan sonra biraz içim geçmiş bi açtım gözümü saat 8 e geliyo..
Bende kız yüzünden sabah ezanında uyandım( şimdide acaip uykum var..
Eve yakın bi yerlerde alışverişmerkezi yok mu? Eşine hediye filan bak maksat zaman geçsin kafan dağılsın..şimdi yılbaşı geliyo ya her yerde indirim var ne güzel
Ben istanbulda olsam ortaköye giderdim :))
Bende eve gitmek istiyorum çok başım ağrıyo bugün uykusuzluktan herhalde( hiç keyfim yok
var olmaz olur mu...hatta ofisin burda bile biraz üstüm nişantaşı:) ama tehlikeli yerler oralar:))))))))) ssapıtıyorum ben sonra kendimi:))
Sen gitme o zaman öyle yerlere:))))Hiç mi kimse yok oturmaya gidicek?
düşündüm düşündüm bulamadım ufff...karşı apartmanda annem var:) ama oda sıkıcı naapim şimdi ona gidip:)
canım gözün aydın bebişini görmüşsün . bende güzel bi çikolata yaptırmayı düşünüyorum doktoruma .
gözünaydın cnm valla ben bunu hiç düşünmemiştim iyi aklıma getirdin hediye işini .
maşallahh herşey güzell inş. böyle devam eder sorunsuz sıkıntısız doğuma kadar sağlıkla alırsın bebişini kucagına canım... canım çikolatada olurr dr. bayan mı erkekmi??? bayansa şayet fular olabilir, erkekse kravat gibi şeylerde olur.. bende çikolata yaptırmayı düşünüyodum
Yakında olunca böyle sıkıcı gelir tabii biz ne yapalım 2-3 ayda bir anca görüyoruz o da 1 güncük(((
güzelim hepsinin zorluğu başka..dip dibe oluncada zor merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?