2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En sonunda tesbihi aldım kızlar :))

Eşimden önce siz görün madem:

Eki Görüntüle 306876

İnşallah beğenir.. :)) yanında bi de saat ve fular da şirketimizden hediye olcak :)) battım ben

kullanıyosa bilmem..benim kocam elini sürmez mesela..bizimkide yavru kartal olucakmış..babası maçlara götürücekmiş:)) hayal kuruyo şimdiden garibim:)

çok güzel canım bebişin odası güle güle kullanın sağlıklı güzel günlerde..

Güzelmiş canım güle güle kullansın eşin.Benden hızlı çıktın valla:)))
Sağol canımm :)) evet dayanamadım dün de internetten görünce hemen yazdım satıcısına kendi istediğim taşı ve imame kısmını ekledi bugün de hemen siteye koymuş sağolsun bende aldım tabii :))
kullanıyosa bilmem..benim kocam elini sürmez mesela..bizimkide yavru kartal olucakmış..babası maçlara götürücekmiş:)) hayal kuruyo şimdiden garibim:)
Benimki kullanıyo hemde çok seviyo ona en güzel hediye buydu bi de saat istiyodu onuda aldım artık battı balık yan gider..
Benim damat zaten mecburen yawru kartal olcak yoksa kızımızı verir miydik :)) beraber maçlara gitceklerrr formaları yan yana gelince seni seviyorum yazanlardan olcakk :)) yawru kartallarım benimmm

selam kızlar, bişi sorucam... bu demir hapının minimum ne kadar süre öncesinde veya sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyodu...

Eki Görüntüle 306876

İnşallah beğenir.. :)) yanında bi de saat ve fular da şirketimizden hediye olcak :)) battım ben

çok güzelmiş güle güle kullansın eşin :) benim eniştemde fanatik beşiktaşlı bebek akşam doğarsa hastane çıkışı alıp hemşirelere vercekmiş biz gs 'liyiz olur dedim fark etmez fb li olmasında bjk olur artık zaten kızını yavru kartal yaptı şimdiden bende ona böyle bi hediye alabilirim :)

Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü

cnm cok cici güzel günlerde kullan ....

gözün aydın cnm...

Bizim kızın hastane çıkışlarını sölemeye gerek yok dimi? :)) beşiktaşlı direk.. :)) annemde pembe bi bant filan takalım saçına yoksa erkek sancaklar diyo

günaydın kızlar.
berkerdem ve life84 gözünüz aydın guzel haberlerle gelmissiniz.
yeniyil hediye leri alınıyor . hamis bir yilbsi gecircez seneye de bebekli :)
kızlar ayıp olmazsa ve bileniniz hamaratiniz varsa ağızda dağılan kurabiye tarofi bakıyorum da dün netten aldım bi tarif çok cıvık oldu duzelrtimm tadı guzel olmadı. umarim ayıp etmemisimdir . ben bu konularda çok yetenekli değilim annem de bilmez ariyip sorcagim kimse yok netten tarif bakıyorum bildiğiniz bi site varsa denenmiş fln linkini yollasaniz da olur.

Eki Görüntüle 306876

Çok güzelmiş tam taraftar tesbihi :) bende yılbaşına "yılın en iyi kocası' oscar ödülünü alıcam internette gördüm hoş bişii :)))

benim doktorum doğuma girmeyecek özel olduğundan ve burada özel hastane olmadığından:)) ama kendisine çok ısındım çok iyi hem doktorluğu hem insanlığı, o yüzden hediye olarak yağlıboya tablo yapıcam

bi arkadaşın dediği gibi hoş bir çikolata paketi hazırlayabilirsin :)) süsyül paketli satılan çikolatalardan karışık alıp hoş bir sepetle falan kombinlersen harika olur :)

Bizim kızın hastane çıkışlarını sölemeye gerek yok dimi? :)) beşiktaşlı direk.. :)) annemde pembe bi bant filan takalım saçına yoksa erkek sancaklar diyo

bende yaz gelsin biraz büyüsün gs'li forma alıcam oğluma şimdiden krampon beğendim büyüyünce bunları alıcam diyorum sizde kıza biraz büyüyünce alsaydınız ilk günden siyah beyaz mı giyicek yavrucak

Vlla bizde ilk gün çok önemli :) doğar doğmaz hangi formayla resim çektirirse o takımın taraftarı oluyo bebişler bi daha da değiştiremiyo.. gerçi biz kırmızı da giydirsek bizim kızın pek şansı yok kesin beşiktaşlı olcak çünkü anne baba koyu BeşiktAŞKlı :) ama kuzenlerden falan fenerli hastane çıkışı getirmek isteyenler fener atkısıyla resim çekenler olacaktır diye önlem aldık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…