- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.861
En sonunda tesbihi aldım kızlar :))
Eşimden önce siz görün madem:
Eki Görüntüle 306876
İnşallah beğenir.. :)) yanında bi de saat ve fular da şirketimizden hediye olcak :)) battım ben
Eki Görüntüle 306876
İnşallah beğenir.. :)) yanında bi de saat ve fular da şirketimizden hediye olcak :)) battım ben
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
Evet canım zaten ben de çok yakın olmak istemem kaynana yakın zaten bi de benim annem de yakın olsa ne olur.
Sağol canımm :)) evet dayanamadım dün de internetten görünce hemen yazdım satıcısına kendi istediğim taşı ve imame kısmını ekledi bugün de hemen siteye koymuş sağolsun bende aldım tabii :))Güzelmiş canım güle güle kullansın eşin.Benden hızlı çıktın valla:)))
Benimki kullanıyo hemde çok seviyo ona en güzel hediye buydu bi de saat istiyodu onuda aldım artık battı balık yan gider..kullanıyosa bilmem..benim kocam elini sürmez mesela..bizimkide yavru kartal olucakmış..babası maçlara götürücekmiş:)) hayal kuruyo şimdiden garibim:)
ben gidiim bari sallana sallana evime..naapim bulamadım gitcek biyer:)
selam kızlar, bişi sorucam... bu demir hapının minimum ne kadar süre öncesinde veya sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyodu...
selam kızlar, bişi sorucam... bu demir hapının minimum ne kadar süre öncesinde veya sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyodu...
ben 2 saat diye biliyorum öylede içiyorum ilacımı canım
Eki Görüntüle 306876
Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü
gözün aydın cnm...günaydın güzel anneler
malkoç oda harika görünüyor..güle güle kullansın bebişin
berkerdem canım muayenin iyi geçmesine çok sevindim...
güneşcim sen de çok hoş duruyosun
mag Allah kavuştursun..bizim ki de ankara yolcusu arsa görüşmeye gidiyor bir müşterisi adına..mühendis mi yoksa emlakcı ve CIO mu eşim çözemedim
ve gelelim asıl güzel habere..şükür amniyosentez genel sonuçlarımız da iyi çıktı..
cumartesi ayrıntılıya bi daha gircem orda da iyi olduğunu bir göreyim inşallah çok çok mutlu olucam..
çok güzelmiş güle güle kullansın eşin :) benim eniştemde fanatik beşiktaşlı bebek akşam doğarsa hastane çıkışı alıp hemşirelere vercekmiş biz gs 'liyiz olur dedim fark etmez fb li olmasında bjk olur artık zaten kızını yavru kartal yaptı şimdiden bende ona böyle bi hediye alabilirim :)
Eki Görüntüle 306876
ay günaydın kızlar ben de geldim doktordan şimdi önce yemek yedim kızımla sonra foruma bakim dedim kızım da rahatsızdı onu da doktora götürdüm önce ben girdim çok şükür biricik bebişim gayet iyi artık normal doğum pozisyonunu almış doktor öyle dedi zaten çok fark ediliyor genelde göğsüme baskı yapıyordu kafası yukarda olduğu için nefes alamıyordum ama birkaç gündür uyurken rahat nefes alıyordum demekki başını aşağıya indirdiği için gerçi bu sefer de boyuna çişim geliyor ama napalım olacak o kadar artık..bundan sonra hareketlerini az hissedersen nst ye girersin dedi onun dışında magnezyum ilacı verdi artık yavaş yavaş kramplarım başladı çünkü..bir de 2 hafta sonra ayrıntılıya git dedi son kez bakılması için ben zaten gidicektim oğluşumun yeni videolarını büyük halini görmek istediiğim için 30 aralık a randevu aldım..herşey böyle devam edrse ocağın 2. haftası gidicem bir daha benim doktora.
kızlar bir de bana fikir verin doktoruma doğumda vermek için hediye almayı düşünüyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum 2 tane oğlu varmış biri ilkokulda biri bebek daha ne verebilirim acaba??
life84 cnm sana da çok çok geçmiş olsun çok şükür sorunsuz ilerliyoryz allah hepimize böyle sorunsuz tamamlamak nasip etsin inşallahh.
Çok güzelmiş tam taraftar tesbihi :) bende yılbaşına "yılın en iyi kocası' oscar ödülünü alıcam internette gördüm hoş bişii :)))
Bizim kızın hastane çıkışlarını sölemeye gerek yok dimi? :)) beşiktaşlı direk.. :)) annemde pembe bi bant filan takalım saçına yoksa erkek sancaklar diyo
bende yaz gelsin biraz büyüsün gs'li forma alıcam oğluma şimdiden krampon beğendim büyüyünce bunları alıcam diyorumsizde kıza biraz büyüyünce alsaydınız ilk günden siyah beyaz mı giyicek yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?