2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrr..

Bende sabah 6da kalktım ( sabah ezanıyla kalkıyo bu kız namaz mı kılıyo napıyo içerde bilmioyum bize cami çok yakın ezan sesine mi uyanıyo anlamadım ama hocayla uyanıyo :))

Bugün yeniyıl için herkese hediye aldım sabah sabah :)) Internette güzel şeyler var trendyolda falan.. hediye almayı çok seviyorum ben yaa sonra kredi kartları ay sonunda patlıyo ama olsun

Çok uykum var bugün akşam olur mu acaba bi an önce

canım eminönüne gittim yazmışsın ordan mı aldın bunları???

tüm süsler eminönünden alındı canım, pijama ve gecelik takımınıda eminönünden aldım

ben ikea'dan memnunum, benim mantığım hep şu oldu bebişşimin bir zevki olacak istekleri olacak şu anda 3000-4000 tl verip kendi zevkime göre bir oda yapacağıma 1000 tl verip sadece ve kullanışlı bir oda yapayım 4-5 sene sonra seçim hakkını ona vereyim, ayrıca kalite olarak benim bir sıkıntım yok yatak odasındada yatağım yatak başlığım ve şifonyerim ikea'dan 1,5 senedir kullanıyorum ayrıca bu süreçte taşındıkta sapasağlamlar....

Çok güzel olmuş hepsi güle güle kullansın prenses, içinde tatlı tatlı oynasın:)

malkoç canım kızının odası çok şeker çok beğendim
sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallahh

herşey harika olmuş prensesin güle güle kullansın canım ben de bayıldım
burda görüp hayran kalıyorum ama tık yok bizde yazın başı gibi taşınma durumumuz olacak bu nedenle bakamıyoz bişeye

çok güzel olmuş cnm bütün ayrıntıları düşünmüşsün ellerine sağlık

malkoç, canım oda tek kelime ile harika, hayırlı zamanlarda kullanın inşallah, hepimize bebişlerimiz hayırlarla gelsin.

Gamzecim, prensesin odası harika olmuş. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Bizde sonunda cumartesi mobilya siparişini verdik. 20 ocakda gelecek mobilyalar.

oyyy oyyyy maşallahhhh harika bir oda olmuş zaten prenses odası olduğu için ancak bu kadar olurdu çok güzell herşey Allahım güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...

canım herşeyi çok güzel olmuş. son hali oldanın harika...
güle güle kullanmak nasip olsun bebeğine...

malgoc_ka cnm kız odası kokoş olu zaten bence dahada abrtabilirsin güzelgünlerde kullansın cnm meleğin...

gamzecim süper bir oda olmuş bayıldım güle güle kullansın prensesimiz

Gamzecim, Allah güle güle kullanmak nasip etsin prensesine. çok güzeller:129::129:

herkese çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepimizin bebişleri sağlıkla huzurla bizlerle yaşarlar inşallah, bu arada kızlar hazırlıklara başlamayanlar hiç vakit kaybetmeden başlasınlar, ben 1 ay önce eminönünde yaklaşık 6 saat hiç mola vermeden fıldır fıldır dolaşmıştım üstene eve gelip misafir ağırlamıştım oysa dün daha 1. saatte perte çıktım eminönünün o yokuşlu yerlerinde nefes nefese kaldım, geçen aydan bu yana sadece 1 kilo almıştım ama vücut ağırlaşmış, çok yorulursunuz gezinmeli işlerinizi bir an önce halletmenizi tavsiye ederim kızlar...

aynen :)

uykusuzluk bendede var birkaç saat uyursam ne ala onlada işe geliyorum elbett bu günlerde geçecektir kızlarrr üzülmeyelimmm

uykusuzluk fena bende de bu gece uyudummu anlamdım bile zaten küçük beyimiz yatarken süt içmiştim bir coştu ilk defa bu kadar uzun sürdü tam uykuya dalıcam başlıyo tekmeler biraz ara tekrar onu uyuttuk bu sefer babamız horlamaya başladı belki 5 kez yan dön diyip itekledim sanki çok güzel uyuyomuş gibi bide beylerle uğraştım bütün gece :)))

Benim kızım ters olduğu için alıştım gündüz tık yok akşamları başlıyor güm güm alıştım artık :):):) ama eşime sinir oluyorum bazen baya bi itekliyorum horlamasa bile :):):) ben uyuyamıyorum o mışıl mışıl uykuda:):)

cnm zaten bebeği rahatsız eden bir pozisyonda olursan bebek buna tepki veriyor cnm sen rahat rahat uyumana bak ben sırt üstü yattım mı hemen tekmeliyor beni tabi bende otamatik olarak sola yatıyorum hemen

günaydın kızlarrr..

bugün babamız konyaya gittii buakşam yokk oğluşumla yalnız kalcass..ama ama ama ben kocamı şimdiden özledimmmm...

gamzee oda süper olmuş ama daha fazla ıncık cıncık alma boğma çocuğu gelir gelmez:)))

benim kocişte çok horladığı için zaten uyuyamıyorum birde onun horultusu en sonunda kocişi yataktan kovdumm şimdi salonda yatıyorrr kocaman yatak bile bana dar geliyor bazenn

günaydın kızlarrr..

bugün babamız konyaya gittii buakşam yokk oğluşumla yalnız kalcass..ama ama ama ben kocamı şimdiden özledimmmm...

Canım Allah kavuştursun.. napıyo Konya'da? Bizimkide sık sık gidiyo biliyosun iş yüzünden ama sabah gidip akşam dönüyo bize yakın tabi 2 - 2,5 saatte orda :)

cnm zaten bebeği rahatsız eden bir pozisyonda olursan bebek buna tepki veriyor cnm sen rahat rahat uyumana bak ben sırt üstü yattım mı hemen tekmeliyor beni tabi bende otamatik olarak sola yatıyorum hemen

O uykusuzluk hali sinirlerimi bozuyor kuzum sürkeli dönüyorum zaten yatakta uyku düzenim bozuldu iyice sırt ağrılarım yüzünden uyuyamıyordum şimdi ağrı fln yok ama uyku da yok c.tesi doktor randevumuz var doktora sorayım bir belki birşeyler söyler

bende dün gece karnımı sırtına dayadım tekmelerden oda nasibini aldı seni uyutmıcam dedim onada :)

benim kocişte çok horladığı için zaten uyuyamıyorum birde onun horultusu en sonunda kocişi yataktan kovdumm şimdi salonda yatıyorrr kocaman yatak bile bana dar geliyor bazenn

ben kocamı yatağın ucuna atıyomuşum bütün yatak benim valla bazen kay biraz düşücem diyo o yanımda olmayınca ben uyuyamam zaten o yüzden idare ediyorum artık napim .

Canım Allah kavuştursun.. napıyo Konya'da? Bizimkide sık sık gidiyo biliyosun iş yüzünden ama sabah gidip akşam dönüyo bize yakın tabi 2 - 2,5 saatte orda :)

iş için şekerr..akşam da ankarada kalıcaklar zaten..ben hiç sevmiyorum böyle iş gezilerini..daha doğrusu ben özlemeyi hiç sevmiyorum..özlicem kişiler hep yanımda olsun kimse gitmesin biyere istiyorum..

buarada limangoda çok güzel bebek halıları var kızlara

Kızlar ben grip oldum ya sabah biraz boğazım ağrıyordu işe geldim şimdi gözlerimden ve burnumdan durmadan su akıyor ıhlamur demlettim içiyorum da başka ne yapayım ilaç içmek istemiyorum o kadar da dikkat ettim geçen akşam kardeşim gelmişti o gripti uzak dur dedikçe kedi gibi sürtündü durdu ondan geçti herhalde

Canım çokk güzel olmuş,bayıldım güzel günlerde kullansın

Bende hiç sevmiyorum bazen kalması gereken yerler oluyo o gün bana kabusa dönüyo (

Halılara bayıldım bi tanesi özellikle tam istediğim gibi ama rengi krem ivi internet sitesine bi bakıyım bakalım

Canım sevindim herşeyin iyi olmasına maşallah ,bebiş döner sen merak etme daha var annesi:)))

Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü

Eklentiler

• $141220113956.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
Bende hiç sevmiyorum bazen kalması gereken yerler oluyo o gün bana kabusa dönüyo (

Halılara bayıldım bi tanesi özellikle tam istediğim gibi ama rengi krem ivi internet sitesine bi bakıyım bakalım

ayyyy vipdükkan da bir bebek patikleri varrr biri beni durdursun hepsini alıcam vallahii:)))))))))))) 9,90 hemdeee

alacak birşey kalmadı zaten :)

Canım çokk güzel olmuş,bayıldım güzel günlerde kullansın

teşekkür canım....

kızlar kanal d doktorumda sabiha paktuna keskin var izleyin, özelllikle son 20 dk dır kardeş ilişkileri ve anne ilişkileri örneklendiriliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…