- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.781
canım eminönüne gittim yazmışsın ordan mı aldın bunları???
odanıza bayıldık eşimle:)kız odası kokoş olur tabiki de,güle güle kullansın prensesin.. ikeadan alma taraftarı değildi eşim ama kızının odasını gösterince düşünmeye başladık biz de:)
çok güzel olmuş cnm bundan iyisi şamda kayısı..güle gülekullan bebişini ben de bugün taçtan uyku seti aldım oğluşuma,fotoğraf albümü aldım bir de pike takımı ama bir tane de nevresim alıcam bakalım..ben ocak sonunda başlamayı düşünüyorum hazırlıklara..hazırlık dediğim son yerleştirme işi fln..yoksa alınacakları alıp yığıyorum şimdilik..ay sağlıkla bi doğsunlar da inşallahhh herşey yaplırr
Çok güzel olmuş hepsi güle güle kullansın prenses, içinde tatlı tatlı oynasın:)
malkoç canım kızının odası çok şeker çok beğendim
sağlıklı günlerde büyüsün içinde inşallahh
herşey harika olmuş prensesin güle güle kullansın canım ben de bayıldım
burda görüp hayran kalıyorum ama tık yok bizde yazın başı gibi taşınma durumumuz olacak bu nedenle bakamıyoz bişeye
çok güzel olmuş cnm bütün ayrıntıları düşünmüşsün ellerine sağlık
malkoç, canım oda tek kelime ile harika, hayırlı zamanlarda kullanın inşallah, hepimize bebişlerimiz hayırlarla gelsin.
Gamzecim, prensesin odası harika olmuş. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Bizde sonunda cumartesi mobilya siparişini verdik. 20 ocakda gelecek mobilyalar.
oyyy oyyyy maşallahhhh harika bir oda olmuş zaten prenses odası olduğu için ancak bu kadar olurdu çok güzell herşey Allahım güzel günlerde kullandırmak nasip etsin inş...
canım herşeyi çok güzel olmuş. son hali oldanın harika...
güle güle kullanmak nasip olsun bebeğine...
malgoc_ka cnm kız odası kokoş olu zaten bence dahada abrtabilirsin güzelgünlerde kullansın cnm meleğin...
gamzecim süper bir oda olmuş bayıldım güle güle kullansın prensesimiz
Günaydın kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş. Gamzecim harika olmuş kızının odası güle güle kullansın minik prensesin
Ben de akşam kuaföre gittim saçlarımı kestirdim gitmişken makyaj neyinde yaptırıp kocişe süpürüüüzz yaptım iyi de oldu uzun zaman sonra beni öyle görünce sevindi garibim
Gamzecim, Allah güle güle kullanmak nasip etsin prensesine. çok güzeller:129::129:
günaydın kıslaaaarrrrr.... bizde ikeaya ön yargılıydık ama görünce dayanamadım bizde şifonyerini dolabını beşiğini cibinliğini ordan aldık hafta sonu yapıcaz bence çok kibar ve sade ikeadakiler ben memnun kaldım fiyatlarıda çok uygun bende tavsiye ederim ikeayı.....
uykusuzluk bendede var birkaç saat uyursam ne ala onlada işe geliyorum elbett bu günlerde geçecektir kızlarrr üzülmeyelimmm
uykusuzluk fena bende de bu gece uyudummu anlamdım bile zaten küçük beyimiz yatarken süt içmiştim bir coştu ilk defa bu kadar uzun sürdü tam uykuya dalıcam başlıyo tekmeler biraz ara tekrar onu uyuttuk bu sefer babamız horlamaya başladı belki 5 kez yan dön diyip itekledim sanki çok güzel uyuyomuş gibi bide beylerle uğraştım bütün gece :)))
Ben uyuyamıyorum bileee sabahı sabah ediyorum gözümü kapasamda ya ters dönersem ya karnım ezilirse kafayı yiycem zombi gibi kalkıyorum yataktan uyku ilacı içip yatasım var atamıyorum kafanmdan bunları ya sürekli uyanık kalıyorum toplasan 3-4 saat uyumuyorum ne yapayım bennn
uykusuzluk fena bende de bu gece uyudummu anlamdım bile zaten küçük beyimiz yatarken süt içmiştim bir coştu ilk defa bu kadar uzun sürdü tam uykuya dalıcam başlıyo tekmeler biraz ara tekrar onu uyuttuk bu sefer babamız horlamaya başladı belki 5 kez yan dön diyip itekledim sanki çok güzel uyuyomuş gibi bide beylerle uğraştım bütün gece :)))
günaydın kızlarrr..
bugün babamız konyaya gittii buakşam yokkoğluşumla yalnız kalcass..ama ama ama ben kocamı şimdiden özledimmmm...
cnm zaten bebeği rahatsız eden bir pozisyonda olursan bebek buna tepki veriyor cnm sen rahat rahat uyumana bak ben sırt üstü yattım mı hemen tekmeliyor beni tabi bende otamatik olarak sola yatıyorum hemen
Benim kızım ters olduğu için alıştım gündüz tık yok akşamları başlıyor güm güm alıştım artık :):):) ama eşime sinir oluyorum bazen baya bi itekliyorum horlamasa bile :):):) ben uyuyamıyorum o mışıl mışıl uykuda:):)
benim kocişte çok horladığı için zaten uyuyamıyorum birde onun horultusu en sonunda kocişi yataktan kovdumm şimdi salonda yatıyorrr kocaman yatak bile bana dar geliyor bazenn
Canım Allah kavuştursun.. napıyo Konya'da? Bizimkide sık sık gidiyo biliyosun iş yüzünden ama sabah gidip akşam dönüyo bize yakın tabi 2 - 2,5 saatte orda :)
kızlar merhaba,
geçmişi okumadan heyecanla yorum yazayım ve kızımın odasının son halini koymak istedim, bugün eminönüne gidip kendimi kaybettim zaten süsler vs vs odaya bir kısmını hemen entegre ettim işte fotoğraflar :) :)
Eki Görüntüle 306450
Eki Görüntüle 306451
Eki Görüntüle 306452
Eki Görüntüle 306453
Eki Görüntüle 306454
ayrıca 1 gecelik 1 pijama ve 1 sabahlık takım aldım , daha öncede 1 er tane pijama ve gecelik almıştım artık hastane çantamı hazırlayabilirm :)
iş için şekerr..akşam da ankarada kalıcaklar zaten..ben hiç sevmiyorum böyle iş gezilerini..daha doğrusu ben özlemeyi hiç sevmiyorum..özlicem kişiler hep yanımda olsun kimse gitmesin biyere istiyorum..
buarada limangoda çok güzel bebek halıları var kızlara
slm kıslar bugün dr gittim ama hoşaf gibi oldum devlet hastanesi sıra çok ama en önemlisi kızım iyi olması plesenta ve amnion suyu normalmiş dr her şey güzel iyi dedi usg bakarken boy kilo sordum 35 haftadan önce sölemiyolarmış küçük bıldırcınım poposunu dönmüşşş ters duruyomuş yani poposu aşağıda dr sordum normal değil dedi sonra döner dedi
Bende hiç sevmiyorum bazen kalması gereken yerler oluyo o gün bana kabusa dönüyo(
Halılara bayıldım bi tanesi özellikle tam istediğim gibi ama rengi kremivi internet sitesine bi bakıyım bakalım
günaydın kızlarrr..
bugün babamız konyaya gittii buakşam yokkoğluşumla yalnız kalcass..ama ama ama ben kocamı şimdiden özledimmmm...
gamzee oda süper olmuş ama daha fazla ıncık cıncık alma boğma çocuğu gelir gelmez:)))
Canım çokk güzel olmuş,bayıldım güzel günlerde kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?