2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun aslında eve gidip dinlenebilsen daha çabuk atlatırsın

bencede bir doktora danış cnm ama normal diycek hamilelikte olur bu tarz şikayetler sık dişini gibi açıklama anca bu olur

Canım maşallah bebişine ve sana,tansiyon için de biraz dikkat et düşer,bu aylarda oluyomuş sanırım.Benim tansiyonum hep 9-6 çıkıyo.12-8 bile olmaz....

geçmiş olsunnn canımm ne illet bir hastlaıktır buu dinlenmedende kolay kolay geçmiyor valla bol bol dinlen diyecegim biz çalışanlar biraz zor dinleniriz c vitamini al bol bol etki eder gribe....
Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü

çok güzel görünüyor hem göbüşün hemde pijaman canım güle güle iyi günlerde kullannnn

bencede bir doktora danış cnm ama normal diycek hamilelikte olur bu tarz şikayetler sık dişini gibi açıklama anca bu olur

Bende de tam tersi wc için bile uyanamıyorum bu gece wcye kalkıcaktım soldan sağa dönene kadar tekrar uyumuşum:))))Kıpırdamıyorum bile,eşim kaldırıyo bazen wc için:))))

Tşk ederim uhdecim

geçmiş olsunnn canımm ne illet bir hastlaıktır buu dinlenmedende kolay kolay geçmiyor valla bol bol dinlen diyecegim biz çalışanlar biraz zor dinleniriz c vitamini al bol bol etki eder gribe....
Evt cnm ya çalışmak zor gelmeye başladı valla çalışa bilidğim kadar çalışıp iznimin çoğunu doğum sonrasına bırakmak istiyorum ama zor gibi duruyor senin az kaldı dimi izne çıkmana ne güzel :)
Bende de tam tersi wc için bile uyanamıyorum bu gece wcye kalkıcaktım soldan sağa dönene kadar tekrar uyumuşum:))))Kıpırdamıyorum bile,eşim kaldırıyo bazen wc için:))))

Ay ne güzell yaa kıskandım resmen Özgecimm bende uyumak istiyorum öyleeeeee

Uyursun canım inş.neye göre değişiyo bilmiyorum ki bu uyku.Bebiş de benle birlikte uyuyup uyanıyo heralde hiç sizin dediğiniz gibi tekmeyle falan uyanmadım daha.

cnm bol c vitamini ve dinlenme başka çaresi yok ,ama anlaşılan bu gün dinlenemicen en azından yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…