- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.801
Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü
Benim sabahlığım ve lohusa pijamam geldi,tatataamm işte karşınızda şişko Güneş'in kocaman göbüşüüü
Kızlar ben grip oldum ya sabah biraz boğazım ağrıyordu işe geldim şimdi gözlerimden ve burnumdan durmadan su akıyor ıhlamur demlettim içiyorum da başka ne yapayım ilaç içmek istemiyorum o kadar da dikkat ettim geçen akşam kardeşim gelmişti o gripti uzak dur dedikçe kedi gibi sürtündü durdu ondan geçti herhalde
Müdür izinde olduğu için büroyu boş bırakıp gitmem imkansız gibi bişey cnm yoksa koşa koşa giderdim anneme yarına iyileşirdim kesin en fazla akşam erken çıkarım herhaldegeçmiş olsun aslında eve gidip dinlenebilsen daha çabuk atlatırsın
O uykusuzluk hali sinirlerimi bozuyor kuzum sürkeli dönüyorum zaten yatakta uyku düzenim bozuldu iyice sırt ağrılarım yüzünden uyuyamıyordum şimdi ağrı fln yok ama uyku da yok c.tesi doktor randevumuz var doktora sorayım bir belki birşeyler söyler
selam annişler,
bu gün doktordan geldik.bebeğim 1060gr olmuş maşallah doktor herşey normal dedi.hatta ben bu ay hiç kilo almamışım çok sevindim,
ama tansiyonum yüksek çıktı 14 e 8 çıktı doktor 2 günde 1 tansiyon ölçtür yaz bi kağıda dedi ve 9 gün sonrasına tekrar randevu verdi,inşallah o zamana kadar düzelir benim tansiyon.şimdiye kadar hep normaldi şimdi nerden çıktı bu yawww
geçmiş olsunnn canımm ne illet bir hastlaıktır buu dinlenmedende kolay kolay geçmiyor valla bol bol dinlen diyecegim biz çalışanlar biraz zor dinleniriz c vitamini al bol bol etki eder gribe....Kızlar ben grip oldum ya sabah biraz boğazım ağrıyordu işe geldim şimdi gözlerimden ve burnumdan durmadan su akıyor ıhlamur demlettim içiyorum da başka ne yapayım ilaç içmek istemiyorum o kadar da dikkat ettim geçen akşam kardeşim gelmişti o gripti uzak dur dedikçe kedi gibi sürtündü durdu ondan geçti herhalde
hihihi çok şirin:)
Çok güzel cnm güle güle kullan göbüşe de maşallah çok şirin duruyor
Çok tatlııpijamayada bayıldım
güle güle kullan canım,göbüş de çok şirin
bencede bir doktora danış cnm ama normal diycek hamilelikte olur bu tarz şikayetler sık dişini gibi açıklama anca bu olur
geçmiş olsunnn canımm ne illet bir hastlaıktır buu dinlenmedende kolay kolay geçmiyor valla bol bol dinlen diyecegim biz çalışanlar biraz zor dinleniriz c vitamini al bol bol etki eder gribe....
çok güzel görünüyor hem göbüşün hemde pijaman canım güle güle iyi günlerde kullannnn
Çoookkk tşk ederim teyseleri,9. ayda da olur umarım bu pijama takımı bana,şimdiden göbüş bölümü oturmuş durumda
Evt cnm ya çalışmak zor gelmeye başladı valla çalışa bilidğim kadar çalışıp iznimin çoğunu doğum sonrasına bırakmak istiyorum ama zor gibi duruyor senin az kaldı dimi izne çıkmana ne güzel :)geçmiş olsunnn canımm ne illet bir hastlaıktır buu dinlenmedende kolay kolay geçmiyor valla bol bol dinlen diyecegim biz çalışanlar biraz zor dinleniriz c vitamini al bol bol etki eder gribe....
Bende de tam tersi wc için bile uyanamıyorum bu gece wcye kalkıcaktım soldan sağa dönene kadar tekrar uyumuşum:))))Kıpırdamıyorum bile,eşim kaldırıyo bazen wc için:))))
Benimkilerde şimdiden tam gibi ama doğumdan sonra bi kaç santim de olsa inerse göbekler giyeriz inşallah :)
Evt cnm ya çalışmak zor gelmeye başladı valla çalışa bilidğim kadar çalışıp iznimin çoğunu doğum sonrasına bırakmak istiyorum ama zor gibi duruyor senin az kaldı dimi izne çıkmana ne güzel :)
Ay ne güzell yaa kıskandım resmen Özgecimm bende uyumak istiyorum öyleeeeee
Kızlar ben grip oldum ya sabah biraz boğazım ağrıyordu işe geldim şimdi gözlerimden ve burnumdan durmadan su akıyor ıhlamur demlettim içiyorum da başka ne yapayım ilaç içmek istemiyorum o kadar da dikkat ettim geçen akşam kardeşim gelmişti o gripti uzak dur dedikçe kedi gibi sürtündü durdu ondan geçti herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?