- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.881
Vlla bizde ilk gün çok önemli :) doğar doğmaz hangi formayla resim çektirirse o takımın taraftarı oluyo bebişler bi daha da değiştiremiyo.. gerçi biz kırmızı da giydirsek bizim kızın pek şansı yok kesin beşiktaşlı olcak çünkü anne baba koyu BeşiktAŞKlı :) ama kuzenlerden falan fenerli hastane çıkışı getirmek isteyenler fener atkısıyla resim çekenler olacaktır diye önlem aldık :))
Artık merak etmeye başlamıştım nerde bu kız diye.. :))
Bende 2 saat biliorum cnm..
bizde fb li olma şansı 0 gs li olur ama eniştesi kandırırsa bjk li olabilir ben şimdiden marşları söylüyorum oğluma sende başla :)
yaa sorma, garip bi yoğunluk var bugünlerde... sayfa bi köşede sürekli açık, fırsat buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum :))
Evet ya Beşiktaşlı olsun lütfen lütfen :)))
Bizim kız ilk tekmesini beşiktaş fener maçında attı :)) bende artık marşlara başladım ufaktan ezberletiyorum
valla bizimkiler fanatik GS olacaklarr uçarı kaçarı yokk babaları fanatik gs...
Evet ya Beşiktaşlı olsun lütfen lütfen :)))
Bizim kız ilk tekmesini beşiktaş fener maçında attı :)) bende artık marşlara başladım ufaktan ezberletiyorum
valla bizimkiler fanatik GS olacaklarr uçarı kaçarı yokk babaları fanatik gs...
benim kızımda kartaliçe olucak babadan dolayı
doğru karar bende öyle düşünüyorum oğlum için ama dışarıdan gelen tehditler var ama bende GS li olur diyorum anne baba fanatik başka çaresi yok :)
bizim kıza da her yer Trabzon :))
günaydın kızlar.
berkerdem ve life84 gözünüz aydın guzel haberlerle gelmissiniz.
yeniyil hediye leri alınıyor . hamis bir yilbsi gecircez seneye de bebekli :)
kızlar ayıp olmazsa ve bileniniz hamaratiniz varsa ağızda dağılan kurabiye tarofi bakıyorum da dün netten aldım bi tarif çok cıvık oldu duzelrtimm tadı guzel olmadı. umarim ayıp etmemisimdir . ben bu konularda çok yetenekli değilim annem de bilmez ariyip sorcagim kimse yok netten tarif bakıyorum bildiğiniz bi site varsa denenmiş fln linkini yollasaniz da olur.
Ben fenerli eşim gsli bakalım bizim kız ne olacak büyük ihtimall sarıı kırmızıı en büyük fener diye bağırcak yavrucak her iki takımdan yani
benim kızımda kartaliçe olucak babadan dolayı
Canım tuzlu mu tatlı mı bende çok tarif var ama evdeki defterimde.acelen yoksa yarın verebilirim tarifini.Bizim oğlan kesin GS'li olur anne babası gibi.
canim zahmet olmazsa verirsen çok sevinirim beceremicsm ben Yoksa . nettekiler yalan oldu. tatlı olursa çok sevinirim :)
canim zahmet olmazsa verirsen çok sevinirim beceremicsm ben Yoksa . nettekiler yalan oldu. tatlı olursa çok sevinirim :)
kuaföre gidip fön çektirdim. birde eşime dilim pasta aldım. akşama doğum gününü garibim pastasız geçirmesin.
yorulmuşum 2 saat kadar uyumuşum... ama iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?