2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde fb li olma şansı 0 gs li olur ama eniştesi kandırırsa bjk li olabilir ben şimdiden marşları söylüyorum oğluma sende başla :)

bizde fb li olma şansı 0 gs li olur ama eniştesi kandırırsa bjk li olabilir ben şimdiden marşları söylüyorum oğluma sende başla :)

Evet ya Beşiktaşlı olsun lütfen lütfen :)))
Bizim kız ilk tekmesini beşiktaş fener maçında attı :)) bende artık marşlara başladım ufaktan ezberletiyorum

Evet ya Beşiktaşlı olsun lütfen lütfen :)))
Bizim kız ilk tekmesini beşiktaş fener maçında attı :)) bende artık marşlara başladım ufaktan ezberletiyorum

bende geçen oğluma bak bu ilk fener gs derbimiz falan derken bizde 3. golü attık oğluşumla sevindik tabiki bjk kardeş takım o yüzden onları seviyoruz olursa üzülmem ama gs li olsun mümkünse bizim bütün aile gs 'li eniştem ve sanırım yeğenimde öyle olcak onlar kara kartal yeğenim şimdiden kartal pençelerini çıkartmaya başladı

doğru karar bende öyle düşünüyorum oğlum için ama dışarıdan gelen tehditler var ama bende GS li olur diyorum anne baba fanatik başka çaresi yok :)

bende gs eşimde fanatik gs benim ailem ve eşimin aileside gs. olunca tehdit unsuruda yok bizimkilerde mecbur gs. olacaklarrr

Ben fenerli eşim gsli bakalım bizim kız ne olacak büyük ihtimall sarıı kırmızıı en büyük fener diye bağırcak yavrucak her iki takımdan yani

Canım tuzlu mu tatlı mı bende çok tarif var ama evdeki defterimde.acelen yoksa yarın verebilirim tarifini.Bizim oğlan kesin GS'li olur anne babası gibi.

Son düzenleme:
kuaföre gidip fön çektirdim. birde eşime dilim pasta aldım. akşama doğum gününü garibim pastasız geçirmesin.
yorulmuşum 2 saat kadar uyumuşum... ama iyi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…