2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim zahmet olmazsa verirsen çok sevinirim beceremicsm ben Yoksa . nettekiler yalan oldu. tatlı olursa çok sevinirim :)

benim şekerim 145 çıkmıştı canım ama ben sanki 245 çıkmış gibi yiyorum çok dikkat ediyorum hatta annem diyo ki bu sefer de şekerin düşecek, ayarsız kızım diyo:) mesela canım kaç gündür pasta istiyo hem de nasssıl ama yemiyorum o yüzden böle biri pasta börek desin ipler kopuyo bende

bence o kadr eziyet etme kendine sonra memen şişer Allah korusun :)

Canım sen de o kadar yapma çok az yesen bişey olmaz ama az yemen lazım.Şekerin çok değilmiş ki.Ama yine de sen bilirsin.Ben de migrenden dolayı çok dikkat ediyorum ama çok çok canım isterse minik bi parça yiyiyorum.Neyseki canım çekmiyo nadir oluyo bende.

bu bahsi burda kapatalım mı :))) kızlar bişi sorcam size, dün akşam benim tansiyonum birden bire düştü en son ölçtüğümde 9/5 ti. yatayım dedim ew etrafımda dönüyodu resmen yatamadım da çok korktum walla bir de mideme vurdu,3 bardak tuzlu ayran içtim geçti ama 1 saat kadar da sürdü.. sizde de oluyo mu tansiyon düşüklüğü bu aralar normal midir acaba? ben çok tırstım
:18:

Canım benim normal tansiyonum 9-5 zaten.ama bu aylarda ani düşüş ve yükselmeler oluyomuş.Sen arada ölç tansiyonunu takip et.

Canım benim normal tansiyonum 9-5 zaten.ama bu aylarda ani düşüş ve yükselmeler oluyomuş.Sen arada ölç tansiyonunu takip et.

ben normal değilim derken doğru sölüyomuşsun demekki canım benim normal tansiyonum 12/7 ya da 12/8 olurdu hep, benim için çok düşün bi değer. hamişlerde kaç olmalı biliyo musun?

ben normal değilim derken doğru sölüyomuşsun demekki canım benim normal tansiyonum 12/7 ya da 12/8 olurdu hep, benim için çok düşün bi değer. hamişlerde kaç olmalı biliyo musun?

Bilmiyorum canım ama hep 12-8 falan çıkıyosa senin öyledir.Her bünye farklı yaa... Biraz takip et zaten artık tansiyonumuzu düzenli takip etmemiz gerekiyo,yediğin bişeyden falanda düşmüş olabilir sen kontrol et ara ara.Benim 12-8 olsa ayakta duramam

geçen bendede aynısı olduu ve seninki gibi 9/5 çıktı tahmin edebiliyorum halini bende iş yerinde yakalandım koltuğumdan düşüyodum nerdeyse hemşiremiz geldi hemen ölçtü tansiyonu düşmüş tuzlu ayran içtim düzeldii canım sanırım bu dönemlerde oluyor düşüş yada çıkış dikkat etmek lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…