- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.901
İyi yapmışsın canım...
canim zahmet olmazsa verirsen çok sevinirim beceremicsm ben Yoksa . nettekiler yalan oldu. tatlı olursa çok sevinirim :)
sağol canım dilim fikri aklımda senden kalmıştı.
:18: Canım çekti
:18: Canım çekti
Tamam canım ben sana yarın masej atarım özelden belki böyle canı isteyen olur.Akşam bi kaç tarif ayarlarım.Evde internet yok sabah gönderirim artık.
cnm şeker problemin yoksa sende al bitane ye bari bende geçen gün kendime aldım dilim pasta 2 günde yedim kocama da şerbetli tatlı aldım
canim zahmet olmazsa verirsen çok sevinirim beceremicsm ben Yoksa . nettekiler yalan oldu. tatlı olursa çok sevinirim :)
benim şekerim 145 çıkmıştı canım ama ben sanki 245 çıkmış gibi yiyorum çok dikkat ediyorum hatta annem diyo ki bu sefer de şekerin düşecek, ayarsız kızım diyo:) mesela canım kaç gündür pasta istiyo hem de nasssıl ama yemiyorum o yüzden böle biri pasta börek desin ipler kopuyo bende
benim şekerim 145 çıkmıştı canım ama ben sanki 245 çıkmış gibi yiyorum çok dikkat ediyorum hatta annem diyo ki bu sefer de şekerin düşecek, ayarsız kızım diyo:) mesela canım kaç gündür pasta istiyo hem de nasssıl ama yemiyorum o yüzden böle biri pasta börek desin ipler kopuyo bende
ya cidden tuzlulat neyse de tatlı olayı sıkıntı . kimsenin canını çektirmek istemezdim kızlar. kusura bakmayın
ya cidden tuzlulat neyse de tatlı olayı sıkıntı . kimsenin canını çektirmek istemezdim kızlar. kusura bakmayın
bu bahsi burda kapatalım mı :))) kızlar bişi sorcam size, dün akşam benim tansiyonum birden bire düştü en son ölçtüğümde 9/5 ti. yatayım dedim ew etrafımda dönüyodu resmen yatamadım da çok korktum walla bir de mideme vurdu,3 bardak tuzlu ayran içtim geçti ama 1 saat kadar da sürdü.. sizde de oluyo mu tansiyon düşüklüğü bu aralar normal midir acaba? ben çok tırstım
:18:
Canım benim normal tansiyonum 9-5 zaten.ama bu aylarda ani düşüş ve yükselmeler oluyomuş.Sen arada ölç tansiyonunu takip et.
ben normal değilim derken doğru sölüyomuşsun demekkicanım benim normal tansiyonum 12/7 ya da 12/8 olurdu hep, benim için çok düşün bi değer. hamişlerde kaç olmalı biliyo musun?
bu bahsi burda kapatalım mı :))) kızlar bişi sorcam size, dün akşam benim tansiyonum birden bire düştü en son ölçtüğümde 9/5 ti. yatayım dedim ew etrafımda dönüyodu resmen yatamadım da çok korktum walla bir de mideme vurdu,3 bardak tuzlu ayran içtim geçti ama 1 saat kadar da sürdü.. sizde de oluyo mu tansiyon düşüklüğü bu aralar normal midir acaba? ben çok tırstım
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?