2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hızır gibi yetişiosun valla çok teşekkür ederim.. ne pahalıymış ayol bu raf 70 lira ama çok beğendim ((

Canım buna da baktım beyazı çok güzel ayrıca ankarada yerleri varmış :S bi uğrasak iyi olcak :))

Slm... Herkesler iyidir inş. Geçmişe bakamadım.

Bugün kontrolümüz vardı. Oğluşum 1200 gr olmuş. Topak burnunu gördüm oğluşumun:) Allahım nasıl bir duygu bu böyle ya... İlaçlarımızı yazdırdık aynı zamanda sağlık ocağında 2. tetenoz aşımızı olduk geldik...

Aman aman ne çok fanatik varmış mart annelerinde...

bizim kıza da her yer Trabzon :))

Bize de heryer TRABZON.... Ben Sivaslıyım eşim Trabzonlu... Ama kızım da dahil olmak üzere hepimiz 61'liyiz.... Oğlumda minik hamsi olacağına göre ona da heryer Trabzon olacak:)

.......... Yüreği güzel kadınlara........

Mükemmel kadın Olmayın!

İyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!
Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.
İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! İlişkiler, paylaşım olmadan büyümez. kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.
İşin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. "Benim neyim eksikti?" Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.
İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.
Çevrenizdeki insanları bir düşünün. İçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. İlk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. İnsani egonuz zarar görür.
Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.
Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. İlişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.
İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur.
Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın.
Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar.

Son düzenleme:

heheh :)) canım bızede heryer 61 tatlım

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bız ıyıyız sukur babamız yok bu gece nobetcı ablama geldım bende onda kalıcaz :))

cok doğru bir paylaşım.. teşekkür ederiz

arkadaşlar nasılsınız bir sorunum var yardımcı olun lütfen...oğlum bugün hiç hareket etmedi dün ayaktayken bile ben burdayım der gibi vuruyodu ama bugün hiç hissetmedim bide öğretmenim geceen beri başım ağrıyo aynı zmanda nöbet ve 6 saat ders acaba strestenmi böyle oldu bilmiyorum ama panik yaptım (

canım benimde bazen gün boyu oynadığı olmuyor
genelde çok yorgun olduğumda böyle oluyor
sende dinlen eğer hala kıpırtama olmazsa doktorunu ara derim ben

yorgunluk ve stres çok etkiliyo..öyle durumlarda eve gelince hiçbişey yapmadan uzanıyorum ben de.bu arada ben 25.haftamdayım nöbetten muaf oldum.dr.um 24.haftadan itibaren nöbet tutamaz diye yazdı.zaten öyle olması gerekiyomuş herhalde.ayakta fazla kalmamaya çalış canım..

teşekkür ederim ama hala tık yok iice panik yapmaya başladım ve işin kötüsü karnım ve belim ağrıyo yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışını dinlemek istediğimi sölicem ebeye

teşekkür ederim ama hala tık yok iice panik yapmaya başladım ve işin kötüsü karnım ve belim ağrıyo yarın sağlık ocağına gidicem kalp atışını dinlemek istediğimi sölicem ebeye

cnm önce tatlı bişeyler ye çikolata olur vs vs ama fazla ye 15 dk sonra sırt üstü uzan mutlaka tepki vericektir....ama hemen kalkma 20 dk uzan

nasılsın cnm nasıl gidiyor pijamalrın gelmiş güle güle kullan bende benimkileri yıkadım ütülenicekler bu hafta yıka yıka bitiremedim yemin ederim bütün evi yıkadım koltuk minderleri nevresimler tüller halılar ...ama yoruldum

canım sende güle güle kullan
ben hiç bir şeyi yıkamadım ne aldıysam duruyor öyle
hepsini toptan hallederim artık

İyi akşamlar kızlar,yeni girdik sayılır eve çok yorulduk kuzumla bugün biz.Ya sabah tetanoz aşısı yaptırdım akşama kadar birşey yoktu şimdi hafif ağrı var ama çok kaşınıyor.Sizde de aynı şey oldu mu?

canım sende güle güle kullan
ben hiç bir şeyi yıkamadım ne aldıysam duruyor öyle
hepsini toptan hallederim artık

cok zor oluyo benden söylemesi eğil kalk as topla ütüle kaldır derken g... başın tutmuyo

yavaştan başla bence inan bu haftalarda iyice ağırlaştım ben evde olduğum halde hep uyku hali oluyu birde cabuk yoruluyorum oturup kalkarkende zor aboğğğğğğğ 2 daha nasıl geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…