2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güneşcim bişey olmaz 3 gün sürüyo ağrısı zaten hemşire söylemiştir sana o kolun üzerine yatmamaya çalış ....

güneşcim bişey olmaz 3 gün sürüyo ağrısı zaten hemşire söylemiştir sana o kolun üzerine yatmamaya çalış ....

Ağrıyacağını söyledi de kaşınacak demedi zor tutuyorum kendimi yolucam kolumu hatır hutur kaşıcam valla
Valla Işıl'cım sen baya kolayladın işleri benim daha o kadar çok yapacak işim var ki offf iyice gözümde büyümeye başladı

artık yasal olarak nöbet tutmaman lazım ben bırraktım bu hafta. hareket mevzuunda bana da bazen öyle geliyor ama çok şiddetli olmayan minik kıpırtılar oluyor. sana öyle gelmiştir???

sağol cnm evet dediğin gibi yapıcam artık
aman maaşallah benim oğlum da o kadardı galiba
:44:allah kavuştursun cnm
banada 2 gün böyle oldu cnm ama hiç mi hareket etmiyor benim sadece çok çok azalmıştı hareketleri doktor bundan sonra gene olursa gel nst ye sokalım seni dedi

valla ben yaptırmadım cnm tetanoz doktor bugün sordu hatta yok dedim bişey demedi..ama genelde her aşı kaşıntı yapar

merhaba kızlar,kaç haftadır ancak gece11-12 gibi nete girebiliyorum ancak yazılanları okuyorum,pek katılamadım aranıza.
yarın havuzlu hana gidiyorum gelince aldıklarımı paylaşırım sizinle,iyi geceler hepinize..

İsim Analizi

Bir kalem ve kağıt alın öncelikle adınızı ve soyadınızı itinalı bir şekilde kağıt üzerine yukarıda aşağıya doğru yazın; daha sonra isminizdeki harflerin karşılı olan özellikleri her harfin karşılığına gelecek şekilde yerleştirin ve kendi yorumuzu yapın ama şunu unutmayın insan kendi ismini istediği yere yakıştırabilir buda çalışma ve huzurla olur.

A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.

Bir kişinin adı A harfiyle başlıyorsa, kişinin algılaması yüksek, atılgan bir enerjiye sahip. B harfiyle başlıyorsa mücadeleci ve önsezileri güçlüdür. İsmi F ile başlayanlar güvenilir yapıya sahip olur. G ile başlıyorsa kıskanç ya da inatçı bir kişilik söz konusu. V harfi olan isimler başına buyruktur, bildiğini okur, dik kafalıdır. N sağduyu, P saygınlık, L ve S sanatçı, yaratıcı kişilik, T ticari yetenek ve kültürel birikimdir.

günaydın kızlarrr nasılsınızz bebişler nasıll ??????

paylaşım için tşk. okuyunca aynı kendimi gördüm yazılanlarda ve çok dogruuu ama hiç birşey için geç kalmış sayılmam hamile kaldığımdan bu yana artık bende mükemmel bir kadın değilimm ve şimdi huzuru mutluluğu buldum diyebilirim.......

H- harfi ile başlıyor ismim ama durağan sakin diyor bense tam tersi biriyim demekki kişilikte önemli bunu yanında ben yerinde duramayan kıpır kıpır biriyim enerji doluyum zaten hamileliğimde ağırlaşınca bu dönemler eskisi gibi hareket edemiyorum oda çok zorluyor benii alışık değilim yavaş hareket etmeye neyse az kaldı zaten yine eski halime dönecegimmm mutluyummm

günaydın kızlarr... nasılız bugün hafta sonu yaklaştı nihayet

bana bu hafta geçmek bilmedi canım çünki bu son haftam oldugu için günleri geçiremedim ben neyse az kaldıı artık evimde dinlenmek istiyorum bennnn:........

bzler iyiyiz sen nasılsınnnn ?????

sefy84...................ve uhde.................

bugün 28 haftalık olduk haydin kutlayalım....:118::118:

rabbim hayırlısı ile 37 38 39 lu haftalarda doğurmayı nasip etsin...

Son düzenleme:

çok güzel bir yazı tmm harfi harfine doğru yazmışlarrrr

bana bu hafta geçmek bilmedi canım çünki bu son haftam oldugu için günleri geçiremedim ben neyse az kaldıı artık evimde dinlenmek istiyorum bennnn:........

bzler iyiyiz sen nasılsınnnn ?????

bende iiyim içim kıpır kıpır bugün hayırlısı bakalım bebişimi özledim yarına ya da cts ye randevu almayı düşünüyorum bakalımm kaç kilo oldu sıpam benimm

sefy84...................ve uhde.................

bugün 28 haftalık olduk haydin kutlayalım....:118::118:

rabbim hayırlısı ile 37 38 39 lu haftalarda doğurmayı nasip etsin...
amin canımmmmm inş. o günleride görürüzzz hepimizzz kucagımıza aldıgımız günleride göstersin rabbimm bizlereeee
bende iiyim içim kıpır kıpır bugün hayırlısı bakalım bebişimi özledim yarına ya da cts ye randevu almayı düşünüyorum bakalımm kaç kilo oldu sıpam benimm

insan bir süre görmeyince ne kadarda çok özlüyor bebişlerini git gör canımmmm inş.. kilosu gelişimi gayet iyidirrrrr

Günaydın kızlarrr
Haftasonu yaklaşıyooo hem tatil, hem kızımı görcem hem de alışveriş yapcazzz çok mutluyum :))) Bugün de çabucak geçsin lütfeeeen

günaydın kızlar...

bugün gergin hatta sinirliyim...akşam kocamcım yoktu die zaten uyuyamadım..bide kombiden acayip sesler çıkmaya başladı..sabah baktım garantiside 10.ayda bitmiş..onada sinirlendim..ve günün bombası cici patronlar geliyomuş bugün..ne b..k yemeye geliyolarsa artık..hepten gerildim..ayhh bitsin bugün..kocamın göbüşüne yatmak istiyorum...

Artık gelsinler de napcaklarsa yapsınlar hem senlik bişey yok zaten ayrılcaksın yakında sıkma canını belki gelmeleri daha hayırlı olur... Gelip bütün gün kalmazlar inşallah.. Ama durum ne olursa olsun bebişini düşün stres yapma ona noolurrr bugün kocişin de geliyo onu düşün mutlu ol..

cnm kocanın yokluğu seni çöküşe götürmüş çabucak gelsin kocanda sende rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…