- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.961
hafta sonunu bekleyen ne kadar çok kişi varız böylee dört gözle bekliyoruz vallahiii ne mutlu sana bebişini göreceksin inş. herşey yolundadır bebişin annnesini mutlu ederrr anneside ona ödül olarak yeni ciciler aıverirrrrrrrGünaydın kızlarrr
Haftasonu yaklaşıyooo hem tatil, hem kızımı görcem hem de alışveriş yapcazzz çok mutluyum :))) Bugün de çabucak geçsin lütfeeeen
günaydın kızlar...
bugün gergin hatta sinirliyim...akşam kocamcım yoktu die zaten uyuyamadım..bide kombiden acayip sesler çıkmaya başladı..sabah baktım garantiside 10.ayda bitmiş..onada sinirlendim..ve günün bombası cici patronlar geliyomuş bugün..ne b..k yemeye geliyolarsa artık..hepten gerildim..ayhh bitsin bugün..kocamın göbüşüne yatmak istiyorum...
Artık gelsinler de napcaklarsa yapsınlar hem senlik bişey yok zaten ayrılcaksın yakında sıkma canını belki gelmeleri daha hayırlı olur... Gelip bütün gün kalmazlar inşallah.. Ama durum ne olursa olsun bebişini düşün stres yapma ona noolurrrbugün kocişin de geliyo onu düşün mutlu ol..
hafta sonunu bekleyen ne kadar çok kişi varız böylee dört gözle bekliyoruz vallahiii ne mutlu sana bebişini göreceksin inş. herşey yolundadır bebişin annnesini mutlu ederrr anneside ona ödül olarak yeni ciciler aıverirrrrrrr
inşallahhhh...hiç çekemicem onları...toplantı yapcakmışız..neyi toplicaksak artık..ne kaldı yani..bana gel bizimle çalış demezler herhalde koca göbeğimi görünce..sabahta 5 te kalktım maymun gibi..zaten 3 e doğru uyumuştum..kocamada söylendim sabah..bak gittin uyuyamadım sinirlerim bozuk die..tamam geliyorum akşama dedi:) annem bende kaldı akşam ama sigara içiyo..göya balkonda içti ama ev sigara koktu resmen..akşam sanki boğazım tıkandı vallahi..alarm kurulu die camı da açamadım..ayhhhhhhh...
Hepsine boşver.. Kocişin geliyo bundan güzel bigün yok öle düşünve sana şu yazıyı gönderiyorum artık ona göre davranıyosun :))
"ANNENİN DUYGUSAL DURUMU BEBEĞİN ZEKASINI ETKİLİYOR
Bazı araştırmalar, aşırı korku, öfke ve hatta iş stresi altında geçen hamileliklerin bebeklerde aşırı hassaslığa yol açabildiğini göstermektedir. Yoğun duygular, annenin karnından bebeğin dolaşım sistemine geçen ve beynin işlevlerini etkileyen bazı kimyasal maddelerin salgılanmasına yol açar. Yapılan bilimsel araştırmalar, depresif annelerin çocuklarında biraz değişik beyinsel faaliyet kalıpları bulunduğunu ve bunların çocukları gelecekte depresyon açısından daha riskli kıldığını göstermektedir."
küçük bi chucky doğurucam zaten ben bu stresle sinirle...canımı okicak benim büyüyene kadar..bende bundan illallah diip bidaha da doğurmicam..gidişat böyle yani:)
günaydın kızlarrr nasılsınızz bebişler nasıll ??????
paylaşım için tşk. okuyunca aynı kendimi gördüm yazılanlarda ve çok dogruuu ama hiç birşey için geç kalmış sayılmam hamile kaldığımdan bu yana artık bende mükemmel bir kadın değilimm ve şimdi huzuru mutluluğu buldum diyebilirim.......
benimkilerde aynen öyle yapıyolar canım bu dönemlerde normal sanırım tekmede atıyolarda genelde dalgalanıyolar insanı ürkütüyor biraz hakkatten dışarıdan felaket görünüyor:)) deli kadın oğluşumu da sinir stres sahibi yaptı bu genç yaşında :))) o değil çocuk bi de balık burcu olma ihtimali var çelişki yaşıcak duygusallıkla asabilik arasında
Bu arada bebiş döndü mü normal yerine? vuruşları nasıl? iki gündür benimki tekmelemyi kesti sağdan sola soldan sağa kayıyo yani karnım dalgalanıyo dışardan korkunç görünüyo ama niye öle oldu anlamadım.. eskiden sadece tekmeliyodu şimdi dalgalanıyo normal mi acebaa
Günaydınnn kızlarrr nasılsınız ben dökülüyorum resmen gözelrimi zor açıyorum her birinden bi kilo taş asılmış sanki zaten zor uyuyordum gecenin 3 de bi sesle fırladık yataktan giriş katta ki komşuyla bodrum kattaki komşu birbirine girmiş kapıyı sert kapatmışda ses olmuşda rahatsız olmuş eşimde onlara sinirlendi seni rahatsız ettiler diye bu kadar sinirleniyorsun bütün apartmanı ne diye bağırarak rahatsız ediyorsun o zaman diye birde onu sakinleştirmekle uğraştım saat 5 de uyuyup 7 de kalktım şimdi de yüzüm bembeyaz gripde bi tarftan ölüyorumm resmennnnnn :2::2::2::2:
:)) deli kadın oğluşumu da sinir stres sahibi yaptı bu genç yaşında :))) o değil çocuk bi de balık burcu olma ihtimali var çelişki yaşıcak duygusallıkla asabilik arasında
Bu arada bebiş döndü mü normal yerine? vuruşları nasıl? iki gündür benimki tekmelemyi kesti sağdan sola soldan sağa kayıyo yani karnım dalgalanıyo dışardan korkunç görünüyo ama niye öle oldu anlamadım.. eskiden sadece tekmeliyodu şimdi dalgalanıyo normal mi acebaa
benimkilerde aynen öyle yapıyolar canım bu dönemlerde normal sanırım tekmede atıyolarda genelde dalgalanıyolar insanı ürkütüyor biraz hakkatten dışarıdan felaket görünüyor
benimki balık olmaz güzelim çok zor:) bakalım c.tesi doktora gitces yine..bu sefer noolmuş bi görelim..normal yer derken artık heryerden vuruyo..huyu değişti benim oğlumun..sabah akşam gece hiç farketmiyo..eskiden gece benle uyur sabah uyanırdı şimdi yok öle bişey..banada bi vuruyo göbeğim sallanıyo resmen..annem alış bunlara dedi..babam benim ayağımı tutuyomuş annemin karnından..öyle çıkarıyomuşum dışarı yani..büyüdüler artık yerleri daraldı..
:)) deli kadın oğluşumu da sinir stres sahibi yaptı bu genç yaşında :))) o değil çocuk bi de balık burcu olma ihtimali var çelişki yaşıcak duygusallıkla asabilik arasında
benimkilerde aynen öyle yapıyolar canım bu dönemlerde normal sanırım tekmede atıyolarda genelde dalgalanıyolar insanı ürkütüyor biraz hakkatten dışarıdan felaket görünüyor
canım geçmiş olsunnn bugün geçmez artık sana sıcak birşeyler içde kendine gel birazz açıl barii
Gerçekten kızlar yerleri daraldıkça böle alien gibi görünüyo dışardan :)) ben bazen bakarken şimdi çıkcak diyorum hemen elimi karnıma koyuyorum dursun diye çünkü çok korkutuyo o dalgalanma :))
günaydın herkese..evet canım bende okuyunca çok etkilendim nekadar doğru ifade edilmiş diye düşündüm..okuduktan sonra kendimi sorguladım..hamile halimle bile herşeye koşmıcam artık..meğer mükemmel olmaya çalışarak en büyük kötülüğü yapıyormuşuz kendimize ve hayatımıza...
günaydın kızlar sabah sabah sinirler gergin uykusuzlar var aramızda bende uyuyamadım malesef altkatta medeniyet görmemiş görümcem olunca sanki fabrika çalıştırıyolar evde bu kadar gürültü olurmu yaaaaa hepsi işe güce gittilerde kafam rahatladı ama hala uykum var kızımda benim gibi sinirli olacak belli inşaallah halasına benzemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?