2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar .
melikecim maşallah bebisine gerçekten doğum yaklaşıyor . bizi 4 hafta sonraya çağırdı gerçi bundan sonrasında artık 2 haftada bir çağırır .
bizde iki gündür sabahları hareketliyiz
artık buyuyorlar kocaman vuruyorlar.
bizde cuma dr a gittik kızımı gördüm :) pek yüzünü dönmedi ama gelişimi iyi gidoyormuss dr umuz 9-10 gün önden gidiyor dedi 1050 gram olmuşuz .
artık yaklaştigini hissedebiliyorum her hafta 200-250 gr buyucekleemis. benim karnimds kasılma turu ağrılar olmuştu yatakta dönerken sormustum size hatta. bebek hızlı büyümeye başladığından gelişen kaslardan dokulardan fln oluyormuş şayet 5 dk arayla kasılma olursa tehlikeliymis. yaşayan varsa haberi olsun.
bir de yürüyüş yaparken hızlı yurudugumuzfe yoruldugumuzda ki kasik ağrısı da normalmis bebisin yaptığı baskıdan olurmuş sorun değil dedi .

Evet ayda birken zaman geçmek bilmiyodu çok merak ediyodum bi an önce sıklaşsa kontroller diyodum ama doktor birden artık iki haftada bir görüşelim diyince panik oldum :))

son 3 hafta gibi daha da sıklaşıcak:) haftada 1.., 3 günde bir.., ve derken doğum..

ve ben şimdiden U_YU_YA_MI_YO_RUM ((((

Son düzenleme:

Evet canım bende duydum onu spinal baş ağrısı yapıomuş.. Ben de epidural istiyorum.. dün doktora doğumu ne zaman konuşcaz dedim, yaklaşınca konuşuruz demişti ya, artık istediğin zaman konuşabiliriz dedi :))) bende çok heyecanlanıyorum yaa belli etmiyorum ama içim içimi yiyo valla :))

günaydın şeker:)
maşallah sende görmüşsün bebişini

o kasık ağrısı bana yapıştı kaldı yaaa.. sol kasığım 10 gündür filan hep acıyor.
magnezyumu herhangi bi yerden alabiliyormuyuz, yoksa gebelik için farklı bi çeşidi varmı?? bilen varmı :26::26:

günaydın kızlar bizde erken kalktık kahvaltımızı yaptık havada yağışlı kaç gündür bel ağrısı çekiyorum 3 ay geçermi yaaaaaa

Sağol canımm senin de kuzuna maşallah
Bizimkide dün yüzünü göstermedi.. Başı artık aşağıda, eşinin arkasına yatmış bu yetmez gibi eli ve kordonu da yüzünün önündeydi.. doktor içerde ne varsa yüzünün önünde toplamış dedi :)) cd hevesimiz yine kursağımızda kaldı yani artık bi dahaki sefer inşallah..

sen sezaryene daha yatkın gibi hissediyosun kendini.. benmi öyle hissediyorum ki

senin kuzucuk bence bekletmiycek annesi, 10 hafta sonra her an gelebilir gibi hissediyorum:))

sen sezaryene daha yatkın gibi hissediyosun kendini.. benmi öyle hissediyorum ki

senin kuzucuk bence bekletmiycek annesi, 10 hafta sonra her an gelebilir gibi hissediyorum:))

Valla doğru hissediyosun ( o hamileliğin başındaki normal doğumcu cengaver yok artık aramızda :)) çok korkuyorum normaldeki risklerden.. sezeryan olup kurtuluyum diyorum.. Veee bana da çok bekletmiycek gibi geliyo Semra yaa 38 de gelcek gibi :))

kızına maşallah canım bende sigorta dr gittim boy kilo sölemediler ama büyüdüğüne eminim çok sert vuruyo karnımı yırtacak sanki

Ben uyuyorum güyaa ama çok sık uyanıyorum ve her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken yakalıyorum :)) paronayak oldum sola yatcam diyeee

aynen aynen aynen...aksilik ben sola dönüyorum, eşim sağa dönüyo kafa kafaya geliyoruz uyuz oluyorum!!! dizlerimiz çarpışıyo..böyle oluncada hadi sağa döenyim azcık sonra sola döenrim diyorum bi bakıyorum kalmışım öyle.. sonra yine bi bakıyorum sırt üstüyüm..aaaaayyyyy diye bağırasım geliyo.. şimdiden de yatakları ayırmak istemiyorum, yoksa Defnenin odasındaki bazanın bi boş:) hemde sola dönüşlü:))) naapsam bilmioruuummmm

he he hee aynı şeyleri düşünüyomuşuz:)
hayırlısı olsun güzelim, sağlıkla hayırla gelsinde.

ben araya yastık koyuyorum çok temas edemiyoruz o zaman bak dene sende, yatcak yer daralıyo ama en azından tehlikeli olmuyo çünkü benimki deli yatıyo tekme yumruk falan çok korkuyorum o yüzden araya hep yastık koyuyorum iki tane.. yatakları ayırmakta sakıncalı anam gece acil bişi olursa :)) yanımızda olsunlar hemen dürter uyandırırız

kızına maşallah canım bende sigorta dr gittim boy kilo sölemediler ama büyüdüğüne eminim çok sert vuruyo karnımı yırtacak sanki
Kesin büyümüştür canım.. şu an hepimizinki en az 1000 gr zaten..
he he hee aynı şeyleri düşünüyomuşuz:)
hayırlısı olsun güzelim, sağlıkla hayırla gelsinde.
amin inşallah teyzesii

BERKERDEM sonunda sende Allah'ın izniyle 2 haneli rakamlar indin
darısı 9 ayı doldurmana olsun ve minik kızın sağlıkla gelsin inşallah

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler kaynattınız merak ediyorum.umarım hepiniz iyisinizdir,tabi bebişleriniz de :)

kızlar bazı geceler bana ateş ve sıkıntı basıyo üstümde ne varsa çıkarasım geliyo eşimi yataktan atasım geliyo sağa sola dönmekten kızm hoşaf gibi oluyo karnımda hep sol tarafımda uyuyayım diyorum uyandığımda kendimi sağa dönük buluyorum üzülüyorum sonra kızıma kan gitmedi diye bide bebişler anne karnında bizim kalp atışlarımızı duyunca sakinleşiyomuş mutlu oluyomuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…