- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.541
Evet ayda birken zaman geçmek bilmiyodu çok merak ediyodum bi an önce sıklaşsa kontroller diyodum ama doktor birden artık iki haftada bir görüşelim diyince panik oldum :))
günaydın melikecim, maşallah kuzucuğuna..
ben daha randevu almadım.. salı günü kaynana kayınbaba geliyo, onlar burdayken gidiyim diyorum bende.
ayyy ben bile heyecanlanıyorum artık varya.. sanki ilk doğumum olucak gibi.
zorunlu sezaryen olucamya, dün bayağı araştırdım spinalmi epiduralmi diye.. epiduralde karar kıldım.. spinalde ben baş ağrısını çok yaşadım. bu kezde bunu deneyeyim:))
dediğin gibi doğum yaklaşıyo
günaydın kızlar .
melikecim maşallah bebisinegerçekten doğum yaklaşıyor . bizi 4 hafta sonraya çağırdı gerçi bundan sonrasında artık 2 haftada bir çağırır .
bizde iki gündür sabahları hareketliyiz
artık buyuyorlar kocaman vuruyorlar.
bizde cuma dr a gittik kızımı gördüm :) pek yüzünü dönmedi ama gelişimi iyi gidoyormuss dr umuz 9-10 gün önden gidiyor dedi 1050 gram olmuşuz .
artık yaklaştigini hissedebiliyorum her hafta 200-250 gr buyucekleemis. benim karnimds kasılma turu ağrılar olmuştu yatakta dönerken sormustum size hatta. bebek hızlı büyümeye başladığından gelişen kaslardan dokulardan fln oluyormuş şayet 5 dk arayla kasılma olursa tehlikeliymis. yaşayan varsa haberi olsun.
bir de yürüyüş yaparken hızlı yurudugumuzfe yoruldugumuzda ki kasik ağrısı da normalmis bebisin yaptığı baskıdan olurmuş sorun değil dedi .
günaydın kızlar .
melikecim maşallah bebisinegerçekten doğum yaklaşıyor . bizi 4 hafta sonraya çağırdı gerçi bundan sonrasında artık 2 haftada bir çağırır .
bizde iki gündür sabahları hareketliyiz
artık buyuyorlar kocaman vuruyorlar.
bizde cuma dr a gittik kızımı gördüm :) pek yüzünü dönmedi ama gelişimi iyi gidoyormuss dr umuz 9-10 gün önden gidiyor dedi 1050 gram olmuşuz .
artık yaklaştigini hissedebiliyorum her hafta 200-250 gr buyucekleemis. benim karnimds kasılma turu ağrılar olmuştu yatakta dönerken sormustum size hatta. bebek hızlı büyümeye başladığından gelişen kaslardan dokulardan fln oluyormuş şayet 5 dk arayla kasılma olursa tehlikeliymis. yaşayan varsa haberi olsun.
bir de yürüyüş yaparken hızlı yurudugumuzfe yoruldugumuzda ki kasik ağrısı da normalmis bebisin yaptığı baskıdan olurmuş sorun değil dedi .
Evet canım bende duydum onu spinal baş ağrısı yapıomuş.. Ben de epidural istiyorum.. dün doktora doğumu ne zaman konuşcaz dedim, yaklaşınca konuşuruz demişti ya, artık istediğin zaman konuşabiliriz dedi :))) bende çok heyecanlanıyorum yaa belli etmiyorum ama içim içimi yiyo valla :))
son 3 hafta gibi daha da sıklaşıcak:) haftada 1.., 3 günde bir.., ve derken doğum..
ve ben şimdiden U_YU_YA_MI_YO_RUM((((
adam bana yazlık kışlık dediiii :44:
bende anlamıyorumm
sen sezaryene daha yatkın gibi hissediyosun kendini.. benmi öyle hissediyorum ki
senin kuzucuk bence bekletmiycek annesi, 10 hafta sonra her an gelebilir gibi hissediyorum:))
Günaydın kızlarrr...
Sakin bi pazar günü, tekmeleri saymazsak :))
Dün kontrolümüz vardı, kızımızı gördük çok şükür herşey yolunda.. 1170 gr olmuşuz ve kilo boy ve su yolundaymış :)) Şeker için tekrar açlık tokluk alcaktı ama herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktor amcası.. bundan sonra iki haftada bir görüşelim dedi biraz panik olduk tabii :)) galiba doğum yaklaşıyooo
Ben uyuyorum güyaa ama çok sık uyanıyorum ve her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken yakalıyorum :)) paronayak oldum sola yatcam diyeee
Valla doğru hissediyosun( o hamileliğin başındaki normal doğumcu cengaver yok artık aramızda :)) çok korkuyorum normaldeki risklerden.. sezeryan olup kurtuluyum diyorum.. Veee bana da çok bekletmiycek gibi geliyo Semra yaa 38 de gelcek gibi :))
aynen aynen aynen...aksilik ben sola dönüyorum, eşim sağa dönüyo kafa kafaya geliyoruz uyuz oluyorum!!! dizlerimiz çarpışıyo..böyle oluncada hadi sağa döenyim azcık sonra sola döenrim diyorum bi bakıyorum kalmışım öyle.. sonra yine bi bakıyorum sırt üstüyüm..aaaaayyyyy diye bağırasım geliyo.. şimdiden de yatakları ayırmak istemiyorum, yoksa Defnenin odasındaki bazanın bi boş:) hemde sola dönüşlü:))) naapsam bilmioruuummmm
Kesin büyümüştür canım.. şu an hepimizinki en az 1000 gr zaten..kızına maşallah canım bende sigorta dr gittim boy kilo sölemediler ama büyüdüğüne eminim çok sert vuruyo karnımı yırtacak sanki
amin inşallah teyzesiihe he hee aynı şeyleri düşünüyomuşuz:)
hayırlısı olsun güzelim, sağlıkla hayırla gelsinde.
ben araya yastık koyuyorum çok temas edemiyoruz o zaman bak dene sende, yatcak yer daralıyo ama en azından tehlikeli olmuyo çünkü benimki deli yatıyo tekme yumruk falan çok korkuyorum o yüzden araya hep yastık koyuyorum iki tane.. yatakları ayırmakta sakıncalı anam gece acil bişi olursa :)) yanımızda olsunlar hemen dürter uyandırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?