- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.561
kızlar bazı geceler bana ateş ve sıkıntı basıyo üstümde ne varsa çıkarasım geliyo eşimi yataktan atasım geliyo sağa sola dönmekten kızm hoşaf gibi oluyo karnımda hep sol tarafımda uyuyayım diyorum uyandığımda kendimi sağa dönük buluyorum üzülüyorum sonra kızıma kan gitmedi diye bide bebişler anne karnında bizim kalp atışlarımızı duyunca sakinleşiyomuş mutlu oluyomuşşşş
kıslarr bebek arabasında 4 tekerleklimi yoksa 3 tekerleklimi iyidirr daha kullanışlıdırr
BERKERDEM sonunda sende Allah'ın izniyle 2 haneli rakamlar indin
darısı 9 ayı doldurmana olsun ve minik kızın sağlıkla gelsin inşallah
selam Sibel, nerelerdesin yaaa.. kadınlar bir araya gelirde kaynatmadan dururmu:))))slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler kaynattınız merak ediyorum.umarım hepiniz iyisinizdir,tabi bebişleriniz de :)
Canım demir ilacı almıyosan geceleri rahat yatmak için bi bardak ılık süt içip yat.. sola 2 saat yatmak bebek için yeterli oluyomuş.. yani bunu aslında tv izlerken bile yapabiliriz.. ve yüzüstü yatmadıkça ki fizyolojik olarak artık mümkün değil :)) bi sorun yok.. bi de ben dua ediyorum Allahım bebeğim bu gece de sana emanet diye.. melekler korurmuş onu hiç merak etme.. yeter ki sen rahat ol.. kalp atışlarımız çok önemliymiş dediğin gibi.. doğduktan sonra bile kalp atış sesi dinletilen bebekler rahatça uykuya dalıyomuş çok enteresan yaa
Canım demir ilacı almıyosan geceleri rahat yatmak için bi bardak ılık süt içip yat.. sola 2 saat yatmak bebek için yeterli oluyomuş.. yani bunu aslında tv izlerken bile yapabiliriz.. ve yüzüstü yatmadıkça ki fizyolojik olarak artık mümkün değil :)) bi sorun yok.. bi de ben dua ediyorum Allahım bebeğim bu gece de sana emanet diye.. melekler korurmuş onu hiç merak etme.. yeter ki sen rahat ol.. kalp atışlarımız çok önemliymiş dediğin gibi.. doğduktan sonra bile kalp atış sesi dinletilen bebekler rahatça uykuya dalıyomuş çok enteresan yaa
evet hiç bakmıyodum kaç gün kaldığına çabuk geçti sevinçten ağlıyorum artık biraz daha inanıyorum olacağına olumlu düşünüyorum yakında hazırlıklara başlıcam abisinin giyemediği bi kaç yeni ve giyilmemiş cicileri var özellikle annemin ördürdüğü çok güzel battaniye ona bile bakamıyodum becerebilsem fotosunu koyacam inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız aminnnnnnnnnnn
amin canım amin..
yılbaşından sonra hazırlıklara hızlı bi griş yaparsın inşallah.
ayrıca albümün herkese açıkmış bende baktım:)) maşallah valla göbüşün kocaman olmuş..içindeki kızında sağlıkla hayırla gelsin Allahın izniyle
selam Sibel, nerelerdesin yaaa.. kadınlar bir araya gelirde kaynatmadan dururmu:))))
hepimiz iyi diyelim iyi olalım işte.. heyecanlar artmaya başladı.. sende ne var ne yok
biz de iyiyiz canım.şekerimiz sınırda çıktı o yüzden diyetisyene gittik diyet yapıyoruz 1 hafta oldu.2 hafta daha yapıcaz sonra tekrar ölçüm yapılacak bakalım işte.bir çok şeyi yiyemiyorum fenayım sorma.sonuçları yazarım hayırlısıyla bitireyim de.
bi şeyler yazmayalı baya bi zaman oldu arada takip etmeye geldim ama yazmaya vaktim olmadı. 1 ayı buldu sanırım umarım hepiniz iyisinizdir.
berkerdemcim seni çok merak ediyordum özellikle sana bakıp iyi oldugunu görüp içim rahatlayınca cıkıyordum. çok sükür her sey yolunda gidiyor. bak cok az kaldı. bu defa olucak sen hiç dert etme. yakında alışverişe de başlarsın. inan o kadar iyi geliyo ki...insan daha bi umutlanıyo, herseyin iyi olacağına dair inancı artıyo.
bize gelince biz iyiyiz şükür. oğlumun tekmeleriyle uyandım sabah. sizinkilerde olugu gibi benim oğlum da artık daha kuvvetli tekmeler atıyo. karnımda ayağını sürtüyo kaydığını,ayağının hareketini dışardan görebiliyoruz artık. şeker yüklemem bitti. ilkinde 143 çıktı. sınırdaydı. 100 lük yaptırdık bir hafta sonra ne fena bi şeydi. hasta oldum zaten sonrasında. 3 saat aç kalmayı bünyem kaldıramadı sanırımneyse ki 100 lükte sorun cıkmadı. rahatladık biz de . cıkıcak diye cok korkmuştum. haftaya c.tesi kontrolumuz var bakalım ne kadar büyümüş olucak paşam.
sağol canım bende kızımda çok iyiyiz ama hep yatıyorum yılbaşından sonra alış verişe başlıcam kısmetse inşallah bu sefer olacakkkk senin ve oğluşun iyi olmana sevindim benim kızımda napıyosa bazen karnımın içini acıtıyo yerim ben onun minik ayaklarınııı
minik kızın hele bi doğsun hep beraber yeriz ayaklarını annesi...
bebeklerimiz iyi olsun da gerekirse hep yatarız biz. ben de ilk 3 ayı yatarak geçirmiştim. daha öncesinde de 2 bebeğimi kaybettim senin oğlun kadar büyük değildi bebeklerim belki ama seni çok iyi anlıyorum. endişelerini hissedebiliyorum. bu defa senin için de benim için de hepimizin için de her şey güzel olacak...hissediyorum.
Günaydın kızlarrr...
Sakin bi pazar günü, tekmeleri saymazsak :))
Dün kontrolümüz vardı, kızımızı gördük çok şükür herşey yolunda.. 1170 gr olmuşuz ve kilo boy ve su yolundaymış :)) Şeker için tekrar açlık tokluk alcaktı ama herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktor amcası.. bundan sonra iki haftada bir görüşelim dedi biraz panik olduk tabii :)) galiba doğum yaklaşıyooo
Çok güzel anlatmış sağolsun, sende paylaştığın için teşekkürler..
bende söylemeyi unuttum valla, evet arkadaşlar peçete olsun, kağıt havlu olsun çok ama çok lazım oluyor. siz doğuma giderken çantanıza 1 paket peçete koyun mutlaka, gelenlerdende SU ve bardak isteyin.
günaydın kızlar .
melikecim maşallah bebisinegerçekten doğum yaklaşıyor . bizi 4 hafta sonraya çağırdı gerçi bundan sonrasında artık 2 haftada bir çağırır .
bizde iki gündür sabahları hareketliyiz
artık buyuyorlar kocaman vuruyorlar.
bizde cuma dr a gittik kızımı gördüm :) pek yüzünü dönmedi ama gelişimi iyi gidoyormuss dr umuz 9-10 gün önden gidiyor dedi 1050 gram olmuşuz .
artık yaklaştigini hissedebiliyorum her hafta 200-250 gr buyucekleemis. benim karnimds kasılma turu ağrılar olmuştu yatakta dönerken sormustum size hatta. bebek hızlı büyümeye başladığından gelişen kaslardan dokulardan fln oluyormuş şayet 5 dk arayla kasılma olursa tehlikeliymis. yaşayan varsa haberi olsun.
bir de yürüyüş yaparken hızlı yurudugumuzfe yoruldugumuzda ki kasik ağrısı da normalmis bebisin yaptığı baskıdan olurmuş sorun değil dedi .
günaydın şeker:)
maşallah sende görmüşsün bebişini
o kasık ağrısı bana yapıştı kaldı yaaa.. sol kasığım 10 gündür filan hep acıyor.
magnezyumu herhangi bi yerden alabiliyormuyuz, yoksa gebelik için farklı bi çeşidi varmı?? bilen varmı :26::26:
günaydın kızlar bizde erken kalktık kahvaltımızı yaptık havada yağışlı kaç gündür bel ağrısı çekiyorum 3 ay geçermi yaaaaaa
Ben uyuyorum güyaa ama çok sık uyanıyorum ve her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken yakalıyorum :)) paronayak oldum sola yatcam diyeee
inşaallah ama daha 3 ayım varr sen bebişe hazırlık yaptınmı ben hep 7 ayımı bekledim bişey almadım
benim de başlarda niyetim oydu ama dayanamadım. hatta hiç düşnmezken ilk odasını aldık. bakmaya gittik indirimin son günüydü 31 ekim de aldık cıktık. 7 ocak ta gelecek az kaldı çok heyecenlıyız... bayramda da istanbula gitmiştik. ordan da pek çok şey aldık kıyafet olarak. ama daha çoook alınacak şey var. özellikle hastane cantam var. hazır değil henüz. ondan rahatsızım. eşim sınava girecek 10 gün kaldı. şu sıralar izinde ve ders calısıyor sınav bi bitsin alışverişe vericez kendimizi bitsin artık çünkü ben şu an bile çok uzun süre gezemiyorum. sonlara kalmasın. anca yatişir zaten...
günaydın şeker:)
maşallah sende görmüşsün bebişini
o kasık ağrısı bana yapıştı kaldı yaaa.. sol kasığım 10 gündür filan hep acıyor.
magnezyumu herhangi bi yerden alabiliyormuyuz, yoksa gebelik için farklı bi çeşidi varmı?? bilen varmı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?