2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım demir ilacı almıyosan geceleri rahat yatmak için bi bardak ılık süt içip yat.. sola 2 saat yatmak bebek için yeterli oluyomuş.. yani bunu aslında tv izlerken bile yapabiliriz.. ve yüzüstü yatmadıkça ki fizyolojik olarak artık mümkün değil :)) bi sorun yok.. bi de ben dua ediyorum Allahım bebeğim bu gece de sana emanet diye.. melekler korurmuş onu hiç merak etme.. yeter ki sen rahat ol.. kalp atışlarımız çok önemliymiş dediğin gibi.. doğduktan sonra bile kalp atış sesi dinletilen bebekler rahatça uykuya dalıyomuş çok enteresan yaa

BERKERDEM sonunda sende Allah'ın izniyle 2 haneli rakamlar indin
darısı 9 ayı doldurmana olsun ve minik kızın sağlıkla gelsin inşallah

evet hiç bakmıyodum kaç gün kaldığına çabuk geçti sevinçten ağlıyorum artık biraz daha inanıyorum olacağına olumlu düşünüyorum yakında hazırlıklara başlıcam abisinin giyemediği bi kaç yeni ve giyilmemiş cicileri var özellikle annemin ördürdüğü çok güzel battaniye ona bile bakamıyodum becerebilsem fotosunu koyacam inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız aminnnnnnnnnnn

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler kaynattınız merak ediyorum.umarım hepiniz iyisinizdir,tabi bebişleriniz de :)
selam Sibel, nerelerdesin yaaa.. kadınlar bir araya gelirde kaynatmadan dururmu:))))
hepimiz iyi diyelim iyi olalım işte.. heyecanlar artmaya başladı.. sende ne var ne yok

özellikle uyuyamayan bebekler için ilk zamanlar babalarının kalp atışları daha net duyulduğu için! daha iyi geliyormuş. eee biz ne yapalım, memelr süt doluyken yavrucak kalp sesini duymak için özel bi çaba sarfedicek.. en iyisi ver babasına uyutsun:))))

benimki tehlikeli olduğu için bütün gün yatıyorum sol tarafıma ama geceleri uyurken nede olsa kalp atışları yavaşlıyo bende dedin gibi sabah akşam dua ediyorum ALLAHa şükrediyorum bebişim karnımda duruyo diye çokkkk şükürrrrrrrr

amin canım amin..

yılbaşından sonra hazırlıklara hızlı bi griş yaparsın inşallah.

ayrıca albümün herkese açıkmış bende baktım:)) maşallah valla göbüşün kocaman olmuş.. içindeki kızında sağlıkla hayırla gelsin Allahın izniyle

bugün hava fena( insanın içini karartıyor(
gece sıkışmışım ve o haldeyken rüya görüyormuşum.. rüyamda idrar değil resmen kan boşalıyor..o şokla bi uyandım ki, iyiki de uyanmışım yoksa altıma edecekmişim nerdeyse.. hatta azcık da kaçmış gece gece nasıl kötü oldum yaaa.. wc ye gittim ama hala kendimde değilim bakıyorum bu ne diye.. yoksa suyummu geldi diyorum..
Allah'ım hayırlı zamanda hayırlısıyla bi doğursaydık..

sağol canım o gördüğün bide 1 bçk ay önceki gobek

selam Sibel, nerelerdesin yaaa.. kadınlar bir araya gelirde kaynatmadan dururmu:))))
hepimiz iyi diyelim iyi olalım işte.. heyecanlar artmaya başladı.. sende ne var ne yok

biz de iyiyiz canım.şekerimiz sınırda çıktı o yüzden diyetisyene gittik diyet yapıyoruz 1 hafta oldu.2 hafta daha yapıcaz sonra tekrar ölçüm yapılacak bakalım işte.bir çok şeyi yiyemiyorum fenayım sorma.sonuçları yazarım hayırlısıyla bitireyim de.

benimde sınırda çıktı,(sınırım 140 dı benimde 140 çıktı) ama ben gitmedim diyetisyene filan. iç güdülerim gidipte moralini bozma dedi:))
burda MElike sağolsun listesini paylaşmıştı, ona baktım neler yeniyo,yenmiyo diye.. 10 gündür bende kısıyorum yemeklerden. ve iyi de oldu.. şeker çıkmasaydı ben kendimi kısamazdım. şimdi midemi doldurmamaya çalışıyorum.

bi şeyler yazmayalı baya bi zaman oldu arada takip etmeye geldim ama yazmaya vaktim olmadı. 1 ayı buldu sanırım umarım hepiniz iyisinizdir.
berkerdemcim seni çok merak ediyordum özellikle sana bakıp iyi oldugunu görüp içim rahatlayınca cıkıyordum. çok sükür her sey yolunda gidiyor. bak cok az kaldı. bu defa olucak sen hiç dert etme. yakında alışverişe de başlarsın. inan o kadar iyi geliyo ki...insan daha bi umutlanıyo, herseyin iyi olacağına dair inancı artıyo.

bize gelince biz iyiyiz şükür. oğlumun tekmeleriyle uyandım sabah. sizinkilerde olugu gibi benim oğlum da artık daha kuvvetli tekmeler atıyo. karnımda ayağını sürtüyo kaydığını,ayağının hareketini dışardan görebiliyoruz artık. şeker yüklemem bitti. ilkinde 143 çıktı. sınırdaydı. 100 lük yaptırdık bir hafta sonra ne fena bi şeydi. hasta oldum zaten sonrasında. 3 saat aç kalmayı bünyem kaldıramadı sanırımneyse ki 100 lükte sorun cıkmadı. rahatladık biz de . cıkıcak diye cok korkmuştum. haftaya c.tesi kontrolumuz var bakalım ne kadar büyümüş olucak paşam.

sağol canım bende kızımda çok iyiyiz ama hep yatıyorum yılbaşından sonra alış verişe başlıcam kısmetse inşallah bu sefer olacakkkk senin ve oğluşun iyi olmana sevindim benim kızımda napıyosa bazen karnımın içini acıtıyo yerim ben onun minik ayaklarınııı

minik kızın hele bi doğsun hep beraber yeriz ayaklarını annesi...
bebeklerimiz iyi olsun da gerekirse hep yatarız biz. ben de ilk 3 ayı yatarak geçirmiştim. daha öncesinde de 2 bebeğimi kaybettim senin oğlun kadar büyük değildi bebeklerim belki ama seni çok iyi anlıyorum. endişelerini hissedebiliyorum. bu defa senin için de benim için de hepimizin için de her şey güzel olacak...hissediyorum.

inşaallah ama daha 3 ayım varr sen bebişe hazırlık yaptınmı ben hep 7 ayımı bekledim bişey almadım

Maşşallah canım bebişine, 28-30 haftalardan sonra 2 hafta da bir görülüyormuş evet, bizim doktor da söyledi:)

Çok sağol canım, sen de tecrübelerini sürekli paylaştığın için:)

MAşşallah canım bebişine

Canım muz ve soda da baya karşılıyor magnezyum ihtiyacını, muz şekerli tabi az tüketmek lazım ama soda günde bir tane içebiliriz herhalde.

günaydın kızlar bizde erken kalktık kahvaltımızı yaptık havada yağışlı kaç gündür bel ağrısı çekiyorum 3 ay geçermi yaaaaaa

Ben de geceleri çok bel ağrısı çekiyorum, bundan sonra böyle olcak galiba.

Ben uyuyorum güyaa ama çok sık uyanıyorum ve her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken yakalıyorum :)) paronayak oldum sola yatcam diyeee

Canım sola yatmasan da o kadar problem olmaz, sola yatmak daha faydalı ama diğerleri de zararlı değil o kadar. sürekli sola yatamazsın zaten ağrır bir yerlerin, vücut kendini toparlıyordur arada öbür yanlara dönüp:) Dolaşım için sola yatmak çok iyi ama onu tv izlerken falan da yapabiliriz:)

inşaallah ama daha 3 ayım varr sen bebişe hazırlık yaptınmı ben hep 7 ayımı bekledim bişey almadım

benim de başlarda niyetim oydu ama dayanamadım. hatta hiç düşnmezken ilk odasını aldık. bakmaya gittik indirimin son günüydü 31 ekim de aldık cıktık. 7 ocak ta gelecek az kaldı çok heyecenlıyız... bayramda da istanbula gitmiştik. ordan da pek çok şey aldık kıyafet olarak. ama daha çoook alınacak şey var. özellikle hastane cantam var. hazır değil henüz. ondan rahatsızım. eşim sınava girecek 10 gün kaldı. şu sıralar izinde ve ders calısıyor sınav bi bitsin alışverişe vericez kendimizi bitsin artık çünkü ben şu an bile çok uzun süre gezemiyorum. sonlara kalmasın. anca yatişir zaten...

kızlar benim sağ kaburgam artık iyice fena oldu 2 aydır falan acıyordu. ama şimdi çok daha kötü kırık falan gibi, ağrısını tarif bile edemem. mahvediyo beni sanki orda bi bıçak saplı gibi... yaklaşık 8-9 kilo aldım. vücüdüm da pek yok ama karnım çok sivri. top yutmuş gibiyim. ondan sanırım. sadece sağ tarafın acıması ve ağrıması da ilginç geliyor. bi çözümü var mı varsa bilen paylaşsın lütfen...

Son düzenleme:

istanbulda çeşit çok ama burda fazla seçenek yok artık bende yakında başlıcam en önce hastane çantası hazırlamak lazım azönce 2011 aralık annelerine baktım çok güzel gecelik ler almışlar

canim mg neyde var bilmiyorum ama topicte kullanan ark.lar vardı bana yazmadı dr normal diyor yürüyünce ve iş yapınca fln oluyor zaten . dinlene dinlene yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…