2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aklıma geldi imkanım yetmediği için yatağın altında yer var gardolaptki eşyaları oraya koyabilirim daha beşik alınacak bebişe hiçbişey almadım eksikleri çokk

bizde beşik alcaz bu ay sonu kanz marka baktım 185 lira park yatak alcam kullanışlı hem gerekirse yanımıza alırız diyee
kanzınkileri beyendim güzeller gidip baktımm
arabayıda ordan alcam hafif ama kışlık araba alıcam yazlıklar iyide kışın korunaklı değill kışlıklar yazında güneşten korur
yatabilen çok ağır olmayan araba alıcamm kanza bakıcam chiccoda olur artık karşılaştırırım arabasıda beşikte ikincidede kullanılabilecek gibi olmalıı

benimde aklıma geldi imkanım yetmediği için yatağın altında yer var gardolaptki eşyaları oraya koyabilirim daha beşik alınacak bebişe hiçbişey almadım eksikleri çokk

canım benim de bir şeyim yok şimdilik eşim erken diyor..bir kaç kıyafet zıbın o kadar.. alınacakalrı düşünüyorum da bonyosunda yatağına pişik kremine herrşeyini almak lazım..geçen hafta günüm vardı.sırf elime para geçsin diye girdim güne de... çok şükür elime para geçti ocak sonu gibi almaya başlıyacam o para ile oğluma bir şeyler inş
sence geç kalmayız değil mi

kullandığımız şeyleri dolaplarda durur küçük gelen kullanılmayan şeyler hurçlanıp kaldırılır baza içine filan
bende çok düşündüm şifonyer sonra dolabına baktım epey uzun çft kapılı altta iki çekmecesi varr
bende dolap rafının tekini çıkarttım verdim kayınpedere aynı ölçüde 2 tane daha yaptırıcam belkide 1 tane daha eklerim
ne kadar raflı olursa o kadar yer olur zaten onların kıyafetleri ne kadarcıkki uzun yere gerek yokk raflı yerler yeter ancak büyüyünce gerekirr o zamana zaten genç odası filan alınır veya baktın olmuyo rafları çıkartırsınn
aama kitaplık alıcam şimdilik oyuncaklar vs.. konur ilerde kitaplığı olur sonra evdede kullanılabilir sıkı bi edebiyat aşığı olarak çok kitabım romanım varr olmadı benim işime yarar

bende ocak ayında alış verişe başlıcaktım ama şubatta almaya başlıcam bu gidişleee zorlanıcam ama koca karnımlaaa

Kızlar edibe 85 isimli arkadaş şu linklte paylaşmış, bize de lazım olur diye kopyaladım. Hastane çantası için gerekenler.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...du/485733-namik-erdem-im-uslu-uslu-dogdu.html

namık erdem im doguma giderken....
normal dogum için hastane ve öncesi sonrasında işinize yarayacak tüyolar...
aniden suyumun gelmesi ile 38 + 2 de gece yarısı hastaneye gittik 2 gün yatışlı bir normal doğum maceram oldu ...
gelin size neler yanınızda bulundurmanız gerekli onları yazayım..
1..anne valizi..ufak bir valiz veya canta yeterli..
2..hastaneye giderken giyeceğiniz alt üst normal gündelik kıyafetiniz hazır bulunsun bi kösede..
3..hastaneye adım atar atmaz rahat bir terlik lütfen..
4..tabi giderken üşümemek için kaban ya da manto..
5..taa hastane cıkısı için gayet normal ve rahatından bir adet kıyafet..normal dogum oldugu için eski kıyafetlerinizden özgürce seçip valizin en alt kısmına koyun..
6..ha bu arada tüm takı ve tokaları cıkarıp gidin olur mu..hemsireler hemen cıkartıyor..ben o telaşla altın kolyemi hastanede kaybetmişim..
7..terlikleri giydik..ebe gelip mavi bir arkadan baglamalı kumas giydiriyor bekleme sürecinde ..o yüzden rahat olun..güzel ve mis gibi geceliklerimiz batmayacak..
8..lavman yapıldı.ebeler saat bası muayeneye geliyor alttan..hadi o zaman en rahat ve sonrasında atılacak çöp olacak içimiz gitmeyecek 2 kilot alalım yanımıza doya doya kirletelim..
9..kagıt rulo havlular..suni sancıda aglıyoruz çünkü..gözyaslarımızı ancak o siler..
10..2 gün için 5 adet en büyügünden 5 adet normal zamanda kullandıgınız kadın pedi..yeter de artar bile..
11..anne doguma gitti geldi..hadi cicileri giy diyorlar..aman haa giyeceginiz kıyafetiniz kan olacak..o yüzden cok kıymetli olmayan bir gecelik giymekte fayda var..bu asamada yeniden atmaktan cekinmeyeceginiz eski kilotlarınızdan 2 tane giyin gitsin..çünkü baticon ve kanamadan zaten rezil rüsva oluyorlar..doktor gelip yara ve dikişleri inceledigi için yatak ta bile hala koruyucu pet oluyor..yani paaklı giyinmeye devam..
12..konuklar geliyor hastaneye..o zaman güzel bir gecelik bulundurmakta fayda var..üzerine sabahlık.
13..belinizi hafif saran korse türü bir kiloda bile izin var..biraz daha temiz bir kiloda gecebiliriz cıkıs günü..
14..2 adet gecelikle uyumlu corap..
15..bebek şekerleri bi kösede beklesin..
16..bebek çantası...
17..2 adet hastane çıkısı yeterli canlar..ama tam takım olsun..üzerine yapıveriyo bebişler pipiyi serbest bulunca..
18..4 adet 1 numara bebek bezi..
19..pişik önleyici krem..daha ciltleri yok ki kuzuların..
20..alt değiştirirken ıslak mendil ve kuru bir klasik mendil..aman bebişlerin altını nemli baglamayalım..pişik onları cıldırtır..
21..hastane çıkısı için port bebe ya da kundak..
bu kadar aklıma gelenler..daha varsa ekleyebilirsiniz..
normal dogumda sütünüz gelir..ısrarla verin..biberon ve hazır mama almayın bile derim..çaresiz kalın ısrarla verin..bi aldı mı geliyo zaten..

güle güle kullan canım merak ettim fotoları bekliyorummmmm
O kadar çok yorulmuşum ki uzandım kaldım valla,belim bacaklarım çok feci ağrıyor artık yarın çeker eklerim canım.
Güle güle kullan canım, ben de doğum sornası korse almak istiyorum ama hangi marka alsam, hangi beden alsam bilemedim:S

Valla Lachesis'çim bana tezgahtar önerdi bayanlar bundan alıyor diye likralı birşey xlarge beden bütün göbüşü kaplıyor.Ama denemeden karar vermek çok zor.İnsan hangisiyle rahat edeceğini kestiremiyor.

bende park yatak alcam kanz marka kaliteli fiyatıda uygun bende çıkamadım için netten araştırdım fiyatlar 120 den başlıyo ama beşik içinde yataklamı satılıyo onu anlamadım

bende ocak ayında alış verişe başlıcaktım ama şubatta almaya başlıcam bu gidişleee zorlanıcam ama koca karnımlaaa

hepimizn bir planı var bakalım ben korkuyorum iyice geç kalırsam koca göbekle kalkamam yerimden diye.. eşimin işleri de çok yoğun ve düzensiz her an iş çıkabiliiyor.. onsuz da dışarı çıkamıyorum arabistandayım sonuçta gezip tozamıyor kadınlar türkiyedeki gibi.. off iyice bunaldımm burada da...

Çok güzel anlatmış tşkler cnm paylaştığın için,bir de sezeryanla doğum yapan anniş bakim ben :)

kızlarr ben aceleciyimm çokta hevesliyim bebek odama koltuk koydumm salondaki oturma odamın koltuğu fazla geliyodu onu bebek odama koydum sildimm
4 aylıkken perdesini taktım dolabını temizledim havalandırdımm hazırladımmm aldıklarımı yerleştirdimm
ben gezerek bakarak almayı seviyorumm
tüm bebek mağazalarını gezip en sevimli kıyafetleri almak istiyorum
bazen gezmekten yoruluyorummm
geçen bücürükte yüzde 50 indirim vardı tulumlarda 3-6 aylık 2 tane aldımm onlarada ihtiyaç var diye
penye alıyorum o aylarr yaz başı olacak diyee
son aylara kalırsam zor olur diye birde bu hafta 27 bitiyo 28 olcam aslında çokta kalmadı sezeryan olursam zaten beklenen tarihten önce oluyo belkide şubat olucakk
hazır vakit varken ve rahatken gezip tozup alışveriş yapmak üzerine denize karşı oturup bişeyler içip dinlenmek aldıklarıma bakıp incelemek sonrada eve yavaş yavaş kulaklıkla müzik dinleye dinleye yürümek kadar güzeli yokk benim içinn

tamam canım sonra görürüz artık

ilk doğumum aklıma geldi inşaallah bu seferki zamanında olacak ama suni sancıya hayırrrrrrrrrr

bende düşüne düşüne nerden başlıcam neresinden çıkcam hayırlısıyla olsunda bebişlerimizzzz

bende düşüne düşüne nerden başlıcam neresinden çıkcam hayırlısıyla olsunda bebişlerimizzzz

Hiç dert etmeyin kızlar,çoğu şeyi internetten alıverdik zaten,yatmanız engel değil .Seçin beğenin hem daha zaman var fiyat olarak da uygununu kıyaslayarak alıverirsiniz.Sağlıklı olsunlar da hepsi olur.

sıte cokmu karısık banamı ogle gelıyor

Günaydın kızlarrr...

Sakin bi pazar günü, tekmeleri saymazsak :))
Dün kontrolümüz vardı, kızımızı gördük çok şükür herşey yolunda.. 1170 gr olmuşuz ve kilo boy ve su yolundaymış :)) Şeker için tekrar açlık tokluk alcaktı ama herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktor amcası.. bundan sonra iki haftada bir görüşelim dedi biraz panik olduk tabii :)) galiba doğum yaklaşıyooo

evettt artık öyleee benimde 27 bitti 28 e girdim çarşamba günü filan gidecem doktoraa artık sık çağıracaklarr
eskiden ayda bir giderdikk vakit gelmezdi şimdiyse artıkk devamlı kontroldeyizz

evettt artık öyleee benimde 27 bitti 28 e girdim çarşamba günü filan gidecem doktoraa artık sık çağıracaklarr
eskiden ayda bir giderdikk vakit gelmezdi şimdiyse artıkk devamlı kontroldeyizz

Evet ayda birken zaman geçmek bilmiyodu çok merak ediyodum bi an önce sıklaşsa kontroller diyodum ama doktor birden artık iki haftada bir görüşelim diyince panik oldum :))

Evet ayda birken zaman geçmek bilmiyodu çok merak ediyodum bi an önce sıklaşsa kontroller diyodum ama doktor birden artık iki haftada bir görüşelim diyince panik oldum :))

heleki gebelik rahat geçiyosa insan hiç anlamıyoo sürekli geziyoruz tozuyoruz ayakta ev işii yemek filann vakit geçiveriyo hiç anlamıyoruzz

ben BABYHOPE almıştım kızımın arabasını.. çokda memnun kaldım. tabi biraz ağır ama öyle taşınmıycak gibi değil. bi elimde araba bi elimde kızım inebiliyorduk. yazlık kışlık demişsin, ben onların ayrı ayrı olduğunu sanmıyorum.. o birazda özelliklerine bağlı..
bizim aldığımız oturma, yarı ve tam yatma olarak 3 aşamalı, şeffaf kalın bi yağmurluğu ve soğuklarda bebeğin ayakları üşümesin diye koruyucu bi böyle geçmeli tulum gibi bişeyi var. bu koruyucu soğuk havalarda süper oluyor, bebeği yatırıyosun onuda geçiriyosun mışıl mışıl uyuyor:)
Çok güzel anlatmış sağolsun, sende paylaştığın için teşekkürler..
bende söylemeyi unuttum valla, evet arkadaşlar peçete olsun, kağıt havlu olsun çok ama çok lazım oluyor. siz doğuma giderken çantanıza 1 paket peçete koyun mutlaka, gelenlerdende SU ve bardak isteyin.

günaydın melikecim, maşallah kuzucuğuna..
ben daha randevu almadım.. salı günü kaynana kayınbaba geliyo, onlar burdayken gidiyim diyorum bende.
ayyy ben bile heyecanlanıyorum artık varya.. sanki ilk doğumum olucak gibi.
zorunlu sezaryen olucamya, dün bayağı araştırdım spinalmi epiduralmi diye.. epiduralde karar kıldım.. spinalde ben baş ağrısını çok yaşadım. bu kezde bunu deneyeyim:))
dediğin gibi doğum yaklaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…