2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

LACHESİS canım soda içiyorum ama hergün değil.. bide hergün içmeyi deneyeyim, sağolasın.

şekercim hoşgeldin, bu kaburga ağrısının kesin çözümü yok gibi. ama fazla ayakta durmak ve oturmak iyice fenalaştırıyor. birde sağına çok yatarsan iyice acıyor(
ben yaşadım ve yine yaşıyorum, sadece sağ kaburgam ve dediğin gibi sanki bi bıçak saplı duruyor orda. en iyi hafifletme şekli dinlenmek.
ben biri geliceği zaman yemekdi ev işiydi yoruluyorum ve o gün kaburga ağrım tavan yapıyo.. ama normal günlerde iyiyim çok şükür.
dün gece sağ tarafımda bi kaç saat yatmışım sanırım uyandığımda kaburgam batıyordu

canim mg neyde var bilmiyorum ama topicte kullanan ark.lar vardı bana yazmadı dr normal diyor yürüyünce ve iş yapınca fln oluyor zaten . dinlene dinlene yürüyorum

yasmincim yürüyünce filan ağrısa tamam diycemde, normalde de var..oturup kalkarken filan batıyor. ayak bileklerim şişmeye başladı diye ayaklarımı kanepeye uzatıp öyle oturuyorum ama yinede acıyor.. ben en yakın zamanda bi görüneyim doktora.:26:

istanbulda çeşit çok ama burda fazla seçenek yok artık bende yakında başlıcam en önce hastane çantası hazırlamak lazım azönce 2011 aralık annelerine baktım çok güzel gecelik ler almışlar

evet istanbul bu anlamda bi derya... firsat bu firsat gitmişken alalım dedik çok beğendiğimiz şeyleri aldık. aklımızda kalacak olanları. çünkü bi de onları izmir e taşıması var... eşime yine gidelim diyorum ailesi orda hem ama burdan alırız gerek yok diyor. artık kemeraltını fethederiz bi

evet aynen dediğin gibi yorulunca tavan yapıyo ve tek taraflı. bende de dün misafir vardı. bugunkü ondandır belki ama okulda da yorulduğum için diğer günlerde de oluyo bazen. benim sola yatınca da sağ taraf kötü oluyo. bazen yatarak dinlenmek bile iyi gelmiyo ne yapıcağımı şaştım valla...:26:

slm annişler herkese iyi pazarlar..en sevmediğim gün pazar nedense sevgili kocişle dışarda yaptık kahvaltımızı şimdi beni eve bıraktı gitti işi var hıhh yoldaykende kaynanatör aradı cinemaya gidiceklermiş bugün fulya yada bilet alalım mı demiş..banada soruyo benimki gitcenmi fulya yok diyorum tamam alın bende akşam maça gitcem zaten demezmi sonrada ne var işte bi adım atıyo sana senin cinemaya gitmeyi sevdini biliyo çağarıyo işte..ama ben seninle gitcektim dedim offff napalım kaynanatörle gitcez cinemaya

bendede ağrı oluyo bacaklarım kalça kemiğim falan magnezyum kullanıyorum magvital adı suda eritiliyo..düzenli içince geçiyo ağrılar bırakınca başlıyo yine..doktor bana maden suyuda iç demişti..

selam kızlar gerçi kimsecikler yok ama geçmişi okudum hemencecik yazayım dedim...

dr gittik sabah ilk hamiş bendim kimse yoktu o yüzden dr uzun uzun baktı rabbime şükür herşey cok ii dedi dr suyu gelişimi kan akışı

tabi artık bebiş doğum pozisyonu almış ve yüzünü dayadığı için net göremedik ama sağolsun dr cok uğraştı ve pıtırcığımı gördüm...ayaklarınıda gördüm minik ayak parmaklarınıda ellemek istiyorum artıkkkkkkkkkkk bebeğimi

sonra eşimle kahvaltıya gittik sonra eve geldik .bursada hava kapalı zaten evde dinleniyoruz bizden haberler böyle...he birde 2 adet loğusa tacı aldım kırmızı 1 adet mavi 1 adette tüylü kırmızı yan toka ama cok cixler....

canım çok şükür her şey yolundaymış
az kaldı dokuncaksın minik papalarına :))
Allahım sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
lohusa tacınıda bir ara çek fotosunu koy görelim

maşallah IŞILcım zorda olsa görmüşsün yavru kuşunu..

taçlarında hayırlı olsun, güle güle tak:)

iclalcim geçmiş olsun... kontrollerini ihmal etme. eğer böyle birşey varsa doğuma kadar bebekteki bu böbrek sorunu geçebiliyormuş. istersen başka doktorlarada danış sana bunu anlatsınlar...

benim oğlumada kalbi delik olabilir demişlerdi.doğunca ilk işimiz doktora gitmek oldu.çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.içini ferah tut.

arkadaşlar çok sağolun ben de pozitif düşünmek istiyorum yazdıklarınız moral oldu. şimdi dua ediyorum böyle bir şey olmasın diye. zaten şüphe kesin söyleyemezler. kendi dr.um da bunu çok görüyoruz doğuma kadar yok olabiliyor dedi ama işte insanın aklındaki şüphe canını sıkıyor. dua edip bekliycez. sağolun arkadaşlar.

Evet az kaldı...Bugün kız kardeşim boşandı moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutyorum kendimi saatlerdir.Niye böyle oluyo yaaa

canım hakkında hayırlısı olsun zor bir olay ve karar ama birlikte olup mutsuz olmaktan iyidir. Allah yardımcısı olsun bundan sonra ii kimselerle karşılaştırsın inş.

beni de eklesenize tabloya
15 mart erkekk bebek

canım çok şükür her şey yolundaymış
az kaldı dokuncaksın minik papalarına :))
Allahım sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
lohusa tacınıda bir ara çek fotosunu koy görelim

maşallah IŞILcım zorda olsa görmüşsün yavru kuşunu..

taçlarında hayırlı olsun, güle güle tak:)

teşekkürederim arkadaşlar rabbim hepimizin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş...

evettt polyannacımmm benide ekler misin cinsiyetini söylemiştimm
erkek konyaa 25 yaşş
pek az yazınca arada kaynamış benim mesaj demek kii

aynı ağrıyı bende yaşadım geçen hafta, oturdum geçmedi uzandım geçmedi bir iki gün sürdü sonra geçti tamamen.. fakat şunu farkettim ki sürekli bir ağrı değildi ve bebişciğim tam o ağrının olduğu kısıma daha çok gidiyordu.. büyük ihtimalle ondan kaynaklı bir ağrı..

birde sizlere genital bölge için ağda konusunu sormuştum. benim gibi epilatör cihazı kullanan arkadaşlar varsa belki onlara yardımcı olabilirim.. son zamanlarda epilatör cihazıyla yapmak çok acı veriyordu. jiletede geçmek istemiyordum. araştırınca hazır ağda bantlarını tavsiye edenler oldu. yalnız her marka iyi değilmiş. Veet en iyisiymiş. veet in içinde 10 tane olan (hassas ciltler için) paketinden aldım. ve çok memnun kaldım. ki daha önce denemiş ve normal ağdayı yapamamıştım.

ben evelsi hafta normal ağdayla yaptımm ve çok ilginçtirki hiç acı hissetmedim
hamile değilken daha acıyodu bende hayret ettimm
ama son ayy tavsiyeni denicemmm sağol canım

kızlar ben alt bölgeyi göremiyorum bile ağda yapmayı isterdim fakat jiletle zor alıyorum şuan.geçen bakmadan aldım kanattım bundan sonra küçük ayna koycam banyoya:)) maşallah size

Son düzenleme:

kızlar ben alt bölgeyi göremiyorum bile ağda yapmayı isterdim fakat jiletle zor alıyorum şuan.geçen bakmadan aldım kanattım bundan sonra küçük ayna koycam banyoya:)) maşallah size

canım bende aynaya bakarak alıyorumm yoksa olmuyo
jilet bi keere kullandım dediğin gibi göremedim kanattım
jilett daha tehl,keli geldi bana görmediğimdenn

dönem dönem olan bi ağrıydı ama bu sefer daha uzun ve devamlı olmaya başladı. benim bebeğimin de ayakları oralarda. pıt pıtlar hep ordan geliyo ultrasonda da genelde öyle cıkıyo zaten. belki ondandır dediğin gibi

Herkese iyi akşamlar;

Biz geldik oğluşumla On günlük Ankara gezisi bize çok iyi geldi, anneannemizin ameliyatı da çok şükür iyi geçti.... Bizden yana herşey yolunda, inşaAllah burada da her şey yolundadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…