2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nbr cnm hani cicilerin bakıp duruyorum ekledinmi diye lakin yok

bu arada kapı süsünü yaptınmı ben şu keçe kumaş olanlara bakıyorum 90 tl

nbr cnm hani cicilerin bakıp duruyorum ekledinmi diye lakin yok

bu arada kapı süsünü yaptınmı ben şu keçe kumaş olanlara bakıyorum 90 tl

Yeni oturduk böcümle,bebiş odasındakileri aşağıdaki odaya taşıdık çoookk yoruldukk çokk.Yukarıdaki dolabı henüz taşımadık bile offf ne kadar zormuş yaf.Kapı süsü için keçeleri aldım ama bizim kuzunun ismi tam belli olmadı için harfleri henüzz kesmedim ama keçeler süper ve gayet uygun yarım metresi 3 lira.Cicilere gelince dur çekeyim de ekliyeyim

artık yavaş yavaş güneşcim inan cok zor oluyo bir anda yapmak son aya bırakıcak arkadaşları tebrik ediyorum....

bu arada bende beğendiğim ve bizimde yapabileceğimiz şekerleri ekliycem fikir olsun diye...

Bu da pebmiş sabahlığın içine aldığım pembiş gecelik,tekir bekir alınca renkleri tutturmak çok zor oldu maalesef.Daginin geceliği bu biliyorsundur zaten.Sadece bunun satenin rengiyle uydu bizim sabahlıktaki satenin rengi mecburen aldım ama deneyince iyiki almışım dedim çok rahatEmzirmek kolay olacak sanırım bununla.

Eklentiler

• $181220114011.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 40

ikiside cok güzel olmuş cnm zaten daha alma yeter hastaneden çıkınca evde eşofman falanda giyeriz nede olsa ...bu arada keçeleri nerden aldın bende şu kundaklı bebek varya onu yapmak istiyorum ama yapabilirmiyimki....

artık yavaş yavaş güneşcim inan cok zor oluyo bir anda yapmak son aya bırakıcak arkadaşları tebrik ediyorum....

bu arada bende beğendiğim ve bizimde yapabileceğimiz şekerleri ekliycem fikir olsun diye...
Vallahi dediğin gibi çok zorlanıyorum çok,Allah hepimize kolaylık versin .

Çok güzellermiş kavanozdakileri beğendim.Ben de çalar saatli bir model var onu alayım demiştim 50 tane ama çok masraflı olacak onun yerine kuzuya sepet alma düşüncesindeyim birtane beğendim.Çünkü benim beğendiğim modelim bir tanesi 4 tl ühühühü 200 lira onlar sepeti de tutsa 30 oldu mu sana 230Bu kavanozdakilerin tanesi ne kadarmış Işıl'cım?

ikiside cok güzel olmuş cnm zaten daha alma yeter hastaneden çıkınca evde eşofman falanda giyeriz nede olsa ...bu arada keçeleri nerden aldın bende şu kundaklı bebek varya onu yapmak istiyorum ama yapabilirmiyimki....

Gecelik iki tane olsun diip duruyorlar alsam alsam bi gecelik daha alırım vallahi fenalık geldi.
Bizim bir tanıdık senin beğendiğin kundaklardan yapmıştı,keçeyi Ulu Caminin havuzlu bahçesi var ya hemen orada bir pasaj var aşağıya iniyorsun merdivenlerden oradan aldım.Ben kalınını aldım inceleri de var onlar daha uygundu.Harf yapacağım için kalınından aldım katlanmasın diye.Birkaç tane dükkan var pasajda,keçeyi aldığım dükkanın karşısından da puantiyeli kurdelalar aldım ,beyaz olan çıtçıtlı bodyleri kurdela ile süslicem bakalım becerebilirsem

Son düzenleme:

bilmiyorum cnm görsellerden beğendiklerimi ekledim ama böle kavaoz bulursun bence netten araştır içine şeker koy birde renkli kurdeleler yada tüylerle süsle tamamdır işte....
sen keçeyi nerden aldın.....?

çok beğendim... bende şekerlerimi kendim elcağızımla yapmak istiyorum fakat karar vermek lazım. nasipse haftasonu istanbula gidicem haftasonu. karar verip malzemeyi almalı ordan. çünkü küçük bir ilçede oturuyorum buralrdan yapıcam dediğmde bulamam.. nerden buldun bu modelleri? bende bakmak isterim başka neler var diye?

çok doğru... ben de bakıyorum bi kaç aydır. bunu çok beğendim ama kızlar için... bi taraftan bakıyorum bi taraftan da son kalsın diyorum sonra baska bi şey beğenirim falan kötü olur...

O hep oluyor banaİllaki değişik birşeyler çıkıyor ama yine de hızlı olmak lazım,hareketler iyice yavaşladı son aylara girdik sayılır

çok beğendim. kırmızıyı çok severim. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:)) çorabı ben unutmuştum bak..güle güle kullan. bende tek tek topluyorum inşallah senin gibi tamamlayabilirim...

Dimi ama 3 kuruş fazla olsun kırmısı olsunTşk ederim,takım almak daha rahat aslında ama illa uğraşıcam ben de senin gibi,Hemen alınınca kıymeti olmuo sanki.Bu göbüşle süründük resmen dün çarşında neyse az kaldıŞimdi yemek hazırlayalım kuzunun karnı doysun.Öptük hepiinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…