- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.621
Bu kırmızı sabahlığın içine aldığım pijamam ve çobaplarım:)
Bu da pebmiş sabahlığın içine aldığım pembiş gecelik,tekir bekir alınca renkleri tutturmak çok zor oldu maalesef.Daginin geceliği bu biliyorsundur zaten.Sadece bunun satenin rengiyle uydu bizim sabahlıktaki satenin rengi mecburen aldım ama deneyince iyiki almışım dedim çok rahatEmzirmek kolay olacak sanırım bununla.
KIZLAR hastanedenn geldik. oğluşumu gördüm çok şükür. dr um herşey normal dedi.
gelişmesi de iyiimiş tosunumun..sizin çizelgelerdeki takviminiz SAT ınıza göre mi yoksa USG sonuçların ıza göre mii. yani mesela bizim doğumtarihimiz SON ADETE GÖRE 31 mart iken USG ye göre 20 mart. hangisini doğum tarihi olarak alacaz..?
bir de dr um hergün göğsünün ucunu zeyt,in yağı ile ovala dedi. hatta göterdi nasıl yapmam gerekitiğini size böyle bir şey dedi mi dr unuz?
gelişmesi de iyiimiş tosunumun..sizin çizelgelerdeki takviminiz SAT ınıza göre mi yoksa USG sonuçların ıza göre mii. yani mesela bizim doğumtarihimiz SON ADETE GÖRE 31 mart iken USG ye göre 20 mart. hangisini doğum tarihi olarak alacaz..?
bir de dr um hergün göğsünün ucunu zeyt,in yağı ile ovala dedi. hatta göterdi nasıl yapmam gerekitiğini size böyle bir şey dedi mi dr unuz?
çatlak içinmi sür dedi acaba
canım göğüs ucu çatlakları için dedi...
teşkkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için...özlüyorum bebeğimi yaaa. bir de hazırlıklara başlamaktan da korkuyorum. biliyorsunuz benim gebeliğim başından beri bir korku sıkıntı peşimi bırakmamıştı. şimdi bakıyorum da maşAllah siz başladınız bitmek bile üzre hazırlığınız. ben de başlamak istiyorum bir yerden
Ben de çatlak kremi kullanıyorum ama son aylarda göbüş dahil göğüslere de zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum nolur nolmaz sonuçta kimyasal içeren kremler kullanıyoruz.Bu arada benim de sata göre çizelgem.KIZLAR hastanedenn geldik. oğluşumu gördüm çok şükür. dr um herşey normal dedi.
Tşk ederim canım Bursa'dayım ben Çetik mağzaları vardır oradan aldım pijamayı,sabahlığı önceden aldım uydurmak için biraz kazık yedim ama çok beğenerek aldım,yürümekten de bi hal olduğum için böcüm de alalım bitsin bu eziyet dedi 90 tl ye aldıkpijamalrın çok güzel cnm özellikle kırmızıyı çok beğendim nerden ne kadara aldın güle güle giyersin inşş....
gözün aydın cnm göğüs ucuyla ilgili henüz bişey söylemedi dr um bu cuma gideceğim bakalım belki o zmn söyler.çizelgemide ben sata göre ayarladım
Çok mersi pollycimm,ben de çok beğenerek aldımKeçe
keçe soran kimdi IŞIL senmiydin canım?? bunu tuhafiyelerde de bulabilirsin galiba.. 1 pakette 3 ayrı renk varmış.
Ayrıca GÜNEŞ canım aldıklarını güle güle giy, çorapda bi harika hani:))
LİMONLU KEK gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel.benim çizelde sata göre.. diğer türlü her defasında farklı çıkıyor diye en garantisi sat yaptım:) ama kalan günüm sezeryana göre. 2-3 günde fazla.
ahh bu korkular... bu sabah yine ağlıyordum. herkesin bebeği bam güm vuruyomuş benimki hiç vurmuyor. sadece dönüşleri belli arada da hıçkırık tutuyor sanrım periyodik olarak karnım kalkıp iniyor... sanırım kucağıma alana kadar böyle devam edicek. bi sağ salim doğsun kurban kesicem valla....bu 3 ay zorlu geçicek gerçekten....
bende daha başlamadım ama artık başlamak lazım allah korusun erken doğum falan olursa dımdızlak kalmak var ortada.. bu hafta sonu ıvırını zıvırını alıcam. ocak ayı sonunda da mobilyasını nasipse...
ahh bu korkular... bu sabah yine ağlıyordum. herkesin bebeği bam güm vuruyomuş benimki hiç vurmuyor. sadece dönüşleri belli arada da hıçkırık tutuyor sanrım periyodik olarak karnım kalkıp iniyor... sanırım kucağıma alana kadar böyle devam edicek. bi sağ salim doğsun kurban kesicem valla....bu 3 ay zorlu geçicek gerçekten....
bende daha başlamadım ama artık başlamak lazım allah korusun erken doğum falan olursa dımdızlak kalmak var ortada.. bu hafta sonu ıvırını zıvırını alıcam. ocak ayı sonunda da mobilyasını nasipse...
Selam arkadaşlar;
bebek şekerlerinden bahsedilmiş, benim bebek şekerlerimi babamın asker arkadaşının hanımı hediye yapacaktı, Ankarada suluhanda dükkanları var, annemle çarşamba günü gittik, ama onlarda dükkanlarını boşaltıyorlarmış, dükkanda malzeme kalmamış, yan dükkanda tanıdıklarının dükkanına götürdüler ve 50 bebek şekeri(magnetli) ve bebek arabalı sepeti, hemde onlar yapacaklar 80 tlye geldi.... Çokta güzel olacak inşaAllah, 20 ocakta alacaz... bu arada anafartalar çarşısından da lohusa pijama takımımı ve sabahlığımıda aldım, lohusa shopta beğendiğimden daha güzel ve daha uyguna geldi... hemde lohusa shoptakinın kumaşı konusunda kafam karışıktı, bunu en azından elimle dokunarak, kumaşını bilerek aldım...
canım şekerlerin çok uyguna gelmiş gerçekten ben de düğün davetiyeleirm için ulusa gitmiştim...bu arada anneannnenin ameliyati da çok şükür iyi geçmiş..rabbim en yakın zamanda eski sağlığına tekrar gelmeyi nasip etsin canım
Allah razı olsun...Çok şükür ameliyat iyi geçti, Rahim kanseri, Rahimi tamamen alındı. ama kalpte olduğu için ameliyatta kalbinin durma riski vardı.... ameliyat 6 saat sürdü..... az önce annemle konuştum, anneannemin başında refakatçı kalıyor....çok şükür iyiymş
Bu kırmızı sabahlığın içine aldığım pijamam ve çobaplarım:)
pijamaların güzelmiş canım açmadan çekmişin modeli tam belli olmuyo ama çok hoş güle güle giy
Allah razı olsun...Çok şükür ameliyat iyi geçti, Rahim kanseri, Rahimi tamamen alındı. ama kalpte olduğu için ameliyatta kalbinin durma riski vardı.... ameliyat 6 saat sürdü..... az önce annemle konuştum, anneannemin başında refakatçı kalıyor....çok şükür iyiymş
Tşk ederimAltı düz siyah üstüde bu şekilde.
Tşk ederimAltı düz siyah üstüde bu şekilde.
çok güzelmiş gerçekten. güle güle giy
valla olayı çoraplar bitirmişşşş çok sexi pijamanda çok güzelmiş gerçekten giyince dahada güzel durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?