- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.641
prensesimm canım aldıklarının hepsi çok güzel
sağlıklı güzel günlerde giy
aldıklarımı listeledim bu akşam. new born, 0-3 ay, 0-6 falan diye gruplandırıp yazdım ve ihtiyaç listesi oluşturdum bu sayede. ne zamandır aklımdaydı. bu güne kısmetmiş. baya bi alncak şey varmış daha yaaaaa.
oğlumuncicilerinin fotolarını çektim (sonunda...) ciciler topiğine koydum.
Uyuyamıyorum,uyusam 3-4 gibi uyuyorum. Aranızda benim gibi uyku problemi yaşayan var mı??
Erken yatsamda uyuyamıyorum, diyelim ki kazara 12 gibi uyudum,max 3 saat sonra cin gibi kalkıyorum.Dön o tarafa dön bu tarafa saatler geçmiıyo,sabah olmuyoooben de geç yatıyorum canım ama geç de kalkıyorum. uyanmam 2 yi buluyor açıkcası eşimin işinden dolayı düzensizim ben ama tam 8 saat uyurum..kaç saat uyuyorsun??
Erken yatsamda uyuyamıyorum, diyelim ki kazara 12 gibi uyudum,max 3 saat sonra cin gibi kalkıyorum.Dön o tarafa dön bu tarafa saatler geçmiıyo,sabah olmuyooo(
canım öncelikle bi şeyler aldıysan onları gruplandırıp yazarak başla newborn(yenidoğan), 0-3 ay şunlar, 3-6 ay bunlar var, battaniye şu kadar eldiven-şapka bu kadar gibi. ben öyle yazdım önce. çok karısık almıştım çünkü cok da iyi oldu onları yazınca ihtiyaç listeleri yayınlayanlar olmuştu bi kenarda saklıyordum, onlardan kendime uygun olanları yazdım.canım ne zamandır benim de aklımda adam akıllı bir liste yapayım diyordum..şu listeni paylaşırmısın ben de yapmaya başlayacam ama nerden başlayayım bilemedim
bende dün garip şeyler vardı yaaaşırı halsizlik, tansiyonumda oynamalar, hafiften karın burmaları filan.. derken gece yattım feci bi ağrıyla uyandım. içim resmen gaz doluydu ve çok fena sancı yapıyordu.. ilk kez böyle oldum ve çok korktum. sancı doğum sancısı gibi periyodik geliyodu ama tabi mide kısmımda:) gece gece kalkıp maden suyu içtim de şükürler olsun rahatladım.
hepinize günaydın,
SEFYnin de dediği gibi Hülya izne ayrılınca günaydın mesajları gelmez oldu:) olsun o rahat ve sağlıklı olsunda.
bende dün garip şeyler vardı yaaaşırı halsizlik, tansiyonumda oynamalar, hafiften karın burmaları filan.. derken gece yattım feci bi ağrıyla uyandım. içim resmen gaz doluydu ve çok fena sancı yapıyordu.. ilk kez böyle oldum ve çok korktum. sancı doğum sancısı gibi periyodik geliyodu ama tabi mide kısmımda:) gece gece kalkıp maden suyu içtim de şükürler olsun rahatladım.
Günaydın kızlar nasılsınız c.tesi kızımı gördüm 1 kilo olmuş minişimmdoktor herşey normal dedi haftasıyla uyumlu bir sorun yok çok şükür bu hafta şeker yüklemesi var bi korku sardı beni ya şekerim çıkarsaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?