2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aldıklarımı listeledim bu akşam. new born, 0-3 ay, 0-6 falan diye gruplandırıp yazdım ve ihtiyaç listesi oluşturdum bu sayede. ne zamandır aklımdaydı. bu güne kısmetmiş. baya bi alncak şey varmış daha yaaaaa.

oğlumun cicilerinin fotolarını çektim (sonunda...) ciciler topiğine koydum.

canım ne zamandır benim de aklımda adam akıllı bir liste yapayım diyordum..şu listeni paylaşırmısın ben de yapmaya başlayacam ama nerden başlayayım bilemedim

ben de geç yatıyorum canım ama geç de kalkıyorum. uyanmam 2 yi buluyor açıkcası eşimin işinden dolayı düzensizim ben ama tam 8 saat uyurum..kaç saat uyuyorsun??
Erken yatsamda uyuyamıyorum, diyelim ki kazara 12 gibi uyudum,max 3 saat sonra cin gibi kalkıyorum.Dön o tarafa dön bu tarafa saatler geçmiıyo,sabah olmuyooo(

günaydınlar kızlar... hafta sonunuz ii geçmiştir umarım. bende ctsi oğluşumu gördüm kocaman olmuş bu arada uhde izne ayrıldı sabah erkenci ben kaldım bnimde 2 ocakta iznim başlıo ama uzatmayı düşünüyorum bakalım ...

canım ne zamandır benim de aklımda adam akıllı bir liste yapayım diyordum..şu listeni paylaşırmısın ben de yapmaya başlayacam ama nerden başlayayım bilemedim
canım öncelikle bi şeyler aldıysan onları gruplandırıp yazarak başla newborn(yenidoğan), 0-3 ay şunlar, 3-6 ay bunlar var, battaniye şu kadar eldiven-şapka bu kadar gibi. ben öyle yazdım önce. çok karısık almıştım çünkü cok da iyi oldu onları yazınca ihtiyaç listeleri yayınlayanlar olmuştu bi kenarda saklıyordum, onlardan kendime uygun olanları yazdım.
elle yazarak liste yaptım. okula gidiyorum şimdi gelince word de yazar buraya yapıştırırm. fikir olur sana da.

Günaydın kızlar.. Herkese güzel bi hafta olsun inşallah...

29 olcaz bu hafta artık 20lerden çok sıkıldım bi an önce 30lara gelseydik hayırlısıylaaa

hepinize günaydın,

SEFYnin de dediği gibi Hülya izne ayrılınca günaydın mesajları gelmez oldu:) olsun o rahat ve sağlıklı olsunda.

bende dün garip şeyler vardı yaa aşırı halsizlik, tansiyonumda oynamalar, hafiften karın burmaları filan.. derken gece yattım feci bi ağrıyla uyandım. içim resmen gaz doluydu ve çok fena sancı yapıyordu.. ilk kez böyle oldum ve çok korktum. sancı doğum sancısı gibi periyodik geliyodu ama tabi mide kısmımda:) gece gece kalkıp maden suyu içtim de şükürler olsun rahatladım.

Günaydın kızlar nasılsınız c.tesi kızımı gördüm 1 kilo olmuş minişimm doktor herşey normal dedi haftasıyla uyumlu bir sorun yok çok şükür bu hafta şeker yüklemesi var bi korku sardı beni ya şekerim çıkarsaa :18::18:

Canım süt falan içip mi yatmıştın bende çok gaz yapardı o bi de portakal mandalina gibi asitli meyveler yiyip yatarsam bütün gece uyuyamazdım.. şimdi sadece yatmadan elma yada ayva yiyorum diyete göre o yüzden rahatım :)) Dün yalnız bende de daha doğrusu bizim kızda bi gariplik vardı.. bu tekmeleme işi iki kere çok acaip hızlı oldu.. yani arka arkaya 6-7 kere kalp atması gibi hızlı vurduğunu düşün tarif etmek çok zor ama :) korktum bende noluyo diye o kadar hızlı nasıl hareket edebiliyo anlamadım sora bi de onu yapıp durmaz mı.. yarım saat filan hiç hareket etmedi çok korktum sonra Allah'tan rutin bi kaç tekme attı da rahatladım.. içerde napıyo bu yaa (

yediklerimiz yapıyor bazen yaa bide ayakları üşütmemeye dikkat etmek lazım o zamanda gaz oluyor sanırım artık ağrılı zamanlarımız başlıyor yavaş yavaş hadi hayırlısı

en kötüsü düşünme hemen cnm şekeri çıkanlarda diyet yapıyor valla mesala melyche nin diyeti on numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…