2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım süt de içmedim, meyvede yemedim ama dün sabahtan beri bi garip vardı.. afedersin 5 kez wc ye gittim( ama ishal değildim.
şimdi yine hafiften yokluyor ağrılar. ama şükürki hamilelikte çok rahat kullanbileceğim bi ilaç vermişti doktor karın ağrısı için çok aşırı olursa ondan içerim. prospektüsü de okudum gebelik ve emzirme döneminde açık bi şekilde rahatça kullanılabilir yazıyo:)

benim kızda arada senin dediğin gibi yapıyo.. bende diyorum heralde eline kordonu filan aldı oynayıp duruyor:)) hatta dün yan yatamadım bi süre ağrıdan, o içerde kıpır kıpırdı, sırt üstü yattım hiç kıpırdamadı, sonra tekrar yan yatınca gene başladı.. dedim nooluyo kızım benle de mi oyun oynuyon:))

yediklerimiz yapıyor bazen yaa bide ayakları üşütmemeye dikkat etmek lazım o zamanda gaz oluyor sanırım artık ağrılı zamanlarımız başlıyor yavaş yavaş hadi hayırlısı

aynen canım, yediklerimiz çok etkiliyor gibi.
ayakları üşütmüyorum, ev sıcak olmasına rağmen çorap + patikle dolaşıyorum:))
ve gerçekten artık rahat dönemimizden çıktık, en zor olanıda 35-36. haftalarmış..
o haftalardan sonra bebeğin yapacağı bişey kalmıyormuş, kilo almaktan başka:)))

gözünaydın maşallah kuzuna.

cnm korkma o kadar inş bişey çıkmaz ama diyetle aynı gün düşüyo 1 haftadır diyetteyim kendimide fit hissetmeye başladım:)bebişinede kocaman maşallah.

canım gözün aydın inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneannen.

Bu kırmızı sabahlığın içine aldığım pijamam ve çobaplarım:)

canım çok güzeller güle güle giyin bende halledebilsem şu işleri çok iyi olur ama 7 ocakta eşimin kuzeni evleniyo ilk onun için kıyafet almam lazım ne alıcam hiç bilmiyorum.

annem pijama al diyo sezeryanda olsa pijamanın beline gelmezmiş aşağıda olurmuş derli toplu giyersin dedi o yüzden hiç gecelik düşünmüyorum.

bebişleri gören anneler gözünüz aydın maşallah ufaklıklara artık 1 kiloyu aşmışız

günaydın hanımlar bir haftayı daha bitirdik çok şükür....haftaya bebeğimi ayrıntılı görmeye gidicem ben de korkuyorum inşallah bi sorun çıkmazz

benimde ayağımdan patik hiç çıkmıyor benim şuanda en büyük şikayetim mide yanması saçlarından diyorlar ama bazen ölüyorumm ağrısından

benimde ayağımdan patik hiç çıkmıyor benim şuanda en büyük şikayetim mide yanması saçlarından diyorlar ama bazen ölüyorumm ağrısından

bende en çok mide yanmasından dertliyim yani her yerim aprıyo sağ göğsümün altında batma ve uyuşukluk var ama mide çok fena artık ne yapsam geçmiyo

bende en çok mide yanmasından dertliyim yani her yerim aprıyo sağ göğsümün altında batma ve uyuşukluk var ama mide çok fena artık ne yapsam geçmiyo

sorma geçen gün resmen zorla uyudum ağrısı geçsin diye fena ağrı yapıyor bide büyüdükçe çoğalıcakmış bu ağrı o yüzden allah yardımcımız olsun

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız,genelde 2tane hastane için yazmışlarda,bize bi tane halası alıcak,bi tane de ben mi alsam?

ben bi tane alıcaktım dün teyzemiz aldırmadı heralde o alıcak o yüzden fırça yiyorum bişey alıcam diyince ya annemden ya ablamdan 1 takım ordan gelicek 10 lularda 2 takım oluyo dediler hem tulum hemde alt üst 1 tane 5 li takım almıştım onuda alıcam yanıma heralde yeterli olur olmadı evden bi kaç parça pijama tulum falanda koyarım yedek olsun diye

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız,genelde 2tane hastane için yazmışlarda,bize bi tane halası alıcak,bi tane de ben mi alsam?

hastane için 10 takım ve 5 li takım yeter arkadaşlar.

kızım yazın doğduğu için 10lu takıma ek olarak sadece alt-üst pijama takımı almıştım yanıma. fıstığım hiç altına kaçırıpta bana zorluk çıkarmadı sağolsun ve sadece 10 lu takım işimi gördü.

bu kez de kızımdan kalan var diye 5 li takım aldım..

hırka/yelek ve patik mutlaka alın bebişler için. gerçi odalar sıcak oluyor ama ne olur ne olmaz.

bugün niye bu kadar sessiziz??

sanki hafta sonundan çıkamamış gibi bi hali topiğimizin.

Bugün kimsecikler yok((

Çığlıklarınızı duyup koştuk geldik oğlumla:)))) Nasılsınz ne var ne yok havalardndır ınsnlr ustundekı kasvetı atamadıklrındn gelemıolardır:))) Bende tahlıl sonclrıma bakmak ıcın geldım bıde bakım dedım kızlr napıo ama kımsecıklr yokmus:))

Biz de iyiyiz canım,biz varız yaaa aşkolsun:))))Sen nasılsın?Tahlil sonuçların nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…