- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.661
Canım süt falan içip mi yatmıştın bende çok gaz yapardı o bi de portakal mandalina gibi asitli meyveler yiyip yatarsam bütün gece uyuyamazdım.. şimdi sadece yatmadan elma yada ayva yiyorum diyete göre o yüzden rahatım :)) Dün yalnız bende de daha doğrusu bizim kızda bi gariplik vardı.. bu tekmeleme işi iki kere çok acaip hızlı oldu.. yani arka arkaya 6-7 kere kalp atması gibi hızlı vurduğunu düşün tarif etmek çok zor ama :) korktum bende noluyo diye o kadar hızlı nasıl hareket edebiliyo anlamadım sora bi de onu yapıp durmaz mı.. yarım saat filan hiç hareket etmedi çok korktum sonra Allah'tan rutin bi kaç tekme attı da rahatladım.. içerde napıyo bu yaa(
yediklerimiz yapıyor bazen yaa bide ayakları üşütmemeye dikkat etmek lazım o zamanda gaz oluyor sanırım artık ağrılı zamanlarımız başlıyor yavaş yavaş hadi hayırlısı
Günaydın kızlarrr...
Sakin bi pazar günü, tekmeleri saymazsak :))
Dün kontrolümüz vardı, kızımızı gördük çok şükür herşey yolunda.. 1170 gr olmuşuz ve kilo boy ve su yolundaymış :)) Şeker için tekrar açlık tokluk alcaktı ama herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktor amcası.. bundan sonra iki haftada bir görüşelim dedi biraz panik olduk tabii :)) galiba doğum yaklaşıyooo
Günaydın kızlar nasılsınız c.tesi kızımı gördüm 1 kilo olmuş minişimmdoktor herşey normal dedi haftasıyla uyumlu bir sorun yok çok şükür bu hafta şeker yüklemesi var bi korku sardı beni ya şekerim çıkarsaa :18::18:
Günaydın kızlarrr...
Sakin bi pazar günü, tekmeleri saymazsak :))
Dün kontrolümüz vardı, kızımızı gördük çok şükür herşey yolunda.. 1170 gr olmuşuz ve kilo boy ve su yolundaymış :)) Şeker için tekrar açlık tokluk alcaktı ama herşey yolunda olduğu için gerek görmedi doktor amcası.. bundan sonra iki haftada bir görüşelim dedi biraz panik olduk tabii :)) galiba doğum yaklaşıyooo
günaydın kızlar .
melikecim maşallah bebisinegerçekten doğum yaklaşıyor . bizi 4 hafta sonraya çağırdı gerçi bundan sonrasında artık 2 haftada bir çağırır .
bizde iki gündür sabahları hareketliyiz
artık buyuyorlar kocaman vuruyorlar.
bizde cuma dr a gittik kızımı gördüm :) pek yüzünü dönmedi ama gelişimi iyi gidoyormuss dr umuz 9-10 gün önden gidiyor dedi 1050 gram olmuşuz .
artık yaklaştigini hissedebiliyorum her hafta 200-250 gr buyucekleemis. benim karnimds kasılma turu ağrılar olmuştu yatakta dönerken sormustum size hatta. bebek hızlı büyümeye başladığından gelişen kaslardan dokulardan fln oluyormuş şayet 5 dk arayla kasılma olursa tehlikeliymis. yaşayan varsa haberi olsun.
bir de yürüyüş yaparken hızlı yurudugumuzfe yoruldugumuzda ki kasik ağrısı da normalmis bebisin yaptığı baskıdan olurmuş sorun değil dedi .
selam kızlar gerçi kimsecikler yok ama geçmişi okudum hemencecik yazayım dedim...
dr gittik sabah ilk hamiş bendim kimse yoktu o yüzden dr uzun uzun baktı rabbime şükür herşey cok ii dedi dr suyu gelişimi kan akışı
tabi artık bebiş doğum pozisyonu almış ve yüzünü dayadığı için net göremedik ama sağolsun dr cok uğraştı ve pıtırcığımı gördüm...ayaklarınıda gördüm minik ayak parmaklarınıda ellemek istiyorum artıkkkkkkkkkkk bebeğimi
sonra eşimle kahvaltıya gittik sonra eve geldik .bursada hava kapalı zaten evde dinleniyoruz bizden haberler böyle...he birde 2 adet loğusa tacı aldım kırmızı 1 adet mavi 1 adette tüylü kırmızı yan toka ama cok cixler....
Herkese iyi akşamlar;
Biz geldik oğluşumlaOn günlük Ankara gezisi bize çok iyi geldi, anneannemizin ameliyatı da çok şükür iyi geçti.... Bizden yana herşey yolunda, inşaAllah burada da her şey yolundadır....
Bu kırmızı sabahlığın içine aldığım pijamam ve çobaplarım:)
Gecelik iki tane olsun diip duruyorlar alsam alsam bi gecelik daha alırım vallahi fenalık geldi.
Bizim bir tanıdık senin beğendiğin kundaklardan yapmıştı,keçeyi Ulu Caminin havuzlu bahçesi var ya hemen orada bir pasaj var aşağıya iniyorsun merdivenlerden oradan aldım.Ben kalınını aldım inceleri de var onlar daha uygundu.Harf yapacağım için kalınından aldım katlanmasın diye.Birkaç tane dükkan var pasajda,keçeyi aldığım dükkanın karşısından da puantiyeli kurdelalar aldım ,beyaz olan çıtçıtlı bodyleri kurdela ile süslicem bakalım becerebilirsem
KIZLAR hastanedenn geldik. oğluşumu gördüm çok şükür. dr um herşey normal dedi.
gelişmesi de iyiimiş tosunumun..sizin çizelgelerdeki takviminiz SAT ınıza göre mi yoksa USG sonuçların ıza göre mii. yani mesela bizim doğumtarihimiz SON ADETE GÖRE 31 mart iken USG ye göre 20 mart. hangisini doğum tarihi olarak alacaz..?
bir de dr um hergün göğsünün ucunu zeyt,in yağı ile ovala dedi. hatta göterdi nasıl yapmam gerekitiğini size böyle bir şey dedi mi dr unuz?
Günaydın kızlar nasılsınız c.tesi kızımı gördüm 1 kilo olmuş minişimmdoktor herşey normal dedi haftasıyla uyumlu bir sorun yok çok şükür bu hafta şeker yüklemesi var bi korku sardı beni ya şekerim çıkarsaa :18::18:
aynen canım, yediklerimiz çok etkiliyor gibi.
ayakları üşütmüyorum, ev sıcak olmasına rağmen çorap + patikle dolaşıyorum:))
ve gerçekten artık rahat dönemimizden çıktık, en zor olanıda 35-36. haftalarmış..
o haftalardan sonra bebeğin yapacağı bişey kalmıyormuş, kilo almaktan başka:)))
benimde ayağımdan patik hiç çıkmıyor benim şuanda en büyük şikayetim mide yanması saçlarından diyorlar ama bazen ölüyorumm ağrısından
Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız,genelde 2tane hastane için yazmışlarda,bize bi tane halası alıcak,bi tane de ben mi alsam?
1 tane 10 lu aldım bide 5 li düşünüyorum ,ama tecrubeliler daha ii bilir
bende en çok mide yanmasından dertliyim yani her yerim aprıyo sağ göğsümün altında batma ve uyuşukluk var ama mide çok fena artık ne yapsam geçmiyo
Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız,genelde 2tane hastane için yazmışlarda,bize bi tane halası alıcak,bi tane de ben mi alsam?
bugün niye bu kadar sessiziz??
sanki hafta sonundan çıkamamış gibi bi hali topiğimizin.
bugün niye bu kadar sessiziz??
sanki hafta sonundan çıkamamış gibi bi hali topiğimizin.
Bugün kimsecikler yok((
Çığlıklarınızı duyup koştuk geldik oğlumla:)))) Nasılsınz ne var ne yok havalardndır ınsnlr ustundekı kasvetı atamadıklrındn gelemıolardır:))) Bende tahlıl sonclrıma bakmak ıcın geldım bıde bakım dedım kızlr napıo ama kımsecıklr yokmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?