2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım,ben doğum sancısı nasıldır onu bile bilmediğim için kesin doktorda alırdım soluğu,deneyimli olmanın yararları.İyi olmana sevindim
Oyoyoy yerim ben o kuzuyu bizimki ne kadar oldu acabaŞeker testinden de korkma gayet rahat ol ben de çok korkmuştum ama bişicik çıkmadı.

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız,genelde 2tane hastane için yazmışlarda,bize bi tane halası alıcak,bi tane de ben mi alsam?

Aaaa o zaman süper artık fenalık geldi alışveriş yapmaktan zaten,ben de almıyorum 1 gecelik 2 pijama takımı yetsin bana da

Biz de iyiyiz canım,biz varız yaaa aşkolsun:))))Sen nasılsın?Tahlil sonuçların nasılmış?

Tabı sız varsınz sekerım kımsecıklr yok dedınz ya bende ona ıstınaden dedım:))) Tahlıl sonclrıma baktım ama gondermemskı ztn becerıksız kızın tekıydı onu orda nıye tutuolr anlamdım bı maıl atck nedr yanıı bastan gıt tahlılımı yap dedım sankı

İnş.sonuçların iyidir canım.İzne çıkanlar oldu artık bu sesizlik ondan sanırım:)))Bi de pazartesi yoğun güz çalışanlar için.Benim de çok işim var aslında ama ara ara bakıyorum.Yoksa çok bunalırım:)))

p.tesi sendromu yaşıyoruz benim çok uykum var ve artık işe gelmek istemiyorum :2::2::2: daha 4 hafta var nasıl gelicem bilmem

Sabret canım 4 hafta çabucak geçer sonra dinlenirsin evinde.Bende o da yok doğuma kadar:))))Ben hafta sonuda 7 de kalktığım için hiç bişey değişmiyo:))))Uyumayı pek sevmem....

Çok geçmiş olsun canım,ben doğum sancısı nasıldır onu bile bilmediğim için kesin doktorda alırdım soluğu,deneyimli olmanın yararları.İyi olmana sevindim

çok teşekkür ederim Güneşcim. ilk olsa bende paniklerdim, eşim gece hadi gdelim hastaneye dedi yok dedim. o zaman bi soda iç dedi, canım istemiyoki dedim.. keşke eşimi dinleyip hemen içseymişim. gece o kadar ağrıyla uyanmazdım belkide.
yine ara ara yokluyor, az önce soda içtim:))))

Benm ısım yok daaaaaaa gezesım cok napcm bılmıorum hayatımn hıcbı evresınde boyle gezmeye merkım olmadı gezmek dedıysem yurumk olsn olsn yanı dıorum acaba bılıncaltı kılo alma fobısındenmı hep harktlı olmk ıstıorum:)))) Kı ben yurumeyı hıc sevmemm ama delı gıbı carsı pazar dolasasım var:))) Gecn persmbe kocmla havuzlu hana gıttık ben bısey bulamadm orda yaa yanı nasıl desm benm ılgımı ckn bebek sekerlemelrı oldu:))) hastane cıkısı vs baktk fıkr edndk ıyı fıytlr uygundu bebekıme bıtne oyun halısı begndım oyuncklrın ıcınde kayboldum:)))

Sabret canım 4 hafta çabucak geçer sonra dinlenirsin evinde.Bende o da yok doğuma kadar:))))Ben hafta sonuda 7 de kalktığım için hiç bişey değişmiyo:))))Uyumayı pek sevmem....

uyumayı pek sevmem dedinde aklıma geldi..

bu son zamanlar uyumanın tadını çıkar bence.

öncelikle bunlar benim kuruntum olabilir.. Uyarayım:

ben zon zamanlar hiç uyuyamazdım, önceleri de çalıştığım için uyuyamazdım, buna mı bağlı bilmiyorum ama kızım uykuyu sevmiyor
hamileliğimin son ayı yoğurt yediğimde midem ekşir çıkarırdım, şimdi kızıma yoğurt veremiyorum çünkü midesini ekşitiyor
yengem doğurana kadar horul horul uyudu ve yeğenim acayip seviyor uykuyu. benim kızım sabah 8 de kalkınca 2 de zor yatırıyorum, yeğenim 10 da kalksa 1-2 gibi uyuyor!! yengem hamileliği boyunca kustu, yeğenimde 10 aylık olana kadar filan çok fena kustu

günaydın kızlar şeker yüklememiz güzel çıktı moralim bozuldu bebişim haftasına göre biraz küçük çıktı 713gr 26.haftada doktor gayet normal dedi ama moralim bozulmasın diye dediğini biliyorum ben hastalarıma olumsuz şeyler söylemem bebğiyle ilgili diyor çünkü...ve ben bu ay tam 4 kilo almışım bebekse 200 gr almış o kadarda yediklerime dikkat ediyorum niye böyle oldu anlamadım yaa ben almışım bebiş almamış...birde kalan 3 ayda, ayda 2 kilo almaya bak dedi doktorum fazlası zararlı dedi

polyanna geçmiş olsun canım...bende dediğine katılıyorum yemek konusunda annenin beslenme alışkanlığı direk bebeğe geçiyormuş anne hamileliği boyunca ne yerse bebekte onu yermiş severmiş biyerde okumuştum bende

Günaydın herkese... özlemişim sizleri...
herkese sağlıklı, neşeli hafta dilerim.
bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 9/6 yine düşük...
bol bol sıvı tüket dedi hemşire. birde ayran iç bol bol dedi...

bebeğimde bende şükür iyiyiz...
umarım herkes iyidir... biraz geçmişe bakayım...

cnm sakın üzme kendini bu kilo değişiyor sürekli buarada yumurtanı sütünü cevizini filan eksik etme bebeğinin gelişimini artıracak gıdalar tüket sakın kafana takma

Gözun aydın canım sonclrın ıyı cıkmıs.. Hıc uzulme bıraz gerı dedılr dıye olabılıo oyle seylr ben ılk ayrıntılı ultrsna gttgmde 4 gn gerı cıkmstı ozamn cok uzulmstum dr demstı 1 hafta 10 gune kdr gerı cıkabılr bunlr cok onemsız seyler demıstı ozamn ıcım rht ettmstı kı bıdahakı kontrolmdede onde cıkmstı ozamanda cok sevnmstım:)) yanı ben sana 700 gr dıorum dıye 700 grm olmadıgı gıbı daha kılolu veya daha dusuk kıloluda olabılr elmzdekı verılerle ortalama cıkan rakamlr bunlr demstı o yuzden hıc oyle takma kafana:) Kılo konusna gelnce ben artık kılo konusunu hıc anlamıorum her sabah kalktgmda karnm bıraz daha sısıo kıyfetlrım bıraz daha dar gelıo sabh tartldım ac karna deıdm artık kesın 1 2 kılo almsımdır 300 gr eksık cıktım evdekı tartıma ınanmıorum sımdı kı basndn berı onunla tartılıodum:)) yanı gobegm sısıo ben almıorumda 300 eksılıorum mantksız geldı:))) o yuzden bıdaha drda tartılana kdr kac kılo aldıgıma tam kanaat getıremıcm bende:)))

seninde gözün aydın canım şekerin iyi çıkmış, bebeğin içinde üzülme sakın.. sağlıklı olsun o yeter. hatta tablolara bakarsan 550-1330 gr arası görünüyor 26.haftada. sen kendi kilona dikkat et doktorun dediği gibi, bebeğin gıdasını alır merak etme.

yeme alışkanlığını senden de duymak iyi geldi. kuruntu değilmiş demekki:)

Son düzenleme:
Herkese Tünaydın;

Dün yol yorgunluğundan olsa gerek bugün saat 12 ye kadar uyudum ama şarhoş gibiyim şu an, bana da çok uyumak yaramıyor...

Geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlara tşk ederim

Bebişini gören anneler hadi gözünüz aydın, Rabbim hepimize tamamına erdirsin

Polyanna canım çok geçmiş olsun, inşaAllah karın ağrısı bu şekilde devam etmez, çünkü hamilelikte hakikaten zor oluyor, bir kaç kere yaşadım

Yağmur 55 canım benim arkadaşım 15 kası8mda doğum yaptı, doğumdan üç hafta önce bebeği için 2 kilo 800 gram anca doğar çok küçük demişler, o kadar üzülmüştü ki, son haftalarda bal ve keçi boynuzu pekmezi yediğini ve bebeğinin 3 kilo 300 gram doğduğunu söyledi.... sende dene istersen.... inş faydasını görürsün

p.tesi sendromu yaşıyoruz benim çok uykum var ve artık işe gelmek istemiyorum :2::2::2: daha 4 hafta var nasıl gelicem bilmem

oyy canım ya aynı dertten muzdaribiz bende pts leri yataktan kalkamıyorum hep geç kalıyorum ama benim 10 haftam war ben napımmmm 37. haftaya kadar çalışır raporu alıcam inşallah dayanabilirim

Mutlu güzel bir hafta geçirmeniz temennisiyle iyi öğlenler mart anneleri :)))))))) geçmişi okudum biraz şimdi
1) mide yanmasından şikayet edilmiş RENNIE DUO diye bir şurup var hamileliktede çok rahat kullanılabiliyo bende kullanıyorum eğer şurup kulllanmıyorsanız KESİNLİKLE 3 YUDUM SOĞUK SÜT İÇİN gerçekten geçiriyo mide yanmasını

2) uyku sorunundan ve kaburga batmasından şikayet edilmiş.Bende aynı şeylerden şikayetçiyim 12 de yatıyorsam 2 saat sonra cin gibi uyanıyorum doktorum bunun çok normal olduğunu vücudun artık bebek için hazırlık yaptığını söyledi kaburga batmasına da benim yaptığım şey yastık koymak oldu ama belinize değil sırtınıza hafif yumuşak bir yastık koymak kaburganızı biraz daha yukarda tutuyo ve gerçekten ben günlerdir bu yöntemle deliksiz uyumaya başladım.Kesinlikle tavsiye ediyorum

3) Bebek hareketlerinin azlığından ve çokluğundan bahsedilmiş.Ben şu anda 29. haftamdayım ve bundan 2-3 hafta kızım daha az hareket ediyodu şu anda özellikle son bir haftadır inanılmaz hareketli eğer hiç tekme atmıyorsa tabi korkuyoruz ama saatte 5-10 kez hareket ediyorsa korkmayın lütfen zira ben en ufak bi şüphede doktoru bıktıran hastalardandım ama bebeklerin uykuya en çok şu dönemlerde ihtiyacı varmış ve siz ne kadar rahat olursanız bebek de o kadar rahat oluyo

şimdilik bizden bu kadar :) gidip biraz meyve yiyelim :)

günaydın canım, ya tansiyonun düşük olması iyi değil mi, benim normalde hep 10/6 çıkardı... hamileliktede hep 9/5 çıkıyor..... yüksek olmasındansa böyle olması daha iyi diyorlar ama:44:

Sodayı benim doktorum hep söyler günde birtane tüketmeye çalış diye ben de elimden geldiğince içmeye çalışıyorum.Benimki de sola dönsem tekme atıo sağa dönsem tekme atıyo sırtüstü yatınca çok rahat ama ben de sırt üstü yatamıyorum:2:Tuvalete kalktığım gibi uyku uçup gidiyor ben de.Du bakalım bizim kuzucuk nasıl olacak umarım düzenli uyur gaz problemi çok kötüymüş onlar acı çekerken insan bi garip olur hiç kıyamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…