2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım Allah herkese gönlündekini versin inşallah benim çok istediğim bir şeydi. Sonuçlara daha çok sevindim diyebilirim şekerden korkuyordum.

İnsanlar öyle canım,bana da baktılar çok kilo almadım şimdi de kesin doğumdan sonra çok alıcaksın diyolar beni sinir ediyolar.Kilo alsamda bu sefer sen de amma kilo aldın derler yani alsan da almasanda aynı bişey değişmiyor:)))

Gidicem canım sonraki hafta da kendi dr umunki var:) ama heyecanlıyım renkli görücem die

Bizde bi heyecanla gittik cd ye çekcekti 3 keredir çekemiyo ya yüzünü kapatıyo.. bu seferde başı aşağıda yüzünü eşine dayamış, araya elini ve kordonunu koymuş.. doktor içerde ne bulduysa yüzüne getirmiş dedi :)) yine çekemedik cd ye sadece profilden tombik yanaklarını fındık burnunu gördük.. artık iki hafta sonraya kısmetse :))

selammm naber kızlar okudum okudum bitirdim herkezin keyfi yerinde....
ayşen_k cnm teşekkürederiz cici evin hayırlı olsun bana yaklaştın atla metroya bir durak sonra bendesin.....

FOTO EKLEMEK İSTEYENLER
fotograf mak. menü kısmına girin çözünürlük kısmındaki en yüksekte olan ayarı orta seviyeye kadar getirip kaydedin ve resim çekip ekleyin....

biz oğlumla sabah 10 da evden çıktık ve kapı süslerine baktık istediğim renk tonlarında bişey bulamadım ve kenim yapmaya kararverdim tüllerimizi aldık bakalım nasıl olucak....

herkes çok şişmedin göbeğin basenlerin büyüdü sadece diyolar bende kilo alsamda umrumda değil artık şu saatten sonra battı balık yan gider :)

Canım cok sevindim geçmiş olsun simdiden. Bir daha korkutmaz inşallah minik prenses

Utangaç kız saklıyo yüzünü:)))Kontroller sıklaştı ne de olsa bi dahaki sefere görürsünüz inş.

Güzel olur canım,ben de tül bakıyorum daha bulamadım.Haftaya Bursa'da olucaz kısmetse alışverişi ordan tamamlıycam.İnş.bi aksilik çıkmazda gidebiliriz.

İlla alacaksın yani Kulakları tıkamak lazım aslında bu tiplere

Yeni bina ağustos teslim olduğu için (2+1 110 m) 124.500

Çok iyi almışsınız canım,onlar eski bina 2+1 ama daha küçük sanırım 100bine aldılar bi de içinde bir sürü tadilat yaptırdılar daha mutfak dolabı yaptırcaklar.Herşey dahil mi bu fiyata?O bölgede daireler pahalı diye duymuştum siz iyi almışsınız.Ben de inşaat firmasında çalışıyorum hatta kısmetse Bursa'da da başlıycaz.

Sağol canım geliriz artık oğluşumla bu arada önceki buluşmaya gelemedim ben bir daha yok mu buluşma merkeze doğru alışverişe gelirsen haberim olsun berkerdem yatıyor Güneş ve Neslase de gelir belki

Sağol canım geliriz artık oğluşumla bu arada önceki buluşmaya gelemedim ben bir daha yok mu buluşma merkeze doğru alışverişe gelirsen haberim olsun berkerdem yatıyor Güneş ve Neslase de gelir belki

ben çıkamıyorum bari siz çıkın gezin artıık doğumdan sonra hep beraber oluruz oturmalara gideriz seni ve güneşi merak ediyorum

Girişte potmanto lake sürgülü kapak, yerler laminant, mutfak dolapları kahve beyaz lake, tüm odalar kartonpiyerli, ebeveyn banyosunda duş, tuvalet, lavabo var. Ana banyoda köşe küvet var biz sadece yatak odası balkonunu kapatacağız bir de kombi alacağız girerken başka masrafı yok canım bürüt 110 bu arada sen hangi firmadasın? Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin sen branşın neydi?

nbr kızlar,,geçmişi pek okuyamadım öle girip girip çıkıyorum canım sıkkın..buarada artık benim iştahım yok hiç 4-5 gündür doğru düzgün bişe yemiyorum yiyesim gelmiyo..o kriz zamanlarım geçti sanırım...midemde bi hoş ondan sanırım az fazla yiyince midem yanıyo ağrıyo..herkes ciciler alıyo bebiklere..ben sadece 1 tane 10 lu bi tane 5 li hastane çıkışı bide 3-5 alt üst takım alcam..gerisi herşeyi annemle teyzem alıyo oturduğum şehirde olmadıkları için elimde değil şuan aldıkları şeler..ocak ayındada kendime lazım olcak hastane malzemelerini falan alcam..göğüs pedini ve kremini lansinoh alcam ben..ya şu dantelli emzirme sütyenleri nerde satılıyo mağazalara baktım bulamadım.hep düz penye vardı off çok kötü onlar sevmedim babane işi..dantellisi çok güzeldi int. de bi yerde görmüştüm..kaynanatörde neye gerek varsa söleyinde alalım demiş..bende istemez annemler alıyo zaten dedim..istemiyorum hiçbişe ondan unutmadım unutmıcam söylediklerini zamanında..bide kızlar biberon 1 tane alcam şimdilik dr browns iyimiş..bebek bakım malzemelerini hangi marka aldınız sebamed düşünüyorum..

ben çıkamıyorum bari siz çıkın gezin artıık doğumdan sonra hep beraber oluruz oturmalara gideriz seni ve güneşi merak ediyorum

Senin bebişle gezeriz artık hayırlısıyla her şey yolunda gidiyor böyle de devam edip sağlıkla alacaksın kızını biz de onu öpüp koklayacağız inşallah

Çok iyi canım gerçekten sizin adınıza sevindim.Ben öğretmenim ama atanamadım grafik öğretmeniyim.Atanamayınca özel sektörde çalışmaya başladım bir yıldır.Şimdi 3boyutlu tasarım yapıyorum yine kendi işim yani:)Neyseki işim çok rahat.Zaten bu saatten sonra atansamda çok zor olur heralde:)Kısmet ne yapalım.Turkuaz yapı canım ama daha orda inşaat başlamadı duymamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…