- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.801
canım hayırlısı olsun inş. krediniz olumlu sonuçlar bi yerden başlamak lazım iyi olmuş böyle bi işe girişmeniz bebeğin kısmetiymiş demek :) bu arada sonuçlar da iyi çıkmış gözün aydın.
Ufffff benim de boy kısa sigarayı bıraktığım için 5 kilo alıp 60'a çıkmıştım üstüne 6 kilo da hamilelikte aldım göbek kocaman deyip duruyor herkes kime ne yaİnsanı görür görmez nasılsından sonra hemen kilo muhabbeti yapanlara gıcık oluyorum ne oluyor sanki söylüyorlar da.
Gidicem canım sonraki hafta da kendi dr umunki var:) ama heyecanlıyım renkli görücem die
Ufffff benim de boy kısa sigarayı bıraktığım için 5 kilo alıp 60'a çıkmıştım üstüne 6 kilo da hamilelikte aldım göbek kocaman deyip duruyor herkes kime ne yaİnsanı görür görmez nasılsından sonra hemen kilo muhabbeti yapanlara gıcık oluyorum ne oluyor sanki söylüyorlar da.
selam kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..geçmişi okudum ama okuyamadığım kısımlar da var sanırım..
iclalcim canım inşallah zamanla düzelicek bir durumdur..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
masiva geçmiş olsun anneannen atlatmış ameliyatı çok sevindim..
ben de cuma günü gittim kontrole..ancak yazabiliyorum..işler biraz yoğundu kızımın kısmetine bir kaç iş görüşmemiz var inşallah olursa hayli güzel olucak..
gelelim kontolümüze..dotorumuz genel durumu iyi buldu çok şükür..1-2 dakika sussa lütfen konuşun artık korkuyorum buraya gelmeye dedim..o da anlayışla karşıladı sen de haklısın bir sürü şey yaşadınız ama bak tüm sonuçlar iyi dedi..kistlerimiz gitmiş..böbreğimizin durumu da iyi,çok bir büyüme yok..ense kalınlığına gelince değişme olmamış..3haftada aynı büyüklükte..bu da sevindirici..ama ihtiyaten bizi kalp uzmanına gönderdi..ufak bir stres yaşadık yine ama çok şükür kalbi de iyi..
ve ben de kızım için sonunda ciciler almaya başladım..hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,tulumlar aldım..0-3 ay ve 3-6 ay arasına göre aldıklarım...mothercareden aldım ürünler çok güzel,biraz tuzlu ama içime çok sindi..giysi almam artık..beşik ve etejeri de mothercare den seçtim,bakalım bir sonraki alışverişte de onları almayı düşünüyorum kısmetse..
Bizde bi heyecanla gittik cd ye çekcekti 3 keredir çekemiyo ya yüzünü kapatıyo.. bu seferde başı aşağıda yüzünü eşine dayamış, araya elini ve kordonunu koymuş.. doktor içerde ne bulduysa yüzüne getirmiş dedi :)) yine çekemedik cd ye sadece profilden tombik yanaklarını fındık burnunu gördük..artık iki hafta sonraya kısmetse :))
Canım sen Bursa'da mı oturuyosun.Beşevlerde benimde görümcem oturuyo meto istasyonuna yakın o da yeni aldı ev,ama onun eski bina.Siz ne kadar aldınız?
selammm naber kızlar okudum okudum bitirdim herkezin keyfi yerinde....
ayşen_k cnm teşekkürederiz cici evin hayırlı olsun bana yaklaştın atla metroya bir durak sonra bendesin.....
FOTO EKLEMEK İSTEYENLER
fotograf mak. menü kısmına girin çözünürlük kısmındaki en yüksekte olan ayarı orta seviyeye kadar getirip kaydedin ve resim çekip ekleyin....
biz oğlumla sabah 10 da evden çıktık ve kapı süslerine baktık istediğim renk tonlarında bişey bulamadım ve kenim yapmaya kararverdim tüllerimizi aldık bakalım nasıl olucak....
İnsanlar öyle canım,bana da baktılar çok kilo almadım şimdi de kesin doğumdan sonra çok alıcaksın diyolar beni sinir ediyolar.Kilo alsamda bu sefer sen de amma kilo aldın derler yani alsan da almasanda aynı bişey değişmiyor:)))
Yeni bina ağustos teslim olduğu için (2+1 110 m) 124.500
selammm naber kızlar okudum okudum bitirdim herkezin keyfi yerinde....
ayşen_k cnm teşekkürederiz cici evin hayırlı olsun bana yaklaştın atla metroya bir durak sonra bendesin.....
FOTO EKLEMEK İSTEYENLER
fotograf mak. menü kısmına girin çözünürlük kısmındaki en yüksekte olan ayarı orta seviyeye kadar getirip kaydedin ve resim çekip ekleyin....
biz oğlumla sabah 10 da evden çıktık ve kapı süslerine baktık istediğim renk tonlarında bişey bulamadım ve kenim yapmaya kararverdim tüllerimizi aldık bakalım nasıl olucak....
İlla alacaksın yaniKulakları tıkamak lazım aslında bu tiplere
Sağol canım geliriz artık oğluşumla bu arada önceki buluşmaya gelemedim ben bir daha yok mu buluşma merkeze doğru alışverişe gelirsen haberim olsun berkerdem yatıyor Güneş ve Neslase de gelir belki
ben çıkamıyorum bari siz çıkın gezin artıık doğumdan sonra hep beraber oluruz oturmalara gideriz seni ve güneşi merak ediyorum
Çok iyi almışsınız canım,onlar eski bina 2+1 ama daha küçük sanırım 100bine aldılar bi de içinde bir sürü tadilat yaptırdılar daha mutfak dolabı yaptırcaklar.Herşey dahil mi bu fiyata?O bölgede daireler pahalı diye duymuştum siz iyi almışsınız.Ben de inşaat firmasında çalışıyorum hatta kısmetse Bursa'da da başlıycaz.
ben çıkamıyorum bari siz çıkın gezin artıık doğumdan sonra hep beraber oluruz oturmalara gideriz seni ve güneşi merak ediyorum
Girişte potmanto lake sürgülü kapak, yerler laminant, mutfak dolapları kahve beyaz lake, tüm odalar kartonpiyerli, ebeveyn banyosunda duş, tuvalet, lavabo var. Ana banyoda köşe küvet var biz sadece yatak odası balkonunu kapatacağız bir de kombi alacağız girerken başka masrafı yok canım bürüt 110 bu arada sen hangi firmadasın? Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin sen branşın neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?