2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız saat 2 ye kadar ofisteydim zaten..anca çıktım sallana sallana geldim eve..bide elimde torbalarla..koptum vallahi

Tahmin ettim raporu verip alışverişe dalmıştır dedim amaa :)) aman artık kurtuldun ya akşama kadar orda kalsan da olurdu yani valla kendim izne çıkmış gibi sevindim sana..

ayhh şaka maka artık alışveriş merkezi falan dolanamıyorum..bulduğum yere çöküveriyorum manda gibi::))))

:))))) ben evde bile dolanamıyorum mutfaktan su almaya gitsem oraya oturup kalıyorum bi de dr günde 15 dk yürüyüş dedi ama çok yoruluyorum ben :)))

Kafan rahatsa hiç düşünme canım meslek lisesi gerçekten fena bizimkiler ilköğretim sözde ama bazen zıvanadan çıkıyorlar. Hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor bazen. Ben çok uğraştım atanmak için 83 puanla atandım. Sarıkamış'ın bir köyünde 1,5 yıl kaldım tam bir zulümdü eş durumuyla Bursa'ya geldim sonra.

Rahatım canım,evet meslek lisesi daha zor.Kısmet böyleymiş.Ben zaten bu saatten sonra atansam nolur,eşimi bırakıp nereye gidiyim bide bebiş var çok zor olur.Böyle iyi bakalım inş.böyle devam eder.Atanmak çok zor artık,sen de zor zamanlar geçirmişsin ama sonu iyi olmuş.Artık rahatsındır bebişde geliyo inş.daha da güzel olsun herşey....

naber kızlar naapıyonus...biz izne çıktık artık oğluşumla...ewimizdeyiz bundan sonraaa..
gözün aydın canım kurtuldun sorun cıkmadan. darisi başımıza... benim de bu haftayla beraber 5 haftam var. 20 ocak okulun son günü. tam 32 haftalık oluyoruz o zman. 15 gün de smester. 6 şubatta başlatcam iznimi kısmetse.

Ben de sebamed alıcam canım en iyi oymuş sanırım bebekler için ama tercih tabi yine de.

ben de sebamed almayı düşünüyorum. pişik kemine poplin iyi dedi arkadaşım herhalde onu alırım.

Aman boşver kendini yorma zaten kadın gelcek mi temizliğe?

yaw gelicekte..kadınada ayıp:)) bide odayı boyicas ya hala..babamız totosunu kaldırabilirseee...diyorum sonra çaarim temizliğe..boya moyada olur..oğlanın eşyalarınıda getirsin mobilyacı..daha hiç ne eşya yıkadım ne ütüledim..doğurucam kalcak hepsi vallahi

iii son 1 ayın seninde..sık dişini dicemde senin işte zor..ayakta sürekli çoluk çocukla..

Sağol canım inşallah Allah sana gönlündekini versin.

noolcak böyleeee...evi b..k götürüyo..işler bana bakıyo hiç umrum diill..devrilip yatıyorum sürekliii

bende öyle c.tesi eve gittim 4 o saatten sonra yan gelip yattım dünde evde yoktuk ev dandini bugün yemek pişerken biraz süpürebilirsem hiç fena olmıcak çamaşır yıkanacak daha ooo iş çok ama yapan yok

32 hafta bitiminde raporu açtırıp sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyosun ama 5 haftadan az oluyo mu onu bilmiyorum sende 32 haftanın bitiminde raporu açtırmayı unutma sonra gitsen bile raporu 32 haftanın bitimine veriyolarmış galiba bunu araştır istersen

Son düzenleme:

Bizim de öle oda gelince yıkar ütülerim dedim odanın gelişi cumartesine kaldı.. eşyaları yığdık oturma odasına orası aldı başını gidiyo... lilililli şu odaları bi bitirseydik doğurmadan valla..

Canım ben de 20'sinde 31 oluyorum yarıyıl tatilinin ilk haftasında 32 olunca çalışabilir raporu verecek miyiz okula. Doğum izni dönemi kapatmıyor rapor gerekecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…