2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sebamed alıcam canım en iyi oymuş sanırım bebekler için ama tercih tabi yine de.

Branşından dolayı şanslısın sen, ben Türkçe öğretmeniyim zor atandım atanamasaydım yapacak işim yoktu yaptığın iş çok güzel bu arada. Sizin şirketi duymadım hiç çok firma var burada.

Ben de Ayça nerde diyodum.Biz iyiyiz sen nasılsın?Hadi bakalım artık evdesin:))))

naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..

Ooo maşallah tosuncuğaDöner canım merak etme:))))

maşallah Alalh nazardan korusun tam tosuncuk olmuş

Evet branştan dolayı şanslıyım zaten meslek lisesi eşimde çok zor olurdu senin için diyo,böyle kafam rahat ama yine de atanmak isterdim.Güzel bi meslek.Burda var ama burda daha yeni görüşmeler başaldı ondan duymaman normal canım.Senin adına sevindim ne güzel atanmışsın.

Maşallah bebişine bundan sonra iznin de başlıyor güzelce dinlenin başbaşa oğluşunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…