- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.821
naber kızlar naapıyonus...biz izne çıktık artık oğluşumla...ewimizdeyiz bundan sonraaa..
Belki arada ben de katılırım aranıza anneme geldiğim zaman:))))
çok iyi olur canım bebişlerle biz tanışırız annen hangi semtte oturuyo??????
Utangaç kız saklıyo yüzünü:)))Kontroller sıklaştı ne de olsa bi dahaki sefere görürsünüz inş.
naber kızlar naapıyonus...biz izne çıktık artık oğluşumla...ewimizdeyiz bundan sonraaa..
nbr kızlar,,geçmişi pek okuyamadım öle girip girip çıkıyorum canım sıkkın..buarada artık benim iştahım yok hiç 4-5 gündür doğru düzgün bişe yemiyorum yiyesim gelmiyo..o kriz zamanlarım geçti sanırım...midemde bi hoş ondan sanırım az fazla yiyince midem yanıyo ağrıyo..herkes ciciler alıyo bebiklere..ben sadece 1 tane 10 lu bi tane 5 li hastane çıkışı bide 3-5 alt üst takım alcam..gerisi herşeyi annemle teyzem alıyo oturduğum şehirde olmadıkları için elimde değil şuan aldıkları şeler..ocak ayındada kendime lazım olcak hastane malzemelerini falan alcam..göğüs pedini ve kremini lansinoh alcam ben..ya şu dantelli emzirme sütyenleri nerde satılıyo mağazalara baktım bulamadım.hep düz penye vardı off çok kötü onlar sevmedim babane işi..dantellisi çok güzeldi int. de bi yerde görmüştüm..kaynanatörde neye gerek varsa söleyinde alalım demiş..bende istemez annemler alıyo zaten dedim..istemiyorum hiçbişe ondan unutmadım unutmıcam söylediklerini zamanında..bide kızlar biberon 1 tane alcam şimdilik dr browns iyimiş..bebek bakım malzemelerini hangi marka aldınız sebamed düşünüyorum..
Yüz görümlüğüde aldık ama nafile.. doktor da senin gibi bi dahaki sefere kesin çekeriz diyo ama bak bu 4. kez eli boş dönüşümüz Özge
İnş.bakalım.Annem fomaraya yakın oturuyo canım.Sen nerde oturuyosun?
Çok iyi canım gerçekten sizin adınıza sevindim.Ben öğretmenim ama atanamadım grafik öğretmeniyim.Atanamayınca özel sektörde çalışmaya başladım bir yıldır.Şimdi 3boyutlu tasarım yapıyorum yine kendi işim yani:)Neyseki işim çok rahat.Zaten bu saatten sonra atansamda çok zor olur heralde:)Kısmet ne yapalım.Turkuaz yapı canım ama daha orda inşaat başlamadı duymamışsındır.
Ben de Ayça nerde diyodum.Biz iyiyiz sen nasılsın?Hadi bakalım artık evdesin:))))
annen tam merkezdeymiş bende küçük balıklıda oturuyom bursaya gelince mutlaka görüşelim
naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..
Ben de sebamed alıcam canım en iyi oymuş sanırım bebekler için ama tercih tabi yine de.
Gözün aydınnn ama böle izindeyim diye bizi aksatma nerdesin sabah beri?
Senin bebişle gezeriz artık hayırlısıyla her şey yolunda gidiyor böyle de devam edip sağlıkla alacaksın kızını biz de onu öpüp koklayacağız inşallah
naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..
Branşından dolayı şanslısın sen, ben Türkçe öğretmeniyim zor atandım atanamasaydım yapacak işim yoktu yaptığın iş çok güzel bu arada. Sizin şirketi duymadım hiç çok firma var burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?