- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.861
Herkese iyi akşamlar,yarın görüşürüzAcıktım valla eve gidiyim biran önce neyseki yemek var çok rahatım o yüzden
naber kızlar naapıyonus...biz izne çıktık artık oğluşumla...ewimizdeyiz bundan sonraaa..
Bizim de öle oda gelince yıkar ütülerim dedim odanın gelişi cumartesine kaldı.. eşyaları yığdık oturma odasına orası aldı başını gidiyo... lilililli şu odaları bi bitirseydik doğurmadan valla..
gözün aydın ayça şimdi dinlenme zamanı oğluşunla
bizde oturma odasını taşicaz öbür odaya..oturma odasını bebek odası yapcaz..aboovv iş çokk yaaa...şimdi öbür odanın eşyalarını yollamaya çalışıyoruz..biliyosun bizde anneanne faktörü vardı..kurtulduk gibi bişey..geldim o konu yüzünden yine annemle kapıştım zaten..sinirlerim bozuldu..
32. haftada çalışabilir raporu alıcam sonra 2. dönemin ilk günü tekrar gidip iznimi başlatıcam kalan 2 haftayı doğum sonrasın aktarmış olucam böylece.32 hafta bitiminde raporu açtırıp sonra 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyosun ama 5 haftadan az oluyo mu onu bilmiyorum sende 32 haftanın bitiminde raporu açtırmayı unutma sonra gitsen bile raporu 32 haftanın bitimine veriyolarmış galiba bunu araştır istersen
32 olunca mecburen almamız gerekiyo. biz 27+5 iz bugün 14-15 mart doğum tarihi hesaplatınca 3 haftam kalıyo okul kapanmadan önce. (8 haziranda kapanıyo) o 3 haftayı raporla geçirip seminerde gitmeyi düşünüyorum. zaten öğlene kadar kalıyoruz. idare ederiz olmadı tekrar bi rapor patlatırım olur biter. (inş.)Canım ben de 20'sinde 31 oluyorum yarıyıl tatilinin ilk haftasında 32 olunca çalışabilir raporu verecek miyiz okula. Doğum izni dönemi kapatmıyor rapor gerekecek herhalde
Aaaaa bizim eve çok yakınnn süperrr:)Hoşgeldin Ayşen'cim.İnşallah çıkmaz bir problem sağlıklı günlerde oturun evinizde çok sevindim.Sağol teyzesiev Beşevler'de canım yeni yapılan kapalı pazar yerinin orada beşevler metro istasyonunun üst tarafına denk geliyor. Hiç aklımızda yokken bir anda olunca tam bebeğin kısmeti oldu inşallah kredide bir teslik çıkmaz da hayırlısıyla olur
Değilll:)Ben iyice kazık yedim alalı çok oldu ama,civilimde gördüm 40 lira ordan al sen de bak linkini vereyim sana civilim.com/urun/02-chicco-bebek-yagli-kozmetik-bakim-canta-seti.aspxkızlar bişi sorcam chicco nun bebek çantası 47 lr sizce uygunmu yanında bebek bakım ürünü hediyeli sabun şampuan ıslak mendil güneş kremi bebe yağı hediyeli
Ben de diyorum Işıl nerelerde:)Demek geziyordun baktın mı keçeciye.Bu arada benim de tül almam lazım o pasaja gidip bakıcam umarım renkli olanlardan vardır.Sen de bitirdikten sonra ekle merak ettim kapı süsünüselammm naber kızlar okudum okudum bitirdim herkezin keyfi yerinde....
ayşen_k cnm teşekkürederiz cici evin hayırlı olsun bana yaklaştın atla metroya bir durak sonra bendesin.....
FOTO EKLEMEK İSTEYENLER
fotograf mak. menü kısmına girin çözünürlük kısmındaki en yüksekte olan ayarı orta seviyeye kadar getirip kaydedin ve resim çekip ekleyin....
biz oğlumla sabah 10 da evden çıktık ve kapı süslerine baktık istediğim renk tonlarında bişey bulamadım ve kenim yapmaya kararverdim tüllerimizi aldık bakalım nasıl olucak....
O zaman daha sık gelir gidersin Bursa'ya,hepberaber görüşürüz çok güzel olur.Bebişler birlikte oynarlarÇok iyi almışsınız canım,onlar eski bina 2+1 ama daha küçük sanırım 100bine aldılar bi de içinde bir sürü tadilat yaptırdılar daha mutfak dolabı yaptırcaklar.Herşey dahil mi bu fiyata?O bölgede daireler pahalı diye duymuştum siz iyi almışsınız.Ben de inşaat firmasında çalışıyorum hatta kısmetse Bursa'da da başlıycaz.
Evet yapıcaz bir buluşma daha ama çok da geç kalmayalım malum hepimiz kocaman göbüşlü oldukSağol canım geliriz artık oğluşumla bu arada önceki buluşmaya gelemedim ben bir daha yok mu buluşma merkeze doğru alışverişe gelirsen haberim olsun berkerdem yatıyor Güneş ve Neslase de gelir belki
Benim de kuzu radyoloji uzmanı 1 buçuk saat baktığında hiç dönmedi yüzünü,totoyu döndü uyudu,neler neler yaptı doktor amcası.Bir dahaki sefere alırsın resmini sen de canım hem daha çok büyümüş olur daha belirli olur hatlarıYüz görümlüğüde aldık ama nafile.. doktor da senin gibi bi dahaki sefere kesin çekeriz diyo ama bak bu 4. kez eli boş dönüşümüz Özge
naaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..
32. haftada çalışabilir raporu alıcam sonra 2. dönemin ilk günü tekrar gidip iznimi başlatıcam kalan 2 haftayı doğum sonrasın aktarmış olucam böylece.
32 olunca mecburen almamız gerekiyo. biz 27+5 iz bugün 14-15 mart doğum tarihi hesaplatınca 3 haftam kalıyo okul kapanmadan önce. (8 haziranda kapanıyo) o 3 haftayı raporla geçirip seminerde gitmeyi düşünüyorum. zaten öğlene kadar kalıyoruz. idare ederiz olmadı tekrar bi rapor patlatırım olur biter. (inş.)
İyi akşamlar arkadaşlar.Size birşey danışmak istiyorum.Benim 50 grlık şeker yüklemem 158 çıkmıştı doktor 2 haftalık diyet verdi ben de çok sıkı bir diyet uyguladım.100 grlık normal çıktı.Şimdide diyeti bırak 1 hafta normal yeme içme alışkanlığına geri dön.2.hafta hafta boyu açlık tokluk şekerine baktır sonra bakarız sıkı diyetmi etkiledi diye.Böyle bir durumla karşılaşanlar var mı acaba?
Aaaaa bizim eve çok yakınnn süperrr:)Hoşgeldin Ayşen'cim.İnşallah çıkmaz bir problem sağlıklı günlerde oturun evinizde çok sevindim.
Sağol canım inşallah sevindim komşu olacağız demek
Evet yapıcaz bir buluşma daha ama çok da geç kalmayalım malum hepimiz kocaman göbüşlü oldukYakın zamanda bir buluşma ayarlayalım uyar mı size de?
Ben saat birden sonra müsaitim her türlü uyar
Benim de kuzu radyoloji uzmanı 1 buçuk saat baktığında hiç dönmedi yüzünü,totoyu döndü uyudu,neler neler yaptı doktor amcası.Bir dahaki sefere alırsın resmini sen de canım hem daha çok büyümüş olur daha belirli olur hatları
Bizimki de tam doğum pozisyonundaymış artık yüzü gözükmüyordu.
Aaaaa bizim eve çok yakınnn süperrr:)Hoşgeldin Ayşen'cim.İnşallah çıkmaz bir problem sağlıklı günlerde oturun evinizde çok sevindim.
Değilll:)Ben iyice kazık yedim alalı çok oldu ama,civilimde gördüm 40 lira ordan al sen de bak linkini vereyim sana civilim.com/urun/02-chicco-bebek-yagli-kozmetik-bakim-canta-seti.aspx
Ben de diyorum Işıl nerelerde:)Demek geziyordun baktın mı keçeciye.Bu arada benim de tül almam lazım o pasaja gidip bakıcam umarım renkli olanlardan vardır.Sen de bitirdikten sonra ekle merak ettim kapı süsünü
O zaman daha sık gelir gidersin Bursa'ya,hepberaber görüşürüz çok güzel olur.Bebişler birlikte oynarlar
Evet yapıcaz bir buluşma daha ama çok da geç kalmayalım malum hepimiz kocaman göbüşlü oldukYakın zamanda bir buluşma ayarlayalım uyar mı size de?
Benim de kuzu radyoloji uzmanı 1 buçuk saat baktığında hiç dönmedi yüzünü,totoyu döndü uyudu,neler neler yaptı doktor amcası.Bir dahaki sefere alırsın resmini sen de canım hem daha çok büyümüş olur daha belirli olur hatları
Oh doğum iznine çıkmışsın çok sevindim.Seninki cidden tosuncuk olmuş 41 kere maşallah yaf.Bakalım 29.haftada bizim kuzu ne kadar olaacak en son gittiğiizde 700 gramdı
Anladım canım ben 32 de çalışabilir raporu alınca 37'ye kadar çalışmak zorundayız sanıyordum idare çalışabildiğin kadar çalış diyor ikinci dönemden en fazla 4 hafta çalışabiliyorum zaten bakalım dönem sonunda nasıl hissedeceğim ona göre karar veririm ben artık şimdilik idare ediyorum ama 5 hafta var daha tatile dediğin gibi raporla kapatırız en kötü dönemi. Cevabın için sağol.
32 de çalışabilir raporu alıyorsun o kesin. ama benim bildiğim kadarıyla sonra istediğin zaman bozdurabiliyorsun. ya aslında şubatta 2 hafta daha çalışsam iyi olur ama giderek zorlaşıyo. böyle bi hakkım varken kendimi hiç zorlamiyim diyorum. şu haliyle bile şafak sayıyorum her cuma 6 hafta kaldı beş hafta kaldı falan diye...
KOCAMAN MAŞALLAHnaaapim ofise gittim raporları verdim...eşyalarımı topladım..öpüştük koklaştık..çıktım geldim:) ctesi günüde doktora gittik..herşey iyi maaşşaallahh...1650 gr.olmuş tosunum..ve ters yatıyo..öyle kalıcak mı dönücek mi bakalım..
:))))) ben evde bile dolanamıyorum mutfaktan su almaya gitsem oraya oturup kalıyorum bi de dr günde 15 dk yürüyüş dedi ama çok yoruluyorum ben :)))
yine bi buluşma ayarlayalım ben yürütürüm seni:)))
ayrıca tarhana teklifi için çoooooooookkk teşekkkür ederim canım.. kayınvalidem anlamaz bu tarhanadan onun yaptığı çok farklı ve büyüklere göre. annemde içine domates filan katmaz.. bakalım bu kez tarif bulup anneme yaptırmayı deneyeyim:) tekrar teşekkürler düşündüğün için
Sağol canım geliriz artık oğluşumla bu arada önceki buluşmaya gelemedim ben bir daha yok mu buluşma merkeze doğru alışverişe gelirsen haberim olsun berkerdem yatıyor Güneş ve Neslase de gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?