- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.061
selam arkadaşlar..ben de 27 haftalık hamileyim...diğer topiğe yazıyorum..ama bizim topiği bi ara kapattılar, sonra yeniden açtılar ama o arada millet kayboldu filan, sayımız azaldı epey...bayadır sizi de okuyodum ama sanki bizim topiğe ihanet olcakmış gibi geldiğinden yazmıyodum :) :) ama çok ıssızlaşınca yazıyım artık dedim....alışverişler konuşulmuş.ben pek bişey almadım.30. haftayı görmeyi bekliyorum.....
Ay bunlar cok güzelmiş:) Belli bir siteden mi baktın?
ben mevlüt için buraya yaptırıcam karar verdim çok güzel kurabiyeler var kızlarr
Şeker masalı: bebek kurabiyesi
tşk ederim canım, evet istediğim renklerde keçe alıp kendim yapacağım,
bunlar cok güzelmiş cnm bence yeşilliside güzel sarı tül sararsın ortayada bunu koy cok güzel olur...Bunlarda çok güzel altın yastığı ile birlikte 45tlymiş.ama güvenilir mi bilmem.Yeşilli olanlar tam bizim odamıza göre.
Eki Görüntüle 310548 Eki Görüntüle 310549 Eki Görüntüle 310550 Eki Görüntüle 310551
kızlar oğluma oyun odası yapıyorum hazırlıklara başladım bakın bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 310564
selam kızlar..umarım herkesin keyfi yerindedir..geçmişi okudum ama okuyamadığım kısımlar da var sanırım..
iclalcim canım inşallah zamanla düzelicek bir durumdur..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
masiva geçmiş olsun anneannen atlatmış ameliyatı çok sevindim..
ben de cuma günü gittim kontrole..ancak yazabiliyorum..işler biraz yoğundu kızımın kısmetine bir kaç iş görüşmemiz var inşallah olursa hayli güzel olucak..
gelelim kontolümüze..dotorumuz genel durumu iyi buldu çok şükür..1-2 dakika sussa lütfen konuşun artık korkuyorum buraya gelmeye dedim..o da anlayışla karşıladı sen de haklısın bir sürü şey yaşadınız ama bak tüm sonuçlar iyi dedi..kistlerimiz gitmiş..böbreğimizin durumu da iyi,çok bir büyüme yok..ense kalınlığına gelince değişme olmamış..3haftada aynı büyüklükte..bu da sevindirici..ama ihtiyaten bizi kalp uzmanına gönderdi..ufak bir stres yaşadık yine ama çok şükür kalbi de iyi..
ve ben de kızım için sonunda ciciler almaya başladım..hastane çıkışı,çıtçıtlı badiler,tulumlar aldım..0-3 ay ve 3-6 ay arasına göre aldıklarım...mothercareden aldım ürünler çok güzel,biraz tuzlu ama içime çok sindi..giysi almam artık..beşik ve etejeri de mothercare den seçtim,bakalım bir sonraki alışverişte de onları almayı düşünüyorum kısmetse..
Kızlar internette böyle iki model buldum nasıl bunlar
ikisine de bayıldım:) ben daha karar veremedim maalesef...
fiyat çok iyiymiş.hırka şeklindekini beğenmiştim ben de:)nerden baktın bunlara,akşam evde bakıyım ben deAy çok şirinler işte bi fikir alayım dedim hırka şekilnde olan 0,95 krş sepetler 1,35 tl
bunlar cok güzelmiş cnm bence yeşilliside güzel sarı tül sararsın ortayada bunu koy cok güzel olur...
maşallah güzel günlerde oyunlar oynayın inşallah...
bende bebek şekerlerini keçe alıp kendim yapmayı düşünüyorum hatta akşmadan beri model bakıyorum. yapabilir miyim acaba? varmı bir zorluğu bilemedim. bazıları dikiliyor. bazılarıda teksil yapıştırıcısı ile yapıştırılacak.. kk de araştırıcam hatta şimdi
fiyat çok iyiymiş.hırka şeklindekini beğenmiştim ben de:)nerden baktın bunlara,akşam evde bakıyım ben de
çok güzeller cnm ama bence zor değildir kendin yapmayı dene daha zevkli olur diye düşünüyorum ben öyle yapıcam kızımın çoğu şeyini kendim yapıyorum çünkü daha çok hoşuma gidiyor tabi bu şeker süslemesinde halalarıyla babaanneside yardım edicek bana bende ocakta havuzlu hana gidicem ordan almayı düşünüyorum kapı süslerinide ordan beğendim hem gezerim hem alışveriş yaparım
hepsi güzel ama zürafalı olanı beğendim en çokbunlarda diğer seçenekler fikir olur belki size;
Eki Görüntüle 310660 Eki Görüntüle 310661 Eki Görüntüle 310662 Eki Görüntüle 310663 Eki Görüntüle 310664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?