2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza hoşgeldin o zaman diğer topikten buraya çok geçen oldu ben senin ismini devamlı görüyodum aşağıda iyi olduğu aramıza katılman kendi topiğimiz diye söylemiyorum ama burada çok samimi güzel paylaşımlar oluyo

ben mevlüt için buraya yaptırıcam karar verdim çok güzel kurabiyeler var kızlarr
Şeker masalı: bebek kurabiyesi

Çok güzeller canım,ben de kendim yapıcam buna benzerlerinden.Hazır çok pahalıya geliyo ben kendim yapıcam.Karşı komşumumda yardımıyla....Ordakiler kadar güzel yapamam ama bişeyler olur işte:))))

Son düzenleme:
tşk ederim canım, evet istediğim renklerde keçe alıp kendim yapacağım,

bende bebek şekerlerini keçe alıp kendim yapmayı düşünüyorum hatta akşmadan beri model bakıyorum. yapabilir miyim acaba? varmı bir zorluğu bilemedim. bazıları dikiliyor. bazılarıda teksil yapıştırıcısı ile yapıştırılacak.. kk de araştırıcam hatta şimdi

bunlar cok güzelmiş cnm bence yeşilliside güzel sarı tül sararsın ortayada bunu koy cok güzel olur...

kızlar oğluma oyun odası yapıyorum hazırlıklara başladım bakın bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 310564

maşallah güzel günlerde oyunlar oynayın inşallah...

canım ne güzel gözün aydın her şey ii çıkmış hep öyle devam eder inş.

Kızlar internette böyle iki model buldum nasıl bunlar

Eklentiler

• $bmx343.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $bmx384.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar internette böyle iki model buldum nasıl bunlar

çok güzeller cnm ama bence zor değildir kendin yapmayı dene daha zevkli olur diye düşünüyorum ben öyle yapıcam kızımın çoğu şeyini kendim yapıyorum çünkü daha çok hoşuma gidiyor tabi bu şeker süslemesinde halalarıyla babaanneside yardım edicek bana bende ocakta havuzlu hana gidicem ordan almayı düşünüyorum kapı süslerinide ordan beğendim hem gezerim hem alışveriş yaparım

Canım ben de araştırdım çok da zor değil bizim yapmak istediklerimiz hatta ben gidip keçe aldım bileakşam fırsat bulursam deniycem.Kapı süsünü keçeden yapıcam odamıza uygun renklerde.

Ay kuzum ben öyle böyle değil aşırı beceriksizim kınagecesinde dağıtmak için kuruyemiş keselri hazırlayım dedim bi dünya malzeme aldım mahvettim bişi becermiyorum sağsolsun kuzenim yapmıştı şimdi oda yok annem haytta uğraşmaz kaynana göürmce de yok herkesler Baküde tekim burda alırım birde yapmam diye tereddüt ediyorum yaşanmış acı bi tecrübe var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…