- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.081
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri cnm ordan baktım yarın büyük ihtimalle eminönüne gidecem orda bunlardan güzelini bulmazsam burdan sipraiş ederim fiytalrı bana da uygun geldi hem daha bir sürü model var
bunlarda diğer seçenekler fikir olur belki size;
Eki Görüntüle 310660 Eki Görüntüle 310661 Eki Görüntüle 310662 Eki Görüntüle 310663 Eki Görüntüle 310664
Ay kuzum ben öyle böyle değil aşırı beceriksizim kınagecesinde dağıtmak için kuruyemiş keselri hazırlayım dedim bi dünya malzeme aldım mahvettim bişi becermiyorum sağsolsun kuzenim yapmıştı şimdi oda yok annem haytta uğraşmaz kaynana göürmce de yok herkesler Baküde tekim burda alırım birde yapmam diye tereddüt ediyorum yaşanmış acı bi tecrübe var çünkü
hepsi güzel ama zürafalı olanı beğendim en çokçok seçenek var insan karar veremiyo bi türlü..
bunlarda diğer seçenekler fikir olur belki size;
Eki Görüntüle 310660 Eki Görüntüle 310661 Eki Görüntüle 310662 Eki Görüntüle 310663 Eki Görüntüle 310664
Bende zürafalıyı beğendimmmm bundan yapcaaaam :)) hiç aklımda yoktu kapı süsü ama bunu yapıp odasının duvarına ascaaaam
Ben de malzemeleri aldım akşam başlıycam,sen de yap çok eğlenceli hem de çok güzel...
valla çok tatlılar cnm yaa en azından bizim emeğimizle yaptığım şeyler olsun odasında örgü olayı sıfır bari böyle şeylerle kapatalım arayı
canım ben içine şeker koydurmuyorum, içinde şeker olursa kişi başı dağıtmak alzım, çoluk,çocuk yetmez, hangi birine vereyim, zaten birde çikolata dağıtılacak.....benim bebek şekerinde tülün içinde deniz kabuğu, deniz kabuğun içinde uğur böceği var, arkadanda mıknatıslı, magnet şeklinde yaptırıyorum, böylece kişi başı değil aile başı vereceğim, hatıra olsun diye... buz dolaplarına takarlarsa diye ve 50 tane yaptırıyorumkızlar şekerleri bende kendim yapıcam havalar düzelsin biraz bakmaya çıkıcaz. Kaçtane yapıcaksınız?
kızlar şekerleri bende kendim yapıcam havalar düzelsin biraz bakmaya çıkıcaz. Kaçtane yapıcaksınız?
canım ben içine şeker koydurmuyorum, içinde şeker olursa kişi başı dağıtmak alzım, çoluk,çocuk yetmez, hangi birine vereyim, zaten birde çikolata dağıtılacak.....benim bebek şekerinde tülün içinde deniz kabuğu, deniz kabuğun içinde uğur böceği var, arkadanda mıknatıslı, magnet şeklinde yaptırıyorum, böylece kişi başı değil aile başı vereceğim, hatıra olsun diye... buz dolaplarına takarlarsa diye ve 50 tane yaptırıyorum(bizim çevre baya bir kalabalık ta)
Canım ben 25-30 tane falan yapıcam,çok yakınlarım için daha özel bişey yapıcam.
çok güzeller cnm ama bence zor değildir kendin yapmayı dene daha zevkli olur diye düşünüyorum ben öyle yapıcam kızımın çoğu şeyini kendim yapıyorum çünkü daha çok hoşuma gidiyor tabi bu şeker süslemesinde halalarıyla babaanneside yardım edicek bana bende ocakta havuzlu hana gidicem ordan almayı düşünüyorum kapı süslerinide ordan beğendim hem gezerim hem alışveriş yaparım
Evet canım kendi ellerimizle bişeyler yapalım çok güzel olur,ben bi de yelek örüyurum bu keçe işi sardı onuda süslüycem keçeyle daha güzel olur:))))
bende badem şekeri koymayı istiyorum içine ama şöyle bir durum var benim kız ve erkek olduğu için bebişler yarısını pembe yarısını mavi yapmayı istiyorum. Ama dediğiniz gibi bi ondan bi ondan alırlarsa baş edemem ne yapıcam bilemedim.
canım sen daha iyi bilirsin tabi ki ama benim acizane tavsiyem bebek şekerinde tülü beyaz yap, bibloyuda ikiz bebekli biblolar var, iki erkek, iki kız yada bir kız bir erkek şeklinde, bibloyuda ondan al.... kurdelasınıda mavi- pembe iki kurdela kullan harika olurbende badem şekeri koymayı istiyorum içine ama şöyle bir durum var benim kız ve erkek olduğu için bebişler yarısını pembe yarısını mavi yapmayı istiyorum. Ama dediğiniz gibi bi ondan bi ondan alırlarsa baş edemem ne yapıcam bilemedim.
Ama ama demeyin öyyleeevazgeçtim hazır almıyorum deneyim bi belki yaparım annelik duygusu belki bi beceri de getirmiştir beraberinde
Evet canım ben de onu çok beğendim hatta gidip keçe aldım akşam fırsat bulursam yapmaya başlıycamSarı tülle de çok güzel olur....
canım benim öle baş edemezsin yaa hem masraflı olur hem de gereksiz yere iki katı eziyet cekersin en iisi beyaz tüllü yada beyaz aksesuarlı falan yap bence hem onlar da cok şık ve şirin duruyo hem de unisex işte senin için ideal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?