2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen bilirsin ama internetten almazsan aldığın yerden göstersinler sende ona göre orda dene bi tane baktın olmuyor hiç girme riske hazır al :)

valla çok tatlılar cnm yaa en azından bizim emeğimizle yaptığım şeyler olsun odasında örgü olayı sıfır bari böyle şeylerle kapatalım arayı

Evet canım kendi ellerimizle bişeyler yapalım çok güzel olur,ben bi de yelek örüyurum bu keçe işi sardı onuda süslüycem keçeyle daha güzel olur:))))

kızlar şekerleri bende kendim yapıcam havalar düzelsin biraz bakmaya çıkıcaz. Kaçtane yapıcaksınız?
canım ben içine şeker koydurmuyorum, içinde şeker olursa kişi başı dağıtmak alzım, çoluk,çocuk yetmez, hangi birine vereyim, zaten birde çikolata dağıtılacak.....benim bebek şekerinde tülün içinde deniz kabuğu, deniz kabuğun içinde uğur böceği var, arkadanda mıknatıslı, magnet şeklinde yaptırıyorum, böylece kişi başı değil aile başı vereceğim, hatıra olsun diye... buz dolaplarına takarlarsa diye ve 50 tane yaptırıyorum (bizim çevre baya bir kalabalık ta)

Son düzenleme:

Canım ben 25-30 tane falan yapıcam,çok yakınlarım için daha özel bişey yapıcam.

bende badem şekeri koymayı istiyorum içine ama şöyle bir durum var benim kız ve erkek olduğu için bebişler yarısını pembe yarısını mavi yapmayı istiyorum. Ama dediğiniz gibi bi ondan bi ondan alırlarsa baş edemem ne yapıcam bilemedim.

siz şeker resmleri koydukça benide bi telaş sardı şimdi ben hastane ve eve gelenler için çikolata almayı düşünüyorum mevlüt içinde magnet şeker yaptırırım diyorum ama bebekle şekerlere bakmak zor olabilir şimdiden fikir edinmek lazım

canım benim öle baş edemezsin yaa hem masraflı olur hem de gereksiz yere iki katı eziyet cekersin en iisi beyaz tüllü yada beyaz aksesuarlı falan yap bence hem onlar da cok şık ve şirin duruyo hem de unisex işte senin için ideal:)

canım sen daha iyi bilirsin tabi ki ama benim acizane tavsiyem bebek şekerinde tülü beyaz yap, bibloyuda ikiz bebekli biblolar var, iki erkek, iki kız yada bir kız bir erkek şeklinde, bibloyuda ondan al.... kurdelasınıda mavi- pembe iki kurdela kullan harika olur

Evet canım ben de onu çok beğendim hatta gidip keçe aldım akşam fırsat bulursam yapmaya başlıycamSarı tülle de çok güzel olur....

cnm hangi arada gittin aldın hahahaha hangisini yapıcaksın birde kaçtane keçe aldın renk renkmi bide bunların içinne elyaf koyuluyoomu

siz yapmaya başladığınıza göre ben de resimlerini görür cesaretlenirim herhalde:)yarıyıl tatilinde izne ayrılınca malzeme alıp yapabilirsem düşünüyorum ama beceremezsem diye de korkuyorum ziyan olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…