2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bu fikri beğendim kızlar beyaz tül üzerine bibloyu ikizli alırım.

cnm hangi arada gittin aldın hahahaha hangisini yapıcaksın birde kaçtane keçe aldın renk renkmi bide bunların içinne elyaf koyuluyoomu

Benim aklıma takılınca illa gidip alırım bi koşu gittim aldım:))))3 tane aldım şimdilik yeşil,sarı,kahverengi,elyaf konulan kısımlar var ama daha elyaf almadım zaten az bişey lazım sonra alırım onları.

o zaman tek renk ikisinede uyan bişey düşün gerçi pembeyle mavide olmazsa olmazlardan

Son düzenleme:
Ohh ohhh kapı süslerine başlanmış.Benim kuzumun çok uyuşuk bir annesi var Perşembe dershaneye gideceğim için havalar da kötü çıkmayayım dedim.Kahverengi üstüne pembe puantiyeli tül bulabilirsem alıcam.Bir de elyaf alıcam keçelerin içine doldurmak için hı bir de minik kavanoz bulabilecek miyim bakalım.Kapaklarına bebiş suratı yappim diyorum.Düşünceler süper de icraat yok ben dee

kavanozu napcan cnm anlamadım

ben havuzlu hana gitcem ama çok ucuz değil diyolar bebek kıyafetleri yönünden

çok ucuz değil ama pahalı da değil bide herşey bi yerde o bakımdan iyi çeşit çok bi dükkanda yoksa diğerine bakarsın git bi dolaş aklın kalmasın bebek şekerleri malzemeler falanda orda çok çeşit vardır bende gitmek istiyorum izine çıkınca annemle giderim artık

kavanozu napcan cnm anlamadım

Işıl göstermişti bir sitede minik kavanozların içerisine şekerler koymuşlar ve kurdela işe bağlamışlar.Ben de kapağına keçeden bebek suratı yapim diyorum sonra yapıştırayım içine.Du bakalım daha düşünüyorum üşenmezsem tabi yapıcam bi yandan da ders çalışmaya çalıştım için

dimi bende gideyim aklım kalmasın

bebek şekeri için mi

Kızlaaar KRAFT MÜZİKLİ DÖNENCE-18,90 TL ye buldum genelde 25-30 fiyatı sitelerde napsam alsam mı yaaa kararsız kaldım dönenceler çok pahalı bu sıkıştırılarak monte ediliyomuş ve kurmalıymış müzik sistemi yani pile gerek yok.. güzel geldi alan kullanan var mıııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…