- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.101
Herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz
canım benim öle baş edemezsin yaa hem masraflı olur hem de gereksiz yere iki katı eziyet cekersin en iisi beyaz tüllü yada beyaz aksesuarlı falan yap bence hem onlar da cok şık ve şirin duruyo hem de unisex işte senin için ideal:)
canım sen daha iyi bilirsin tabi ki ama benim acizane tavsiyem bebek şekerinde tülü beyaz yap, bibloyuda ikiz bebekli biblolar var, iki erkek, iki kız yada bir kız bir erkek şeklinde, bibloyuda ondan al.... kurdelasınıda mavi- pembe iki kurdela kullan harika olur
cnm hangi arada gittin aldın hahahaha hangisini yapıcaksın birde kaçtane keçe aldın renk renkmi bide bunların içinne elyaf koyuluyoomu
bende badem şekeri koymayı istiyorum içine ama şöyle bir durum var benim kız ve erkek olduğu için bebişler yarısını pembe yarısını mavi yapmayı istiyorum. Ama dediğiniz gibi bi ondan bi ondan alırlarsa baş edemem ne yapıcam bilemedim.
Ama ama demeyin öyyleeevazgeçtim hazır almıyorum deneyim bi belki yaparım annelik duygusu belki bi beceri de getirmiştir beraberinde
bi tane al dene baktın yapamıyorsun en azından denemedim demezsin cnm :)) bakma bende öyle yapıcam
bunlarda diğer seçenekler fikir olur belki size;
Eki Görüntüle 310660 Eki Görüntüle 310661 Eki Görüntüle 310662 Eki Görüntüle 310663 Eki Görüntüle 310664
Ohh ohhh kapı süslerine başlanmış.Benim kuzumun çok uyuşuk bir annesi varPerşembe dershaneye gideceğim için havalar da kötü çıkmayayım dedim.Kahverengi üstüne pembe puantiyeli tül bulabilirsem alıcam.Bir de elyaf alıcam keçelerin içine doldurmak için hı bir de minik kavanoz bulabilecek miyim bakalım.Kapaklarına bebiş suratı yappim diyorum.Düşünceler süper de icraat yok ben dee
ben havuzlu hana gitcem ama çok ucuz değil diyolar bebek kıyafetleri yönünden
kavanozu napcan cnm anlamadım
çok ucuz değil ama pahalı da değil bide herşey bi yerde o bakımdan iyi çeşit çok bi dükkanda yoksa diğerine bakarsın git bi dolaş aklın kalmasın bebek şekerleri malzemeler falanda orda çok çeşit vardır bende gitmek istiyorum izine çıkınca annemle giderim artık
Işıl göstermişti bir sitede minik kavanozların içerisine şekerler koymuşlar ve kurdela işe bağlamışlar.Ben de kapağına keçeden bebek suratı yapim diyorum sonra yapıştırayım içine.Du bakalım daha düşünüyorum üşenmezsem tabi yapıcam bi yandan da ders çalışmaya çalıştım için
dimi bende gideyim aklım kalmasın
bebek şekeri için mi
süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?