- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.141
Kızlaaar KRAFT MÜZİKLİ DÖNENCE-18,90 TL ye buldum genelde 25-30 fiyatı sitelerde napsam alsam mı yaaa kararsız kaldım dönenceler çok pahalı bu sıkıştırılarak monte ediliyomuş ve kurmalıymış müzik sistemi yani pile gerek yok.. güzel geldi alan kullanan var mıııı?
Eki Görüntüle 310701
Cimri Güneşşş Evet kapağa basılacak üstüne de isimlerimizi ya da sadece onun ismini yazarız.Kararsız kaldığım için iki isimli olacak aslında soyad da çok uzun ama napimmm.Tatataammm bizim kuzunun adı Giza İpek
ay evet kuşum ya yoktum yai buralardaydım arada girip okuyodum da yazmaya fırsat olmuyodu çok misafir geldi bana yaa Alah eksikliğini göstermesin ama karnım burnumda kışın ortasında elektirikli sobayla tek bi odada ısınmaya çalışırken mutfağa giderken bile üşütcem diye kırk kere düşünürken yemekli yatılı misafir gelmiyo mu delirdim valla ya sağolsunlar özlemiş gelmiş eşimin teyzesi onun kızı falan ama burda kalıcak yerleri oldugu halde sırf hizmetleri görülsün diye rahat etmek için bize geldiler üstelik çalışıyorum yani bu halde sabah kalk onlara kahvaltı hazırla hanımlar uyurken cık işe git sonra gel bi bak cıkmışlar gezmeye evi toparla sil süpür yemek hazırla çok afedersin daha kıçın yer görmeden geliversinler bide kurt gibi acıkmışlar onları doyur çayı ikramı meyvesi derken saat olsun 11beniz gözler olmuş kan çanağı onlar yatmadan yatamazsın laf olsun diye sen hamilesin yavrum dinlen derler ama nereye dinleniyon geldik yıkıldık evine demezler ayyy cok yazdım başını şişirdim güzel arkadaşlarım kusura bakmayın nolur cok doluyum ya daha bugün gittiler evi bi görseniz o kadar cok iş var ki daha gribi yeni atlatmıştım yine şişti boğazım elim ayağım tutmuyo valla siz siz olun sakın ama sakınnnn yatılı misafir almayın tabii benimkiler gibi emrivaki yapıp gelmezlerse...
vayyyyyy giza ipek süper anlamı ney acaba...
bide kendi adını neden koydurcan anlamadımdoğurdun diyemi
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
gelişimi 3 hafta ilerde çıktıı
doktor bu sonuca göre 5 hafta sonra gell dedii
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
Canımmm normal miymiş peki bu durum? Yani gelişimi ileri olunca bi sakıncası yok dimi?
cnm bende bundan alabilrim 190 tlye bile var ışıklıya gerek yok bence bebekvebebek diye bi site var ordada ucuz şeyler var
yok canım sadece 3 hafta erken gelirrr
yok canım sadece 3 hafta erken gelirrr
Amanınnnn maşallahhh 41 kere,neler yedin içtin de büyyüttün bebişiiiHemen liste alalım
Şimdi benimkinin şeker yüzünden önde gitmemesi gerekiyo ya herkesi kendim gibi sanıyorum tabi :)) aklım çıkıyo 1 gün önde gitcek diye.. o da üzmüyo beni sağolsun hep gününde gidiyo.. Seninkine maşallah o zaman annesi çok bekletmiycek bizi
ekmeği hamurişini kızartmayı tatlıyı tamamen kestim ekmeği çavdar ekmeği ve sadece sabahları yedimm yağsız pişmiş etler et yemekleri sebze yemekleri hergün koca bardak ayran içtim herün 3-4 ceviz yedim haftada 1 balık yedimm
kendi mayaladığım kefiri içtim gün aşırı 1 bardakk
hergün peynir yumurta zeytin yedimm
pazara gittim artık sebze olarak ne varsa az az aldım pazarcılarda şaşırıyordu abla neden böyle az aaz alıyosun diyodu
bu sebzeleri az suyla haşladım pişirdim blendrdan geçirdimm çorba yaptımm az zeytinyağlı bunu içtimm
her hafta bu çorbadan bi kere yaptım içtimm
mesala az brokoli karnıbahar yer elması kereviz havuç bezelye patates pancarr prasa vs..
bunları az az aldım yaptımm
adıda bebiş çorbasıı
ceviz badem fındık yedimm meyvede kısmadım canım çektikçe yedimm
tatlı olarakta hergün 1 minik kare bitter yedimm
böyle beslendim
ekmeği hamurişini kızartmayı tatlıyı tamamen kestim ekmeği çavdar ekmeği ve sadece sabahları yedimm yağsız pişmiş etler et yemekleri sebze yemekleri hergün koca bardak ayran içtim herün 3-4 ceviz yedim haftada 1 balık yedimm
pazara gittim artık sebze olarak ne varsa az az aldım pazarcılarda şaşırıyordu abla neden böyle az aaz alıyosun diyodu
bu sebzeleri az suyla haşladım pişirdim blendrdan geçirdimm çorba yaptımm az zeytinyağlı bunu içtimm
mesala az brokoli karnıbahar yer elması kereviz havuç bezelye patates pancarr prasa vs..
adıda bebiş çorbasıı
böyle beslendim
seninki kilo açısından önden gitmemeli ama baş karın çevresi uyluk kemiği vs.. ölçümlerin önden gitse sorun olmazz ama zaten sen artık yediklerine dikkat ediyosun o yüzden sorun olmaz
benim şeker filan yok ama bende diyet gibi besleniyorum diyebilirim tatlı kızartma hamurişi fastfodd işlenmiş yiyecekler yemiyorumm
Ben diyetle bu kadarım bunları yesem haftaya doğurrum kesin :)))
adıda bebiş çorbasıı
böyle beslendim
Evet kuzu zaten o ölçülere bakıo doktor her defasında detaylı ultrason gibi.. boy kilo biz sormadıkça sölemiyo saolsun.. diyetten sonra benim kilo almam durdu şükür çok hızlı gidiyodum tabii geçen aya kadar bu ay hiç kilo almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?