2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende bundan alabilrim 190 tlye bile var ışıklıya gerek yok bence bebekvebebek diye bi site var ordada ucuz şeyler var

vayyyyyy giza ipek süper anlamı ney acaba...
bide kendi adını neden koydurcan anlamadım doğurdun diyemi

ay ne terbiyesiz düşüncesiz insanlar var ya, yuh ya ben olsam surat yapardım, çok sabırlısın ama bir daha sakın kabul etme, gelirseler de yüzlerine söyle.

vayyyyyy giza ipek süper anlamı ney acaba...
bide kendi adını neden koydurcan anlamadım doğurdun diyemi

Biz balayına Mısır'a gitmiştik benim yurtdışında en çok görmek istediğim ülkeydi,balayına kısmet oldu,dünyanın yedi harikasından biri olan Giza Piramitini de böcümle balayında görmüş olduk
Sadece benim ismim diil yaf böcük ben bebiş ismi olsun diyorum.Ama hoşgeldin Giza İpek de olabilir:)

selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
gelişimi 3 hafta ilerde çıktıı
doktor bu sonuca göre 5 hafta sonra gell dedii
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç

Son düzenleme:

Amanınnnn maşallahhh 41 kere,neler yedin içtin de büyyüttün bebişiiiHemen liste alalım

Canımmm normal miymiş peki bu durum? Yani gelişimi ileri olunca bi sakıncası yok dimi?

yok canım sadece 3 hafta erken gelirrr

Şimdi benimkinin şeker yüzünden önde gitmemesi gerekiyo ya herkesi kendim gibi sanıyorum tabi :)) aklım çıkıyo 1 gün önde gitcek diye.. o da üzmüyo beni sağolsun hep gününde gidiyo.. Seninkine maşallah o zaman annesi çok bekletmiycek bizi

Amanınnnn maşallahhh 41 kere,neler yedin içtin de büyyüttün bebişiiiHemen liste alalım

ekmeği hamurişini kızartmayı tatlıyı tamamen kestim ekmeği çavdar ekmeği ve sadece sabahları yedimm yağsız pişmiş etler et yemekleri sebze yemekleri hergün koca bardak ayran içtim herün 3-4 ceviz yedim haftada 1 balık yedimm
kendi mayaladığım kefiri içtim gün aşırı 1 bardakk
hergün peynir yumurta zeytin yedimm
pazara gittim artık sebze olarak ne varsa az az aldım pazarcılarda şaşırıyordu abla neden böyle az aaz alıyosun diyodu
bu sebzeleri az suyla haşladım pişirdim blendrdan geçirdimm çorba yaptımm az zeytinyağlı bunu içtimm
her hafta bu çorbadan bi kere yaptım içtimm
mesala az brokoli karnıbahar yer elması kereviz havuç bezelye patates pancarr prasa vs..
bunları az az aldım yaptımm
adıda bebiş çorbasıı
ceviz badem fındık yedimm meyvede kısmadım canım çektikçe yedimm
tatlı olarakta hergün 1 minik kare bitter yedimm
böyle beslendim

seninki kilo açısından önden gitmemeli ama baş karın çevresi uyluk kemiği vs.. ölçümlerin önden gitse sorun olmazz ama zaten sen artık yediklerine dikkat ediyosun o yüzden sorun olmaz
benim şeker filan yok ama bende diyet gibi besleniyorum diyebilirim tatlı kızartma hamurişi fastfodd işlenmiş yiyecekler yemiyorumm

Ben diyetle bu kadarım bunları yesem haftaya doğurrum kesin :)))

Evet kuzu zaten o ölçülere bakıo doktor her defasında detaylı ultrason gibi.. boy kilo biz sormadıkça sölemiyo saolsun.. diyetten sonra benim kilo almam durdu şükür çok hızlı gidiyodum tabii geçen aya kadar bu ay hiç kilo almadım

Ben diyetle bu kadarım bunları yesem haftaya doğurrum kesin :)))

hiçbişeycik olmaz ama karnındaki tekmelerden uyuyamazsınn kuduruyorlar
işlenmemiş yiyecekler yemeye özen gösteriyosun tatlı kızartma hamurişi fastfood gibi kilo yapacak sağlıksız faydasız şeylerr yokk
ekmeğe az sebzeye meyveye ete süte yoğurda fazla yer bırakıyosunn
az yağlı yemecikler pişiriyosunn
tatlıdan uzak kalmak için hergün minik kare bitter yiyosun zaten sağlığa faydalı
birde bana vitamine filan gerek duymamıştı doktorr ondan dolayı greyfurt suyuda içtim taze sıkılmışş COLOR="#800080"][/COLOR]

Süpersin hep bebiş için yararlı şeyler tüketmişsin zaten annesi,tekrar maşallah diyorum 41 kere.

listene güzelce uyarsınn bebişine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…